Per tal de bitllet de tren EMPRESA

Bitllets de trens CFL i preus de viatges barats

Aquí podeu trobar tota la informació sobre Bitllets de tren CFL barats i Preus de viatges CFL i beneficis.

 

temes: 1. Destacats de CFL per tren
2. Quant a CFL 3. Principals estadístiques per aconseguir un bitllet de tren CFL barat
4. Quant costen els bitllets CFL 5. Rutes de viatge: Per què és millor utilitzar trens CFL?, i no viatjar en avió
6. Quines diferències hi ha entre Temps curt, i Entrades de dia a CFL 7. Hi ha una subscripció CFL
8. Quant de temps abans de la sortida de la CFL necessito arribar 9. Quins són els horaris del tren CFL
10. Quines estacions són servides per CFL 11. Preguntes freqüents sobre CFL

 

Destacats de CFL per tren

  • Amb un alt índex de puntualitat de 96%, CFL (La companyia ferroviària oficial de Luxemburg) és un dels operadors ferroviaris més fiables d’Europa.
  • Cada any, CFL pren 25 milions de persones i 105 milions de tones de mercaderies a les seves destinacions a Luxemburg i a tota Europa.
  • CFL és molt respectuós amb el medi ambient, Sense CO2, i 100% de tota la seva electricitat prové d’energies renovables.
  • CFL és el proveïdor de serveis de mobilitat més gran de Luxemburg.

 

Quant a CFL

CFL, Societat Nacional dels Ferrocarrils del Luxemburg, és un altre nom per als Ferrocarrils Nacionals de Luxemburg. Des que es va constituir a 1946, CFL ha proporcionat serveis de mobilitat a ciutadans luxemburguesos.

Ofertes de CFL serveis ferroviaris a Luxemburg i a tota Europa. Amb el bitllet adequat, podeu visitar el millor possible llocs de vacances a Europa. Amb diferents categories d’entrades, CFL atén les necessitats de tothom.

Els trens CFL són línies ferroviàries freqüents, Luxemburg – Brussel·les, Luxemburg – París, Ettelbruck – feudal, Wasserbillig – Düsseldorf. Podeu arribar a països veïns d’Europa amb trens CFL: França, Alemanya, i Bèlgica.

A tota la corporació, 3,090 els empleats treballen al ferrocarril per garantir que milions de passatgers arribin diàriament a les seves destinacions amb seguretat.

 

CFL train heading to luxembourg

Anar a Desa una pàgina principal o bé utilitzeu aquest giny per cercar-lo bitllets de trens per a CFL:

Desa l'aplicació per a iPhone per a tren

Aplicació Android Save A Train

 

Salvar un tren

Origen

destí

Data de sortida

Data de retorn (Opcional)

Adult (26-59):

Joventut (0-25):

Major (60+):


 

Principals estadístiques per aconseguir un bitllet de tren CFL barat

nombre 1: Reserveu les vostres entrades CFL amb antelació tant com pugueu

El preu de Bitllets de tren CFL s’acosta a mesura que s’acosta el dia del viatge. Podeu estalviar diners si reserveu els bitllets de tren CFL el més lluny possible des del dia de sortida (Normalment 3 mesos per endavant és el màxim). Si reserveu abans, us assegureu que obtindreu els bitllets de tren CFL més econòmics. També són limitats en nombre, per tant, com més aviat feu la comanda, el més barat per a vostè. Estalviar diners als bitllets de tren CFL, compra els teus bitllets d’hora.

nombre 2: Viatge amb CFL durant períodes baixos

Com passa amb tots els operadors ferroviaris, Els bitllets de tren CFL són més barat durant els períodes fora del pic, a principis de setmana, i durant el dia. Podeu estar segur d'aconseguir-ho bitllets de tren més barat dins de la setmana. El dimarts, Dimecres, i dijous, Els bitllets de tren CFL són els més econòmics. A causa del volum de viatgers de negocis desplaçant-se a la feina al matí i al vespre, els bitllets de tren costen més en la majoria del temps. És molt més barat viatjar en qualsevol moment entre el matí i el vespre. Els caps de setmana són un altre període àlgid per als trens, sobretot els divendres i dissabtes. Els preus dels bitllets de tren CFL també augmenten festius públics i vacances escolars, i les vacances escolars a Europa poden durar 3 setmanes cada vegada.

nombre 3: Demaneu els vostres bitllets per a CFL quan esteu segur del vostre horari de viatge

Trens CFL tenen una gran demanda, i amb competència mínima, actualment continuen sent la millor opció per als trens a Luxemburg. Es poden permetre el luxe d’establir restriccions de bitllets de tren, com la que tenen, que prohibeix el canvi o la devolució de bitllets, tret que es tracti del tipus de bitllet de ferrocarril comercial.. Tot i que encara hi ha llocs web on podeu vendre els vostres bitllets de segona mà a la gent, CFL no permet la venda d’entrades de segona mà. Com us ajuda això a estalviar diners? Feu la comanda del bitllet quan estigueu segur del vostre horari i us estalviaríeu de reservar un bitllet dues vegades perquè va sorgir alguna cosa i no podíeu utilitzar el bitllet original comprat.

nombre 4: Compreu els vostres bitllets CFL a Save A Train

Guardar un tren té el més gran, millor, i les ofertes més barates de bitllets de tren a Europa. La nostra bona relació amb molts operadors ferroviaris, que són les fonts del bitllet de tren, i el nostre coneixement dels algorismes tecnològics implicats, doneu-nos accés a les ofertes de bitllets de tren més barates. No només oferim ofertes de bitllets de tren econòmics només per a CFL; proporcionem el mateix per a altres alternatives a CFL.

Preus del tren de Luxemburg a Colmar

Preus del tren de Luxemburg a Brussel·les

Preus del tren d'Anvers a Luxemburg

Preus del tren de Metz a Luxemburg

 

onboard the CFL train

 

Quant costen els bitllets CFL?

Transport públic dins de Gran Douchy de Luxemburg de vegades és gratuït i de vegades no, segons la ruta i si ets ciutadà. malgrat això, 1primera classe en trens CFL, sempre costa diners, però tampoc no són una opció cara. Els bitllets de tren CFL comencen de 3 a 6 € per a un sol viatge en tren. El preu d’un bitllet de tren CFL depèn de quin tipus de bitllet compreu i quan trieu viatjar:

Preu
Temps curt 3 €
Dia-Entrada 6 €

 

 

Rutes de viatge: Per què és millor utilitzar trens CFL?, i no viatjar en avió

1) Sempre s’arriba al centre de la ciutat. Aquest és un dels avantatges dels trens CFL en comparació amb els avions. Trens CFL i tot altres viatges en tren des de qualsevol lloc de la ciutat fins al centre de la ciutat següent. T’estalvies temps i el cost d’un taxi des de l’aeroport fins al centre de la ciutat. Amb parades de tren, és més fàcil arribar a qualsevol part de la ciutat a la qual vau. No importa d’on viatgeu, Brussel·les, Nancy, París, o Amsterdam, les parades al centre de la ciutat són un dels principals avantatges dels trens CFL! Per exemple, L'aeroport de Luxemburg és 20 a minuts del centre de la ciutat.

2) Per viatjar amb avions cal que estigui almenys a l’aeroport 2 hores abans de l’hora de vol. Hauríeu de passar per controls de seguretat abans de ser autoritzats a pujar a l'avió. Amb trens CFL, només heu d'estar a l'estació menys de 30 minuts d’antelació. Si també teniu en compte el temps que triga a anar des de l'aeroport al centre de la ciutat, t’adonaràs que els trens CFL són millors termes del temps de viatge total.

3) Els bitllets de tren CFL són econòmics encara que els compareu amb els bitllets d'avió. d'altra banda, quan compareu tots els càrrecs implicats, Els bitllets de tren CFL tenen un preu encara millor. Amb altres costos, com ara les despeses d'equipatge que no haureu de pagar als trens, viatjant en CFL és el millor.

4) Els trens són respectuosos amb el medi ambient. En comparació entre trens i avions, els trens sempre sortien a la part superior. Els avions contaminen fortament l’atmosfera amb els alts nivells de carboni que desprenen. Els trens en comparació surten Carboni 20x menys que avions.

 

Quines diferències hi ha entre el temps curt?, i Bitllet diari a CFL?

CFL té diferents tipus de bitllets per a diferents pressupostos i durades dels viatges: tant si es tracta de negocis com de lleure. Podeu estar segur que un d’aquests bitllets seria ideal per al vostre viatge de primera classe a Luxemburg amb trens nacionals CFL.

Entrades CFL de curta durada:

El bitllet de curta durada només és vàlid per a 1a classe 2 hores des del moment de la validació. Podeu viatjar a la xarxa de trens CFL sense cap restricció, però teniu en compte l’hora d’arribada del tren a la seva destinació, segons l’horari. Si heu de viatjar amb avís curt, hauríeu d’obtenir aquest bitllet. No esteu limitat a un tren en concret, i podeu escollir la vostra connexió.

CFL Entrades de dia:

Les entrades CFL Day són entrades de primera classe de llarga durada, i són vàlids des del moment de la publicació fins a 4 sóc l'endemà. Podeu adquirir el bitllet de tren CFL Day des d’una màquina d’entrades, taquilla, o Save A Train.

 

 

Hi ha una subscripció CFL?

Transport públic, incloent serveis de trens CFL seleccionats, dins de Luxemburg, és gratis. per tant, no cal una subscripció CFL, tret que prefereixis viatjar a 1a classe. Ciutadans luxemburguesos que sovint viatgen transfronterers a França, podeu gaudir d’un abonament mensual de primera classe Flexway, per 85 €. A més, Els ciutadans luxemburguesos poden gaudir de tarifes baixes en els bitllets mensuals a Alemanya. Per tant, on podeu obtenir informació addicional sobre això?

– Comptadors de bitllets CFL.

– Al telèfon d’atenció al client de CFL 2489 2489

 

Quant de temps abans de la sortida de la CFL necessito arribar?

És difícil dir-ho amb precisió a la segona, però Save a Train us aconsella arribar-hi 30 minuts abans de l’hora de sortida. Amb aquest termini, també tindreu prou temps per comprar les coses que necessiteu fes el teu viatge en tren el més fàcil possible.

 

Quins són els horaris del tren CFL?

Podeu esbrinar-lo en temps real a la nostra pàgina web a Guardar un tren. Només heu d'escriure la vostra ubicació actual i la destinació desitjada, i us mostraríem la informació.

Preus del tren de Luxemburg a Colònia

Preus del tren de Luxemburg a Koblenz

Preus del tren de París a Luxemburg

Preus del tren de Brussel·les a Luxemburg

 

old style CFL trains

 

Quines estacions són servides per CFL?

L'estació de CFL a Luxemburg es troba a la Place de la Gare, al centre de la ciutat.

A Troisvierges, Trens CFL sortir i arribar des de l’estació de Troisvierges situada en línia 10, que connecta la ciutat de Luxemburg amb el nord del país. Troisvierges és la llar de dos dels turons més alts de Luxemburg.

Els trens CFL també surten i arriben a la ciutat de Nancy, a França. Els trens CFL surten de l'estació central de Luxemburg a Nancy cada cop 1 hores.

Podeu descobrir les Flandes a Bèlgica viatjant en tren des de Luxemburg a Gant i / o Brussel·les. Els trens CFL surten cada hora des de Luxemburg fins a les increïbles ciutats de Bèlgica pobles antics amb encant a Europa.

 

 

Preguntes freqüents sobre CFL

S’admeten bicicletes a bord Trens CFL?

Es permeten bicicletes als trens CFL de forma gratuïta, i sempre que els guardeu en espais designats per a bicicletes. Podeu localitzar els espais d’emmagatzematge de bicicletes mitjançant el marcatge verd a les portes CFL.

Els nens viatgen gratis als trens CFL?

si, però només fins a l'edat de 12 anys. Nens menors de 12 anys, poden viatjar gratuïtament si van acompanyats per una persona major de l'edat 12, amb un bitllet i targeta d’identificació vàlids.

S'admeten animals de companyia als trens CFL?

si, A CFL li encanten els gossos de totes les mides 4 els humans de potes poden viatjar gratis en trens CFL. Els gossos han d’estar encapçalats i no se'ls permet seure als seients.

Quins són els procediments d'embarcament de CFL?

Tots els passatgers han de presentar un bitllet i una targeta d’identificació vàlids. Si heu perdut el bitllet de tren o teniu pressa, i no vaig comprar un bitllet per endavant, ho podeu fer al tren, de representants de CFL.

Preguntes més freqüents sobre CFL més sol·licitades – He de demanar un seient amb antelació a CFL?

No, no hi ha cap reserva de seient en trens nacionals o internacionals CFL, t’asseus on tens un lloc lliure, i sempre tindreu una plaça gratuïta si heu comprat un bitllet de tren amb antelació.

Hi ha internet Wi-Fi als trens CFL?

No. Podeu gaudir Internet Wi-Fi gratuït a les estacions de tren CFL seleccionades, però la connexió Wi-Fi no està disponible als trens CFL.

Preus del tren de Luxemburg a Ettelbruck

Preus del tren d'Ettelbruck a Junglinster

Preus del tren de Mersch a Luxemburg

Preus del tren de Clervaux a Luxemburg

 

Brand new CFL Train

 

Si heu llegit fins a aquest punt, sabeu tot el que heu de saber sobre els trens CFL i esteu a punt per comprar el vostre bitllet de tren CFL per al vostre proper viatge Salvar un tren.

 

Tenim bitllets de tren per a aquests operadors ferroviaris:

DSB Denmark

DSB danès

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bèlgica

intercity trains
Trens interurbans
SJ Sweden Trains

SJ Suècia

NS International Cross border trains

NS Internacional Països Baixos

OBB Austria logo

OBB Àustria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noruega

Switzerland Sbb railway

SBB Suïssa

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

aprofundeix

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Alemanya

European night trains by city night line

Els trens nocturns

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Alemanya

Czech Republic official Mav railway operator

Mav txec

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

logotip d'euril

Eurail

 

Voleu incrustar aquesta pàgina al vostre lloc?? Clica aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció), O simplement podeu enllaçar directament a aquesta pàgina.

Copyright © 2021 - Salvar un tren, Amsterdam, països Baixos
No vagi sense un present - Cupons i notícies !