Bestel een treinkaartje NU

Goedkope CFL-treinkaartjes en reisprijzen

Hier vindt u alle informatie over Goedkope CFL-treinkaartjes en CFL-reisprijzen en voordelen.

 

Onderwerpen: 1. CFL per trein Hoogtepunten
2. Over CFL 3. Topinzichten om een ​​goedkoop CFL-treinkaartje te krijgen
4. Hoeveel kosten CFL-tickets 5. Reisroutes: Waarom is het beter om CFL-treinen te gebruiken?, en niet met het vliegtuig reizen
6. Wat zijn de verschillen tussen Short time, en dagkaarten op CFL 7. Is er een CFL-abonnement
8. Hoe lang voor het vertrek van de CFL moet ik aankomen 9. Wat zijn de dienstregeling van de CFL-treinen
10. Welke stations worden bediend door CFL 11. CFL Veelgestelde vragen

 

CFL per trein Hoogtepunten

  • Met een hoge punctualiteit van 96%, spaarlampen (De officiële Luxemburgse spoorwegmaatschappij) is een van de meest betrouwbare spoorwegexploitanten in Europa.
  • Elk jaar, CFL duurt 25 miljoen mensen en 105 miljoen ton goederen naar hun bestemmingen in Luxemburg en in heel Europa.
  • CFL is erg milieuvriendelijk, CO2-vrij, en 100% van al hun elektriciteit is afkomstig van hernieuwbare energie.
  • CFL is de grootste aanbieder van mobiliteitsdiensten in Luxemburg.

 

Over CFL

spaarlampen, Nationale Vereniging van Luxemburgse Spoorwegen, is een andere naam voor de Luxemburgse Nationale Spoorwegen. Sinds de oprichting in 1946, CFL heeft mobiliteitsdiensten verleend aan Luxemburgse burgers.

CFL-aanbiedingen spoorwegdiensten binnen Luxemburg en in heel Europa. Met het juiste ticket, je kunt het allerbeste bezoeken vakantieplaatsen in Europa. Met verschillende soorten tickets, CFL voldoet aan ieders behoeften.

CFL-treinen die frequente spoorlijnen zijn, Luxemburg – Brussel, Luxemburg – Parijs, Ettelbruck – leenheer, Wasserbillig - Düsseldorf. Met CFL-treinen kunt u de buurlanden binnen Europa bereiken: Frankrijk, Duitsland, en België.

Over de hele onderneming, 3,090 medewerkers werken aan het spoor om ervoor te zorgen dat elke dag enkele miljoenen reizigers veilig hun bestemming bereiken.

 

CFL train heading to luxembourg

Ga naar Save A Train Homepagina of gebruik deze widget om te zoeken treinkaartjes voor CFL:

Bewaar een Train iPhone-app

Bewaar een trein Android-app

 

Red een trein

Oorsprong

Bestemming

Vertrekdatum

Retourdatum (Optioneel)

Volwassen (26-59):

Jeugd (0-25):

Senior (60+):


 

Topinzichten om een ​​goedkoop CFL-treinkaartje te krijgen

Aantal 1: Boek uw CFL-tickets zoveel mogelijk van tevoren

De prijs van CFL-treinkaartjes stijgt naarmate de reisdag dichterbij komt. U kunt geld besparen door uw CFL-treinkaartjes zo ver mogelijk na de vertrekdag te boeken (Normaal gesproken 3 maanden vooruit is het maximum). Vroeg boeken zorgt ervoor dat u de goedkoopste CFL-treinkaartjes krijgt. Ze zijn ook beperkt in aantal, dus hoe eerder je bestelt, hoe goedkoper voor u. Geld sparen op CFL-treinkaartjes, koop uw tickets vroeg.

Aantal 2: Reis met CFL tijdens daluren

Zoals bij elke spoorwegexploitant, CFL-treinkaartjes zijn goedkoper tijdens de daluren, aan het begin van de week, en gedurende de dag. Je kunt er zeker van zijn goedkopere treinkaartjes binnen de week. Op dinsdag, woensdag, en donderdag, CFL-treinkaartjes zijn het voordeligst. Vanwege het volume van zakenreizigers 's ochtends en' s avonds naar het werk, treinkaartjes zijn meestal duurder. Het is veel goedkoper om tussen de ochtend- en avond pendelen te reizen. Weekends zijn een andere piekperiode voor treinen, vooral op vrijdag en zaterdag. De prijzen van CFL-treinkaartjes stijgen ook feestdagen en schoolvakanties, en schoolvakanties in Europa kunnen duren 3 weken elke keer.

Aantal 3: Bestel uw tickets voor CFL als u zeker bent van uw reisschema

CFL-treinen er is veel vraag naar, en met minimale concurrentie, ze blijven momenteel de beste keuze voor treinen in Luxemburg. Ze kunnen het zich veroorloven om beperkingen voor treinkaartjes in te stellen, zoals degene die ze hebben die het omwisselen of terugbetalen van kaartjes verbiedt, tenzij het gaat om het zakelijke type treinkaartje. Ook al zijn er nog steeds websites waar je je tickets tweedehands aan mensen kunt verkopen, CFL staat geen tweedehands kaartverkoop toe. Hoe helpt dit u geld te besparen?? Bestel uw ticket wanneer u zeker bent van uw planning, zodat u niet twee keer één ticket hoeft te boeken omdat er iets is gebeurd en u het origineel gekochte ticket niet kunt gebruiken.

Aantal 4: Koop uw CFL-tickets op Save A Train

Save a Train heeft de grootste, het beste, en de goedkoopste aanbiedingen voor treinkaartjes in Europa. Onze goede relatie met veel spoorwegmaatschappijen, welke zijn de treinkaartjes bronnen, en onze kennis van de betrokken technologische algoritmen, geef ons toegang tot de goedkoopste treinkaartjes. We bieden niet alleen goedkope treinkaartjes voor CFL alleen; we bieden hetzelfde voor andere alternatieven voor CFL.

Treinprijzen van Luxemburg naar Colmar

Treinprijzen van Luxemburg naar Brussel

Treinprijzen van Antwerpen naar Luxemburg

Metz naar Luxemburg Treinprijzen

 

onboard the CFL train

 

Hoeveel kosten CFL-tickets?

Openbaar vervoer binnen de Grand Douchy van Luxemburg is soms gratis en soms niet, afhankelijk van de route en of u een burger bent. Echter, 11e klas op CFL-treinen, kost altijd geld, maar ze zijn ook geen dure keuze. CFL-treinkaartjes beginnen bij € 3 tot € 6 voor een enkele treinreis. De prijs van een CFL-treinkaartje hangt af van welk type ticket je koopt en wanneer je ervoor kiest om te reizen:

Prijs
Korte tijd € 3
Dagkaart € 6

 

 

Reisroutes: Waarom is het beter om CFL-treinen te gebruiken?, en niet met het vliegtuig reizen

1) U komt altijd aan in het stadscentrum. Dit is een voordeel van CFL-treinen in vergelijking met vliegtuigen. CFL-treinen en zo andere treinreizen van overal in de stad naar het centrum van de volgende stad. Het bespaart u tijd en de kosten van een taxi van het vliegveld naar het stadscentrum. Met treinhaltes, het is gemakkelijker om overal in de stad te komen waar je naartoe gaat. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, Brussel, Nancy, Parijs, of Amsterdam, Haltes in het stadscentrum zijn een groot voordeel van CFL-treinen! Bijvoorbeeld, Luchthaven Luxemburg is 20 minuten van het stadscentrum.

2) Reizen per vliegtuig vereist dat u minimaal op de luchthaven bent 2 uur voor uw vluchttijd. U moet de veiligheidscontroles doorlopen voordat u aan boord van het vliegtuig mag. Met CFL-treinen, je hoeft alleen maar minder dan op het station te zijn 30 minuten van tevoren. Wanneer u ook rekening houdt met de tijd die u nodig heeft om van het vliegveld naar het centrum van de stad te reizen, u zult zich realiseren dat CFL-treinen er beter in zijn termen van totale reistijd.

3) CFL-treinkaartjes zijn goedkoop, zelfs als je ze vergelijkt met vliegtickets. Bovendien, wanneer u alle betrokken kosten vergelijkt, CFL-treinkaartjes hebben een nog betere prijs deal. Met andere kosten zoals bagagekosten die u niet in de trein hoeft te betalen, reizen met CFL is de beste.

4) Treinen zijn milieuvriendelijk. In vergelijking tussen treinen en vliegtuigen, treinen kwamen altijd als beste uit de bus. Vliegtuigen vervuilen de atmosfeer zwaar met het hoge koolstofgehalte dat ze afgeven. Treinen in vergelijking geven het op Carbon 20x minder dan vliegtuigen.

 

Wat zijn de verschillen tussen Short Time, en dagkaart op CFL?

CFL heeft verschillende soorten tickets voor verschillende budgetten en reisduur: of het nu voor zaken of voor vrije tijd is. U kunt er zeker van zijn dat een van deze kaartjes ideaal is voor uw 1e klas reis door Luxemburg met nationale CFL-treinen.

Short Time CFL-tickets:

Het kortetermijnkaartje is alleen geldig voor 1e klas voor 2 uur vanaf het moment van validatie. U kunt zonder enige beperking reizen op het CFL-treinnetwerk, maar houd rekening met de aankomsttijd van de trein op de bestemming, volgens het tijdschema. Als u op korte termijn moet reizen, je zou dit kaartje moeten krijgen. Je bent niet beperkt tot een bepaalde trein, en je mag je verbinding kiezen.

spaarlampen Dagkaartjes:

CFL-dagtickets zijn 1e klas tickets voor lange duur, en ze zijn geldig vanaf het moment van uitgifte tot 4 ben de volgende dag. U kunt het CFL-dagtreinticket kopen bij een kaartautomaat, kaartverkoop, of Save A Train.

 

 

Is er een CFL-abonnement?

Openbaar vervoer, inclusief geselecteerde CFL-treindiensten, binnen Luxemburg, is gratis. daarom, er is geen CFL-abonnement nodig, tenzij u liever 1e klas reist. Luxemburgse burgers die vaak grensoverschrijdend naar Frankrijk reizen, kan genieten van een Flexway 1e klas maandabonnement, voor 85 €. In aanvulling op, Luxemburgse staatsburgers kunnen genieten van lage tarieven op maandtickets naar Duitsland. Dus waar u hier aanvullende informatie over kunt krijgen?

– CFL-loketten.

– Bij de klantenservice van CFL 2489 2489

 

Hoe lang voor het vertrek van de CFL moet ik aankomen?

Het is moeilijk om nauwkeurig tegen de tweede te zeggen, maar Save a Train adviseert dat je ongeveer aankomt 30 minuten voor uw vertrektijd. Met dit tijdsbestek, je hebt ook genoeg tijd om te winkelen voor dingen die je nodig hebt maak je treinreis zo gemakkelijk mogelijk.

 

Wat zijn de dienstregeling van de CFL-treinen?

U kunt dit in realtime ontdekken op onze homepage op Save a Train. Typ gewoon uw huidige locatie en gewenste bestemming in, en we zouden u de informatie laten zien.

Treinprijzen van Luxemburg naar Keulen

Treinprijzen van Luxemburg naar Koblenz

Treinprijzen van Parijs naar Luxemburg

Treinprijzen van Brussel naar Luxemburg

 

old style CFL trains

 

Welke stations worden bediend door CFL?

Het Luxemburgse station van CFL bevindt zich op Place de la Gare, in het stadscentrum.

In Troisvierges, CFL-treinen vertrek en aankomst vanaf het station van Troisvierges op de lijn 10, het verbinden van de stad Luxemburg met het noorden van het land. Troisvierges herbergt twee van de hoogste heuvels van Luxemburg.

CFL-treinen vertrekken en komen aan in de stad Nancy in Frankrijk. Elke CFL-trein vertrekt vanaf het centraal station van Luxemburg naar Nancy 1 uur.

U kunt Vlaanderen in België ontdekken met de trein van Luxemburg naar Gent en / of Brussel. CFL-treinen vertrekken elk uur vanuit Luxemburg naar de fantastische steden van België en charmante oude steden in Europa.

 

 

CFL Veelgestelde vragen

Zijn fietsen toegestaan ​​aan boord van de CFL-treinen?

Fietsen zijn gratis toegestaan ​​in CFL-treinen, en zolang u ze opbergt in daarvoor bestemde fietsenstallingen. U kunt de fietsenstallingen vinden aan de groene markering op CFL-deuren.

Reizen kinderen gratis op de CFL-treinen?

Ja, maar alleen tot de leeftijd van 12 jaar. Kinderen jonger dan 12 jaar, kunnen gratis reizen als ze worden begeleid door een persoon ouder dan de leeftijd van 12, met een geldig vervoerbewijs en identiteitskaart.

Zijn huisdieren toegestaan ​​op CFL-treinen?

Ja, CFL houdt van honden van alle groottes en deze 4 mensen met poten kunnen gratis reizen met CFL-treinen. Honden moeten aangelijnd zijn en mogen niet op de stoelen zitten.

Wat zijn de instapprocedures voor CFL?

Elke passagier moet een geldig vervoerbewijs en identiteitskaart overleggen. Als u uw treinkaartje bent verloren of haast heeft, en kocht niet van tevoren een kaartje, u kunt dit in de trein doen, van CFL-vertegenwoordigers.

Veelgestelde vragen over de meest gevraagde CFL – Moet ik van tevoren een stoel bestellen op CFL?

Nee, er is geen zitplaatsreservering in nationale of internationale CFL-treinen, je zit waar je een vrije plek hebt, en je hebt altijd een gratis plek als je van tevoren een treinkaartje hebt gekocht.

Is er wifi-internet op CFL-treinen??

Nee. Je kan genieten Gratis Wi-Fi internet op geselecteerde CFL-treinstations, maar Wi-Fi is niet beschikbaar op CFL-treinen.

Treinprijzen Luxemburg naar Ettelbruck

Ettelbruck naar Junglinster treinprijzen

Treinprijzen van Mersch naar Luxemburg

Treinprijzen van Clervaux naar Luxemburg

 

Brand new CFL Train

 

Als je tot nu toe hebt gelezen, u weet alles wat u moet weten over CFL-treinen en bent klaar om uw CFL-treinkaartje te kopen voor uw aanstaande reis Red een trein.

 

We hebben treinkaartjes voor deze spoorwegmaatschappijen:

DSB Denmark

Deense DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

NMBS België

intercity trains
Intercity-treinen
SJ Sweden Trains

SJ Zweden

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Oostenrijk

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noorwegen

Switzerland Sbb railway

SBB Zwitserland

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

verdiept

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Duitsland

European night trains by city night line

nachttreinen

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Duitsland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tsjechisch

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail-logo

Eurail

 

Wilt u deze pagina insluiten op uw site? Klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien), Of u kunt gewoon rechtstreeks naar deze pagina linken.

Auteursrecht © 2021 - Red een trein, Amsterdam, Nederland
Vertrek niet zonder een cadeau - Get Coupons en nieuws !