Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 12/11/2021)

Een van de dingen meest opwindende over reizen in Europa is dat je er overal kunt krijgen met de trein. Het is de meest voorkomende gemiddelde van vervoer- en veel mensen favoriet om reizen het continent. Mensen doen enkele vragen voordat ze besluiten om Neem een ​​trein, pre-trip essentials zoals waar kan ik kopen de kaartjes? Hoe controleer ik de schema? Kan ik van het ene land naar het andere? Wat zijn nachttreinen graag willen?

 

Hier zijn de pre-trip essentiële functies die u moet weten:

Schema's en prijzen van Europese Treinen

Hoewel heel Europa wordt verbonden door een zeer uitgebreid treinnetwerk heeft elk land zijn spoorwegmaatschappij en, daarom, haar website met schema en tarieven. Als u wilt reizen met de trein in hetzelfde land, zonder tussenliggende grens, Wel raden je direct naar A Train zoals je zou doen met vluchten naar Save Skyscanner. Als je niet weet wat het is, Google zal u het antwoord. Bijna alle websites hebben een Engels versie, dus het is makkelijk te navigeren en controleer de schema's. Als u wilt reizen met de trein van het ene land naar het andere één (altijd binnen Europa) moet u ook zoeken naar de route in een app zoals Save A Train.

Luxemburg naar Brussel Treinen

Antwerpen naar Brussel Treinen

Amsterdam naar Brussel Treinen

Parijs naar Brussel Treinen

 

Hoe en wanneer om tickets te kopen?

Een van de pre-trip essentials is zeker kaartjes. Sommige treinpassages (met name die van hoge snelheid en die hoofdsteden of grote steden aan te sluiten) hebben de neiging te stijgen in prijs als de vertrekdatum nadert; er zijn anderen (lokale treinen en degenen die de nabijgelegen steden verbinden) dat altijd dezelfde prijs. Als u reist van kapitaalvennootschappen, is het het beste om het ticket te kopen een paar weken van tevoren om de beste prijs te krijgen. Als je tickets kopen via de apps (veel Europese spoorwegmaatschappijen Ook hebben hun eigen app), ontvangt u een elektronisch ticket met een QR-code ontvangt u kan de bestuurder tonen van het scherm van de telefoon, zodat je niet hoeft te drukken.

Londen naar Lille Trains

Londen naar Parijs Treinen

Lyon naar Londen Treinen

Londen naar Bordeaux Trains

 

Pre-Trip Essentials KAART

Hoe je bij het station komt is de sleutel tot Pre-Trip Essentials

Het goede ding over het reizen met de trein is dat de stations zijn meestal in het centrum van de steden en zijn gemakkelijk bereikbaar met de metro, bus of te voet. Je hoeft niet tot een uur te reizen naar een luchthaven (tenzij je aan de rand van de stad, maar in het algemeen het nooit zo lang duurt). als jij reizen met weinig bagage, je kunt gaan door openbaar vervoer. Als je heel geladen, misschien een taxi is de beste optie. Het kan geen kwaad om het te zeggen: sommige steden hebben meerdere treinstations (bijvoorbeeld, Parijs) dus altijd zeker zijn van wat uw trein vertrekt uit. Soms kan het gebeuren dat je van het ene station naar het andere.

Berlijn naar München Treinen

Frankfurt naar München Treinen

Wenen naar München Treinen

Stuttgart naar München Treinen

 

punctualiteit van Treinen in Europa

Europese treinen vertrekken om de exacte minuut (tenzij er een vertraging voor sommige klimatologische reden). Vervoer naar het station over 15-20 minuten voordat is altijd een van de pre-trip essentials. Houd in gedachten dat er treinen die erg lang zijn en soms zul je veel moeten lopen naar het einde van het platform te krijgen. De stopt tussen de ene stad en de andere duren meestal niet langer dan een paar minuten.

Dit was een kleine maar nuttige gids over essentiële zaken voor een treinreis in Europa en dingen die u moet weten voordat u besluit er een te nemen. We hopen dat de ervaring je krijgt is van onschatbare waarde.

Zurich naar Zermatt Treinen

Genève naar Zermatt Treinen

Bern naar Zermatt Treinen

Luzern naar Zermatt Treinen

 

Voer Save-A-Train om uw treinticket boeken naar elke bestemming in 3 notulen, bij de goedkoopste treintickets tarieven en opgelucht van onaangename reserveringskosten!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-pre-trip-essentials-europe%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)