Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 12/11/2021)

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre care călătoresc în Europa este că puteți ajunge acolo cu trenul peste tot. Este media cea mai răspândită transport și favorit mulți oameni să de călătorie pe continent. Oamenii nu pun câteva întrebări înainte de a decide să ia trenul, esențiale de pre-excursie, cum ar fi în cazul în care pot cumpăra bilete? Cum pot verifica listele? Pot sa cruce de la o țară la alta? Ce sunt trenurile de noapte ca?

 

Aici sunt esențiale de pre-excursie pe care trebuie să știi:

Orarele și prețurile de trenuri europene

Deși toată Europa este legat printr-o rețea de tren foarte extinsă fiecare țară are compania feroviară și, prin urmare, site-ul său cu orare și ratele. Dacă doriți să călătoriți cu trenul în aceeași țară, fără a trece nici o frontieră, este încă recomandat să mergi direct pentru a salva un tren ca v-ar face cu zboruri spre Skyscanner. Dacă nu știi ce este, Google vă va da răspunsul. Aproape toate site-urile au o versiune în limba engleză, astfel încât este ușor de navigat și de a verifica listele. Dacă doriți să călătoriți cu trenul de la o țară la alta (întotdeauna în Europa) ar trebui, de asemenea, căutați ruta într-un app cum ar fi Salvare tren.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

Cum și când să cumpere bilete?

Unul dintre elementele esențiale de pre-excursie este cu siguranta bilete. Unele pasaje de tren (în special cele ale viteza mare și cele care conectează capitale sau orașe mari) tind să crească în preț atunci când se apropie data de plecare; există altele (trenuri locale și cele care se leagă orașele din apropiere) care să păstreze întotdeauna același preț. Dacă sunteți în deplasare de la de capital la capital, cel mai bine este de a cumpăra biletul de câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț. Dacă ați cumpăra bilete prin aplicațiile (mulți Companiile europene de tren au propria lor aplicație prea), vei primi un bilet electronic cu un cod QR vă poate arăta driverul de pe ecranul telefonului, astfel încât să nu trebuie să le imprime.

Londra Trenurile Lille

Londra Trenurile Paris

Lyon la trenuri Londra

Londra Trenurile Bordeaux

 

HARTĂ Esențiale înainte de călătorie

Cum se ajunge la statia este cheia Essentials de a pre-Trip

Lucru bun despre care călătoresc cu trenul este că stațiile sunt, de obicei, în centrul orașelor și sunt ușor accesibile cu metroul, autobuzul sau pe jos. Nu trebuie să călătorească o oră pentru a merge la un aeroport (daca nu esti la marginea orașului, deși, în general, nu este nevoie de atât de mult). daca tu de călătorie cu puține bagaje, poti sa treci transport public. Dacă sunteți foarte încărcate, poate un taxi este cea mai bună opțiune. Nu strică să-l spun: unele orașe au mai multe gări (de exemplu, Paris) astfel încât să fie întotdeauna sigur de ceea ce se îndepărtează de la tren. Uneori se poate întâmpla ca trebuie sa transfere de la o stație la alta.

Berlin Trenurile Munchen

Frankfurt la trenuri Munchen

Viena la trenuri Munchen

Stuttgart la trenuri Munchen

 

Punctualitatea Trenurile din Europa

trenurile europene plece la minut exact (cu excepția cazului în care există o întârziere pentru unii motivul climatic). Noțiuni de bază la stația despre 15-20 minute înainte este întotdeauna unul dintre elementele esențiale de pre-excursie. Rețineți că există trenuri care sunt foarte lungi și, uneori, va trebui să meargă mult pentru a ajunge la capătul platformei. The se oprește între un oraș și altul nu durează de obicei mai mult de câteva minute.

Acesta a fost un ghid mic, dar util, despre elementele esențiale înainte de călătorie pentru o călătorie cu trenul în Europa și despre lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a vă decide să luați unul.. Sperăm că experienţă puteți câștiga va fi de neprețuit.

Zurich la trenuri Zermatt

Geneva la trenuri Zermatt

Berna la trenuri Zermatt

Lucerna la trenuri Zermatt

 

Introdu Save-A-Train pentru a rezerva biletul de tren către orice destinație din 3 minute, la cele mai mici preturi bilete de tren și eliberat de taxe de rezervare suportabil!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-pre-trip-essentials-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)