Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 12/11/2021)

Cu toate că trenurile europene de dormit peste noapte au devenit ceva de o specie amenințată (bugetul companiilor aeriene se uita la noi tine!), iubitorii de tren sunt încă nu renunța! Pentru iubitorii de tren entuziaști, nimic nu bate salt de la bordul trenurilor de noapte și se bucură de frumusețea distante lungi fără a fi nevoie de a sparge banca pentru a ajunge la destinația lor finală.

Dacă ați fost de planificare o călătorie cu trenul de noapte în străinătate, dar nu sunt sigur că trenurile de noapte sunt cea mai bună opțiune, citesc mai jos.

NOTĂ: Toate motivele pe care le-am pus împreună merge dincolo de „pentru început, nu va cheltui 10+ ore salivarea pe umăr ca capul jiggles împotriva fereastra trenului“.

 

Trenurile de noapte sunt rentabile

Pentru fiecare călător pe buget (sau cei care ar cheltui mai degrabă mai mult pe un fel de mancare fina si vizitare a obiectivelor turistice decât ar fi pe un bilet), trenurile de noapte sunt cele mai de buget-friendly opțiunea de a opta pentru (mai ales pentru o excursie prelungită). Vă puteți aștepta la cheltuielile tăiate în jumătate atunci când înlocuiți trei sau patru nopți într-un hotel (chiar și unul în categoria mai ieftin) cu același număr de nopți într-un tren, economisire despre $500! În cazul în care nu este bugetarea inteligent, noi nu știm ce este!

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Eficiență Timp în trenurile de noapte & Confort

Eficacitatea este de necontestat călătoria cu trenul! Trenurile europene sunt rapide, organizat și tot ceea ce sunt în căutarea într-o opțiune de transport, indiferent dacă sunteți călătoresc undeva aproape ca Italia sau o destinație suplimentară. Călătoria cu trenul este fantastic pentru toți cei care caută să fie prima linie la biroul de turism, al lor muzeu favorit, sau oriunde altundeva le-ar planificat să meargă. Trenurile de noapte vă oferă opțiunea de a vă odihni puțin în timpul nopții. Apoi folosiți ziua pentru a vă bucura de peisaje superbe prin fereastră și în timpul opririlor de tren.

Lecce la trenuri Milano

Reggio Calabria către trenuri Milano

Bari Trenuri Milano

Salerno la trenuri Milano

 

Prietenos cu mediul

La fel ca și trenuri regulate, trenurile de noapte sunt cea mai bună opțiune de călătorie pentru planeta noastră. Din moment ce acestea produc CO2 mult mai puțin per pasager decât avioanele fac, ei ar putea fi transportul viitorului. Asa de, daca esti conștient de mediu, știi ce fel vei călători de acum încolo.

Levanto la trenuri Torino

La Spezia la trenuri Torino

Napoli la trenuri Torino

Roma Trenurile Torino

 

având în distracție cu prietenii pe trenurile de noapte

Trenurile de noapte sunt foarte bune pentru a face prieteni

Daca esti care călătoresc singuri, Trenurile sunt oferindu-vă o oportunitate de a întâlni o mulțime de oameni din întreaga Europa, toate diferite una de cealaltă. Găsiți câteva interese similare pentru a vorbi despre, și le-ați făcut potențial prieteni pentru viață! Plus, ceea ce este și mai important de data aceasta în jurul valorii de (cel puțin pentru subiect la suntem pe), ați găsit securizat, oameni de încredere pentru a partaja cabină de dormit cu! Trenurile de noapte sunt minunate, dar Dezavantajul este că poți ajunge în cabina, cu o grămadă de oameni care sforăie, putoare (scuze!), sau ... tuse doar o mulțime. Asa de, găsirea unui grup care este mare pentru un chat și câteva nopți în același compartiment înghesuit este fantastic!

Lyon Trenurile Nisa

Paris Trenurile Nisa

Avignon Trenurile Nisa

Marsilia la trenuri Nisa

 

Apelul Scenic

Wow, aproape am uitat să includem beneficiul pentru totdeauna inspirator al trenurilor de noapte numite – pitoresc recurs! Nu dormi prin Fiordurile, Alpii, și alte peisaje frumoase în mod similar. Dar nu simt obligat să rămână treaz în timp ce treci industriale heartland Germania, fie. Oh, și - faceți poze, chiar dacă este doar prin fereastra!

 

Anunțați-ne prin Twitter la @SaveATrain! , Puteți găsi și alte canale noastre sociale pe fundul Salvați un tren și, desigur, puteți comanda de la noi bilete de tren.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-reasons-night-trains%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)