Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 26/05/2021)

Trenurile din Europa sunt un lucru mare; ne iubim noastre șine, și le vom alege peste orice alt Tipul de transport oricand. În afară de a ajunge de la punctul A la punctul B, într-o rapidă, mod confortabil și fiabil, există atât de mult cele mai multe dintre voi nici nu sunt conștienți de transport despre tren. Pe aceasta nota, suntem singularizarea câteva fapte surprinzătoare despre trenurile din Europa nu au fost conștienți de până acum:

 

Trenurile din Europa sunt nepoluant

Strigă tuturor celor cu o conștiință care doresc să ne ajute Mama Natură și planificatorul să trăiască pentru totdeauna: dacă cumpărați un bilet de tren în loc de un bilet de avion sau de autobuz, și vei face doar asta. După cum aflăm, „trenurile de mare viteză sunt de 3 ori mai eficiente energetic decât trenurile regionale“, în timp ce „chiar și cel mai lent trenul este 20% mai eficientă decât o mașină”. Cât de minunat este că?

Londra Trenurile Bruxelles

Londra Trenurile Paris

Lyon la trenuri Londra

Londra Trenurile Amsterdam

 

 

Călătorind cu trenul este Cum călătorie Localnicii

tren de călătorie este masiv în Europa, și ne-am luat un sentiment că nu se va schimba în orice moment în curând. Există câteva motive pentru care trenurile sunt la fel de populare în rândul europenilor, și toate acestea sunt 100% legitim: acestea sunt super rapid, Rentabilă, și convenabil în orice mod posibil. Plus, Trenurile din Europa sunt plimbari un autentic experiența călătoriei, care este doar un alt bonus la totul!

Lyon Trenurile Geneva

Zurich la trenuri Geneva

Paris Trenurile Geneva

Lucerna la trenuri Geneva

 

Trenurile din Europa sunt confortabile

 

Tren de călătorie, puteți economisi bani pe un hotel Cameră

Aștepta, ce? da, e adevarat! Datorită ceva numit „Trenurile peste noapte în Europa“Călătorii care petrec peste 10 ore într-un tren de la punctul A la punctul B se pot bucura de avantajul călătoriei într-un tren peste noapte în Europa și economisind bani pe o cameră de hotel. Există mai multe tipuri diferite de cazare oferite în cadrul „trenuri de noapte,” concepute pentru a se potrivi preferințelor de călătorie tuturor și bugetul. Asa de, noi avem:

  • scaune rabatabile
  • cușete mai mici, cușete
  • compartimente simple sau duble ocupant dormit

Aceste tipuri de oferte variază, de obicei, pentru fiecare companie țară și de tren, dar ele includ de obicei oferte similare.

Bremen Trenuri Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Dacă vă deplasați pentru o perioadă lungă de timp, apoi trenurile din Europa Rail Pass ar putea primi Sunteți Reduceri

Nu, nu visezi - pentru cea mai mare parte, treceri de cale ferată vin cu bonusuri, care poate fi orice, de la cadouri minore, cum ar fi plimbari cu barca și transporturi cu autobuzul la reduceri la hoteluri și tururi de mers pe jos. Uneori, puteți obține chiar și recompense oferindu-vă activități complet gratuite, inclusiv gratuit croaziere fluviale, mese, și similare.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Lille la trenuri Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Puteți sărut De obicei, aceste tarife pentru bagaje La revedere

unul dintre cel mai bun lucruri despre călătorie cu trenul suna prea frumos ca să fie adevărat. Mmm, asteapta, Yeap, ai ghicit: cele mai multe trenuri din Europa nu percepe taxe pentru bagaje! Sigur, aceasta se datorează faptului că nici o verificare în timpul călătoriei cu trenul, ceea ce înseamnă - trebuie să transporta întregul bagaj cu tine. În timp ce unii s-ar putea vedea acest lucru ca un dezavantaj pentru călătoria cu trenul, am găsit-o impresionantă: Cel puțin știm că vom călători lumină, dreapta? Plus, există întotdeauna un cărucior de bagaje undeva pentru a ajuta pasagerii care transportă o afacere bună de bagaje, astfel încât să se sortate.

 

Data viitoare aveți gânduri despre dacă este sau nu să călătorească cu trenul - credem că răspunsul este destul de clar ... nu este? Mergi la Salvați un tren pentru a rezerva destinație în 3 minute, la cele mai ieftine tarife, și eliberat de taxe de rezervare suportabil!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-surprising-facts-you-should-know-about-trains-in-europe-fun-times%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)