Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 26/05/2021)

Vonatok Európában egy nagy dolog; szeretjük sínek, és akkor mi választjuk ki őket minden más típusú szállítás bármikor. Eltekintve attól, hogy A pontból a B pont egy gyors, kényelmes és megbízható módon, olyan sok a legtöbben még csak nem is ismeri körülbelül vonat közlekedés. Ezen a megjegyzés, mi kiszemelésével Néhány meglepő tény a vonatok Európában még nem volt tisztában egészen mostanáig:

 

Vonatok Európában környezetbarátok

Kiáltás mindenkinek, aki tudatában van, aki segíteni akar természetanyánknak és tervezőnknek örökké élni: ha repülő- vagy buszjegy helyett vonatjegyet vásárol, és akkor csinál csak, hogy. Ahogy megtudja, „nagysebességű vonatok 3x energiatakarékosabb mint a regionális vonatok”, míg a „még a leglassabb vonat az 20% hatékonyabb, mint egy autó”. Milyen félelmetes az, hogy?

London Brüsszel vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Lyon London vonatok

London Amszterdam vonatok

 

 

Vonattal az, hogy a helyiek Utazás

Vonat utazás masszív Európában, és mi az érzésem, hogy nem változik a közeljövőben. Van néhány ok, amiért a vonatok olyan népszerű az európaiak körében, és mindegyikük 100% legális: ezek szuper gyors, költséghatékony, és kényelmes minden lehetséges módon. Plusz, Vonatok Európában lovagol autentikus utazási élményt, ami csak egy bónusz, hogy az egész dolog!

Lyon és Genf vonatok

Zürich és Genf vonatok

Párizs és Genf vonatok

Luzern Genfbe vonatok

 

Vonatok Európában kényelmes

 

Vonat utazás pénzt takarít meg Önnek a szállodai szobában

Várjon, mit? Igen, ez igaz! Valami oknál fogva az úgynevezett „éjszakán Vonatok Európában”Utazó felett költenek 10 órákig tartó vonaton az A ponttól a B pontig élvezhetik az éjszakai vonaton való utazás előnyeit Európában és pénzt spórolni egy szállodai szobában. Számos különböző típusú szállások belül felajánlott „egyik napról a másikra vonatok,” tervezték, hogy illeszkedjen mindenki utazási kedvezmények és a költségvetési. Így, megvan:

  • Fekvő ülések
  • Kisebb hálófülkékre, fekvőhelyek
  • Szimpla vagy dupla utas hálófülkékre

Az ilyen típusú ajánlatok általában változnak országonként és vasúttársaság, de jellemzően hasonló ajánlatok.

Bréma és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Ha utazik hosszabb ideig, majd Vonatok Európában Rail Pass sikerült Get You kedvezmények

Dehogy, Nem álmodik - a legtöbb, vasúti bérletek jön juttatás, amelyet bármi lehet kisebb ajándékok, mint például csónak túrák és buszos transzferek a szállodák és gyalogos túrák. Néha, akkor is kap jutalmat kínál Önnek teljesen ingyenes programok, beleértve az ingyenes folyami hajóutak, ételek, és hasonló.

Brüsszel Amszterdam vonatok

Lille Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Akkor általában csók Ezeket poggyászdíjak Goodbye

Az egyik a legnagyobb dolog vasúti utazás hangok szinte túl szép, hogy igaz legyen. ööö, várni rá, igen, , kitalálta: a legtöbb vonat Európában nem számít fel díjat poggyász! biztos, ez annak a ténynek köszönhető, hogy nincs ellenőrzés, amikor utazik vonattal, ami azt jelenti, - meg kell folytatni a teljes csomagtér veled. Míg egyesek látni ezt a hátránya, hogy a vonat utazás, úgy találjuk, hogy lenyűgöző: legalább tudjuk fogunk utazni fény, jobb? Plusz, mindig van egy poggyász helyezése valahol, hogy segítsen az utasok, akik szállítására sok poggyász, szóval ez válogatni.

 

Legközelebb, ha meggondoltam-e vagy sem, hogy vonattal - úgy gondoljuk, a válasz elég egyértelmű ... nem igaz? Menj Save-A-Train foglalni az úticél 3 percek, A legolcsóbb árak, és megkönnyebbült ellenszenves foglalási díj!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-surprising-facts-you-should-know-about-trains-in-europe-fun-times%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)