Rendelési vonatjegy MOST

Olcsó SNCB vonatjegyek és utazási árak

Itt található az összes információ Olcsó SNCB vonatjegyek és SNCB utazási árak és előnyei.

 

Témakörök: 1. SNCB vonattal
2. Az SNCB-ről 3. A legjobb betekintés az olcsó SNCB vonatjegy megszerzéséhez
4. Mennyibe kerülnek az SNCB jegyek 5. Miért jobb az SNCB vonatokkal közlekedni, és nem utazzon repülőgéppel
6. Mi a különbség az első és a második osztály között? 7. Van-e SNCB előfizetés
8. Mennyi ideig érkezik meg az SNCB indulása 9. Mi az SNCB vonat menetrendje
10. Mely állomásokat szolgálja az SNCB 11. SNCB GYIK

 

SNCB vonattal

  • A nemzeti vasúttársaság, SNCB, szolgál 244 millió utas évente.
  • Minden nap, a nemzeti vasúttársaság veszi 61 ezer ember Belgiumon belül és Európa-szerte.
  • A nemzeti vasúttársaság Belgium legnagyobb mobilitási szolgáltatója az országban.

Az SNCB-ről

Belgium nemzeti vasúti társasága, SNCB, ben hozták létre 1926.

Az SNCB kínál vasúti szolgáltatások Belgiumon belül és egész Európában. A megfelelő jegyen, meglátogathatja a legjobbakat nyaralási helyek Európában. Különböző kategóriájú jegyekkel és kártya előfizetésekkel, Az SNCB mindenki igényeit kielégíti.

A vonatok gyakran járnak Brüsszelbe – Gent, Antwerpen – Használt, Brüsszel – Namur. Az Európán belüli szomszédos országokba az SNCB vonatokkal is eljuthat.

A vállalat egészén, közel 20,000 a vasúti és autóbusz-hálózatokon dolgozó alkalmazottak gondoskodnak arról, hogy az utasok minden nap biztonságosan elérjék rendeltetési helyüket.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Menj Mentés a vonatra vagy használja ezt a modult a kereséshez vonatokat jegyez az SNCB-be

Mentsen egy vonatot iPhone iOS App

Mentés egy vonatra Android alkalmazás

 

Ments meg egy vonatot

Eredet

Cél

Indulási időpont

Visszatérítési dátum (Választható)

Felnőtt (26-59):

Ifjúság (0-25):

Idősebb (60+):


 

A legjobb betekintés az olcsó SNCB vonatjegy megszerzéséhez

Szám 1: Rendelje meg SNCB jegyeit előre, amennyire csak tud

Az ára SNCB vonatjegyek az utazás napjának közeledtével emelkedik. Megtakaríthat magának egy kis pénzt, ha lefoglalja az SNCB vonatjegyeket a lehető legtávolabb az indulási naptól. Az SNCB vonatjegyei már most kaphatók 3 nak nek 6 hónappal a vonat indulása előtt. A korai foglalás biztosítja, hogy a legköltséghatékonyabb SNCB vonatjegyeket kapja meg. Ezek száma korlátozott, tehát minél előbb rendel, az olcsóbb az Ön számára. Pénzt takaríthat meg az SNCB vonatjegyein, ASAP vásárolja meg jegyeit.

Szám 2: Utazás SNCB-vel csúcsidőn kívül

Az SNCB vonatjegyei olcsóbbak csúcsidőn kívüli időszakokban, a hét elején, és a nappali órákban. Biztos lehet benne, hogy megkapja Olcsóbb vonatjegy a héten belül. Kedden, szerda, és csütörtökön, Az SNCB vonatjegyek a leggazdaságosabbak. Az üzleti utazók száma miatt reggel és este mennek munkába, a vonatjegyek többe kerülnek azokban az órákban. Sokkal olcsóbb bármikor utazni a reggeli utáni és az esti ingázás között. A hétvégék újabb csúcsidő a vonatok számára, különösen pénteken és szombaton. Az SNCB vonatjegy ára is tovább emelkedik munkaszüneti napok és iskolai szünidők.

Szám 3: Rendelje meg jegyeit az SNCB-be, amikor biztos benne, hogy utazási menetrendjében szerepel

SNCB vonatok nagy igény van, és kevés versennyel, jelenleg továbbra is a legjobb választás a vonatok számára Belgiumban. Az SNCB megengedheti magának, hogy olyan vonatjegy-korlátozásokat szabjon meg, mint amilyen náluk van, amely tiltja a jegyek cseréjét vagy visszatérítését, kivéve, ha ez az üzleti típusú jegy. Annak ellenére, hogy még mindig vannak fórum weboldalak, ahol használtan adhatja el jegyeit az embereknek, Az SNCB nem engedélyezi a használt jegyek értékesítését. Hogyan segít ez pénzt megtakarítani?? Csak akkor rendelje meg jegyét, ha biztos benne az ütemtervében, így megmentheti Önt attól, hogy kétszer egy jegyet foglaljon, mert valami jött fel, és nem tudta használni az eredeti jegyet.

Szám 4: Vásárolja meg SNCB jegyeit a Save A Train oldalon

Mentsd meg a vonatot a legnagyobb, a legjobb, és a legolcsóbb vonatjegyek Európában. Kapcsolatunk számos vasúti szolgáltatóval, a vonatjegy forrásai, és a technológiai algoritmusokkal kapcsolatos ismereteink hozzáférést biztosítanak a Save A Train számára a legolcsóbb vonatjegy-ajánlatokhoz. Nem csak az SNCB számára kínálunk olcsó vonatjegy-ajánlatokat; ugyanezt biztosítjuk az SNCB más alternatíváinak esetében is, és büszkék vagyunk a legjobb ügyfélszolgálatra a vasúti piacon.

Brüsszel - Antwerpen vonatárak

Amszterdam és Antwerpen között

Lille és Antwerpen közötti vonatárak

Párizs és Antwerpen között a vonat ára

 

SNCB Train in Station

 

Mennyibe kerülnek az SNCB jegyek?

Az SNCB jegyek 2,5 eurótól 20 euróig terjednek, egyetlen vonatútra. Az az SNCB vonatjegy ára attól függ, hogy milyen típusú jegyet vásárol, és mikor dönt az utazás:

Egyirányú jegy Körút
Alapértelmezett € 2,50 – € 15.00 15 € – 30 €
Első osztály € 10.50 – 20 € 21 € – 46 €

 

Miért jobb az SNCB vonatokkal közlekedni, és nem utazzon repülőgéppel

1) Érkezés a belvárosba. Ez az SNCB vonatok egyik előnye a repülőgépekhez képest. Az SNCB vonatok és az összes többi vonatút bárhonnan a város a központba a következő város. Időt és időt takarít meg egy taxival a repülőtérről a városközpontba. Vonatmegállókkal, könnyebb eljutni a város bármely pontjára, ahova tartózkodik. Nem számít, honnan utazol, Brüsszel, Antwerpen, Használt, vagy Liege, a belvárosi megállók az SNCB vonatok fő előnyét jelentik!

2) Repülőgéppel történő utazáshoz legalább néhány órával a repülési idő előtt a repülőtéren kell lennie. Biztonsági ellenőrzéseket kell végeznie, mielőtt felszállnának a repülőgépre. SNCB vonatokkal, csak kevesebb mint az állomáson kell lennie 30 perc előre. Ha figyelembe veszi azt az időt is, amelybe a repülőtérről a város központjába lehet ingázni, rájössz, hogy az SNCB vonatok jobbak teljes utazási idő.

3) A felszínen, az SNCB vonatjegyek ára drágábbnak tűnik, mint a költségvetési repülőjegyek. azonban, ha összehasonlítja az összes érintett díjat, Az SNCB vonatjegyeinek ára kedvezőbb. Más költségekkel, például poggyászdíjakkal, amelyeket nem kell fizetnie a vonatokon, az SNCB útján az biztos, hogy a legjobb.

4) A vonatok környezetbarátabbak amikor összehasonlítja a vonatokat és a repülőgépeket, vonatok jönnek ki a tetején. A repülőgépek erősen szennyezik a légkört az általuk kibocsátott magas széntartalommal. A vonatok ehhez képest sokat hoznak kevesebb szénszennyezés mint a repülőgépek.

Brüsszel Bruges vonatok

Antwerpen Bruges vonatok

Halle két Bruges vonatok

Gent Bruges vonatok

 

Mi a különbség az első és a második osztály között?

Különböző osztályokba sorolhatók az SNCB jegyek a különböző költségvetésekhez és utazótípusokhoz. Megvásárolhatja a szokásos jegyet 1. vagy 2. osztályba. Például, a 2. osztály jobban megfelel hosszú utazásokra és költségvetési utazók. De ha olyan helyet keres, ahol kinyújthatja a lábát, vagy ha a üzleti utazó és dolgozni akar, miközben utazik, akkor az 1. osztály ideális az Ön számára.

 

 

Van-e SNCB előfizetés?

Belgium állampolgárai számára, különféle típusú előfizetések léteznek, a Korlátlan bérlet, és a Standard Season. Nemzetközi vásárlók számára azt javasoljuk, hogy vásároljon hosszú időre előre, és akkor Ön a legolcsóbb lehetőséget választja.

Mindkét kártya megvásárolható a címen:

– SNCB jegypultok.

– SNCB alkalmazás.

Standard SNCB jegyek:

Az alapjegy a legrugalmasabb vonatjegy, amelyet az SNCB kínál. És így, normál vonatjeggyel bárhová utazhat Belgiumban. Meg kell jegyeznie, hogy az online vásárolt Standard jegyek, nem téríthető meg. azonban, ha változás történt a tervekben, visszatérítheti vagy kicserélheti a jegyet a jegypultoknál. Továbbá, ez a szolgáltatás elérhető, az indulás dátuma előtt egy nappal, vagy a 30 perccel a jegy megvásárlása után.

Nagy családi jegy

A család minden tagja nagy kedvezményeket élvezhet az SNCB jegyek árából. Például, alatti gyermekek 12 utazás ingyenes, és akár 50% felnőttek és gyermekek feletti standard jegyekre 12. Ráadásul, ezzel a jeggyel, az összes SNCB vonaton utazhat.

Ez a kártya foto azonosító kártyával együtt érvényes, amelynek tartalmaznia kell a birtokos életkorát.

Normál bérlet

A belga állampolgárok megvásárolhatják a Standard bérletet, és élvezheti a korlátlan utazásokat ugyanazon az útvonalon. Más szavakkal, árára 10 hónapos előfizetés, ahányszor csak akarnak, mindkét irányba utazhatnak.

Hétvégi jegy

A hétvégi jegy péntek-vasárnap érvényes, val,-vel 50% kedvezmény minden belgiumi úti célra. Így, kezdve 7 pénteken pm, bárhová utazhat Belgiumban, 1. vagy 2. osztályban. Továbbá, ezek a speciális feltételek kiterjednek a Nemzeti ünnep is.

Brüsszel és Gent vonatainak árai

Antwerpen és Gent vonatainak árai

Halle és Gent vonatainak árai

Bruges és Gent vonatainak árai

 

Mennyi ideig érkezik meg az SNCB indulása?

Nehéz pontosan pontosan meghatározni, de a Save A Train azt tanácsolja, hogy kb 30 perccel az indulási idő előtt. Ezzel az időkerettel, akkor is lesz elég ideje vásárolni a szükséges dolgokat tegye meg a vonatútját a lehető legkényelmesebb.

 

Mi az SNCB vonat menetrendje?

Ezt valós időben megtudhatja honlapunkon a Ments meg egy vonatot az SNCB vonat menetrendje, Csak írja be az aktuális tartózkodási helyét és a kívánt rendeltetési helyet, és megmutatnánk az információkat.

Brüsszel - Liege vonatárak

Antwerpen és Dinant vonatok árai

Gent és Dinant közötti vonatok árai

Liege és Dinant vonatok árai

 

Mely állomásokat szolgálja az SNCB?

Az SNCB brüsszeli állomása Brüsszel – Központi, amely Belgium szívében található.

Egy másik központi SNCB állomás Antwerpenben található, SNCB vonatok induljon és érkezzen Antwerpen központi pályaudvaráról, közel a gyönyörű Blue Astrid szállodához. Antwerpen központja a a második legforgalmasabb vasútállomás Belgiumban.

Az SNCB vonatok Gentből indulnak a Gent Saint Pieters állomás, amely Belgium harmadik és Flandria legnagyobb városa.

hűbéres, hűbéres A Guillemins az SNCB központi vasútállomása. Ebből adódóan, Liege vasútállomás köti össze Belgiumot a szomszédos országokkal, ezzel Vallónia egyik legforgalmasabb vasútállomása. Ráadásul, ha Németországba utazik, Franciaország, Luxemburg, vagy Hollandia Belgiumból, jobb, ha jó előre lefoglalja az SNCB vonatjegyeit.

Használt (Brugge – Ugyanaz a városnév egy másik népszerű nyelven) A vasútállomás egy másik forgalmas SNCB vasútállomás Flandriában. Például, Bruges-ből, megrendelheti vonatjegyét máshova népszerű helyek Belgiumban: Gent, Antwerpen, és Brüsszel kevesebb, mint egy óra alatt. A bruges-i vasútállomás a 20 perc sétára a városközpont, és a gyönyörű Old City Markt tér.

Az SNCB vasútállomás Leuvenben a belga flamand Brabant régió fő vasútállomása. Ez a forgalmas vasútállomás összeköti a flamand régiót más régiókkal és az egyik csúcs 5 legforgalmasabb vasútállomások Belgiumban. És így, tudsz vonatos utazás Brüsszelbe, Brüsszeli repülőtér, Leuven, Antwerpen, és alapvetően bármely belgiumi város.

Mechelen vagy Malinas, Mechelen városában, emellett Belgium egyik központi SNCB vasútállomása. Itt található 10 állványok, Intercity vonatok kiszolgálása, beleértve a brüsszeli repülőteret Antwerpenből. Továbbá, megvásárolhatja SNCB jegyeit Amszterdamba, és Luxemburg, Antwerpenen és Brüsszelen keresztül.

 

SNCB GYIK

Vannak-e kerékpárok a fedélzeten SNCB vonatok?

A kerékpárok megengedettek az SNCB vonatokon. Ha összecsukható kerékpárja van, akkor felszállhat a vonatra, költség nélkül. azonban, a többi típusú kerékpár 4 euróba kerül a vonatjegyhez.

A gyerekek ingyen utaznak az SNCB vonatokon?

Igen, de csak egy bizonyos korig. Gyermekek, akik fiatalabbak, mint 12 felnőtt utas kíséretében ingyen utazik.

Háziállatok megengedettek az SNCB vonatokon?

Igen, beviheti kedvencét a vonatra, utazásonként 3 euróért. azonban, a háziállatnak ólomon vagy zsákban kell lennie, vagy kosár.

Mik az SNCB beszállási eljárásai?

Néhány állomáson elektronikus kijelzők vannak, amelyek felfedik a vonatok kialakulását. További, ezekkel ellenőrizheti azokat a zónákat, ahol a vonat edzője lesz a vonat érkezésekor.

A legtöbbet kért SNCB GYIK – Előre kell-e rendelnem helyet az SNCB-n?

Ön tud lefoglal a tudomnál nél előlegként belföldi SNCB vonatok. Ön akarat kap egy személyes ülés foglalás után, de ez nem kötelező.

Van-e Wi-Fi internet az SNCB-n belül??

Nem. Nincs Ingyenes Wi-Fi internet az SNCB vonatokon. Az SNCB vasútállomásokon ingyenes Wi-Fi-hozzáférést élvezhet.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Ha elolvasta eddig, most már mindent tud, amit tudnia kell az SNCB vonatairól, és készen áll arra, hogy megvásárolja az SNCB vonatjegyét Ments meg egy vonatot.

 

Van vonatjegyünk ezeknek a vasúti üzemeltetőknek:

DSB Denmark

Dán DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

intercity trains

Intercity vonatok

SJ Sweden Trains

SJ Svédország

NS International Cross border trains

NS Nemzetközi Hollandia

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvégia

Switzerland Sbb railwaySBB Svájc CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

mélyül

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Németország

European night trains by city night line

Éjszakai vonatok

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Németország

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cseh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTrenitalia eurail logó

Eurail

 

Be szeretné ágyazni ezt az oldalt a webhelyére? Kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot), Vagy közvetlenül is linkkel erre az oldalra.

copyright © 2021 - Ments meg egy vonatot, Amszterdam, Hollandia
Ne hagyja nélkül jelen - Get Kupon és hírek !