Red kartu za vlak SADA

Jeftine SNCB vozovnice i cijene putovanja

Ovdje možete pronaći sve informacije o Jeftine karte za vlak SNCB i SNCB cijene putovanja i prednosti.

 

Teme: 1. SNCB vlakom Highlights
2. O SNCB-u 3. Najbolji uvidi kako biste dobili jeftinu kartu za vlak SNCB-a
4. Koliko koštaju SNCB karte 5. Zašto je bolje voziti SNCB vlakove, a ne putovati avionom
6. Koja je razlika između prve i druge klase? 7. Postoji li pretplata na SNCB
8. Koliko treba prije dolaska SNCB-a 9. Kakav je vozni red SNCB-a
10. Koje stanice opslužuje SNCB 11. SNCB FAQ

 

SNCB vlakom Highlights

  • Nacionalna željeznička tvrtka, SNCB, služi 244 milijuna putnika godišnje.
  • Svaki dan, nacionalna željeznička kompanija uzima 61 tisuće ljudi u Belgiji i na njihova odredišta širom Europe.
  • Nacionalna željeznička tvrtka najveći je belgijski pružatelj usluga mobilnosti u zemlji.

O SNCB-u

Nacionalna željeznička željeznička kompanija u Belgiji, SNCB, osnovana je godine 1926.

SNCB nudi željezničke usluge unutar Belgije i diljem Europe. S pravom ulaznicom, možete posjetiti sve najbolje mjesta za odmor u Europi. Uz različite kategorije ulaznica i pretplate na kartice, SNCB zadovoljava svačije potrebe.

Vlakovi su česti u Bruxellesu – Gent, Antwerpen – Korišteno, Brisel – Namur. Također možete doći do susjednih zemalja u Europi pomoću vlakova SNCB.

Diljem korporacije, blizu 20,000 zaposlenici koji rade na željezničkoj i autobusnoj mreži osiguravaju da putnici svakodnevno sigurno stižu na odredišta.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Ići Spremi početnu stranicu vlaka ili koristite ovaj widget za pretraživanje trenira karte za SNCB

Spremite iOS vlak za iPhone

Spremi aplikaciju za vlak Android

 

Spremi vlak

Podrijetlo

Odredište

Datum polaska

Datum povratka (neobavezan)

Odrasla osoba (26-59):

mladež (0-25):

Stariji (60+):


 

Najbolji uvidi kako biste dobili jeftinu kartu za vlak SNCB-a

Broj 1: Naručite svoje SNCB karte unaprijed koliko god možete

Cijena od SNCB karte za vlak raste kako se dan putovanja približava. Možete uštedjeti nešto novca rezervirajući svoje SNCB karte za vlak što dalje od dana polaska. SNCB karte za vlak dostupne su već od 3 do 6 mjeseci prije polaska vlaka. Rana rezervacija osigurava da ćete dobiti najisplativije karte za vlak SNCB-a. Oni su također ograničeni u broju, pa što prije naručite, jeftinije za vas. Da biste uštedjeli novac na SNCB voznim kartama, kupite karte što prije.

Broj 2: Putovanje SNCB-om tijekom razdoblja izvan sezone

SNCB karte za vlak su jeftinije tijekom razdoblja izvan vrha, početkom tjedna, a tijekom dana sati. Možete biti sigurni da ćete dobiti jeftinije karte za vlak u roku od tjedan dana. U utorak, srijeda, i četvrtak, SNCB karte za vlak su najekonomičnije. Zbog količine poslovnih putnika koji putuju ujutro i navečer na posao, karte za vlak tijekom tih sati koštaju više. Daleko je jeftinije putovati bilo kad između prijepodneva i prije večernjeg putovanja na posao. Vikendi su još jedno vrhunsko razdoblje za vlakove, posebno petkom i subotom. Cijene vlakova SNCB-a također se povećavaju državni praznici i školski praznici.

Broj 3: Naručite karte za SNCB kada ste sigurni u svoj raspored putovanja

SNCB vlakovi su u velikoj potražnji, i uz malo konkurencije, trenutno ostaju najbolji izbor za vlakove u Belgiji. SNCB si može priuštiti postavljanje ograničenja za željezničke karte poput onog koje imaju i koje zabranjuje zamjenu ili povrat karata, osim ako se radi o poslovnoj vrsti karte. Iako još uvijek postoje web stranice na forumima na kojima možete prodati karte polovnim ljudima, SNCB ne dopušta prodaju polovnih karata. Kako vam ovo pomaže uštedjeti novac? Naručite svoju kartu samo kad ste sigurni da će vaš raspored uštedjeti od rezervacije jedne karte dva puta, jer se nešto pojavilo i niste mogli koristiti originalnu kartu.

Broj 4: Kupite svoje SNCB karte na Save A Train

Spremi vlak ima najveće, najbolji, i najjeftinije ponude za željezničke karte u Europi. Naš odnos s mnogim željezničkim operaterima, izvori vlakovnih karata, a naše znanje o tehnološkim algoritmima omogućuje Save A Train pristup najjeftinijim ponudama za željezničke karte. Ne nudimo samo jeftine ponude za željezničke karte samo za SNCB; pružamo isto za druge alternative SNCB-u i ponosimo se najboljom korisničkom uslugom na željezničkom tržištu.

Cijene vlakova od Bruxellesa do Antwerpena

Cijene vlakova od Amsterdama do Antwerpena

Cijene vlakova od Lillea do Antwerpena

Cijene vlakova od Pariza do Antwerpena

 

SNCB Train in Station

 

Koliko koštaju SNCB karte?

SNCB karte počinju od 2,5 EUR do čak 20 EUR za jedno putovanje vlakom. U cijena SNCB karte za vlak ovisi o vrsti ulaznice koju kupite i kada odlučite putovati:

Jednosmjerna karta Povratno putovanje
Standard € 2,50 – € 15.00 15 € – 30 €
Prvi razred € 10.50 – 20 € 21 € – 46 €

 

Zašto je bolje voziti SNCB vlakove, a ne putovati avionom

1) Dolazite u središte grada. To je jedna prednost SNCB vlakova u usporedbi sa zrakoplovima. SNCB vlakovi i sva ostala putovanja vlakom s bilo kojeg mjesta u grada do centra sljedećeg grada. To vam štedi vrijeme i troškove taksija od zračne luke do centra grada. S zaustavljanjem vlaka, lakše je doći bilo gdje u gradu u koji idete. Nije važno odakle putujete, Brisel, Antwerpen, Korišteno, ili Liege, Stajališta u središtu grada glavna su prednost vlakova SNCB!

2) Putovanje avionom zahtijeva da budete u zračnoj luci najmanje nekoliko sati prije vremena leta. Morate proći sigurnosne provjere prije nego što im dopustite da se ukrcaju u avion. S vlakovima SNCB, jednostavno morate biti na stanici manje od 30 minuta unaprijed. Kad uzmete u obzir i vrijeme koje vam treba da putujete iz zračne luke u središte grada, shvatit ćete da su SNCB vlakovi bolji u smislu ukupno vrijeme putovanja.

3) Na površini, čini se da su cijene željezničkih karata SNCB skuplje od proračunskih zrakoplovnih karata. Međutim, kada usporedite sve uključene troškove, SNCB karte za vlak imaju povoljniju cijenu. Uz druge troškove, poput naknada za prtljagu, koje ne morate platiti u vlakovima, putuje SNCB je sigurno najbolje.

4) Vlakovi su ekološki prihvatljiviji kad uspoređujete vlakove i zrakoplove, vlakovi bi izlazili na vrhu. Zrakoplovi snažno zagađuju atmosferu visokim razinama ugljika koje ispuštaju. Vlakovi u usporedbi daju puno manje zagađenja ugljikom nego avioni.

Bruxelles u Bruges vlakova

Antwerpen da Bruges vlakova

Halle dva Brugge Vlakovi

Ghent da Bruges vlakova

 

Koja je razlika između prve i druge klase?

Postoje različite klase SNCB karata za različite proračune i vrste putnika. Možete kupiti standardnu ​​kartu za 1. ili drugu klasu. Na primjer, 2. razred više će odgovarati za duga putovanja i proračun putnike. Ali ako tražite mjesto za istezanje nogu ili ste poslovni putnik i želite raditi dok putujete, onda je 1. razred idealan za vas.

 

 

Postoji li pretplata na SNCB?

Za državljane Belgije, postoje razne vrste pretplata, Neograničena sezonska karta, i Standardna sezona. Za internacionalce predlažemo kupnju dugo vremena unaprijed i tada ćete imati najjeftiniju opciju.

Obje kartice možete kupiti na:

– SNCB brojači ulaznica.

– SNCB aplikacija.

Standardne SNCB ulaznice:

Standardna karta je najfleksibilnija karta za vlak koju SNCB nudi. Tako, možete putovati bilo gdje u Belgiji sa standardnom kartom za vlak. Napomena: Standardne karte kupljene putem interneta, ne može se nadoknaditi. Međutim, ako je došlo do promjene planova, kartu možete vratiti ili zamijeniti na šalterima. U Dodatku, ova je usluga dostupna, dan prije datuma vašeg odlaska, ili za 30 nekoliko minuta nakon što ste kupili kartu.

Ulaznica za veliku obitelj

Svi članovi obitelji mogu uživati ​​u sjajnim popustima na SNCB ulaznice. Na primjer, djeca ispod 12 putovati besplatno, i do 50% na standardnim kartama za odrasle i djecu preko 12. povrh toga, s ovom ulaznicom, možete putovati svim SNCB vlakovima.

Ova kartica vrijedi u kombinaciji s identifikacijskom karticom za fotografije, koji bi trebao uključivati ​​dob nositelja.

Standardna sezonska ulaznica

Belgijski državljani mogu kupiti standardnu ​​sezonsku ulaznicu, i uživajte u neograničenim putovanjima na istoj ruti. Drugim riječima, po cijeni od 10 mjesečna pretplata, mogu putovati u oba smjera koliko god puta žele.

Vikend ulaznica

Vikend karta vrijedi od petka do nedjelje, s 50% popust na bilo koju destinaciju u Belgiji. Tako, s početkom u 7 u petak u petak, možete putovati bilo gdje preko Belgije, u 1. ili 2. razredu. U Dodatku, ovi se posebni pojmovi proširuju na državni praznik također.

Cijene vlakova od Bruxellesa do Genta

Cijene vlakova od Antwerpena do Genta

Cijene vlakova od Halle do Genta

Od Brugesa do Genta cijene vlakova

 

Koliko treba prije dolaska SNCB-a?

Teško je točno točno, ali Save A Train savjetuje da stignete oko 30 nekoliko minuta prije vremena vašeg odlaska. S ovim vremenskim okvirom, imat ćete i dovoljno vremena za kupovinu stvari koje su vam potrebne napravite svoje putovanje vlakom što ugodnije.

 

Kakav je vozni red SNCB-a?

To možete saznati u stvarnom vremenu na našoj početnoj stranici na Spremi vlak vozni red SNCB-a, Samo upišite svoju trenutnu lokaciju i željeno odredište, a mi bismo vam pokazali podatke.

Cijene vlakova od Bruxellesa do Liegea

Cijene vlakova od Antwerpena do Dinanta

Cijene vlakova od Genta do Dinanta

Cijene vlakova Liege - Dinant

 

Koje stanice opslužuje SNCB?

Postaja SNCB-a u Bruxellesu je Bruxelles – Središnji, koja se nalazi u srcu Belgije.

Još jedna središnja stanica SNCB nalazi se u Antwerpenu, SNCB vlakovi polaze i stižu sa glavnog kolodvora Antwerpen, u blizini prekrasnog hotela Blue Astrid. Središnji Antwerpen je druga najprometnija željeznička stanica u Belgiji.

SNCB vlakovi polaze u Gentu iz Gent Saint Pieters stanica, koji je treći po veličini grad u Belgiji i najveći u Flandriji.

vjeran, vjeran Guillemins je središnja željeznička stanica SNCB-a. Stoga, Liege željeznička stanica povezuje Belgiju sa susjednim zemljama, što ga čini jednom od najprometnijih željezničkih stanica u Valoniji. povrh toga, ako planirate putovati u Njemačku, Francuska, Luksemburg, ili Nizozemska iz Belgije, radije rezervirajte svoje SNCB karte za vlak unaprijed.

Korišteno (Brugge – Isto ime grada na drugom popularnom jeziku) željeznička stanica je još jedna prometna željeznička stanica SNCB u Flandriji. Na primjer, iz Brugesa, kartu za vlak možete naručiti drugima popularna destinacija u Belgiji: Gent, Antwerpen, i Bruxelles za manje od sat vremena. Željeznička stanica Bruges nalazi se na 20 nekoliko minuta hoda od središte grada, i prelijepi trg Old City Markt.

Željeznička stanica SNCB u Leuvenu je glavna željeznička stanica u regiji Flamanski Brabant u Belgiji. Ova prometna željeznička stanica povezuje flamansku regiju s ostalim regijama i jedna je od najboljih 5 najprometnije željezničke stanice u Belgiji. Tako, možeš putovanje vlakom u Bruxelles, Aerodrom u Bruxellesu, Leuven, Antwerpen, i u osnovi bilo koji grad u Belgiji.

Mechelen ili Malinas, u gradu Mechelenu, je također jedna od središnjih željezničkih stanica SNCB u Belgiji. Pronaći ćete ovdje 10 platforme, opslužujući intercity linije vlakova, uključujući i aerodrom u Bruxellesu iz Antwerpena. U Dodatku, možete kupiti svoje SNCB karte za Amsterdam, i Luksemburg, preko Antwerpena i Bruxellesa.

 

SNCB FAQ

Dopuštaju li se bicikli na brodu? SNCB vlakovi?

Bicikli su dopušteni u vlakovima SNCB. Ako imate sklopivi bicikl, onda se možete ukrcati na vlak, bez ikakvih troškova. Međutim, ostale vrste bicikala koštat će vas 4 eura za vašu kartu za vlak.

Putuju li djeca besplatno vlakovima SNCB?

Da, ali samo do određene dobi. Djeca mlađa od dobi 12 putovat će besplatno u pratnji odraslog putnika.

Jesu li kućni ljubimci dopušteni u vlakovima SNCB-a?

Da, možete dovesti svog ljubimca u vlak, za 3 € po putovanju. Međutim, ljubimac bi trebao biti na olovu ili u vreći, ili košara.

Koji su postupci ukrcaja za SNCB?

Neke stanice imaju elektroničke prikaze koji otkrivaju formiranje vlakova. Unaprijediti, pomoću njih provjerite zone u kojima će biti broj vlaka kada dođe vlak.

Najtraženija česta pitanja o SNCB-u – Moram li unaprijed naručiti mjesto na SNCB-u?

Vas limenka pričuva a Znamna unaprijed na domaćem SNCB vlakovima. Vas htjeti dobiti osobnu sjedalo nakon rezervacije, ali to nije nužno.

Postoji li Wi-Fi internet unutar SNCB-a?

Ne. Ne postoji Besplatno Wi-Fi internet u vlakovima SNCB. Uživajte u besplatnom Wi-Fi mreži na željezničkim postajama SNCB.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Ako ste do sada pročitali, sada znate sve što trebate znati o svojim vlakovima SNCB i spremni ste za kupnju karte za vlak SNCB Spremi vlak.

 

Za ove željezničke prijevoznike imamo karte za željeznice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Međugradski vlakovi

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Holandija

OBB Austria logo

OBB Austrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railwaySBB Švicarska CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

produbljuje

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Njemačka

European night trains by city night line

noćni vlakovi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Njemačka

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTrenitalia S.p.A. eurail logo

Eurail

 

Želite li ugraditi ovu stranicu na svoju web lokaciju? Kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dhr– (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code), Ili jednostavno možete izravno povezati ovu stranicu.

Autorsko pravo © 2021 - Spremi vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne ostavljajte bez sadašnjosti - Uzmite kupon i vijesti !