Vrijeme za čitanje: 5 minuta
(Ažurirano: 02/09/2022)

Eko prijateljski putovanja je na čelu naše umove kao što smo ući u ovaj novi desetljeća. S aktivistima za zaštitu okoliša, kao što su Robert Swan i Greta Thunberg, poruka svijetu se isporučuje s kristalno jasno. Mi smo ponestaje vremena napraviti trajan utjecaj na planet i očuvanje njezine dragocjene resurse.

Promjena počinje danas i kod nas, odluke koje donosimo koje promiču odgovorni turizam. Kao što smo postali svjesni našeg utjecaja na okoliš i održivog putovanja inicijative, još uvijek imaju tendenciju da razmišljaju o eko friendly putovanja u preširok smislu. odgovorno putovanje više nije nešto što možemo izabrati da sudjeluju u tu i tamo. To je nešto što treba da se zamršeno utkane u svakodnevnom životu, postaje druga priroda.

Ovaj pozitivan trend je stvaranje progresivne valove u cijeloj globalnom turizmu. Turističke objektima uvođenja Snaga solarnih, recikliranje vode sustavi su provedene kako bi se smanjila potrošnja i plastike postaje žalosno upotreba prošlosti. Tu je duboka globalna kretanja u porastu i onaj koji, nade i odlučnosti, će odjek pozitivno buduće generacije nezasitnim putnika. Ovdje su naši top savjeta o tome kako putovati Eko Internetu:

 

Dosadašnja milost putovanja vlakovima

Mnogi putnici su odlučili da smanje svoje emisije ugljičnog dioksida koje lete manje ili izrezivanjem avion putovanja u potpunosti, uglavnom kao odgovor na švedskom buzzword Letovi Sram (šteta let). Nije tajna da su zračna putovanja sada jedan od najbrže rastućih čimbenika klimatskim promjenama. Iako letenje će uvijek biti ključan igrač u tome kako se odlučite putovati, moramo se podsjetiti da i drugi oblici putovanja nude senzacionalne eko odmor.

putovanje vlakom ima nostalgičnu davni grace ambijentu i snažan eko-friendly putovanja inicijativa. Nudi a niz pogodnosti uključujući više prostora za noge, blagovaona u vagon, dok uživate u prekrasan krajolik, putovanje s djecom je daleko lakše i za one koji žele da ostanu povezani, nema načina rada u letu. Putovanje vlakom jednako nedvosmisleno se odgovorno putovanje.

Amsterdam u Pariz vlakova

London Pariz vlakovi

Rotterdam za Pariz vlakovi

Bruxelles u Pariz vlakova

Train Travel Eco Friendly

 

Budite Eko Prijateljski, Ostavite tek otiske stopala

putujemo nigdje, trebamo ostaviti samo tragove. Kao eko putnika, već znamo to. Međutim, s tim trendovima nas tjera da učine više, možemo uzeti ovaj korak dalje. Najviše pozitivna stvar je vidjeti putnici udruživanje i ostavljajući odredište bolje nego što smo ga našli. To ništa ne košta da pokupi nekoliko komada smeća koje vidimo na plaži ili u šumi. povrh toga, ispravno zbrinjavanje znači da ne slijeće u ocean.

Frankfurt na Berlin vlakova

Leipzig u Berlinu vlakova

Hannover je u Berlin vlakova

Hamburg u Berlinu vlakova

 

 

Jesti i piti Local

Podrška lokalnom stanovništvu nije samo eko friendly putovanja inicijativa, ali to je i zajednica oplemenjivanje doprinos. Kupnja na lokalnoj razini znači da nitko nije imao za prijevoz te robe. Još više, lokalne tvrtke imaju priliku napredovati. To je smanjenje emisije ugljika i pobjeda lokalne zajednice.

Amsterdam u London Vlakovi

Pariz za London vlakova

Berlin u London vlakova

Bruxelles u London vlakova

Eat And Drink Local

 

Budite dio je Eko prijateljski razgovor

Trend postaje trend, jer je dio globalnog razgovora. Kao eko putnik predan eko friendly putovanja principi, trebamo se baviti i biti dio tog pripovijedanja. Naši glasovi imaju moć. Kao što smo komunicirati s kolegama putnicima, a kao što smo putovati jedinstvenih krajeva svijeta. Moramo zadržati širenja poruke. Vodimo međusobno primjer i kao što smo napraviti ove nužne promjene u vlastitom životu i kako ćemo doprinijeti održivi turizam, smo potaknuti druge da učine isto.

Milan u Veneciju vlakova

Padovi u Veneciju vlakova

Bologna u Veneciju vlakova

Rim u Veneciju vlakova

Travel Eco Friendly

 

Koristiti javni prijevoz ili Walk

Iako se može pojaviti neugodan na prvi i istraživanja treba biti učinjeno s obzirom na sigurnost javni prijevoz i odredišta, javnom prijevozu je eko friendly način za putovanje oko. Ona koristi drastično smanjena količina goriva po putniku u odnosu na automobil.

Destinacija mami putnik uroniti u sve što ima da ponudi. Tu doista postoji bolji način za interakciju s ljudima, iskusiti njegovu kulturu, i uživajte u okolnom okruženju. Uzimajući javni prijevoz ne samo da je i hodanje je još bolji izbor.

Bruxelles u Amsterdam vlakova

London Amsterdam vlakova

Berlin u Amsterdam vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

Use Public Transportation Or Walk to be eco friendly

 

Paket Svjetlo i Eko Prijateljski

To je velika zabluda da pakiranje svjetlo je beznačajan. Pakiranje svjetlo nesumnjivo je eko friendly princip putovanja svi možemo lako usvojiti i ima ogroman utjecaj. Upaljač paket smo, lakši naši načina prijevoza će težiti i to znači da će manju potrošnju goriva.

Drugi način da igraju svoju ulogu u održivog putovanja je da imaju pogled na putovanju kit. Eko friendly putovanja kit će se sastojati vjerojatno od bambusa četkice za zube, šamponske pločice, i sapunice umjesto gelova za tuširanje. Minijaturni šamponi i regeneratori te sušnice za zaštitu od prosipanja za višekratnu upotrebu. Aluminijske boce za vodu su vitalne kao i metalna slama.

Salzburg u Beč vlakova

München u Beč vlakova

Graz u Beč vlakova

Prag u Beč vlakova

Pack Light for Eco Friendly Travel

 

Volonter

Najveći putovanja trendovi za 2020 ukazuju na to da iskustveno putovanje je novi način putovanja. Pomakni se, to je klasika. To ostavlja prostora za iskustva koja izlog kultura, djelatnost, i jedinstveni uvid u destinacije.

  1. Odaberite Dobavljači predan Održivi putovanja.
  2. Razmislite odredišta u potrebi za turizam.

Bruxelles u Bruges vlakova

Antwerpen da Bruges vlakova

Halle dva Brugge Vlakovi

Ghent da Bruges vlakova

Volunteer in the forest

 

Ako nam je stalo do okoliša i volimo umjetnost putovanja, ćemo očuvati, zaštititi, i neka naša putovanja znače nešto za veće kolektivno dobro planeta i eko turizam. Započnite rezervacije vlak putovanje s Spremi vlak, danas!

 

 

Želite implementirati na našem blogu “Kako putovati Eko Prijateljski U 2020?” na svoje stranice? Možete uzeti naše slike i tekst i daju nam kredit sa linkom na ovaj post na blogu. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-eco-friendly/?lang=hr U- (Spustite se malo vidjeti Embed Code)