Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 02/09/2022)

friendly Eco reizen is in de voorhoede van onze geest als we in deze nieuwe decennium in te voeren. Met milieu-activisten, zoals Robert Swan en Greta Thunberg, de boodschap aan de wereld wordt geleverd met kristalhelder. We zijn aan het hardlopen van de tijd om een ​​blijvende impact op de planeet te maken en het behoud van haar kostbare middelen.

Verandering begint vandaag en bij ons, de beslissingen die we nemen ter bevordering verantwoord Tourisme. Naarmate we meer bewust van onze effecten op het milieu en duurzaam reizen initiatieven, we nog steeds de neiging te denken van milieuvriendelijk reizen in te ruime zin. Duurzaam reizen is niet langer iets dat we kunnen kiezen om hier deel te nemen in en er. Het is iets dat de behoeften ingewikkeld te worden verweven in ons dagelijks leven, steeds een tweede natuur.

Deze positieve trend is het maken van progressieve golven in de wereldwijde reisindustrie. Travel bedrijven zijn de invoering van de kracht van zonne-energie, water recycling systemen zijn geïmplementeerd om het verbruik te verminderen en kunststof wordt een betreurenswaardige gebruik van het verleden. Er is een diepe wereldwijde beweging over de opkomst en degene die, met hoop en vastberadenheid, zal een positieve echo aan de toekomstige generaties van de onverzadigbare reizigers. Hier zijn onze top tips over How To Travel Eco Friendly:

 

De vervlogen genade van treinreizen

Veel reizigers hebben gekozen om hun ecologische voetafdruk te verminderen door te vliegen of minder door het uit het vliegtuig reizen snijden volledig, voornamelijk als reactie op de Zweedse modewoord Vluchten Shame (vlucht schaamte). Het is geen geheim dat vliegreizen nu een van de snelst groeiende bijdragen aan klimaatverandering zijn. Hoewel vliegen altijd een belangrijke speler in de manier waarop we ervoor kiezen om te reizen zal zijn, we moeten eraan herinnerd worden dat andere vormen van reizen aanbod sensationele eco vakantie.

treinreizen heeft een nostalgische vervlogen genade ambiance en is een krachtig eco-vriendelijke reizen initiatief. Het biedt een scala aan voordelen, waaronder meer beenruimte, dineren in een restauratierijtuig terwijl u geniet van het prachtige landschap, reizen met kinderen is veel gemakkelijker en voor degenen die willen om verbonden te blijven, er is geen vluchtmodus. Treinreizen komt neer op ondubbelzinnige wijze verantwoord reizen.

Amsterdam naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Rotterdam naar Parijs Treinen

Brussel naar Parijs Treinen

Train Travel Eco Friendly

 

Wees milieuvriendelijk, Laat Alleen Footprints

reizen waar we, we moeten alleen voetafdrukken. Zoals eco reizigers, we weten al deze. Echter, met deze trends duwt ons om meer te doen, we kunnen nog een stap verder te gaan. Het meest positieve ding om te zien is reizigers bundeling en het verlaten van een bestemming beter dan we vonden het. Het kost niets om pick-up een paar stukken van afval die we zien op een strand of in een bos. Bovendien, correct weggooien betekent dat het niet in de oceaan landt.

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

 

Eet en drink Lokale

Het ondersteunen van de lokale bevolking is niet alleen een milieuvriendelijk reizen initiatief, maar het is ook een gemeenschap verheffing bijdrage. Het kopen van lokaal betekent dat niemand had om die goederen te vervoeren. Nog meer, lokale bedrijven hebben de mogelijkheid om te gedijen. Het is een verkleining van de ecologische voetafdruk en de lokale gemeenschap wint.

Amsterdam Naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

Eat And Drink Local

 

Wees een deel van de Eco Friendly Conversation

Een trend wordt een trend, omdat het deel uitmaakt van de wereldwijde gesprek. Als een eco reiziger hecht waarde aan milieuvriendelijk reizen principes, we nodig hebben om deel te nemen en een deel van dat verhaal. Onze stemmen hebben macht. Als we communiceren met medereizigers en als we reizen naar unieke hoeken van de wereld. We moeten blijven verspreiden van de boodschap. We leiden elkaar voorbeeld geven en als we deze noodzakelijke wijzigingen in ons eigen leven en hoe we een bijdrage leveren aan duurzaam toerisme, we anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Milaan naar Venetië Treinen

Padua naar Venetië Treinen

Bologna naar Venetië Treinen

Rome naar Venetië Treinen

Travel Eco Friendly

 

Met het openbaar vervoer of Walk

Hoewel het lijkt onaantrekkelijk op het eerste en onderzoek moet worden gedaan met betrekking tot de veiligheid van openbaar vervoer en bestemmingen, massavervoer is een milieuvriendelijk manier om te reizen rond. Het maakt gebruik van een sterk verminderde hoeveelheid brandstof per passagier in vergelijking met een auto.

Een bestemming wenkt een reiziger om zich onder te dompelen in alles wat het te bieden heeft. Er is echt geen betere manier om te communiceren met de bevolking, ervaar zijn cultuur, en geniet van de omgeving. Het nemen van het openbaar vervoer doet precies dat en wandelen is een nog beter alternatief.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

Use Public Transportation Or Walk to be eco friendly

 

Pak licht en Milieuvriendelijk

Het is een grote misvatting dat de verpakking licht is te verwaarlozen. Verpakking licht ongetwijfeld een eco reizen principe vriendelijke kunnen we allemaal gemakkelijk vast te stellen en het heeft een enorme impact. De lichtere we pak, de lichtere onze wijzen van vervoer zal wegen en dit vertaalt zich in een lager brandstofverbruik.

Een andere manier om uw steentje bij duurzaam reizen is om een ​​blik op de reis-kit. Een eco-vriendelijk reizen kit zal waarschijnlijk bestaan ​​uit een bamboe tandenborstel, shampoo bars, en stukken zeep in plaats van douchegels. Miniatuur shampoos en conditioners en herbruikbare morsbestendige bekers. Aluminium waterflessen zijn van vitaal belang, evenals metalen rietjes.

Salzburg naar Wenen Treinen

München naar Wenen Treinen

Graz naar Wenen Treinen

Praag naar Wenen Treinen

Pack Light for Eco Friendly Travel

 

Vrijwilliger

Het grootste reizen trends voor 2020 geven aan dat ervaringsreizen is de nieuwe manier om te reizen. Beweeg over, het zijn klassiekers. Dit maakt ruimte voor ervaringen die showcase cultuur, activiteiten, en een uniek inzicht in bestemmingen.

  1. Kies Leveranciers Toegewijd aan Duurzaam reizen.
  2. Overweeg een bestemming in Need van Toerisme.

Brussel naar Brugge Treinen

Antwerpen naar Brugge Treinen

Halle twee Brugge Treinen

Gent naar Brugge Treinen

Volunteer in the forest

 

Als we de zorg over het milieu en we houden van de kunst van het reizen, we zullen besparen, beschermen, en ervoor zorgen dat onze reizen iets betekenen voor het grotere collectieve welzijn van de planeet en ecotoerisme. Begin met het boeken van een treinreis met Red een trein, vandaag!

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “Hoe u milieuvriendelijk kunt reizen in 2020?” op uw site? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-eco-friendly/?lang=nl Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)