Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 02/09/2022)

Οικολογικά ταξίδια είναι στο μυαλό μας καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα δεκαετία. Με περιβαλλοντικών ακτιβιστών όπως ο Robert Swan και Γκρέτα Thunberg, το μήνυμα προς τον κόσμο είναι να παραδίδεται με κρυστάλλινη καθαρότητα. Είμαστε τελειώνει ο χρόνος για να κάνει μια μόνιμη επίδραση στον πλανήτη και τη διατήρηση των πολύτιμων πόρων της.

Αλλαγή αρχίζει σήμερα και μαζί μας, οι αποφάσεις που παίρνουμε για την προώθηση υπεύθυνο τουρισμό. Όπως έχουμε γίνει πιο συνειδητή των επιπτώσεων στο περιβάλλον και την βιώσιμης ταξίδια πρωτοβουλίες, έχουμε ακόμα την τάση να σκέφτονται οικολογικά ταξίδια σε πολύ ευρύτερη έννοια. Υπεύθυνος ταξίδια δεν είναι πλέον κάτι που μπορούμε να επιλέξουμε για να συμμετάσχουν στην εδώ και εκεί. Είναι κάτι που πρέπει να υφαίνονται περίπλοκα στην καθημερινή μας ζωή, να γίνει δεύτερη φύση.

Αυτή η θετική τάση κάνει προοδευτικά κύματα σε όλη την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία. Τα Ταξίδια εγκαταστάσεις εισάγοντας το ισχύς της ηλιακής, Τα συστήματα ανακύκλωσης νερού έχουν εφαρμοστεί για τη μείωση της κατανάλωσης και πλαστικό γίνεται μια λυπηρή η χρήση του παρελθόντος. Υπάρχει μια βαθιά παγκόσμιο κίνημα για την άνοδο και μια που, με την ελπίδα και την αποφασιστικότητα, Θα επαναλάβω θετικά στις μελλοντικές γενιές ακόρεστη ταξιδιώτες. Εδώ είναι οι κορυφαίες συμβουλές μας για το πώς να ταξιδέψετε Φιλική προς το περιβάλλον:

 

Το Bygone Grace Of Train Travel

Πολλοί ταξιδιώτες έχουν επιλέξει να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα με το πέταγμα λιγότερο ή αποκόπτοντας αεροπλάνο ταξιδιωτική εντελώς, κυρίως για την αντιμετώπιση της σουηδικής τσιτάτο πτήσεις Ντροπή (κρίμα πτήσεων). Δεν είναι μυστικό ότι τα αεροπορικά ταξίδια είναι πλέον ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους συντελεστές στην κλιματική αλλαγή. Παρά το γεγονός ότι πέταγμα θα είναι πάντα ένα κεντρικό παίκτη στον τρόπο που επιλέγουν να ταξιδέψουν, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι άλλες μορφές του ταξιδιού προσφοράς συγκλονιστική οικολογικό διακοπές.

Ταξιδεύοντας με τρένο έχει μια νοσταλγική άλλης χάρη ατμόσφαιρα και είναι ένα ισχυρό φιλικό προς το περιβάλλον ταξίδια πρωτοβουλία. Προσφέρει α σειρά πλεονεκτημάτων, συμπεριλαμβανομένου περισσότερου χώρου για τα πόδια, φαγητό σε εστιατόρια αυτοκίνητο απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο, ταξιδεύουν με τα παιδιά Είναι πολύ πιο εύκολο και για όσους επιθυμούν να μείνουν συνδεδεμένοι, δεν υπάρχει λειτουργία κατά την πτήση. σιδηροδρομικό ταξίδι ισοδυναμεί κατηγορηματικά να υπεύθυνη ταξίδια.

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

Train Travel Eco Friendly

 

Να Φιλική προς το περιβάλλον, Αφήστε Μόνο Footprints

ταξιδεύουμε παντού, θα πρέπει να αφήσουμε μόνο πατημασιές. Όπως Eco ταξιδιώτες, γνωρίζουμε ήδη αυτό. Ωστόσο, με αυτές τις τάσεις μας πιέζει να κάνουμε περισσότερα, μπορούμε να κάνουμε αυτό το βήμα περαιτέρω. Το πιο θετικό πράγμα που πρέπει να δούμε είναι ταξιδιώτες που ενώνει μαζί και αφήνοντας ένα προορισμό καλύτερα από ό, τι το βρήκατε. Δεν κοστίζει τίποτα να πάρει μερικά κομμάτια των σκουπιδιών που βλέπουμε σε μια παραλία ή σε ένα δάσος. Εξάλλου, Η σωστή απόρριψή του σημαίνει ότι δεν προσγειώνεται στον ωκεανό.

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Λειψία προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

 

Φαγητό και ποτό Τοπική

Η υποστήριξη των ντόπιων δεν είναι μόνο μια οικολογικά ταξίδια πρωτοβουλία, αλλά είναι επίσης μια κοινοτική συνεισφορά εξύψωση. Αγοράζοντας τοπικά σημαίνει ότι κανείς δεν έπρεπε να μεταφέρει τα εν λόγω προϊόντα. Ακόμα περισσότερο, τοπικές επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να ευδοκιμήσουν. Είναι μια μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και η νίκη της τοπικής κοινότητας.

Τα τρένα του Άμστερνταμ στο Λονδίνο

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βερολίνο προς Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

Eat And Drink Local

 

Να είστε ένα μέρος του Eco Friendly συνομιλία

Μια τάση που γίνεται μια τάση, διότι αποτελεί μέρος της παγκόσμιας συζήτησης. Ως ένα φιλικό ταξιδιώτης δεσμεύεται να οικολογικά ταξίδια αρχές, θα πρέπει να συμμετάσχουν και να είναι ένα μέρος αυτής της αφήγησης. φωνές μας έχουν τη δύναμη. Όπως επικοινωνούμε με άλλους ταξιδιώτες και όπως μας ταξιδεύουν με μοναδικές γωνιές του πλανήτη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη διάδοση του μηνύματος. Θα οδηγήσει ο ένας τον άλλο το παράδειγμα και όπως κάνουμε αυτές τις απαραίτητες αλλαγές στη δική μας ζωή και πώς θα συμβάλει στην βιώσιμου τουρισμού, θα εμπνεύσει και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Μιλάνο για να Τρένα Βενετία

Πάντοβα με τρένα Βενετία

Μπολόνια προς τρένα Βενετία

Ρώμη σε τρένα Βενετία

Travel Eco Friendly

 

Χρησιμοποιήστε δημόσια συγκοινωνία ή με τα πόδια

Αν και μπορεί να φαίνεται ελκυστικά κατά την πρώτη και την έρευνα πρέπει να γίνουν σε σχέση με την ασφάλεια των δημόσια συγκοινωνία και προορισμοί, μαζικής μεταφοράς είναι ένα φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ τρόπος για να ταξιδέψετε γύρω από. Χρησιμοποιεί ένα δραστικά μειωμένη ποσότητα καυσίμου ανά επιβάτη σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Ένας προορισμός γνέφει ένα άτομο να βυθιστούν σε όλα όσα έχει να προσφέρει. Εκεί πραγματικά δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους της, βιώστε τον πολιτισμό του, και απολαύστε το περιβάλλον. Λαμβάνοντας μέσα μαζικής μεταφοράς κάνει ακριβώς αυτό και το περπάτημα είναι μια ακόμα καλύτερη εναλλακτική λύση.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

Use Public Transportation Or Walk to be eco friendly

 

Pack Light και Φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Είναι μια μεγάλη παρανόηση ότι το φως συσκευασίας είναι ασήμαντη. φως Συσκευασία αναμφίβολα είναι ένα οικολογικά αρχή ταξίδια όλοι εύκολα να υιοθετήσουν και να έχει τεράστιο αντίκτυπο. Ο αναπτήρας πακέτο που, τα ελαφρύτερα τρόπους μας της μεταφοράς θα ζυγίσει και αυτό μεταφράζεται σε μικρότερη κατανάλωση καυσίμων.

Ένας άλλος τρόπος για να παίξει το ρόλο σας στην βιώσιμης ταξίδια είναι να ρίξετε μια ματιά στο κιτ ταξιδίου. Ένα οικολογικό φιλικό σετ ταξιδιού θα αποτελείται πιθανώς από ένα μπαμπού οδοντόβουρτσας, σαμπουάν μπαρ, και σαπούνι αντί για τζελ ντους. Μινιατούρα σαμπουάν και μαλακτικά και επαναχρησιμοποιήσιμα αδιάβροχα ποτήρια. Τα μπουκάλια νερού αλουμινίου είναι ζωτικής σημασίας καθώς και το μεταλλικό καλαμάκι.

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Μόναχο προς Βιέννη τρένα

Γκρατς προς Βιέννη τρένα

Πράγα Βιέννη τρένα

Pack Light for Eco Friendly Travel

 

Εθελοντής

Οι μεγαλύτερες τάσεις ταξίδια για 2020 δείχνουν ότι η βιωματική ταξίδια είναι ο νέος τρόπος για να ταξιδιών. Μετακινήσου, είναι κλασικά. Αυτό δημιουργεί χώρο για την εμπειρία ότι ο πολιτισμός βιτρίνα, δραστηριότητες, και μια μοναδική εικόνα για τους προορισμούς.

  1. Επιλέξτε Προμηθευτές Δέσμευση για Βιώσιμη Ταξίδια.
  2. Εξετάστε το ενδεχόμενο ενός προορισμού στην ανάγκη Τουρισμού.

Βρυξέλλες Μπριζ τρένα

Αμβέρσα στο Μπριζ τρένα

Halle δύο τρένα Μπριζ

Γάνδη στο Μπριζ τρένα

Volunteer in the forest

 

Αν νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και την αγαπάμε την τέχνη του ταξιδιού, θα διατηρήσει, προστατεύω, και να κάνουμε το ταξίδι μας να σημαίνει κάτι για το μεγαλύτερο συλλογικό καλό του πλανήτη και οικολογικό τουρισμό. Ξεκινήστε με την κράτηση ένα ταξίδι με τρένο με Save A Train, σήμερα!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Πώς να ταξιδέψετε Eco Friendly Σε 2020?” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-eco-friendly/?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.