Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/09/2022)

Ekologiset matka on kärjessä mielessämme kun astumme tähän uuteen vuosikymmenellä. Ympäristön aktivisteja kuten Robert Swan ja Greta Thunberg, viestin maailmalle toimitetaan kristallin selkeyttä. Meillä on loppumassa aika tehdä pysyviä vaikutuksia maapallon ja säilyttämiseen hänen arvokkaita luonnonvaroja.

Muutos alkaa tänään ja meidän, tekemämme päätökset, jotka edistävät vastuullinen matkailu. Kun meistä tulee tietoiseksi meidän vaikutuksia ympäristöön ja kestävä matkailu aloitteita, meillä on vielä tapana ajatella ekologiset matka liian laajassa mielessä. vastuullinen matkailu ei ole enää jotakin voimme valita ottamaan osaa siellä täällä. Se on jotain, joka on taidokkaasti kudottuja osaksi jokapäiväistä elämäämme, tulossa toinen luonto.

Tämä myönteinen kehitys tekee progressiivinen aaltoja koko maailmanlaajuinen matkailualan. Matkailu laitokset käyttöön voima solar, vedenkiertojärjestelmiä on toteutettu vähentää kulutusta ja muovi on tulossa valitettava käyttö viimeisen. On syvä maailmanlaajuinen liike nousussa ja joka, toivoa ja päättäväisyyttä, echo myönteisesti tuleville sukupolville kyltymätön matkustajien. Tässä parhaat vihjeitä siitä, miten matka Eco Friendly:

 

Junamatkojen armo

Monet matkustajat ovat valinneet pienentää hiilijalanjälkeään lentävät vähemmän tai leikkaamalla lentokoneella matkustaminen kokonaan, pääasiassa vasteena Ruotsin muotisana lennot Häpeä (lennon häpeä). Ei ole mikään salaisuus, että lentomatkailu on nyt yksi nopeimmin kasvavista ilmastonmuutoksen tekijöistä. Vaikka lentäminen on aina keskeinen toimija miten päätämme matka, Meidän on syytä muistuttaa, että muita matkoilla tarjoavat sensaatiomainen Eco lomat.

Junamatkailu on nostalginen menneen armo tunnelmaa ja on tehokas ympäristöystävällinen matkustaminen aloite. Se tarjoaa a useita etuja, mukaan lukien enemmän jalkatilaa, ruokailu ravintolavaunu ja nauttia kauniista maisemista, matkustaa lasten kanssa on paljon helpompaa ja niille, jotka haluavat pysyä yhteydessä, lennon aikana ei ole tilaa. Junamatka vastaa yksiselitteisesti vastuullinen matkailu.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

Train Travel Eco Friendly

 

Ole Eco Friendly, Jätä Vain Jalanjäljet

Anywhere Matkaamme, Meidän pitäisi jättää vain jalanjälkiä. Eko matkailijoille, tiedämme jo tämän. kuitenkin, Näiden suuntausten työntää meitä tekemään enemmän, voimme ottaa tämän askeleen pidemmälle. Kaikkein positiivinen asia nähdä on matkailijoille liittyvät yhteen ja jättää määränpään paremmin kuin löysimme sen. Se ei maksa mitään poimia muutaman palan roskakoriin että näemme rannalla tai metsässä. Lisäksi, sen oikea hävittäminen tarkoittaa, että se ei laskeudu mereen.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

 

Syö ja juo Paikallinen

Paikallisten tukeminen ei ole vain ekologiset matka aloite vaan se on myös yhteisö upliftment panos. Ostaminen paikallisesti tarkoittaa sitä, että kukaan ei ollut kuljettaa näitä tavaroita. Vielä enemmän, paikallisia yrityksiä on mahdollisuus menestyä. Se on pienentävä hiilijalanjälki, ja paikallinen yhteisö voittaa.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

Eat And Drink Local

 

Ole osa Eco ystävällinen keskustelu

Suuntaus tulee trendi, koska se on osa maailmanlaajuista keskustelua. Eko matkustava sitoutunut ekologiset matka periaatteet, meidän täytyy ryhtyä ja olla osa, joka kerronnan. Äänemme on valta. Kun me kommunikoida muiden matkustajien ja matkaamme ainutlaatuinen maailman kolkista. Meidän täytyy pitää levittää viestiä. Me johdamme toisiamme esimerkkiä ja kun teemme nämä tarvittavat muutokset omaan elämäämme ja kuinka me edistää kestävä turismi, meidän inspiroida muita tekemään samoin.

Milanon ja Venetsian Junat

Padovan Venetsiaan Junat

Bologna Venetsia Junat

Rooma Venetsiaan Junat

Travel Eco Friendly

 

Käyttämään julkisia liikennevälineitä tai kävelemään

Vaikka se saattaa näyttää unappealing aluksi ja tutkimusta on tehtävä, mitä tulee turvallisuuteen julkinen liikenne ja kohteet, joukkoliikenne on ekologiset tapa matkustaa ympäri. Se käyttää vähentää merkittävästi määrä polttoainetta matkustajaa kohti verrattuna auton.

Määränpää kutsuu matkustava uppoutua kaikki se on tarjota. Ei todella ole parempaa tapaa olla vuorovaikutuksessa sen kansa, kokea sen kulttuuria, ja nauti ympäröivästä ympäristöstä. Ottaen joukkoliikenteen tekee juuri sen, ja kävely on vielä parempi vaihtoehto.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

Use Public Transportation Or Walk to be eco friendly

 

Pack Light ja Ympäristöystävällinen

On suuri väärinkäsitys, että pakkaus valo on merkityksetön. Pakkaus valo epäilemättä on ekologiset matka periaate voimme kaikki helposti hyväksyttävä ja sillä on valtava vaikutus. Kevyempi pakkaamme, kevyempi meidän kuljetustavat punnitsee ja tämä merkitsee vähemmän polttoaineen kulutusta.

Toinen tapa oman osuutenne kestävä matkailu on saada katsoa Travel Kit. Ekologisen friendly Travel Kit koostuu mahdollisesti bambu hammasharja, shampoobaarit, ja saippuatankoja suihkugeelien sijaan. Pienet shampoot ja hoitoaineet ja uudelleenkäytettävät roiskesuojat. Alumiiniset vesipullot ovat elintärkeitä, samoin kuin metallipilli.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

Pack Light for Eco Friendly Travel

 

vapaaehtoinen

Suurin matka trendit 2020 osoittavat, että kokemuksellinen matka on uusi tapa matkustaa. siirtyä, se on klassikoita. Tämä tekee tilaa kokemuksia, että showcase kulttuuria, toiminta, ja ainutlaatuinen näkemys kohteista.

  1. Valitse Toimittajat Sitoutunut Kestävä matkailu.
  2. Mieti Kohteen tarve Matkailu.

Bryssel Brugge Junat

Antwerpen Brugge Junat

Halle kaksi Brugge Junat

Gent Brugge Junat

Volunteer in the forest

 

Jos me välittävät ympäristöstä ja me rakastamme taito matkustaa, tulemme säästämään, suojella, ja tehdä matkastamme merkityksellistä jotain planeetan suuremmalle kollektiiviselle hyödylle ja Ekoturismi. Aloita varaamalla junan matka Tallenna juna, tänään!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Miten matka Eco ystävällinen 2020?” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-eco-friendly/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)