Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 31/12/2021)

Lapsiperheille, Ratsastus lasten kanssa junassa voi olla sekä jännittävä ja edullinen tapa matkustaa. Se on myös ehkä mukavin ja vähiten stressaavaa, kun matkustat lasten kanssa. Tiedämme matkustaa lasten kanssa on pelottavaa mitä tahansa liikennevälineelle, joten jos olet Ajaminen lasten kanssa junassa. Tässä muutamia vinkkejä!

 

Saavu ajoissa, kun ratsastat lasten kanssa junassa

Perheet haluavat päästä asemalle aikaista poimia lippuja ja löytää hyviä paikkoja yhdessä junassa. Jos et ole varatut paikat, istuimet ovat saatavilla ensin tullutta, ensimmäisenä tarjoiltuna, joten älä juuttua sellaiseen paikkaan, tulee toisistaan.

Düsseldorf München Junat

Dresden München Junat

Nürnberg München Junat

Bonn München Junat

 

Ratsastus lasten kanssa junassa lelu

 

Mieti nukkua kun Ajaminen lasten kanssa junassa.

Ratsastus lasten kanssa junassa matkan osuu lapsesi nap aikaa, joten varmista, että olet valmis. Tuovat mukavuutta kohteita, kuten tyynyn tai suosikki Blankie.

Lyon Nice Junat

Pariisista Nizzaan Junat

Avignon Nizza Junat

Marseillen Nizzaan Junat

 

Entertainment.

Tärkein osa suunnittelua varten junamatka (varsinkin jos se on pitkä) olisi miten aiot pitää lapset viihdyttivät.

Itsestään selvä valinta useimmille vanhemmille olisi ostaa muutaman leluja tai tuoda suosikkeja kotoa. Paint tyttöjen kynnet, lukea kirjoja, pelata Uno, tuovat väriä kirjoissa, ja kuunnella äänikirjoja.

toinen hyvä vinkki varten Ratsastus lasten kanssa junassa on ladata elokuvat laitteillasi, kun olet kotona ja sinulla on WIFI-yhteys.

On ei turvaistuimen vaatimuksia tai kiinnitä turvavyön merkkejä, joten lapset voivat vapaasti liikkua junaa kuin parhaaksi näette! Exploring junat lasten kanssa on erinomainen tapa pitää ne käytössä.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

totutella!

Ei ole mitään pahempaa kuin olla matkalla ja haittaavat millään tavoin vaatteet. Mekko mukavuutta! Suosittelemme hengittävä, joustavat vaatteet ja mukavat kengät nauttiaksesi kokemuksestasi junassa. Kokeneille kuljettajille suosittelevat tuo muutamia pieniä mukavuuksia kotoa liian, kuten huopa tai heittää ja tyynyn.

Kaikki mitä on jäljellä tehdä, on istua alas, rentoutua ja nauttia Ajaminen kakaroita junan kokemus. Sillä sinne on hauskaa!

 

Kerro meille twiittaamalla osoitteessa @SaveATrain! , Voit löytää myös muita sosiaalisia kanavia pohjassa Saveatrain

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Friding-with-kids-on-a-train%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)