Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 31/12/2021)

Pentru familiile cu copii, Echitatie cu copiii pe un tren poate fi atât o interesantă și mod accesibil de a călători. Este, de asemenea, probabil cel mai confortabil și cel mai puțin stresant atunci când călătoresc cu copii. Știm care călătoresc cu copii este descurajantă indiferent metoda de transport, așa că, dacă sunteți de echitatie cu copii pe un tren. Iată câteva sfaturi!

 

Sosiți devreme când mergeți cu copiii într-un tren

Familiile vor dori să ajungă la stația de devreme pentru a ridica bilete și pentru a găsi locuri bune împreună în tren. Dacă nu ați rezervat locuri, locuri sunt disponibile pe primul venit, primul servit, asa ca nu te blocat într-o poziție în care va fi în afară.

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

 

Echitatie cu copii pe o jucărie tren

 

Gândiți-vă la somn, atunci când Echitatie cu copiii pe un tren.

Echitatie cu copiii într-o călătorie cu trenul coincide cu timpul pui de somn copilului, astfel încât asigurați-vă că sunteți pregătit. Adu elemente de confort ca o perna sau o paturica preferata.

Lyon Trenurile Nisa

Paris Trenurile Nisa

Avignon Trenurile Nisa

Marsilia la trenuri Nisa

 

Divertismentul.

Cea mai importantă parte a planificării pentru o călătoria cu trenul (mai ales daca este lung) ar trebui să fie modul în care vei păstra copii distra.

O alegere evidentă pentru majoritatea părinților ar fi să cumpere câteva jucării sau aduce lor favorite de la domiciliu. Paint unghiile fetelor, Citește cărți, joaca Uno, aduce culoare în cărți, și asculta audiobooks.

O alta sfat mare pentru călărie cu copii de pe un tren este de a descărca filme pe dispozitivele dvs. când sunteți acasă și aveți acces WIFI.

Sunt Nu există cerințe de siguranță auto sau fixa semne centurilor de siguranță, astfel încât copiii sunt liberi să se miște trenul după cum vedeți potrivit! Explorarea trenuri cu copii este o modalitate foarte bună de a le menține ocupat.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

Fă-te comod!

Nu e nimic mai rău decât să fii într-o călătorie și de a fi împiedicat în niciun fel de haine. Rochie pentru confort! Vă recomandăm respirabil, îmbrăcăminte elastică și pantofi comozi pentru a vă bucura de experiența dumneavoastră în tren. călărești recomandăm să aducă câteva facilități mici de acasă prea, ca o pătură sau de aruncare și o pernă.

Tot ce rămâne de făcut este stai pe spate, relaxați-vă și bucurați-vă de echitație cu copii pe o experiență de tren. Pentru că ajunge acolo este jumătate din distracție!

 

Anunțați-ne prin Twitter la @SaveATrain! , Puteți găsi și alte canale noastre sociale pe fundul Salvează trenul

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Friding-with-kids-on-a-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)