Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 24/02/2020)

Când este vorba de un continent la fel de variate ca cultural Europa, puteți paria tradițiile gastronomice sunt la fel de variate! Dacă sunteți dispus să conteste capacitatea dumneavoastră de a în jos toate tipurile de interesant (folosim ca adjectiv eufemistic aici) tarif, apoi au o privire la lista noastră de cele mai interesante produse alimentare locale pentru a încerca în Europa și în cazul în care să-l găsiți – și, probabil, sape în cazul în care te simți curios sau curajos.

 

Cele mai interesante produse alimentare locale pentru a încerca în Europa: Schwarzenauer

UNDE: Germania

Schwarzsauer is on the list of The most interesting local food to try in Europe

 

Conceptul de produse alimentare din sânge face să ne gândim imediat la masă tradițională scoțiană de Haggis. A budinca de cimbru conținând smulgere de oaie (inimă, ficat, și plămânii); tocat cu ceapa, ovaz, seu, condimente, și sare, amestecat cu stoc, și fierte în timp ce în mod tradițional, îmbrăcate într-stomacul animalului. Asa de, conceptul de supa de sânge nu este unic pentru Germania, dar Schwarzsauer, cu aroma de cimbru, este.

Facuta cu o mulțime de sânge de porc (sau caltaboși), măruntaie de gâscă, și oțet, precum și scorțișoară, cuișoare, boabe de piper, și alte mirodenii, această specialitate din nordul Germaniei este chestii de cosmaruri vegan.

Vestea bună este că un bol consistent de Schwarzsauer va avea grijă de nevoile tale de proteine ​​pentru restul zilei. Vestea proastă este că aroma puternică (și aroma) nu este ceva care face apel la toată lumea.

Acesta este un fel de mâncare veți găsi la piețele alimentare locale sau tradiționale restaurante. Iată o cafenea am constatat că acesta servește, Cafe Negru Sauer deci verificați-l!

Berlin Trenurile Hamburg

Frankfurt Trenurile Berlin

Berlin Trenurile Munchen

 

Cele mai interesante produse alimentare locale pentru a încerca în Europa: Fata de film

UNDE: Suedia

Filmjolk food in Sweden

 

Filmjolk, de asemenea, cunoscut sub numele de fil, este un produs tradițional din lapte fermentat din Suedia, și un produs lactat comun în țările nordice. Aceasta se face prin fermentarea laptelui de vacă, cu o varietate de bacterii din speciile lactis Lactococcus și Leuconostoc mesenteroides. Bacteriile metaboliza lactoza, zahăr natural găsit în lapte, în acid lactic, ceea ce înseamnă că persoanele care au intoleranță la lactoză pot mai bine decât alte produse lactate tolera. Acidul conferă filmjolk un gust acru și cauzează proteine ​​din lapte, în principal cazeină, pentru a coagula, îngroșarea astfel produsul final. Bacteriile produc, de asemenea, o cantitate limitată de diacetil, un compus cu gust untos, care dă gustul caracteristic filmjolk.

Nu suntem complet vândute pe această, dar ai cerut Cele mai interesante produse alimentare locale pentru a încerca în Europa, nu mai gustoase ?

 

Cele mai interesante produse alimentare locale pentru a încerca în Europa: cioban Hove

UNDE: Norvegia

Cand te gandesti la un scandinav Crăciun, cookie-uri scorțișoară nemaipomenite și gravdlax ar putea primăvară în minte. Ce s-ar putea să nu gândi este smalahove. (Ține-ți-vă bine) Un cap de miel incendiat și fiert, care are loc de cinste la masa de cina de Crăciun. Insotit de cartofi, grăsime și Swede piure. Oricine este suficient de norocos pentru a încerca acest fel de mâncare, are plăcerea de a chowing în jos pe fattiest biți primii - ochi, urechi, și limba, dacă este inclus - înainte de a pune mâna pe restul capului cu o lingură. Este cel - Crăciun fericit!

 

Cele mai interesante produse alimentare locale pentru a încerca în Europa: hering

UNDE: Danemarca

Herring is one of The most interesting local food to try in Europe

 

Să punem capăt acest off pe o notă tastier, vom? Cei mai mulți oameni știu despre cookie-uri unt daneze (smager), și lemn dulce (lemn dulce), dar ce despre alte mese și bunătăți?

Hering este foarte popular este Danemarca! Acesta este vândut Afumat, curry, marinata, sau ca Sol Peste Gudhjem. Acesta este un favorit în special pe insula daneză Bornholm. 'Sol peste Gudhjem'. Tradus ca „soarele peste Gudhjem“ – un oraș pe Bornholm. Este o bucată de pâine cu unt de secară. Depasit cu hering, cepe roșii, și gălbenuș de ou. Alte specii de pești, cum ar fi somonul, cambulă, și cod sunt consumate cu pansamente, cum ar fi sos de pătrunjel și cartofi.

Hamburg Trenurile Copenhaga

Hanovra Trenurile Copenhaga

Berlin Trenurile Copenhaga

 

Este gura de udare pentru Cele mai interesante produse alimentare locale pentru a încerca în Europa? Rezervați-vă aventura următoare cu ajutorul Salvați un tren !

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finteresting-local-food-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)