Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 24/02/2020)

Når det kommer til et kontinent som kulturelt variert som Europa, du kan satse de gastronomiske tradisjoner er like varierte! Hvis du er villig til å utfordre din evne til å ned alle typer interessant (vi bruker som adjektiv eufemisk her) billettpris, så ta en titt på vår liste over de mest interessante lokal mat å prøve i Europa og hvor du finner det – og kanskje grave i hvis du føler deg nysgjerrig eller modig.

 

Det mest interessante lokal mat å prøve i Europa: Schwarzenauer

HVOR: Tyskland

Schwarzsauer is on the list of The most interesting local food to try in Europe

 

Konseptet med mat laget av blod gjør oss umiddelbart tenker på den skotske tradisjonelt måltid av Haggis. EN velsmakende pudding inneholder saueplukk (hjerte, lever, og lunger); hakket med løk, havregrøt, talg, krydder, og salt, blandet med lager, og tilberedes mens de tradisjonelt er innkapslet i magen til dyret. Så, begrepet blod suppe er ikke unikt for Tyskland, men Schwarzsauer, med sin salte smaken, er.

Laget med masse gris blod (eller blodpudding), gås giblets, og eddik, samt kanel, nellik, pepperkorn, og andre krydder, denne spesialitet fra Nord-Tyskland er det ting av vegan mareritt.

Den gode nyheten er at en solid bolle med Schwarzsauer vil ta vare på dine protein behov for resten av dagen. Den dårlige nyheten er at den sterke smaken (og aroma) er ikke noe som appellerer til alle.

Dette er en rett du finner på lokale matmarkeder eller tradisjonelle restauranter. Her finnes en kafé vi fant at det tjener, Cafe Svart Sauer så sjekk det ut!

Berlin til Hamburg Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Berlin til München Trains

 

Det mest interessante lokal mat å prøve i Europa: Filmjolk

HVOR: Sverige

Filmjolk food in Sweden

 

Filmjolk også kjent som fil, er en tradisjonell gjæret melk produkt fra Sverige, og en felles meieri produkt i Norden. Den er laget av fermen kumelk med en rekke bakterier fra arten Lactococcus lactis og Leuconostoc mesenteroides. De bakterier metaboliserer laktose, sukker som finnes naturlig i melk, til melkesyre, som betyr at personer som er laktoseintolerante kan tåle det bedre enn andre meieriprodukter. Syren gir filmjolk en sur smak og forårsaker proteiner i melken, hovedsakelig kasein, å koagulere, således fortykning av sluttproduktet. Bakteriene også produsere en begrenset mengde diacetyl, en forbindelse med en smøraktig smak, som gir filmjolk sin karakteristiske smak.

Vi er ikke helt solgt på denne, men du ba om det mest interessante lokal mat å prøve i Europa, ikke tastiest ?

 

Det mest interessante lokal mat å prøve i Europa: gjeter Hove

HVOR: Norge

Når du tenker på et skandinavisk jul, deilig kanel cookies og gravdlax kanskje våren til sinnet. Det du kanskje ikke tenker på er smalahove. (Hold dere fast) En fyr og kokt lam hode som tar hedersplass på julemiddagsbordet. Akkompagnert av poteter, fett og mashed svenske. Den som er heldig nok til å prøve denne retten, har gleden av å chowing ned på fattiest biter først - øynene, ører, og tunge hvis det er inkludert - før øste resten av hodet ut med en skje. Det er det - Merry Christmas!

 

Det mest interessante lokal mat å prøve i Europa: sild

HVOR: Danmark

Herring is one of The most interesting local food to try in Europe

 

La oss avslutte dette av på en smakfull notat, skal vi? De fleste vet om danske smør cookies (smakager), og lakris (lakris), men hva med andre måltider og godbiter?

Sild er veldig populært er Danmark! Det er solgt røkt, karri, marinerte, eller som Sol over Gudhjem. Det er en favoritt, spesielt på den danske øya Bornholm. 'Sol over Gudhjem'. Settes som ‘søndag over Gudhjem’ – en by på Bornholm. Er en smurt stykke rugbrød. Toppet med sild, rødløk, og eggeplomme. Annen fisk som laks, rødspette, og torsk blir spist med dressinger som persille saus og poteter.

Hamburg til København Togene

Hanover til København Togene

Berlin til København Togene

 

Er din appetittvekkende for de mest interessante lokal mat å prøve i Europa? Bestill din neste eventyr med hjelp av Lagre et tog !

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finteresting-local-food-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)