Bestill en togbillett NÅ

Billige CFL-togbilletter og reisepriser

Her kan du finne all informasjon om Billige CFL-togbilletter og CFL reisepriser og fordeler.

 

emner: 1. CFL med tog høydepunkter
2. Om CFL 3. Topp innsikt for å få en billig CFL-togbillett
4. Hvor mye koster CFL-billetter 5. Reiseruter: Hvorfor er det bedre å bruke CFL-tog, og ikke reise med fly
6. Hva er forskjellene mellom kort tid, og dagsbilletter på CFL 7. Er det et CFL-abonnement
8. Hvor lenge før CFL-avgangen må jeg ankomme 9. Hva er CFL-togplanene
10. Hvilke stasjoner betjenes av CFL 11. Vanlige spørsmål om CFL

 

CFL med tog høydepunkter

  • Med en høy punktlighet på 96%, CFL (Det offisielle Luxembourg jernbaneselskapet) er en av de mest pålitelige jernbaneaktørene i Europa.
  • Hvert år, CFL tar 25 millioner mennesker og 105 millioner tonn varer over til destinasjonene i Luxembourg og over hele Europa.
  • CFL er veldig miljøvennlig, CO2-fri, og 100% av all strømmen deres er hentet fra fornybar energi.
  • CFL er Luxembourgs største leverandør av mobilitetstjenester.

 

Om CFL

CFL, National Society of Luxembourg Railways, er et annet navn for Luxembourg National Railways. Siden det ble etablert i 1946, CFL har levert mobilitetstjenester til luxembourgske borgere.

CFL tilbyr jernbanetjenester i Luxembourg og over hele Europa. Med riktig billett, du kan besøke alt det beste ferieplasser i Europa. Med forskjellige kategorier av billetter, CFL tilfredsstiller alles behov.

CFL tog hyppige jernbanelinjer er, Luxembourg – Brussel, Luxembourg – Paris, Ettelbruck – Liege, Wasserbillig– Düsseldorf. Du kan komme til nabolandene i Europa ved hjelp av CFL-tog: Frankrike, Tyskland, og Belgia.

Over hele selskapet, 3,090 ansatte jobber på jernbanen for å sikre at noen millioner passasjerer trygt når sine destinasjoner hver dag.

 

CFL train heading to luxembourg

Gå til Lagre et tog hjemmeside eller bruk denne widgeten til å søke etter togbilletter for CFL:

Lagre et tog iPhone-app

Lagre en tog Android-app

 

Lagre et tog

Opprinnelse

Mål

Avgangsdato

Returdato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Topp innsikt for å få en billig CFL-togbillett

Nummer 1: Bestill CFL-billetter på forhånd så mye du kan

Prisen på CFL-togbilletter stiger når reisedagen nærmer seg. Du kan spare penger ved å bestille CFL-togbilletter så langt ut som mulig fra avreisedagen (Normalt 3 måneder fremover er det maksimale). Bestilling tidlig sørger for at du får de billigste CFL-togbilletter. De er også begrenset i antall, så jo før du bestiller, jo billigere for deg. Å spare penger på CFL-togbilletter, kjøp billettene tidlig.

Nummer 2: Reis med CFL i perioder utenom peak

Som med alle jernbaneoperatører, CFL-togbilletter er billigere i lavperiodene, i begynnelsen av uken, og på dagtid. Du kan være sikker på å få billigere togbilletter i løpet av uken. På tirsdag, onsdag, og torsdag, CFL-togbilletter er de mest økonomiske. På grunn av volumet av forretningsreisende pendler til jobb om morgenen og kvelden, togbilletter koster mer i det meste av tiden. Det er langt billigere å reise når som helst mellom morgen og kveld. Helgene er en annen toppperiode for tog, spesielt på fredager og lørdager. CFL-togbillettprisene øker også helligdager og skoleferier, og skoleferier i Europa kan vare 3 uker hver gang.

Nummer 3: Bestill billettene dine til CFL når du er sikker på reiseplanen din

CFL tog er etterspurt, og med minimal konkurranse, de er fortsatt det beste valget for tog i Luxembourg. De har råd til å sette togbillettbegrensninger som den de har som forbyr bytte eller refusjon av billetter, med mindre det er forretningstypen med togbillett. Selv om det fremdeles finnes nettsteder der du kan selge billettene dine brukt til folk, CFL tillater ikke brukt billettsalg. Hvordan hjelper dette deg med å spare penger? Bestill billetten din når du er sikker på at timeplanen din vil spare deg for å bestille en billett to ganger fordi noe dukket opp og du ikke kunne bruke den originale kjøpte billetten.

Nummer 4: Kjøp dine CFL-billetter på Save A Train

Save a Train har det største, beste, og de billigste tilbudene på togbilletter i Europa. Vårt gode forhold til mange jernbaneoperatører, som er togbillettkildene, og vår kunnskap om involverte teknologialgoritmer, gi oss tilgang til de billigste togbilletter. Vi tilbyr ikke bare billige togbilletter for CFL alene; vi gir det samme for andre alternativer til CFL.

Priser fra Luxembourg til Colmar

Luxembourg til Brussel togpriser

Antwerpen til Luxembourg Togpriser

Togpriser fra Metz til Luxembourg

 

onboard the CFL train

 

Hvor mye koster CFL-billetter?

Offentlig transport innen Grand Douchy of Luxembourg er noen ganger gratis og noen ganger ikke, avhengig av ruten og om du er statsborger. derimot, 1første klasse på CFL-tog, koster alltid penger, men de er heller ikke et dyrt valg. CFL-togbilletter starter fra € 3 til € 6 for en togtur. De prisen på en CFL-togbillett avhenger av hvilken type billett du kjøper, og når du velger å reise:

Pris
Kort tid € 3
Dag-billett € 6

 

 

Reiseruter: Hvorfor er det bedre å bruke CFL-tog, og ikke reise med fly

1) Du kommer alltid til sentrum. Dette er en fordel med CFL-tog sammenlignet med fly. CFL tog og alt annen togreise fra hvor som helst i byen til sentrum av neste by. Det sparer deg for tid og kostnadene for en drosje fra flyplassen til sentrum. Med togstopp, er det lettere å komme deg til hvor som helst i byen du er på vei til. Det har ikke noe å si hvor du reiser fra, Brussel, Nancy, Paris, eller Amsterdam, sentrumstopp er en stor fordel med CFL-tog! For eksempel, Luxembourg lufthavn er 20 minutter fra sentrum.

2) Å reise med fly krever at du minst er på flyplassen 2 timer før flytiden. Du må gå gjennom sikkerhetskontroller før du får lov til å gå ombord på flyet. Med CFL-tog, du må bare være på stasjonen mindre enn 30 minutter i forveien. Når du også vurderer tiden det tar deg å pendle fra flyplassen til sentrum av byen, vil du innse at CFL-tog er bedre i vilkår for total reisetid.

3) CFL-togbilletter er billige, selv om du sammenligner dem med flybilletter. Dessuten, når du sammenligner alle involverte avgifter, CFL-togbilletter har enda bedre pris. Med andre kostnader som bagasjeavgift som du ikke trenger å betale på tog, reiser med CFL er den beste.

4) Togene er miljøvennlige. I sammenligning mellom tog og fly, tog ville alltid komme ut på toppen. Fly forurenser kraftig atmosfæren med de høye nivåene av karbon de gir av. Tog i sammenligning gir ut Karbon 20 ganger mindre enn fly.

 

Hva er forskjellene mellom kort tid, og dagskort på CFL?

CFL har forskjellige typer billetter for forskjellige budsjetter og reisetider: enten det er forretning eller fritid. Du kan være sikker på at en av disse billettene vil være ideell for din første klasse tur over Luxembourg med CFL nasjonale tog.

Korttids CFL-billetter:

Korttidsbilletten gjelder kun for 1. klasse 2 timer fra valideringsøyeblikket. Du kan reise på CFL-tognettverket uten noen begrensninger, men ta hensyn til togets ankomsttid til destinasjonen, i henhold til rutetabellen. Hvis du må reise på kort varsel, du bør få denne billetten. Du er ikke begrenset til et bestemt tog, og du har lov til å velge din forbindelse.

CFL Dagsbilletter:

CFL-dagskort er langvarige billetter til 1. klasse, og de er gyldige fra utgivelsesøyeblikket til 4 er neste dag. Du kan kjøpe CFL Day-togbillett fra en billettmaskin, billettkontor, eller Save A Train.

 

 

Er det et CFL-abonnement?

Offentlig transport, inkludert utvalgte CFL-togtjenester, innen Luxembourg, er gratis. Derfor, det er ikke behov for et CFL-abonnement, med mindre du foretrekker å reise 1. klasse. Luxembourgs borgere som ofte reiser over grensen til Frankrike, kan nyte et Flexway 1. klasse månedskort, til 85 €. I tillegg, Luxembourgs borgere kan ha lave priser på månedlige billetter til Tyskland. Så hvor du kan få ytterligere informasjon om dette?

– CFL-billettdisker.

– På CFLs kundeservicetelefon 2489 2489

 

Hvor lenge før CFL-avgangen må jeg ankomme?

Det er vanskelig å si nøyaktig til det andre, men Save a Train råder deg til å ankomme 30 minutter før avgangstiden din. Med denne tidsrammen, du vil også ha nok tid til å handle etter ting du trenger gjør togturen din så enkelt som mulig.

 

Hva er CFL-togplanene?

Du kan finne ut av det i sanntid på hjemmesiden vår på Save a Train. Bare skriv inn din nåværende beliggenhet og ønsket destinasjon, og vi vil vise deg informasjonen.

Luxembourg til Köln Togpriser

Togpriser fra Luxembourg til Koblenz

Paris til Luxembourg Togpriser

Togpriser fra Brussel til Luxembourg

 

old style CFL trains

 

Hvilke stasjoner betjenes av CFL?

Luxembourg-stasjonen til CFL ligger på Place de la Gare som ligger i sentrum.

I Troisvierges, CFL tog avreise og ankomme fra Troisvierges stasjon på linje 10, koble Luxembourg by nord i landet. Troisvierges er hjemmet til to av de høyeste åsene i Luxembourg.

CFL-tog avgår og ankommer byen Nancy i Frankrike. CFL-tog går fra Luxembourg sentralstasjon til Nancy hver 1 time.

Du kan oppdage Flandern i Belgia med togreise fra Luxembourg til Gent og / eller Brussel. CFL-tog går hver time fra Luxembourg til Belgias fantastiske byer og sjarmerende gamlebyer i Europa.

 

 

Vanlige spørsmål om CFL

Er sykler tillatt om bord i CFL-tog?

Sykler er tillatt gratis på CFL-tog, og så lenge du lagrer dem på bestemte steder for sykler. Du kan finne syklene som lagrer mellomrom ved den grønne merkingen på CFL-dører.

Reis barn gratis på CFL-togene?

Ja, men bare opp til en alder av 12 år. Barn yngre enn 12 år, kan reise gratis hvis de er ledsaget av en person eldre enn 12, med gyldig billett og identifikasjonskort.

Er kjæledyr tillatt på CFL-tog?

Ja, CFL elsker hunder i alle størrelser og disse 4 leggede mennesker kan reise gratis på CFL-tog. Hunder må være i ledelse og har ikke lov til å sitte på setene.

Hva er boardingprosedyrene for CFL?

Hver passasjer må fremvise gyldig billett og identifikasjonskort. Hvis du mistet togbilletten eller hadde det travelt, og kjøpte ikke billett på forhånd, du kan gjøre det på toget, fra CFL-representanter.

Mest stilte spørsmål om CFL – Må jeg bestille et sete på forhånd på CFL?

Nei, det er ingen reservasjonsplass på CFL nasjonale eller internasjonale tog, du sitter der du har et ledig sted, og du vil alltid ha et ledig sted hvis du kjøpte en togbillett på forhånd.

Er det Wi-Fi på CFL-tog?

Nei. Du kan glede deg Gratis Wi-Fi-internett på utvalgte CFL-togstasjoner, men Wi-Fi er ikke tilgjengelig på CFL-tog.

Luxembourg til Ettelbruck togpriser

Ettelbruck til Junglinster togpriser

Togpriser fra Mersch til Luxembourg

Clervaux til Luxembourg togpriser

 

Brand new CFL Train

 

Hvis du har lest til dette punktet, du vet alt du trenger å vite om CFL-tog, og er klar til å kjøpe CFL-togbilletten for den kommende reisen din Lagre et tog.

 

Vi har togbilletter for disse jernbaneoperatørene:

DSB Denmark

Danske DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains
Intercity Tog
SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Østerrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Sveits

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tsjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Tren

erail logo

Eurail

 

Ønsker du å bygge inn denne siden på nettstedet ditt? Klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode), Eller du kan bare lenke direkte til denne siden.

Copyright © 2021 - Lagre et tog, Amsterdam, Nederland
Ikke la uten en gave - Få kuponger og nyheter !