Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 04/06/2021)

Europeiske land og elsker å feire sine høytidsdager — spesielt de som ser mye av turister. Planlegger du for å se et av disse landene i løpet av sine nasjonale helligdager? I så fall, det er mange måter å bli med på feiringen!

Du får også har en utmerket mulighet til å lære litt mer om dette landets historie. Opplever lokal stolthet kan lede deg til å sette pris på at landet og dets folk enda mer. La oss ta en titt på den 5 beste nasjonale helligdager i Europa:

 

Dronningens Offisielle Fødselsdag, Storbritannia

Kong George II var den fyrste som etablerte tradisjonen med å feire kongens bursdag i 1748. Siden da, Storbritannia har feiret fødselsdagen til sin monark. derimot, de har endret dato et par ganger. Nå feirer de Dronningens Offisiell bursdag på den andre lørdagen i juni. Hvis du er i England i løpet av den tiden, du kan se Queen ' s Birthday Parade. Seremonien er også kjent som Trooping Farge.

ENmsterdam Til London Tog

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

* Bildet i Bloggen har bildet er for Queen’s Offisielle Bursdag Feiringer

 

republikkens dag, Italia

Italienerne feire sin Republikk dag på 2. juni, som er en tradisjon de startet i 1946. Å stemme i favør av å avskaffe monarkiet, Italienerne banet vei for republikken sin. derimot, de flyttet feiringen dato til første lørdag i juni i 1977. De var bekymret for at den opprinnelige dato reflektert negativt på deres økonomi. De bare gjeninnsatt den gamle dato i 2001. Det er mange feiringer å være vitne til hele Italia på Republic Day. Det mest spektakulære synet er flyover ved Italiensk luftvåpen.

Firenze til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

Firenze til Pisa Togene

Roma til Venezia Togene

 

 

Nasjonaldag, Sverige

Sweden has a place in 5 Best National Holidays in Europe

 

Svenskene feirer sin nasjonaldag den 6. juni. Det er en gledens dag for hele landet. De etablerte sitt Flagg Day feiring i 1916, og nå er det en dag med moro og avslapning. Det er musikkonserter, festivaler, og ulike aktiviteter du kan delta i. Det er også dagen når nye Svenskene offisielt få statsborgerskap. Sverige sørger for at alle føler seg velkomne på Flaggdagen!

 

Bastille Dag, Frankrike

Bastille Day in France celebrations

 

Når det kommer til fransk, dagen sin nasjonale stolthet er på 14 juli. Det markerer jubileet for stormingen av Bastillen. Det var en viktig begivenhet i de franske Revolusjonen i 1789. Det har vært en militærparade for å feire det nesten hvert år siden 1880. Det’s et fantastisk skue! derimot, det er nok av andre feiringer å se så bra. Bastille-Dagen er en god tid til å være i Frankrike, og foretrekke i Paris.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Nasjonaldag, Sveits

Sveitsiske nasjonaldagen er 1. August. Den feirer dagen da de tre grunnleggende kantonene i Sveits united i 1291. Den Sveitsiske ta sin Nasjonal Dag alvor. En av viktigste hendelser er en tale fra leder eller andre høytstående tjenestemenn. Det’s også en parade i Zürich. Du kan delta på festlighetene i andre byer og tettsteder, samt. For eksempel, Swiss kjærlighet deres landsbygda ferieretreater. Skianlegg dette er et førsteklasses sted å være under National Day.

Nasjonale helligdager i Europa er en flott anledning til å lære mer om historien til landet du besøker. Det er også alltid en dag fylt med morsomme aktiviteter og parader.

München til Zürich Togene

Berlin til Zürich Togene

Basel til Zürich Togene

Wien til Zürich Togene

 

 

Planlegger en Ferie i Europa på en av disse Nasjonale Helligdager? Bestill Togbilletter og nyt!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg 5 Beste Nasjonale Helligdager i Europa på nettstedet? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-national-holidays-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)