Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 25/01/2021)

Europa er en utrolig kontinent til utforske! Med så mange ting å se, gjøre og oppdage, det er det perfekte stedet å planlegge løse, Europa opplever med tog.

 

EUROPA OPPLEVELSER MED TOG – FØRSTE STOPP, LONDON:

En annen Europa erfaringer med tog skal begynne i London! Det sies at “En dårlig dag i London er fortsatt bedre enn en god dag noe annet sted.” Så, la oss starte der! Et absolutt must er Harry Potter-tur av Warner. Studio selv om du ikke er en super-fan. De teknologi, modeller og bak-kulissene er bare helt fantastisk og vel verdt å se. På denne trollbindende 6 timers tur, se originalsett som plattform 9 ¾ og Diagonallmenningen; se Hogwarts Express damptog; ri et kosteskaft som støpt, og avdekke bak-kulissene-hemmeligheter filmene på skjermen trolldom. Denne Harry Potter studio London-turen inkluderer rundtur trener transportere og inngangsbilletter Les mer om London Harry Potter Tour of Warner Bros. Studio med opptak her.

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

PARIS: SIER JA’ Til en artist male STÅENDE

paris art - Europe experiences by train

Kommende Europa erfaringer med tog skal til Paris. I Picassos tid, Montmartre var en bohem paradis fylt med hovedsakelig drikking hull og en bakketopp vindmølle omgjort til en raffish dance hall. I dag, Place du Tertre i skyggen av Sacre Coeur er full av kunstnere som vil lett fange din skikkelse. Etterpå, besøke verdens mest berømte art studio, båten Lavoire, der Picasso malte og Braque, Juan Gri, og Modigliani gang bodde.

Dijon til Paris tog

Reims til Paris tog

Lille til Paris tog

Turer til Paris tog

 

Klatre opp stigen AV Ditt Europa OPPLEVELSER MED TOG med den magiske Montjuic:

montjuic - Europe experiences by train

 

etter Togturen fra Paris, din neste Europa Erfaringer med tog skal være Barcelona. Nå, før vi kommer i gang la oss øve hvordan å si dette ofte mispronounced byen. Mange engelsktalende forsøke å høres ‘mer spansk‘ ved å uttale ‘c’ i Barcelona som en ‘th’ og ordtak «Bar-the-lona». Men på katalansk (språket i Catalonia, hvor Barcelona er funnet), den ‘c’ er uttalt som et ‘s’ – så 'Bar-up lerret’ er den korrekte uttalen.

Nå som vi har det ute på veien, la oss snakke Montjuïc fjellet. Dette er det perfekte stedet for en grønn spasertur med nydelig utsikt. Sørg for at du har fått din gang (eller kjører hvis du foretrekker) sko på, så det tar litt legwork å komme opp der, men dette betyr at det er mindre overfylt av andre turister. Bortsett fra de naturlige omgivelsene og spektakulær utsikt, du finner bygninger fra 1992 olympiske leker, inkludert Palau Sant Jordi og telekommunikasjon tårn som er tegnet av Santiago Calatrava.

 

PRAHA: Spasertur langs en middelalderens bro ved solnedgang

Praha kanal - Europa opplever med tog

Praha er kjent som hjertet av Europa. Denne vakre og noe mystisk byen er en må-se på Europa Erfaringer med Tog tur. Det 14. århundre Karlsbroen krysser elven Vltava med den massive parten av 1000-år gamle slottet truende bak det. Fun Fact; Før 1841, det var den eneste måten å krysse elven fra gamlebyen!

å tilby utsikt eventyr, bare fotgjenger-gotisk stenbro er foret med 30 statuer av helgener og best besøkte tidlig på kvelden når solen er innstillingen. hvis du er der med signifikante andre, dette gjør for en veldig romantisk innstilling.

Frankfurt til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

 

VENICE: Få på en gondol!

gondol i Venezia - Europa opplever med tog

Dette kan virke litt teit, men når du går til Venezia, riding en gondol gjennom byen er virkelig et must. Foruten å være morsom og romantisk, det er også den beste måten å se byen! Dagen skulle ende av ved å besøke den stilige Harrys Bar for en forfriskende Bellini. Dette er hvit fersken juice og prosecco, der cocktail ble oppfunnet av baren grunnlegger.

Milano til Venezia Togene

Firenze til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

Våre Asia og Europa erfaringer med tog er den unike ISTANBUL

 

Istanbul er kjent for den Blå Moské. Selv om vi anbefaler denne, Vi vil også gjerne trekke oppmerksomheten din Istanbul er på kanten av Europas erfaringer med tog, som sin nærmere Asia enn til Europa.

Istanbul er ikke bare fascinerende over bakken, men også jordisk med basilikaen sisternen (basilikaen). Dette utsøkt stykke bysantinske engineering er en svimlende jordiske sisternen, en gang å bringe drikkevann med akvedukter fra dagens Bulgaria til Istanbul. Tenk varmt lys, og lyden av myk dryppende vann kombinert med klassisk musikk spilles i bakgrunnen. Trå gangveier og se fisken svømme mellom 336 kolonner som støtter taket.

 

Gå til SaveATrain.com å bestille din neste tog eventyr i 3 minutter, på billigste tog billett priser.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-experiences-by-train%2F%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode)