Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 15/07/2022)

Ingenting sier ferie eller ferie, helt som et badeland, tror du ikke? Solskinn, iskrem, og sklir ned noen massive vannsklier er den ultimate oppskriften for moro i løpet av Sommerferien! Vi gjorde den tøffe jobben med å teste ut Beste Vannparker i Europa oss å gi deg den mest nøyaktige rapporteringen på dem som vi kunne! Her er beste badeland i Europa for deg og din familie til å nyte.

 

Lalandia - Billund, Danmark

Lalandia – Billund, Denmark Indoor pool

 

I humør for noen nordiske eventyr? Sjekk ut Lalandia, den største badeland i Skandinavia, og en av de beste vannparker i Europa. Med et utvalg av familievennlige lysbilder, vi elsker spesielt Octopus ride! Vår alder gjør showet skjønt når neste markere på vår liste om denne parken er de oppvarmede bassengene og den fantastiske late strømmen!

snu dette tur inn i en pedagogisk en også. Barna vil elske Cave Pool, hvor de kan observere korallrev og eksotiske fisker. Ikke ivrig på Octopus? Så dette vil sikkert kile din fantasi; Foreldre craving avslapning kan puste lett i aromaterapi badstuer! Score! La barna nyte vannet lekeplass Aqua Splash, Monky Tonky innendørs lekeland, eller gå bowling mens du slapper av.

Det er også fem mindre vannsklier for lite vann elskere. Bonus: Lalandia ligger i Billund, hvor LEGOLAND er en annen stor familie uavgjort!

 

Tropical Island AMAZONIA - Brandenburg, Tyskland

Tropical Island AMAZONIA – Brandenburg, Germany Indoor

 

Vi er like overrasket som deg at vi fant noen av de beste vannparker i Europa i land som vanligvis ender opp med å bli den kaldeste på det beste av Vinter måneder. Tropical Island AMAZONIA i Brandenburg, Tyskland er intet unntak.

Ligger ca en times kjøring fra sentralstasjonen i Berlin, Tropical Island AMAZONIA er en massiv 35 000 kvadratmeter vann-moro-paradis. Best av alt? Det er åpent hele året! Jepp, det er en fire-sesongen innendørs-utendørs sørlige Stillehavet tema tiltrekning! Den har et 27 meter høyt vannsklie tårn, innendørs havet, en oppvarmet lagune, og et barnebasseng med vannlekebord.

Lei av å være våt, men likevel ønsker å ha det gøy? Ikke vær redd, registrere deg for en runde mini-golf eller ta en air balloon ride. Naturglade familier vil også nyte parken innendørs regnskog, hvilke funksjoner 50,000 planter fra hele verden. Som med de fleste av vannet parker har vi valgt, det er noe for foreldrene, også! Hadde noen si boble solsenger og massasjebassenger? Telle oss!

Berlin til Potsdam Togene

Berlin til Hamburg Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Berlin til München Trains

 

Water Park Splash – Avignon

Det er den første og største parken med vanntema i Frankrike, ligger i Provence-regionen, nær Avignon, det kan gi deg familieturer, områder for yngre barn, forskjellige vannglass, den største late elven i Europa, og også den største surfe simulator i verden. Dette badeland er åpent i sommersesongen (fra juni til september) og det er også egnet for personer med nedsatt funksjonsevne.

Hvordan nå Splash World Water Park?

Splash ligger 17 km fra Avignon, noe som gjør det lett tilgjengelig! Også, nærhet av busstasjonen som forbinder badeland med jernbanestasjonen i Avignon, gjør det mulig for dem reiser med buss eller tog fra andre steder i Frankrike for å nå Splashworld raskt!

Aqua-moro

15 av 17 bassengene er åpne hele året og et av de store innendørsbassengene er koblet til et oppvarmet utendørsbasseng som også er åpent hele året. Bølgebassenget og surfe basseng fremkalle stemningen i hellig seaside. Den surfe bassenget er massiv! Den kan brukes med spesielle styrene er utviklet for bruk innendørs så vel som med ditt eget bord.

Hvis du er ute etter litt trening er det en 25 m (82 ft) svømmebasseng og en 3 m (10 ft) stupetårn. De innendørs eventyrbasseng tilbud 11 lysbilder med en total lengde på nesten 1 km (0,6 miles). Den høyeste lysbildet tar deg ned på en spennende tur fra 17 m (55 ft). Også, er det et bredt lysbilde for opptil tre personer ved siden av hverandre, så vel som en løk lysbilde og en 180 m (590 ft) lange fjell elv, flankert med bratte klipper, hvis du føler eventyrlystne.

Lyon til Avignon med Tog

Paris til Avignon Togene

Hyggelig å Avignon Togene

Marseilles til Avignon Togene

 

Vår favoritt Pick for beste vannparker i Europa er: Water Park Caneva Verden, Italia

Gardasjøen kan være kjent for sin fred og ro, men Caneva verden virkelig rister ting opp. Denne doble whammy av a temapark er delt mellom et Movieland og Acquapark.

Komme nær actionfilmOverdrive Live-Set, henge på seter på John Rambo stuntshow, deretter suspendere alle vantro på Illusjonist vise fram. Det er ritt for hele familien, fra racing vannet på Kitt Super Jet, til de berusende høyder Hollywood Handling Tower og skremmende Diabolik Invertigo Berg-og-dal-bane.

Caneva Aquapark

Hvis alle som handlingen blir litt for varmt, dykke inn Caneva Aqua og strekke ut under Palmer, i skyggen av en flott vulkan! Men med et stort bølgebasseng og fantastisk vannsklier som Twin Peaks, Anaconda og sherry det er mye å friste deg utenfor stranden.

Underholdningen fortsetter på Medieval Times Restaurant & Vise fram – sett deg ned i en middelalder borg og gjør deg klar for riddere, hester, og en stor jousting turnering!

Trento til Gardasjøen Peschiera Togene

Bolzano Bozen til Gardasjøen Peschiera Togene

Bologna til Gardasjøen Peschiera Togene

Venezia til Gardasjøen Peschiera Togene

 

 

Klar til å pakke badedrakt og gå på tur for å finne den beste vannparker i Europa? Heck ja! De beste nyhetene ennå, du kan få til alle disse destinasjonene enkelt ved hjelp av SaveATrain ! Uten skjulte ekstra gebyrer, vil du ha mer å bruke på utrolige rides og gode tider! Bok som Sommerferie, nå!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-water-parks-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)