Lesetid: 8 minutter
(Sist oppdatert: 02/07/2021)

En av de mest spennende familieferiene skal på en spennende tur til en av de beste fornøyelsesparkene i Europa. Bare i Frankrike, Du får 3 fantastiske temaparker, og vi har håndplukket 10 beste temaparker i Europa for din neste familietur. Verdens beste berg- og dalbaneturer, trollbundet skog, magiske land, feer, og tidsreisende attraksjoner, venter på deg, fra Frankrike til Østerrike og Storbritannia.

Jernbanetransport er den mest miljøvennlige måten å reise på. Denne artikkelen ble skrevet for å opplyse om togreiser og ble gjort av Redd A Train, De billigste togbilletter i Europa.

 

1. Europa-Park I Rust Tyskland

Den største fornøyelsesparken i Tyskland, Europa temapark har mer enn 100 attraksjoner. Europa-Park er den nest mest populære fornøyelsesparken i Europa, etter Disneyland i Paris. Hvis barna dine elsker berg- og dalbaner, så vil de ha det kjempegøy på 13 berg-og dalbane i parken.

Hvis du planlegger en tur til Strasbourg, da bør du planlegge i det minste 2 dager for Europa-Park. Dette skyldes antallet spennende attraksjoner som allerede er nevnt, og de ekstra fantastiske showene. Den yngste vil glede seg over en fortryllende alvetur, og Big-Bobby-Car-kretsen for håpefulle racerkjørere, mens de eldre barna og foreldrene vil bli blåst bort på Blue Fire Mega coaster i det islandske landskapet.

Dessuten, hvis du virkelig planlegger et langt besøk, så kan du bo på et av hotellene på stedet. På denne måten kan du få mest mulig ut av besøket ditt i Europe-Park, og oppleve alle temaområdene: Fra Adventureland i Afrika til Grimm’s Enchanted forest.

Hvordan komme seg til Europa-Park?

Europa-Park handler om 3 timer fra Frankfurt, og du kan nå det med togreise over Tyskland til Ringsheim. Deretter, du kan leie bil eller buss.

Köln til Frankfurt med tog

München til Frankfurt med tog

Hannover til Frankfurt med tog

Hamburg til Frankfurt med tog

 

Europa-Park water slide

 

2. Disneyland Paris Frankrike

Det er sannsynligvis den mest berømte fornøyelsesparken på vår 10 beste temaparker på Europas liste, Disneyland i Paris er en favoritt blant besøkende i alle aldre. De sjarmerende karakterene fra våre favoritt Disney-historier, tiltrekke millioner av besøkende hvert år.

Disneyland er i Chessy town, i Frankrike. Det er hjemmet til Walt Disney studio og attraksjoner park, hvor du kan gå inn i et eventyr, og alle barndomsdrømmene dine går i oppfyllelse. Verden til Walt Disney kommer til liv, i fantastiske attraksjoner, og show som Alice’s labyrinth og Mickey’s 4D show.

Du kan utvide denne magien til en hel helg, og bo på Disney-hotellene, eller partnerhoteller som bare er gratis transport fra Disneyland.

Hvordan komme seg til Disneyland?

Disneyland er bare 20 minutter fra Paris. Du kan komme hit direkte fra Paris flyplass, eller Marne-la-Vallée Chessy togstasjon.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Disneyland Paris castle

 

3. Wiener Prater temapark i Østerrike

Prater Wien er den beste fornøyelsesparken i Østerrike, og en av 10 beste temaparker i Europa. Familien din vil ha en fantastisk tid på de mange ville berg-og dalbanene, og virtual reality-attraksjoner, som Dr.. Archibald.

I tillegg, det er kjerre, hjemsøkte slott, og på toppen av det hele, det gigantiske pariserhjulet i Østerrike. Dette store pariserhjulet er åpent hele året og er et av Wiens viktigste landemerker.

Hvordan komme seg til Wiens Prater temapark?

Prater fornøyelsespark ligger i Wiens 2. distrikt, og du kan nå det med taxi eller t-bane fra sentrum.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

Viennese Prater Theme Park In Austria Big Wheel

 

4. Gardaland Italia

Som du kanskje har gjettet, Gardaland ligger nær Gardasjøen i Italia. Som en fornøyelsespark som ligger i nærheten av vann, temaparken i Gardaland har mange morsomme vannturer, som Colorado-båten, og jungelstryk.

I tillegg, Gardaland har selvfølgelig også et sjølivsakvarium, av 13 temaområder, og 100 arter. Ingen tvil, barna dine ville være helt fascinert under havet, og vil aldri dra.

Tvert imot, hvis du handler om adrenalin, så vil du elske den spennende berg-og dalbanen Blue Tornado.

Hvordan komme til Gardaland temapark?

Du kan ta Trenitalia-toget fra Venezia til Peschiera del Garda stasjon, og deretter skyss til Gardaland.

Milano til Venezia med tog

Firenze til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Treviso til Venezia med tog

 

Gardaland Italy kids mushroom

 

5. Efteling Park Nederland

Efteling temapark er en av 10 beste temaparker i Europa. Eventyrene vi alle vokste opp på, blir levende i Eftelings attraksjoner og fortryllede skog, fra Hans Christian Andersen til brødrene Grimm.

Fata Morgana tar deg til Fjernøsten og Sultans land, mens vann- og dampbaner tar deg utover dine villeste drømmer. Feenes verden venter på deg en båttur i det mørke og mystiske Droomvlucht.

Ingen ord vil være nok til å beskrive magien i temaparken Efteling for hele familien, så du må rett og slett ta deg tid til denne fornøyelsesparken på ferien i Nederland.

Slik kommer du deg til Efteling Theme Park?

Du kan ta toget fra Amsterdam til ‘s-Hertogenbosch, og deretter buss direkte til Efteling temapark.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

 

6. Legoland temapark i Windsor UK

Når alle attraksjonene er helt lego-laget, denne temaparken er et annet paradis for barn. Legoland temapark i Windsor ble opprettet for barn rundt Lego leketøysystemet.

Derfor, hver eneste berg- og dalbane, båt, og persontog er laget av store legobiter. Denne fantastiske temaparken i England ligger i Berkshire og bare en halvtime fra London.

Hvordan komme seg til Legoland temapark i Windsor?

Du bør ta toget fra London Paddington til Windsor & Eton Central med tilkobling, eller direkte tog fra London Waterloo. Deretter, det går skyttelbusser fra hver togstasjon til Legoland.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Legoland Theme Park In Windsor UK

 

7. Asterix temapark i Frankrike

I tilfelle du ikke vet det, Parc Asterix er basert på Albert Uderzo og Rene Goscinnys berømte tegneserieserie, Asterix. Derfor, nærme 2 millioner besøkende nyter underverkene i den nest største fornøyelsesparken i Frankrike. Den første er selvfølgelig det magiske Disneyland.

I temaparken Asterix kan du finne den store Discobelix og ha en super virvlende tid, møte delfiner og andre dyr på Village Gaulois, og selvfølgelig glede deg over de andre spennende attraksjonene.

Slik kommer du til å parkere Asterix?

Asterix temapark er bare 30 minutter fra Paris på linje B på RER-toget fra Paris Gare du Nord. Så går du av på Charles de Gaulle 1 flyplassen, og gå til parkfergen.

 

Asterix Theme Park In France rollercoaster

 

8. Futuroscope Park i Frankrike

Dans med roboter, tidsreiser, og reise til 4 jordens hjørner høyt over, Futuroscope temapark er ute av denne verden. Denne fantastiske temaparken ligger i den vakre Nouvelle-Aquitaine-regionen i Frankrike.

Futuroscope kombinerer sensoriske attraksjoner med vitenskap og vil være veldig morsom og lærerik opplevelse for hele familien.

Hvordan komme seg til Futuroscope Theme Park?

Du kan komme til den ekstraordinære fornøyelsesparken Futuroscope ved Eurostar til Lille eller Paris, og bytt til TGV.

Paris til Rouen med tog

Paris til Lille med tog

Rouen til Brest med tog

Rouen til Le Havre med tog

 

Futuroscope Theme Park In France Glass building

 

9. Chessington World Of Adventures Theme Park i Storbritannia

Chessington World of Adventures i Storbritannia er en safaritema-park. Dette betyr at ethvert familiebesøk i Chessington fornøyelsespark blir til et familieeventyr i den mystiske og fengende verdenen til ville dyr og over hele Afrika..

I tillegg til de ville eventyrene, du kan overnatte på hoteller i Safari og Azteca-tema, og forlenge oppholdet. Så, hvis du er i ville eventyr, du vil ha en fantastisk tid over parken på jungelvakter, Tigerrock, og elveflåter.

Chessington eventyrverden er designet for den eventyrlystne familien, og du er nødt til å få tiden i livet ditt.

Hvordan komme seg til Chessington World Of Adventures?

Chessington vill temapark er 35 minutter fra sentrum av London med tog. Så, kan du ta den sørvestlige jernbanen fra Waterloo til Chessington South stasjon.

 

Chessington World Of Adventures Theme Park In The UK

 

10. Fantasialand temapark i Tyskland

I Fantasialand blir alle barns fantasier oppfylt 6 storslåtte verdener. I enhver verden, du kan nyte de mest spennende turene, og syn på lys og farger.

Så, hva gjør Fantasialand til en av de beste fornøyelsesparkene i Europa? China Town, Mexico, Afrika, Berlin, Wuze by, mysterierike, og Rookburgh, med en fantastisk attraksjon i alle verdener. Fra Black Mamba til den berømte Taron, disse turene vil blåse deg bort.

Hvordan komme seg til Fantasialand?

Du kan ta buss fra Bruhl jernbanestasjon. Fantasialand er lokalisert i Bruhl, bare 2 minutter fra Köln.

For å oppsummere dette morsomme, Europas lyseste sinn har skapt de mest fantastiske temaparkene i verden. Enten du reiser med småbarn eller tar de eldre barna på et eventyr, de 10 beste temaparker på listen vår har de beste attraksjonene for alle aldre.

Berlin til Aachen med tog

Frankfurt til Köln med tog

Dresden til Köln med tog

Aachen til Köln med tog

 

Her på Save A Train, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge turen til “10 Beste temaparker i Europa”.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "De 10 beste temaparkene i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-theme-parks-europe%2F%3Flang%3Dno Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)