Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/07/2021)

Yksi mielenkiintoisimmista perhelomista on menossa jännittävälle matkalle yhteen Euroopan parhaista huvipuistoista. Vain Ranskassa, sinulla tulee olemaan 3 upeita huvipuistoja, ja olemme valinneet käsin 10 parhaat teemapuistot Euroopassa seuraavaa perhematkaa varten. Maailman parhaat vuoristoradat, lumottu metsiä, maagiset maat, keijut, ja aikamatkailukohteet, odottavat sinua, Ranskasta Itävaltaan ja Iso-Britanniaan.

Rautatieliikenne on ympäristöystävällisin tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka ja tehtiin Save A Train, Halvimmat junaliput Euroopassa.

 

1. Europa-Park Rust Saksassa

Saksan suurin teemapuisto, Europa-teemapuistossa on yli 100 nähtävyydet. Europa-Park on toiseksi suosituin teemapuisto Euroopassa, Disneylandin jälkeen Pariisissa. Jos lapsesi rakastavat vuoristoratoja, sitten heillä on räjähdys 13 vuoristorata puistossa.

Jos suunnittelet matkaa Strasbourgiin, sitten sinun pitäisi suunnitella ainakin 2 päivää Europa-Parkille. Tämä johtuu jo mainituista jännittävistä nähtävyyksistä, ja lisää upeita esityksiä. Nuorimmat nauttivat lumoavasta tonttuajelusta, ja Big-Bobby-Car-rata pyrkiville kilpailijoille, kun taas vanhemmat lapset ja vanhemmat puhalletaan Islannin maiseman Blue Fire Mega -alustalle.

Lisäksi, jos aiot todella tehdä pitkän vierailun, sitten voit majoittua yhdessä hotellin hotelleista. Tällä tavalla voit hyödyntää vierailuasi Europe-Park-puistossa, ja kokea kaikki aihealueet: Afrikan seikkailumaasta Grimmin lumottuun metsään.

Kuinka päästä Europa-Parkiin?

Europa-Park on noin 3 tunnin päässä Frankfurtista, ja pääset siihen mennessä junamatka ympäri Saksaa Ringsheimiin. Sitten, voit vuokrata auton tai bussikuljetuksen.

Köln - Frankfurt junalla

Münchenistä Frankfurtiin junalla

Hannover Frankfurtiin junalla

Hampurista Frankfurtiin junalla

 

Europa-Park water slide

 

2. Disneyland Paris Ranska

Se on luultavasti tunnetuin teemapuisto 10 parhaat teemapuistot Euroopan luettelossa, Disneyland Paris on kaiken ikäisten kävijöiden suosikki. Viehättävät hahmot kaikkien aikojen suosikki Disney-tarinoistamme, houkutella miljoonia kävijöitä vuosittain.

Disneyland on Chessyn kaupungissa, Ranskassa. Siellä on Walt Disney -studio ja nähtävyyspuisto, missä voit astua satuun, ja kaikki lapsuuden unelmasi toteutuvat. Walt Disneyn maailma herää eloon, upeissa nähtävyyksissä, ja näyttelyitä, kuten Alicen labyrintti ja Mikki 4D-show.

Voit laajentaa tätä taikaa koko viikonlopulle, ja yöpyä Disney-hotelleissa, tai kumppanihotellit, jotka ovat vain ilmainen kuljetus Disneylandista.

Kuinka päästä Disneylandiin?

Disneyland on oikeudenmukainen 20 minuutin päässä Pariisista. Pääset tänne suoraan Pariisin lentokentältä, tai Marne-la-Vallee Chessyn rautatieasemalle.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Disneyland Paris castle

 

3. Wienin Prater-teemapuisto Itävallassa

Prater Wien on Itävallan paras teemapuisto, ja yksi 10 parhaat teemapuistot Euroopassa. Perheesi viettää hämmästyttävää aikaa monilla villillä vuoristoradoilla, ja virtuaalitodellisuuden nähtävyyksiä, kuten tohtori. Archibald.

Lisäksi, on kärryt, ahdisti linnoja, ja kaiken huipuksi, jättiläinen maailmanpyörä Itävallassa. Tämä upea maailmanpyörä on avoinna ympäri vuoden ja on yksi Wienin tärkeimmät maamerkit.

Kuinka päästä Wienin Prater-teemapuistoon?

Prater huvipuisto sijaitsee Wienin 2. kaupunginosassa, ja pääset sinne taksilla tai metrolla kaupungin keskustasta.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

Viennese Prater Theme Park In Austria Big Wheel

 

4. Gardaland Italia

Kuten olet ehkä arvannut, Gardaland sijaitsee lähellä Gardajärveä Italiassa. Teemapuistona, joka sijaitsee lähellä vettä, Gardaland-teemapuistossa on monia hauskoja vesiretkiä, kuten Colorado-vene, ja viidakon kosket.

Lisäksi, Gardalandissa on tietysti myös meriakvaario, / 13 aihealueita, ja 100 lajeja. Ei epäilystäkään, lapsesi olisivat kiehtovia meren alla, eikä halua koskaan lähteä.

Päinvastoin, jos olet kaiken adrenaliinin suhteen, sitten sinä rakastat jännittävää Blue Tornado -vuoristorataa.

Kuinka päästä Gardaland-teemapuistoon?

Voit ottaa Trenitalia-junan Venetsiasta Peschiera del Gardan asemalle, ja sitten kuljetus Gardalandiin.

Milano - Venetsia junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Bolognasta Venetsiaan junalla

Treviso Venetsiaan junalla

 

Gardaland Italy kids mushroom

 

5. Efteling Park Alankomaat

Efteling-teemapuisto on yksi 10 parhaat teemapuistot Euroopassa. Satut, joista olemme kaikki kasvaneet, heräävät eloon Eftelingin nähtävyyksissä ja lumotussa metsässä, Hans Christian Andersenista veljiin Grimmiin.

Fata Morgana vie sinut Kaukoitään ja sulttaanien maille, kun taas vesilasit ja höyrylasit vievät sinut villimpiä unelmiesi yli. Keijujen maailma odottaa sinua a venekyyti pimeässä ja salaperäisessä Droomvluchtissa.

Sanat eivät riitä kuvaamaan Efteling-teemapuiston taikuutta koko perheelle, joten sinun täytyy vain varata aikaa tähän teemapuistoon lomallasi Alankomaissa.

Kuinka päästä Efteling-teemapuistoon?

Voit ottaa junan Amsterdamista 's-Hertogenboschiin, ja sitten bussi suoraan Efteling-teemapuistoon.

Brysselistä Amsterdamiin junalla

Lontoosta Amsterdamiin junalla

Berliinistä Amsterdamiin junalla

Pariisista Amsterdamiin junalla

 

 

6. Legoland-teemapuisto Windsorissa Iso-Britanniassa

Kun kaikki nähtävyydet ovat kokonaan legoja, tämä teemapuisto on toinen paratiisi lapsille. Windsorissa sijaitseva Legoland-teemapuisto luotiin lapsille Lego-lelujärjestelmän ympärille.

Siksi, jokainen vuoristorata, vene, ja matkustajajuna on valmistettu valtavista legokappaleista. Tämä upea teemapuisto Englannissa sijaitsee Berkshiressä ja vain puolen tunnin päässä Lontoosta.

Kuinka päästä Legoland-teemapuistoon Windsorissa?

Ota junalla Lontoon Paddingtonista Windsoriin & Eton Central liitännällä, tai suoralla junalla Lontoon Waterloosta. Sitten, jokaisesta rautatieasemasta on bussikuljetus Legolandiin.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Legoland Theme Park In Windsor UK

 

7. Asterix-teemapuisto Ranskassa

Jos et tiedä, Parc Asterix perustuu Albert Uderzon ja Rene Goscinnyn kuuluisaan sarjakuvasarjaan, Asterix. Siksi, lähellä 2 miljoona kävijää nauttii Ranskan toiseksi suurimman teemapuiston ihmeistä. Ensimmäinen on tietysti maaginen Disneyland.

Asterix-teemapuistosta löydät suuren Discobelixin ja sinulla on erittäin pyörteinen aika, tavata delfiinejä ja muita eläimiä kylässä Gaulois, ja tietysti nauttia muista jännittävistä nähtävyyksistä.

Kuinka päästä Asterix-puistoon?

Asterix-teemapuisto on vain 30 minuutin päässä Pariisista linjalla B RER-junalla Pariisin Gare du Nordista. Sitten pääset Charles de Gaullessa 1 Lentokenttä, ja suuntaa puistokuljetukseen.

 

Asterix Theme Park In France rollercoaster

 

8. Futuroskooppipuisto Ranskassa

Tanssii robottien kanssa, aikamatka, ja matkustaa 4 maan kulmat korkealla, Futuroscope-teemapuisto on poissa tästä maailmasta. Tämä hämmästyttävä teemapuisto sijaitsee kauniilla Nouvelle-Aquitainen alueella Ranskassa.

Futuroskooppi yhdistää aistien vetovoimat tieteeseen ja on hauska ja opettavainen kokemus koko perheelle.

Kuinka päästä Futuroscope-teemapuistoon?

Pääset Eurostarin poikkeukselliseen Futuroscope-teemapuistoon Lilleen tai Pariisiin, ja vaihda TGV: ksi.

Pariisista Roueniin junalla

Pariisi - Lille junalla

Rouen Brestiin junalla

Rouen - Le Havre junalla

 

Futuroscope Theme Park In France Glass building

 

9. Chessington World Of Adventures -teemapuisto Isossa-Britanniassa

Chessington World of Adventures Britanniassa on safariteemainen puisto. Tämä tarkoittaa, että jokainen perhekäynti Chessingtonin huvipuistoon muuttuu perheseikkailuksi luonnonvaraisten eläinten salaperäiseen ja kiehtovaan maailmaan ja kaikkialle Afrikkaan.

Villien seikkailujen lisäksi, voit nauttia majoituksesta Safari- ja Azteca-aiheisissa hotelleissa, ja pidentää oleskeluasi. Niin, jos olet menossa villiin seikkailuihin, sinulla on hämmästyttävä aika puiston poikki viidakonvartijoilla, Tiger rock, ja jokilautat.

Chessingtonin seikkailumaailma on suunniteltu seikkailunhaluiselle perheelle, ja sinulla on varmasti elämäsi aika.

Kuinka päästä Chessingtonin seikkailumaailmaan?

Chessingtonin villi teemapuisto on 35 minuutin päässä Lontoon keskustasta junalla. Niin, voit mennä lounaisrautatieltä Waterloosta Chessington South -asemalle.

 

Chessington World Of Adventures Theme Park In The UK

 

10. Fantasialand-teemapuisto Saksassa

Fantasialissa ja kaikki lasten fantasiat toteutuvat 6 upeat maailmat. Jokaisessa maailmassa, voit nauttia jännittävimmistä ajoista, ja valon ja värin nähtävyydet.

Niin, mikä tekee Fantasialandista yhden parhaista teemapuistoista Euroopassa? Kiinan kaupunki, Meksiko, Afrikka, Berliini, Wuzen kaupunki, mysteeri valtakunta, ja Rookburgh, hämmästyttävän vetovoiman jokaisessa maailmassa. Mustasta Mambasta kuuluisaan Taroniin, nämä ratsastukset räjäyttävät sinut pois.

Kuinka päästä Fantasialandiin?

Voit ottaa bussikuljetuksen Bruhlin rautatieasemalta. Fantasialand sijaitsee kohteessa Bruhl, vain 2o minuutin päässä Kölnistä.

Yhteenvetona tästä hauskuudesta, Euroopan kirkkaimmat mielet ovat luoneet maailman upeimmat teemapuistot. Olitpa matkoilla pikkulasten kanssa tai vietkö vanhempia lapsia seikkailuun, sen 10 Luettelomme parhailla teemapuistoilla on parhaat nähtävyydet kaiken ikäisille.

Berliinistä Aacheniin junalla

Frankfurtista Kölniin junalla

Dresden Kölniin junalla

Aachen - Köln junalla

 

Tässä osoitteessa Save A Train, autamme mielellämme suunnittelemaan matkanne “10 Euroopan parhaat teemapuistot”.

 

 

Haluatko upottaa blogisi "10 parasta teemapuistoa Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-theme-parks-europe%2F%3Flang%3Dfi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)