Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/01/2021)

Uusi huippunopea, rajat ylittävän junaliikenteen edelleen avata linjat eri puolilla maailmaa. Lisäksi, ne melkein aina voittaa Lentomatkustus koskien mukavuutta, kannattavuuden, ja ajonopeus. Tässä tilanteessa, on enemmän ja enemmän juna verkoissa maailmanlaajuisesti! Jokainen, joka on osaksi rajat ylittävän junaliikenteen rakastaa sitä!

Matkustaminen Euroopan halki junassa on enemmän hidastuvuus kuin nopeus. Kuten ohitat kauniita maisemia matkalla lopulliseen määränpäähän, tuntuu rauhallinen ja ihana. Tuloksena, tekeillä rajat ylittävän junaliikenteen tulee aika rentoutua, on aikaa oman ja jopa mietiskellä.

Niin, nyt tarkistaa joitakin parhaista rajat ylittävän junaliikenteen Euroopassa yhdessä:

 

Eurostar Rajan Junat

Yhdistäminen Lontoossa Amsterdam, Avignon, Bryssel, Vähän, Lyon, Marseille, Pariisi, ja Rotterdam, Eurostar on luultavasti suosituin nopea rautatieliikenteen Euroopassa. Myös, Getlink erikseen toimii ja omistaa junat. Ne kulkevat Kanaalin tunnelin välinen Yhdistyneen kuningaskunnan ja Ranskan. Käynnissä verkosto suuri nopeus linjat, Eurostar junat count kahdeksantoista autoluokan 373/1 junat ja kuudentoista autoluokan 374 junat. He juoksevat jopa 186 mph (300 kilometriä tunnissa). Lisäksi, Eurostar kuljettaa enemmän matkustajia kuin kaikkien lentoyhtiöiden yhteenlaskettu. Tämä tekee Eurostar hallitseva rautatieliikenteen harjoittajan reiteillä, että se toimii.

Eurostar rajat ylittävän junaliikenteen vie läpi Iso-Britannia, Ranska, Belgia, ja Alankomaat. Plus, se tulee voit nauttia upeasta maisemista näistä reiteistä varrella.

Hannover Rotterdam Junat

Lontoo Rotterdam Junat

Hampuri Rotterdam Junat

Köln Rotterdam Junat

 

Rajat ylittävän junaliikenteen Espanjasta Ranskaan

Thalys Rajan Junat (Ranskan kieli: [sellaisia])

Aluksi rakennettiin noin LGV Nord suurnopeusjuna Pariisin ja Brysselin, Thalys on ranskalaisbelgialainen suurnopeusjuna operaattori. Eurostar-kisko autot jakavat tämän kappaleen, mikä tekee niistä yksi parhaista rajat ylittävän junaliikenteen. Thalys kulkee Pariisista, Brysseliin tai Amsterdam Lontoo kautta Lille ja kanaalin alittavan tunnelin ja Ranskan sisäisillä TGV junien. Plus, Thalys palvelee Amsterdamin ja Köln, liian! Tämä on fantastinen uutinen kaikille, jotka haluaa olla paljon vaihtoehtoja matkansa. Thalys International, NMBS / SNCB, ja Saksan rautateiden hallinnoimaan järjestelmää ja samalla THI Factory ja NMBS / SNCB käyttää sitä. Tuloksena – kanssa Thalys – junaa Euroopassa on varmasti loistava!

Amsterdam Köln Junat

Bryssel Köln Junat

Köln Antwerpeniin Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

NS International

Tunnettiin aiemmin nimellä NS Hispeed, NS International on rautatieyhtiö Alankomaissa kaikille innokas silmä hämmästyttävä matkustuskokemusta. NS International toimii kansainvälisessä kaupunkien välisen ja nopea Rajan junat yhteyksillä:

– Belgia (Intercity Suora)

– Saksassa ja Sveitsissä (Intercity-Express)

– Ranska (Thalys)

Ennen kaikkea, NS International toimii tällä hetkellä sekä suurten nopeuksien ja ei-nopeat palvelut ja on osa Nederlandse Spoorwegen. samalla lailla, NS International voi tuoda semi-nopea ja nopeat palvelut joskus lähitulevaisuudessa.

Bryssel Leiden Junat

Antwerpen Leiden Junat

Berliini Haarlem Junat

Pariisi Haarlem Junat

 

Rajan Junat – TGV (Ranskan kieli: High Speed ​​Train)

SNCF toimii TGV joka on Ranskan Intercity nopea junayhteys ja paras valtion kansallinen rautatieliikenteen harjoittaja. Vaikka aluksi keskittynyt Pariisi, verkko on, vuosien saatossa, laajennettu. Nyt yhdistää tärkeimmät kaupungit kaikkialla Ranskassa (Marseille, Vähän, Bordeaux, Strasbourg, Rennes) ympäröivien maiden. Siellä on noin 110 miljoonaa matkustajaa vuodessa Ranskassa ratsastus TGV. Mukaan tietoja huhtikuu 2007, TGV on nopein pyörillä junan, päästäisiin 574.8 km / h (357.2 mph). Koet parhaat kansainväliset yhteydet Bryssel Belgiassa ja Luxemburg pohjoisessa TGV junien, varmasti.

Kansainvälisen TGV itään vie Frankfurt ja München. samalla lailla, teidän etelä Travels vie suoraan Italian Milanossa tai Barcelonassa Espanjassa. Älä tee matkavirhettä, TGV on yksi mukavin rajat ylittävän junaliikenteen! Lisäksi, se vie sinut upeimmalle romanttiselle matkalle Pariisista Välimeren rannalla. Tai, upea Bordeaux, Lyon ja Marseille ja maailmankuulu Cannes. Siksi, jos haluat tavoittaa Ranskassa ja / tai Sveitsi junalla, voit tehdä sen ratsastus rajat ylittävän junaliikenteen liikennöi TGV Lyria.

Zurich Pariisiin Junat

Paris Frankfurt Junat

Geneve Pariisi Junat

Paris Köln Junat

 

Saada paras junan kokemus elämässäsi, klo fantastinen hinnat ja vapautuvat vastenmielinen varausmaksua, käyttää Tallenna juna

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcross-border-trains-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)