Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 30/01/2021)

Nova velika brzina, prekogranična vlakovi i dalje otvoren linije širom svijeta. Nadalje, oni gotovo uvijek pobijediti zraćno putovanje u vezi udobnost, rentabilnost, i brzina putovanja. U ovom trenutku, ima sve više i više vlak mreža diljem svijeta! Svatko tko je u prekograničnim vlakova ga voli!

Putovanje po Europi u vlaku je više o usporavanju od brzine. Kao što prođe lijepe krajolik na putu do konačnog odredišta, osjećate spokojno i divno. Kao rezultat, događa prekograničnih vlakova postaje vrijeme za opuštanje, se neko vrijeme na svoju ruku, pa čak i meditirati.

Tako, Pogledajmo neke od najboljih prekograničnih vlakova u Europi zajedno:

 

Vlakovi Eurostar Prekogranična

Povezivanje London sa Amsterdamu, Avignon, Brisel, Malo, Lyon, Marseille, Pariz, i Rotterdam, Eurostar je vjerojatno najpopularniji velike brzine željeznički servis u Europi. Također, Getlink odvojeno upravlja i posjeduje vlakove. Oni poprijeko Tunel kanal između Velike Britanije i Francuske. Trčanje na mreži velike brzine linije, Eurostar vlakovi count osamnaest automobila klase 373/1 vlakovi i šesnaest automobila klase 374 vlakovima. Oni vode i do 186 mph (300 kilometara na sat). Nadalje, Eurostar nosi više putnika nego sve zrakoplovne kompanije zajedno. To je stvaranje Eurostar dominantnu željeznički operater na rutama koje posluje.

Eurostar Prekogranična vlakovi će vas kroz Velikoj Britaniji, Francuska, Belgija, i Nizozemska. Plus, to će vam omogućiti da uživate u prekrasnom krajoliku od tih pravaca na putu.

Hanover do Rotterdam vlakova

London Rotterdam vlakova

Hamburg u Rotterdam vlakova

Köln u Rotterdam vlakova

 

Prekogranična Vlakovi iz Španjolske u Francusku

Vlakovi Thalys Prekogranična (francuski: [takav])

U početku izgrađen oko LGV Nord velike brzine linija između Pariza i Bruxellesa, Thalys je francusko-belgijski velike brzine operater vlak. Eurostar željeznica automobili dijele ovu stazu, što ih čini jednim od najboljih prekograničnih vlakova. Thalys ide iz Pariza, Bruxelles ili Amsterdam za London preko Lille i Channel Tunnel is francuskim domaćih TGV vlakovima. Plus, Thalys služi Amsterdam i Keln, isto! To je fantastična vijest za sve one koji žele da imaju dosta mogućnosti za putovanje. Thalys Međunarodni, NMBS / SNCB, i Njemački željeznički upravljati sustavom, dok THI tvornica i NMBS / SNCB to rade. Kao rezultat – s Thalys – vlak putuje u Europi svakako je fantastičan!

Amsterdam u Köln vlakova

Bruxelles u Köln vlakova

Köln u Antwerpen vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

 

 

NS Međunarodni

Nekada poznat kao NS Hispeed, NS International je željeznički operater u Nizozemskoj za svakoga s oštro oko za nevjerojatna turistički doživljaj. NS International upravlja međunarodna međugradske i high-speed Prekogranična Željeznica s vezama s:

– Belgija (Međugradski Izravno)

– Njemačka i Švicarska (Međugradski-Express)

– Francuska (Thalys)

iznad svega, NS Međunarodni trenutno djeluje i velike brzine i bez velike brzine usluge i dio je Nederlandse Spoorwegen. slično, NS Međunarodni mogu uvesti polu-velike brzine i velike brzine usluge u bliskoj budućnosti.

Bruxelles u Leiden vlakova

Antwerpen da Leiden vlakova

Berlin se Haarlem vlakova

Pariz za Haarlem vlakova

 

Prekogranična Vlakovi – TGV (francuski: Visoka brzina vlaka)

SNCF djeluje TGV koji je Francuz međugradski high-speed rail usluga i najbolji u državnom vlasništvu nacionalni željeznički operater. Iako je u početku usmjeren na Pariz, mreža ima, tijekom godina, proširen. Sada se povezuje glavne gradove diljem Francuske (Marseille, Malo, bordo, Strazbur, Rennes) s okolnim zemljama. Postoji oko 110 milijuna putnika godišnje u Francuskoj jahanje s TGV. Prema podacima iz travanj 2007, TGV je najbrži na kotačima vlaka na, dostizanje 574.8 km / h (357.2 mph). Vi ćete doživjeti najbolje međunarodne veze u Bruxelles u Belgiji i Luksemburg na sjeveru s TGV vlakovima, zasigurno.

Međunarodna TGV na istoku će vas odvesti u Frankfurtu i München. slično, vaš jug putovanja će vas odvesti izravno u Milano u Italiji ili Barceloni u Španjolskoj. Ne pravite pogrešku na putovanju, TGV je jedan od najudobnijih prekograničnih vlakova! Nadalje, odvest će vas na najdivnije romantično putovanje iz Pariz na obalama Mediterana. Ili, do raskošnih Bordeaux, Lyon i Marseille i svjetski poznati Cannes. Stoga, ako želite doći do Francuske i / ili Švicarska vlakom, možete učiniti da se voze u prekograničnim vlakovima upravlja TGV Lyria.

Zürich u Pariz vlakova

Pariz za Frankfurt vlakova

Ženeva u Pariz vlakova

Pariz za Köln vlakova

 

Da biste dobili najbolje vlak iskustvo u tvom životu, po akcijskim cijenama i razrješuje odvratan Troškovi rezervacije, koristiti Spremi vlak

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcross-border-trains-europe%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)