Red kartu za vlak SADA

Cijene jeftinih vlakovnih karata ICE i putnih ruta

Ovdje možete pronaći sve informacije o Njemačkoj Jeftine vlakovne karte ICE i ICE putne cijene i koristi.

 

Teme: 1. ICE by Trainlights
2. O ICE vlaku 3. Najbolje informacije o kupnji jeftine karte za ICE vlak
4. Koliko koštaju ICE karte 5. Putovi putovanja: Zašto je bolje to uzeti ICE vlak, a ne putovati avionom
6. Koje su razlike između standardne klase i prve klase na ICE-u 7. Postoji li pretplata na ICE
8. Koliko treba prije polaska vlaka ICE 9. Koji su redovi vožnje ICE-a
10. Koje stanice opslužuju ICE 11. Često postavljana pitanja o ICE vlakovima

 

ICE by Trainlights

 • Najbrži vlak u Njemačkoj je ICE vlak brzinom od 300km / h.
 • Tvodeći ICE vlak njemačkog željezničkog sustava povezuje svaki grad u Njemačkoj.
 • Od svih vlakova koji voze na Njemački željeznički sustav, ICE pripada kategoriji A.
 • ICE vlakovi dizajnirani su da se natječu sa zrakoplovima u smislu udobnosti i vremena do odredišta.
 • Međunarodne rute ICE uključuju Francusku, Belgija, Danska, Austrija, Nizozemska, i Švicarska.

 

O ICE vlaku

Intercity-Express ili njegov prečac ICE je sustav vlakovi velikih brzina u vlasništvu Deutsche Bahna, Njemački nacionalni pružatelj usluga vlaka. U ICE vlakovi poznati su po luksuzu, ubrzati, i udobnost jer povezuju svaki grad u Njemačkoj.

S brzinama do 300 km na sat, putovanje vlakom ICE najbrži je način putovanja između udaljenih gradova poput Kelna i Hamburga.

ICE Putne rute nisu ograničeni na Njemačku. Vlak vozi međunarodnim linijama za Austriju, Francuska, Belgija, Švicarska, Danska, i Nizozemska.

ICE Trains in a train station

Ići Spremi početnu stranicu vlaka ili koristite ovaj widget za pretraživanje trenira karte za Ledene vlakove

Spremi aplikaciju za vlak iPhonea

Spremi aplikaciju za vlak Android

 

Spremi vlak

Podrijetlo

Odredište

Datum polaska

Datum povratka (neobavezan)

Odrasla osoba (26-59):

mladež (0-25):

Stariji (60+):


 

Najbolje informacije o kupnji jeftine karte za ICE vlak

Broj 1: Rezervirajte svoje ICE ulaznice unaprijed koliko god možete

Ako želite doći jeftine ICE karte, što prije ih kupite, veće su šanse da ih jeftino nabavite. Tamo su 3 vrste jeftinih ICE karata i sve tri vrste karata dostupne su u početno vrijeme prodaje, ali štediša košta, Ekonomska cijena, i Super sparpreis možda neće biti dostupni kako se dan polaska bliži. Ulaznice za štedne karte možete rezervirati već ranije 6 mjeseci prije odlaska.

Broj 2: Naručite svoje ICE karte za vlak kad ste sigurni u svoj plan putovanja

Ako budete sigurni u put i datum odlaska, uštedjeli biste novac u naknadi povrata novca. Stopa povrata i mogućnost povrata neiskorištenih ulaznica za ICE ovise o vrsti karte koju kupite. Također, naknada za povrat niža je za vozne karte sa štednjom nego za standardne karte. Imajte na umu da vam DB neće vratiti novac u gotovini kada vratite kartu. DB povrat novca vrši se putem DB vaučera, koje možete koristiti za plaćanje bilo koje usluge koju nude. Također možete prodati svoj ICE vlakovne karte online na internetskim forumima ako želite vratiti novac.

Broj 3: Putujte ICE vlakom tijekom razdoblja izvan sezone

Ulaznice za ICE jeftinije su u izvan sezone (utorak, srijedom, četvrtkom, i subotom). Tijekom dana vrhunca, jeftine karte se prodaju vrlo brzo, ostavljajući samo Flexpreis karte. Na putovanje vršnim danima, unaprijed rezervirajte karte za štednju karata. Ako ne možete nabaviti štedne karte, budite sigurni da putujete između kasnog jutra i ranog popodneva (zbog poslovnih putnika) jer bi tada karte za Flexpreis bile jeftinije. posljednje, izbjegavajte putovati dalje javnost i školske praznike jer bi se povećale i cijene ulaznica za ICE.

Broj 4: Kupite svoje ICE karte na Save A Train

Na našoj web stranici pronaći ćete najbolju ponudu ICE karata za vlak u Europi, Spremi vlak. Imamo najveću ponudu karata za vlak u Europi i svijetu. Uz našu vezu s bezbroj željezničkih operatera i pravim algoritmima, nudimo vam najjeftinije ICE karte koje ikad možete pronaći. Također, nalazimo jeftine alternative za vlakove koji nisu ICE.

Frankfurt na Berlin vlakova

Leipzig u Berlinu vlakova

Hannover je u Berlin vlakova

Hamburg u Berlinu vlakova

 

Arriving ICE Train

 

Koliko koštaju ICE karte?

Cijena ICE karte ovisi o vrsti karte i klasi mjesta koja želite. obično, Njemački željeznički je poznat po svojoj niske cijene ulaznica za ICE. Postoje tri vrste karata za ICE vlak - standardna ili Flexpreis karta, karte za prijevoz Supersaver ili Supersparpreis, i cijena štednje ili karte Sparpreis ICE. Karte za štednju ulaznica jeftinije su od standardnih karata, ali raspoložive karte smanjuju se kako se dan odlaska bliži. ICE cijene karata ovise o odabranom razredu i ovdje je sažetak tablica prosječnih cijena po razredu:

Jednosmjerna karta Povratno putovanje
Standard 17 € – 50 € 30 € – 120 €
Premija 21 € – 70 € 58 € – 152 €
Poslovanje 40 € – 87 € 80 € – 180 €

 

Düsseldorf u München Željeznica

Dresden München Željeznica

Nürnberg u München Željeznica

Bonn München Željeznica

 

Putovi putovanja: Zašto je bolje ići ICE vlakom, a ne putovati avionom?

1) Izbjegavajte postupke prije ukrcaja. Ako letite avionom 9 sam, bolje je da ste barem u zračnoj luci 7 posljedično tome, do trenutka kada ste morali proći procedure pred-ukrcaja i sigurnosne provjere, Skoro će doći vrijeme da se ukrcate u avion.

S ICE vlakovima, možete stići bilo kada prije polaska, sve dok ga ukrcate u vlak prije kretanja. To je moguće jer ne postoje postupci pred ukrcaj ili dugotrajne sigurnosne provjere. Samo se pokaži do stanice, locirajte svoj vlak na pokazivaču, i ukrcaj!

Ukupno vrijeme putovanja, ICE osvaja zrakoplove u Njemačkoj baš kao i po cijeni. Osim vremena koji se troši u postupcima prije ukrcaja, zrakoplovi ukupno više gube vrijeme putovanja u putovanju na posao (od zračne luke do točno određenog mjesta).

2) Naknade za prtljagu. Možete biti sigurni da ćete platiti dodatni iznos za kofere ako putujete avionom. Međutim, Ako putujete ICE vlakovima, plaćanje naknada za prtljagu dodatni je trošak koji nećete napraviti ako kupujete jeftine karte za ICE vlak. Razjasniti, s jeftine ICE cijene, nećete morati platiti ni jedan kofer s kojim putujete. To ICE čini jeftinijom i boljom opcijom putovanja.

3) Vlakovi su ekološki prihvatljiviji. U LEDENI vlak Također ekološki prihvatljiviji nego avioni, što doprinosi zagađenju zraka. Putovanje vlakom zagađuje emisiju ugljika 20 puta manje od putovanja zrakom.

Berlin Hamburg vlakova

Bremen Hamburg vlakova

Hanover u Hamburg vlakova

Köln u Hamburg vlakova

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Koje su razlike između standardne klase i prve klase na ICE?

Za razliku od ostalih vlakova s ​​kartama za različite odjeljke (standard, poslovanje, izvršni, itd) kao u Trenitaliji, Njemački ICE je malo drugačiji. U svakom ICE vlaku postoje dva razreda - prvi i drugi razred. Glavne razlike između obje kategorije su cijene, fleksibilnost, i ponuđene usluge.

Što se tiče karata i odjeljaka klase u ICE vlaku, bilo koja vrsta ulaznica može biti u prvom razredu. To znači da čak i jeftine karte za ICE vlak, štednja cijena, i Super sparpreis mogu priuštiti prvoklasna sjedala. Međutim, cijena varira za obje klase, kao što se vidi gore.

Ulaznice prve klase ICE:

Prvorazredni ICE postavlja standard za luksuz, udobnost, i vrhunsku uslugu u njemačkom željezničkom sustavu. Dizajniran za suparništvo avionima, ICE vlakovi pružaju udobnost za daleka putovanja. Dodatno, pretinci prve klase čine otprilike trećinu vlaka i mogu biti čak tri odjeljka, ovisno o ICE vlaku.

Prvoklasna sjedala su veća i drugačije su raspoređena u a 2-1 aranžman a ne 2-2 u drugom razredu. A ovo oslobađa više prostora za prolaz za putnike. povrh toga, sjedala u prvoj klasi ICE također su presvučena umjetnom kožom i veća su od onih u drugoj klasi. Kao što poslovni ljudi obično koriste prvu klasu, dostupni su čvrsti stolovi za putnike koji žele obaviti neki posao na putu.

Dodatne usluge koje razlikuju prvu klasu od druge klase na ICE vlakovima uključuju besplatne, dnevne novine, besplatni neograničeni WI-FI, i posebna pojačala za sprječavanje prekida u prijemu mobitela. Putnici prve klase također mogu naručiti hranu sa svojih mjesta ako ne žele u restoran u vlaku.

Još jedna pogodnost ograničena na ICE prvoklasne putnike je rezervacija sjedala. Sve ulaznice za prvoklasne, uključujući jeftine ICE karte, uživajte u ovoj dobrobiti. Ne morate se brinuti hoćete li nasumično dobiti sjedalo za prozor; možete odabrati koje sjedalo želite tijekom rezervacije i rezervirati ga.

Cijene vlakova od Offenburga do Freiburga

Cijene vlakova od Stuttgarta do Freiburga

Cijene vlakova Leipzig - Freiburg

Cijene vlakova od Nürnberga do Freiburga

 

 

Ulaznice za drugi razred ICE:

Prostori druge klase nisu toliko udobni od prvoklasne. U Dodatku, sjedala u odjeljku druge klase bolja su od prosječnih zrakoplovnih sjedala. Plus, ergonomski su, dođite s naslonom za glavu, i prekriveni su uzorkom od tkanine. To olakšava ugodno putovanje na duge staze.

Postoji više kupea druge klase po ICE vlaku nego onih prve klase. Osobito, raspored sjedala u drugoj klasi nešto je stroži od prvorazrednog pretinca. U četiri su mjesta (2-2 raspored sjedišta), sa svaka dva sjedala dijele srednji naslon za ruku.

Unaprijediti, putnici u drugoj klasi imaju pristup nekim uslugama u prvoj klasi, ali s ograničenjima. Uzmimo za primjer WI-FI. U drugom razredu, Wi-Fi nije neograničen kao što je putnik prve klase. Putnici drugog razreda također nemaju besplatan pristup dnevnim novinama, pa ako želite nabaviti novine u drugom razredu, morat ćete ga kupiti.

Putnici druge klase moraju ići u restoran ako žele naručiti hranu. Ne mogu naručiti sa svojih mjesta kao u ICE prvoklasnom pretincu. Također, Ulaznice za ICE druge klase u cijenama Flexpreisa i štednje ne pokrivaju automatski rezervacije sjedala. Ako želite rezervirati mjesto u drugoj klasi, morat ćete platiti dodatni iznos od 6 eura. Slično tome, i putnici prve i druge klase imaju električnu utičnicu na svakom sjedalu.

Nürnberg do Bamberg vlakova

Frankfurt na Bamberg vlakova

Stuttgart se Bamberg vlakova

Dresden se Bamberg vlakova

 

Postoji li pretplata ICEcija?

ICE nudi željezničke karte na jeftine cijene ICE vlakova za neograničena putovanja širom Njemačke ili Europe. Postoje tri vrste željezničkih prolaza:

Njemački željeznički prolaz

Njemački željeznički prolaz namijenjen je neograničenom putovanju unutar Njemačke. Također, to je za putnike koji ne žive u Europi, purica, i Rusija. Nekoliko prednosti njemačke željezničke propusnice uključuju:

 • Vlasnici željezničke propusnice mogu posjetiti određene bonus lokacije izvan Njemačke (Salzburg, Venecija, i Bruxelles)
 • Popust za ICE željezničke karte za sve ispod 28 godine
 • Neograničeno putovanje širom Njemačke
 • Dvoje ljudi može uštedjeti više novca koristeći Twin Pas kada putuju zajedno
 • Fleksibilnost omogućava vlasnicima njemačke željezničke propusnice da putuju bilo gdje u bilo koje vrijeme

Vlasnici njemačke propusnice mogu birati 3 do 15 uzastopni dani za putovanje u roku od mjesec dana pri kupnji propusnice.

Eurail pass

Prolaz Eurail dopušta neeuropljanima koji žive izvan Rusije, Europa, i Turska će neograničeno putovati po Europi. Neke pogodnosti uključuju:

 • Vaučeri i popusti za turističke atrakcije.
 • Različite kategorije za odabir - Odrasli, Stariji, i Mladi.
 • Neograničeno putovanje kroz 31 evropske zemlje, uključujući Tursku.

Prolaz InterRail

Prolaz InterRail odobrava ljude koji žive u Rusiji, purica, ili neograničeno putovanje po Europi. Perketi ove propusnice uključuju:

 • Popusti na ICE vlakovne karte i za mlađe i za starije ljude.
 • Neograničeno putovanje u 33 zemlje u Europi
 • Besplatne vožnje vlakom za vlasnike prolazaka koji putuju s do dvoje djece mlađima 11 godine.
 • Razdoblje putovanja za 3 dana do 3 mjeseci po pojedincu.

Svaki prolaz je dostupan i treba ga aktivirati unutar 11 mjeseci kupnje.

München u Salzburg vlakova

Salzburg se Passau

Beč Salzburg vlakova

Salzburg u Beč vlakova

 

Koliko treba prije polaska vlaka ICE?

Da bismo osigurali da stignete na vrijeme za ukrcavanje, skrasiti se, pa čak i pregledajte trgovine, savjetujemo vam da stignete barem 30 nekoliko minuta prije vremena vašeg odlaska.

 

Koji su redovi vožnje ICE-a?

Raspored vlakova nije utvrđen, što otežava odgovor. Međutim, rasporedu vlakova ICE možete pristupiti u stvarnom vremenu na početnoj stranici Save A Train. Unesite svoje podrijetlo i odredište i ostvarite trenutni pristup svim rasporedima vlakova ICE. Najraniji vlak ICE polazi pored 6 sam, s vlakovima koji napuštaju sve 30 minuta do glavnih odredišta.

 

Koje stanice opslužuju ICE?

Međunarodne rute ICE polaze s nekoliko međunarodnih postaja, među njima su Bruxelles Midi Zuid (Bruxelles Midi South Station na engleskom jeziku), Arnhem Central, i Amsterdam Central, i još mnogo toga.

Za dolazak, ICE vlakovi stići na 11 Njemačke stanice i jedna švicarska stanica. Također, glavne stanice dolaska uključuju Oberhausen, Duizburg, Dizeldorf, Keln, Aerodrom u Frankfurtu (Zračna luka Frankfurt Main), Manheim, Siegburg, i drugi.

Unaprijediti, Dusseldorf je prekrasan grad smješten uz Rajnu s bogatom kulturnom poviješću i osjećajima. Mnogo je značajnih kulturnih i povijesnih atrakcija koje se mogu vidjeti i panoramske rute za šetnje i odličan shopping prostor. To je savršeno mjesto za bijeg od vikenda s prijateljima ili obitelji.

S centra u Amsterdamu (Centraal je na nizozemskom i znači Glavni kolodvor), možete stići u Frankfurt, grad poznat kao europski financijski kapital. Što je više, tamo su prekrasne plaže, muzeji, i restorane za posjetiti.

Keln je središte umjetnosti, arhitektura, i bogata povijest. Vlakom ICE iz Amsterdam Centraala, možete stići u Köln da uronite u ljepotu koja je u ovom gradu.

Doista, postoje nevjerojatno lijepi botanički vrtovi, restorani sa širokim rasponom kulinarskih remek djela, zoološkim vrtovima, muzeji, i pubovima za uživanje. Također, ako niste sigurni koju postaju odabrati, naš algoritam pomoći će vam u odabiru.

Frankfurt na Heidelberg vlakova

Stuttgart u Heidelberg vlakova

Nürnberg u Heidelberg vlakova

Bonn u Heidelberg vlakova

 

Često postavljana pitanja o ICE vlakovima

Što trebam ponijeti sa sobom u ICE?

Osim sebe? Ponesite sa sobom putni dokument, valjana putovnica, i putno osiguranje nije obvezno, ali ovaj je dokument dobar za vaše zdravlje.

Koja tvrtka posjeduje ICE?

Intercity-Express (LED) je u vlasništvu njemačkog nacionalnog pružatelja usluga vlaka, Deutsche Bahn, a DB je u vlasništvu njemačke savezne vlade.

Gdje mogu ići s ICE-om?

ICE prvenstveno prolazi kroz sve gradove u Njemačkoj. Postoje neke međunarodne ICE putne rute u neke zemlje koje graniče s Njemačkom.

Koji su postupci ukrcaja za ICE vlakove?

Ne postoje maštoviti postupci ukrcavanja. Kad stignete na kolodvor, provjerite kontrolne ploče da biste pronašli svoj vlak. Dodatno, tada možete ući u vlak bilo kad prije nego što je predviđeno da krene.

Koje usluge postoje u ICE vlaku?

ICE Train nudi blagovaonice u tranzitu gdje jelovnik sadrži jela, lagane grickalice, i pića svih vrsta. Nadalje, pored svakog sjedala nalaze se priključci za punjenje, besplatni WiFi (neograničeno u prvoj klasi), i pojačala za neprekinuti prijem mobitela (samo za prvi razred).

Najtraženija ICE često postavljana pitanja – Moram li unaprijed rezervirati mjesto na ICE-u?

Ne morate rezervirati mjesto unaprijed, ali možete napraviti rezervaciju sjedala ako to želite. Ako kupite kartu prve klase, automatski ste kvalificirani za slobodno rezervirano mjesto.

Postoji li WiFi internet unutar ICE-a?

Da, tamo je. U odjeljku druge klase, WI-FI internet je besplatan, ali nije neograničen, kao u prvoj klasi.

Konstanz na Lindau vlakova

Memmingen za Lindau vlakova

Biberach na Lindau vlakova

Ulm na Lindau vlakova

 

DB ICE Train First class Seat type

 

Konačno, Ako ste stigli ovako daleko, znate sve što trebate znati o ICE vlakovima i spremni ste kupiti svoju ICE vlakovnu kartu SaveATrain.com.

 

Za ove željezničke prijevoznike imamo karte za željeznice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Međugradski vlakovi

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Holandija

OBB Austria logo

OBB Austrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railway

SBB Švicarska

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

produbljuje

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Njemačka

European night trains by city night line

noćni vlakovi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Njemačka

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia S.p.A.

eurail logo

Eurail

 

Želite li ugraditi ovu stranicu na svoju web lokaciju? Kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-ice%2F%0A%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code), Ili jednostavno možete izravno povezati ovu stranicu.

Autorsko pravo © 2021 - Spremi vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne ostavljajte bez sadašnjosti - Uzmite kupon i vijesti !