Ордер возну карту САДА

Цене јефтиних ИЦЕ возних карата и путних рута

Овде можете пронаћи све информације о Немачкој Јефтине карте за ИЦЕ и ИЦЕ путне цијене и користи.

 

Теме: 1. ИЦЕ би Хигхлигхтс
2. О ИЦЕ Возу 3. Врхунски увиди за набавку јефтине карте за ИЦЕ за влак
4. Колико коштају ИЦЕ карте 5. Путовања: Зашто је боље то возити се ИЦЕ возом, а не путовати авионом
6. Које су разлике између стандардне класе и прве класе на ИЦЕ-у 7. Да ли постоји претплата на ИЦЕ
8. Колико треба пре поласка ИЦЕ воза 9. Који су возни редови ИЦЕ-а
10. Које станице опслужује ИЦЕ 11. ИЦЕ Траинс ФАК

 

ИЦЕ би Хигхлигхтс

 • Најбржи воз у Немачкој је ИЦЕ воз брзином од 300км / сат.
 • Т.водећи ИЦЕ воз немачког железничког система повезује сваки град у Немачкој.
 • Од свих возова који саобраћају на Немачки железнички систем, ИЦЕ припада категорији А.
 • ИЦЕ возови су дизајнирани да се такмиче са авионима у смислу удобности и времена до одредишта.
 • Међународне руте ИЦЕ укључују Француску, Белгија, Данска, Аустрија, Холандија, и Швајцарска.

 

О ИЦЕ Возу

Интерцити-Екпресс или његов пречица ИЦЕ је систем од хигх-спеед возови у власништву Деутсцхе Бахн-а, Немачки национални провајдер возова. Тхе ИЦЕ возови познати су по луксузу, брзина, и удобност јер повезују сваки град у Немачкој.

Брзинама до 300 км на сат, путовање ИЦЕ возом је најбржи начин путовања између удаљених градова попут Келна и Хамбурга.

ИЦЕ Травел Роутес нису ограничени на Немачку. Воз вози међународним линијама за Аустрију, Француска, Белгија, Швајцарска, Данска, и Холандија.

ICE Trains in a train station

Иди на Саве А Траин Хомепаге или користите овај виџет за тражење возне карте за ледене возове

Саве А Траин иПхоне Апп

Саве А Траин Андроид Апп

 

Сачувајте Влак

Порекло

дестинација

Дан одласка

Датум повратка (Опционо)

Одрасли (26-59):

Омладина (0-25):

Старији (60+):


 

Врхунски увиди за набавку јефтине карте за ИЦЕ за влак

Број 1: Резервирајте ИЦЕ карте унапријед колико год можете

Ако желите да добијете јефтине карте ИЦЕ, што раније их купите, веће су шансе да их јефтино набавите. Постоје 3 врсте јефтиних ИЦЕ карата и све три врсте карата доступне су у почетно време продаје, али штедиша кошта, Уштеда цена, и Супер спарпреис можда неће бити доступни како се дан поласка ближи. Уштеде улазница можете резервисати већ раније 6 месеци пре поласка.

Број 2: Наручите своје ИЦЕ карте за воз када сте сигурни у свој план путовања

Ако будете сигурни у путовање и датум одласка, уштедећете новца на накнади поврата новца. Стопа поврата и могућност поврата неискоришћених ИЦЕ карата зависе од врсте карте коју купите. такође, накнада за повраћај је нижа за карте са штедњом него за стандардне карте. Имајте на уму да вам ДБ неће вратити новац у готовини када вратите карту. Повраћај средстава ДБ врши се путем ДБ ваучера, које можете користити за плаћање било које услуге коју нуде. Такође можете да продате свој ИЦЕ возне карте на мрежи на интернет форумима ако желите да вратите новац.

Број 3: Путујте ИЦЕ возом током периода изван сезоне

ИЦЕ карте су јефтиније у ванбуџетним периодима (Уторак, Средом, Четвртком, и суботом). Током врхунских дана, јефтине карте се продају врло брзо, остављајући само Флекпреис карте. Да путујете вршним данима, резервишите унапред како бисте преузели штедне карте. Ако не можете добити штедне карте, будите сигурни да путујете између касног јутра и раног поподнева (због пословних путника) јер би тада Флекпреис карте биле јефтиније. на крају, избегавајте путовање даље јавно и школски распуст како би се повећале и цене улазница за ИЦЕ.

Број 4: Купите своје ИЦЕ карте на Саве А Траин

На нашој веб страници пронаћи ћете најбољу понуду ИЦЕ возних карата у Европи, Сачувајте Влак. Имамо највећу понуду возних карата у Европи и свету. Уз нашу везу са безброј железничких оператера и правим алгоритмима, нудимо вам најјефтиније ИЦЕ карте које икада можете пронаћи. такође, проналазимо јефтине алтернативе за возове који нису ИЦЕ.

Франкфурт на на Берлин Траинс

Лајпциг на Берлин Траинс

Ханновер на Берлин Траинс

Хамбург на Берлин Траинс

 

Arriving ICE Train

 

Колико коштају ИЦЕ карте?

Цена ИЦЕ карте зависи од врсте карте и класе седишта која желите. Обично, Немачки железнички је познат по својој ниске цене улазница за ИЦЕ. Постоје три врсте карата за ИЦЕ воз - стандардна или Флекпреис карта, карте за Суперсавер или Суперспарпреис, и цена штедње или карте Спарпреис ИЦЕ. Карте за штедњу карту јефтиније су од стандардних карата, али расположиве карте смањују се како се дан одласка ближи. ИЦЕ цијене карата зависе од класе коју одаберете и овдје је резиме табела просјечних цијена по разреду:

Карта у једном правцу Повратно путовање
Стандардно 17 € – 50 € 30 € – 120 €
Премиум 21 € – 70 € 58 € – 152 €
посао 40 € – 87 € 80 € – 180 €

 

Дизелдорф у Минхену Траинс

Дрезден у Минхену Траинс

Нирнберг у Минхену Траинс

Бон за Минхен Траинс

 

Путовања: Зашто је боље ићи ИЦЕ возом, а не путовати авионом?

1) Избегавајте процедуре предкрцавања. Ако имате лет 9 сам, боље је да сте бар до аеродрома 7 сходно томе, до тренутка када сте морали да прођете процедуре пред-укрцавања и провере безбедности, Скоро ће доћи време да се укрцате у авион.

Са ИЦЕ возовима, можете стићи било када прије поласка, све док га уђете у воз прије него што кренете. То је могуће јер не постоје поступци пред укрцавање или дуготрајне безбедносне провере. Само се покажи на станици, лоцирајте свој воз на показивачу, и даска!

Укупно време путовања, ИЦЕ осваја авионе у Немачкој баш као и по цени. Осим времена које губи у поступцима пре укрцавања, авиони губе више у целини време путовања у путовању на посао (од аеродрома до тачне локације).

2) Накнаде за пртљаг. Можете бити сигурни да ћете платити додатни износ за кофере ако путујете авионом. Међутим, Ако путујете ИЦЕ возовима, плаћање накнада за пртљаг је додатни трошак који нећете направити ако купујете јефтине карте за ИЦЕ воз. Разјаснити, са јефтине ИЦЕ цене, нећете морати да плаћате ни један кофер са којим путујете. То ИЦЕ чини јефтинијом и бољом опцијом путовања.

3) Возови су еколошки прихватљивији. Тхе ИЦЕ воз је такође еколошки прихватљивији него авионима, што доприноси загађењу ваздуха. Путовање возом загађује емисију угљен-диоксида 20 пута мање од путовања ваздухом.

Берлин на Хамбург Траинс

Бремена у Хамбург Траинс

Ханновер на Хамбург Траинс

Келн у Хамбург Траинс

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Које су разлике између стандардне класе и прве класе на ИЦЕ?

За разлику од других возова са картама за различите одјељке (стандардно, посао, извршни, итд) као у Трениталији, Немачки ИЦЕ је мало другачији. У сваком ИЦЕ влаку постоје две класе - прва класа и друга класа. Главне разлике између обе категорије су цена, флексибилност, и услуге које се нуде.

Што се тиче карата и одјељака класе у ИЦЕ-овом влаку, било која врста карата може бити у првом разреду. То значи да чак и јефтине карте за ИЦЕ воз, штедња цена, и Супер спарпреис могу да приуште првокласна седишта. Међутим, цена варира за обе класе, као што се види горе.

Улазнице за прву класу ИЦЕ:

Првостепена компанија ИЦЕ поставља стандард за луксуз, удобност, и врхунску услугу у немачком железничком систему. Дизајниран за ривалске авионе, ИЦЕ возови пружају удобност за далека путовања. додатно, претинци прве класе чине отприлике трећину воза и могу бити чак три одељења у зависности од ИЦЕ воза.

Првокласна седишта су већа и другачије су распоређена у а 2-1 аранжман а не а 2-2 у другој класи. А ово ослобађа више простора за пролаз за путнике. штавише, седишта у првој класи ИЦЕ такође су обложена вештачком кожом и већа су од седишта у другој класи. Као што пословни људи обично користе прву класу, на располагању су чврсти столови за путнике који желе да обаве неки посао док су на путу.

Додатне услуге које разликују прву класу од друге класе на ИЦЕ возовима укључују бесплатне, дневне новине, бесплатни неограничени ВИ-ФИ, и посебна појачала за спречавање прекида у пријему мобилних телефона. Путници прве класе такође могу да наруче своје оброке са седишта ако не желе да иду у ресторан у возу.

Још једна погодност ограничена на ИЦЕ првокласне путнике је rezervacija седишта. Све карте за првокласне, укључујући јефтине карте ИЦЕ, уживајте у овој добробити. Не морате да бринете да ли ћете случајно добити седиште на прозору; можете одабрати које седиште желите док резервишете и резервисати га.

Оффенбург до Фреибург Цене возова

Цене возова Стуттгарт до Фреибург

Леипзиг до Фреибург Цене возова

Цене возова од Нирнберга до Фрајбурга

 

 

Улазнице за другу класу ИЦЕ:

Одељци друге класе нису тако удобно удаљени од Прве класе. Додатно, седишта у одељку друге класе боља су од просечних авионских седишта. плус, ергономски су, дођите са наслоном за главу, и прекривени су узорком од тканине. Ово омогућава угодно путовање на дуже релације.

Постоји више купеа друге класе по ИЦЕ возу него оних прве класе. Посебно, распоред седишта у другој класи је нешто строжи од првокласног одељења. Постоје четири места у реду (2-2 распоред седишта), са свака два седишта која деле средњи наслон за руке.

даље, путници у другој класи имају приступ неким услугама у првој класи, али са ограничењима. Узмимо за пример ВИ-ФИ. У другој класи, Ви-Фи није неограничен као што је путник прве класе. Путници друге класе такође немају бесплатан приступ дневним новинама, па ако желите да набавите новине у другој класи, мораћете да га купите.

Путници друге класе морају да оду у ресторан ако желе да наруче храну. Не могу да наруче са својих места као у ИЦЕ првокласном одељку. такође, ИЦЕ улазнице друге класе у Флекпреис-у и у уштедама не покривају аутоматски резервације седишта. Ако желите да резервишете место у другој класи, морат ћете платити додатни износ од 6 еура. Слично томе, и путници прве и друге класе имају електричну утичницу на сваком седишту.

Нирнберга до Бамберг Траинс

Франкфурт на на Бамберг Траинс

Штутгарт у Бамберг Траинс

Дрезден за Бамберг Траинс

 

Постоји ли претплата ИЦЕнација?

ИЦЕ нуди жељезничке пропуснице на јефтине цене ИЦЕ влакова за неограничена путовања широм Немачке или Европе. Постоје три врсте железничких прелаза:

Герман Раил Пасс

Немачка железничка пропусница намењена је неограниченом путовању у Немачкој. такође, намењен је путницима који не живе у Европи, Турска, и Русија. Неколико предности немачке железничке пропуснице укључују:

 • Власници железничке пропуснице могу да посете одређене бонус локације ван Немачке (Салцбург, Венеција, и Брисел)
 • ИЦЕ возовнице са попустом за све млађе 28 године
 • Неограничено путовање широм Немачке
 • Двоје људи може уштедети више новца користећи Твин Пас када путују заједно
 • Флексибилност омогућава власницима немачких железничких прелаза да путују било где у било које време

Власници немачке пропуснице могу бирати 3 до 15 узастопни дани путовања у току једног месеца приликом куповине пропуснице.

Еураил пропусница

Пролаз Еураил омогућава не-Европљанима који живе ван Русије, Европа, и Турска ће неограничено путовати по Европи. Неке погодности укључују:

 • Ваучери и попусти за туристичке атракције.
 • Различите категорије за избор - Одрасли, Старији, и омладину.
 • Неограничено путовање 31 Европске земље, укључујући Турску.

ИнтерРаил Пасс

Пролаз ИнтерРаил одобрава људе који живе у Русији, Турска, или неограничено путовање широм Европе. Перкови ове пропуснице укључују:

 • Попусти на ИЦЕ возне карте и за млађе и за старије људе.
 • Неограничено путовање у 33 земље у Европи
 • Бесплатне вожње влаком за власнике пролазака који путују са до двоје деце млађе 11 године.
 • Период путовања за 3 дана до 3 месеци по појединцу.

Свака пропусница је доступна и требало би је активирати у року 11 месеци куповине.

Минхен у Салцбург Траинс

Салцбург у Пасау

Беч у Салцбург Траинс

Салцбург у Бечу Траинс

 

Колико треба пре поласка ИЦЕ воза?

Да бисмо осигурали да стижете на време за укрцавање, скраси, и чак прегледајте продавнице, саветујемо вам да стигнете бар 30 неколико минута пре времена поласка.

 

Који су возни редови ИЦЕ-а?

Распореди возова нису утврђени, што отежава одговор. Међутим, распореду возова ИЦЕ можете приступити у реалном времену на почетној страници Саве А Траин. Унесите своје порекло и одредиште и остварите тренутни приступ свим возним редовима ИЦЕ. Најранији ИЦЕ воз креће поред 6 сам, са возовима 30 минута до главних одредишта.

 

Које станице опслужује ИЦЕ?

Међународне руте ИЦЕ полазе са неколико међународних станица, међу њима су Брисел Миди Зуид (Бриселска Миди Јужна станица на енглеском језику), Арнхем Централ, и Амстердам Централ, и још много тога.

За долазак, ИЦЕ возови стигну на 11 Немачке станице и једна швајцарска станица. такође, главне станице доласка укључују Оберхаузен, Дуисбург, Дизелдорф, Келн, Аеродром у Франкфурту (Франкфурт Маин Аирпорт), Манхеим, Сиегбург, и други.

даље, Дизелдорф је леп град смештен уз Рајну са богатом културном историјом и осећајем. Много је запажених културних и историјских атракција које се могу видети и сцениц руте за шетње и одличан шопинг простор. То је савршена локација за викенд одлазак са пријатељима или породицом.

Са центра у Амстердаму (Центраал је на холандском и значи Централна станица), можете стићи у Франкфурт, град познат као финансијски капитал Европе. Поврх тога, постоје лепе плаже, музеји, и ресторане које треба посетити.

Келн је центар уметности, архитектура, и богата историја. Влаком ИЦЕ из Амстердам Центраала, можете стићи у Келн да се уроните у лепоту која је у овом граду.

Заиста, постоје невероватно лепе ботаничке баште, ресторани са широким спектром кулинарских ремек-дела, зоолошки вртови, музеји, и пабовима за уживање. такође, ако нисте сигурни коју станицу да одаберете, наш алгоритам ће вам помоћи да одаберете.

Франкфурт на на Хајделберг Траинс

Штутгарт у Хајделберг Траинс

Нирнберг у Хајделберг Траинс

Бон у Хајделберг Траинс

 

ИЦЕ Траинс ФАК

Шта да донесем са собом у ИЦЕ?

Осим себе? Понесите са собом путни документ, важећи пасош, и путно осигурање није обавезно, али овај документ је добар за ваше здравље.

Која компанија поседује ИЦЕ?

Интерцити-Екпресс (Ице) је у власништву немачког националног пружаоца возова, Деутсцхе Бахн, а ДБ је у власништву немачке савезне владе.

Где могу да идем са ИЦЕ-ом?

ИЦЕ првенствено пролази кроз све градове у Немачкој. Постоје неки међународни ИЦЕ путне руте у неке земље које граниче са Немачком.

Какве су процедуре укрцавања за ИЦЕ возове?

Не постоје фантастичне процедуре укрцавања. Када стигнете на станицу, проверите индикаторске табле да бисте пронашли свој воз. додатно, тада можете ући у воз било када пре него што је заказано да крене.

Које услуге постоје у возилу ИЦЕ?

ИЦЕ Траин нуди транзитне оброке где јеловник садржи оброке, лагане грицкалице, и пића свих врста. у наставку, поред сваког седишта налазе се прикључци за пуњење, Бесплатан бежични интернет (неограничено у првој класи), и појачала за непрекинути пријем мобилних телефона (само за прву класу).

Најтраженија ИЦЕ често постављана питања – Да ли морам унапред да резервишем седиште на ИЦЕ-у?

Не морате да резервишете седиште унапред, али можете направити резервацију седишта ако то желите. Ако купујете карту прве класе, аутоматски сте квалификовани за слободно резервисано место.

Постоји ли ВиФи интернет унутар ИЦЕ-а?

да, постоји. У одељку друге класе, ВИ-ФИ интернет је бесплатан, али није неограничен, као што је то случај у првој класи.

Констанц у Линдау Траинс

Меминген у Линдау Траинс

Биберах у Линдау Траинс

Улм у Линдау Траинс

 

DB ICE Train First class Seat type

 

коначно, Ако сте стигли овако далеко, знате све што требате знати о ИЦЕ возовима и спремни сте да купите своју ИЦЕ возну карту СавеАТраин.цом.

 

За ове железничке оператере имамо возне карте:

DSB Denmark

Дански ДСБ

Thalys railway

Тхалис

eurostar logo

еуростар

sncb belgium

СНЦБ Белгија

intercity trains

Међуградски возови

SJ Sweden Trains

СЈ Шведска

NS International Cross border trains

НС Интернатионал Холандија

OBB Austria logo

ОББ Аустриа

TGV Lyria france to switzerland trains

СНЦФ ТГВ Лириа

France national SNCF Trains

СНЦФ Оуиго

NSB VY Norway

НСБ Ви Норваи

Switzerland Sbb railway

СББ Свитзерланд

CFL Luxembourg local trains

ЦФЛ Луксембург

Thello Italy <> France cross border railway

продубљује

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Деутсцхе Бахн ИЦЕ Германи

European night trains by city night line

Нигхт Возови

Germany Deutschebahn

Деутсцхе Бахн Немачка

Czech Republic official Mav railway operator

Мав Чешки

TGV France Highspeed trains

СНЦФ ТГВ

Trenitalia is Italy's official railway operator

Трениталиа

еураил лого

Еураил

 

Желите ли уградити ову страницу на своју страницу? Кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-ice%2F%0A%3Flang%3Dsr - (Померите се надоле да бисте видели Ембед Цоде), Или можете једноставно повезати директно на ову страницу.

 • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете променити / де у / нл или / фр и више језика.
цопиригхт © 2021 - Сачувајте Влак, Амстердам, Низоземска
Не остављајте без поклон - Гет Купони и новости !