Реадинг Тиме: 4 минута
(Последње ажурирано: 27/03/2021)

Железнички транспорт је највише еколошки начин путовања. Ефекат стаклене баште емитованих гасова по пређеном километру на железничком саобраћају је 80% мање од аутомобила. У неким земљама, мање од 3% свих превоза емисије гасова долазе из возова. Једини начин више еколошки од возова ходају и вожња бициклом. тамо Много је разлога зашто одлучили да путују возом је еколошки и желимо да поделимо ово са вама!

Типичан воз линија може носити 50,000 људи на сат. Упоредите ово са аутопута траком, који може да се креће само 2,500 људи на сат.

 

 

Погледај овај пост на Инстаграм

 

Пост који дели Нигел Ц Виллиамсон (@тхереалнигелцв)

 

Када контрасту мотор транспорт са железницом, екстерни трошкови, бука, загађење ваздуха, несреће, и инфраструктура погоршање, и загушења су далеко ниже на Возови од користи приватно возило.

Амстердам за Лондон Траинс

Ротердам на Лондон Траинс

Париз у Лондон Траинс

Брисел у Лондон Траинс

 

Бука – Зашто одлучили да путују возом је еколошки

Загађење буком је штетан утицај буке на људе и Животиње. То је директна последица лоше урбанистичко планирање. Проблеми од буке дате загађење леђима према старом Риму! Данас, бука из аутомобила може довести до оштећења психичког стања људи. Симптоми су хипертензија, висок ниво стрес, зујање у ушима, поремећај сна, и других штетних ефеката.

Тренутно, постоје мере за ограничавање утицаја коловоза буке. Мере обухватају баријера за буку, ограничавање брзине возила, мења РОАДВАИ текстуру, као и контрола саобраћаја који омогућавају несметан проток возила. То значи да ће аутомобили у систему контроле саобраћаја треба да користе своје кочнице и убрзање мање.

Воз је еколошки и да је од кључне важности. Индија је виђење продаје аутомобила повећање на годишњем нивоу. Кина Предвиђа се да има 300 милион аутомобила на путу до 2030. Авијација и брод путовања су такође додаје да глобалне емисије ЦО2. Чини се да је од свих видова транспорта, само возови одржавају ниску емисију и одржива за будућност.

Електрични и хибридни аутомобили су очигледно боље по околину од традиционалних аутомобила, али је проблем данас је да су ови аутомобили су прескупи да се продају на нивоу који ће изједначити негативне последице аутомобила.

Римини у Фиренцу Траинс

Рим у Фиренцу Траинс

Флоренце у Рим Траинс

Венеција у Фиренцу Траинс

 

 

Дизел моторних возова и електрични возови

Постоји разлика између дизел возови и електрични возови. електрични возови емитовати 20-35% мање угљеника од дизел возова. Воз је еколошки посебно Електрични возови који се напајају из обновљивих извора енергије и понуда царбон-фрее путовања. emisije из возови у Европи ће смањити за додатних 50% од стране 2030. Ове бројке су велики јер возови чине 8.5% свих путовања активности.

Келн у Франкфурт Траинс

Минхен у Франкфурт Траинс

Ханновер на Франкфурт Траинс

Хамбурга до Франкфурта Траинс

 

 

Погледај овај пост на Инстаграм

 

Пост који дели Даве Вхеелер (@давевхеелерстудио)

Возови или авиони – Зато одлучују да путују возом је еколошки

Кључна важна ставка када у односу возове у авионима је да авиони треба да користе невероватну количину горива и за полетање и слетање. такође, када људи путују авионом, они имају тенденцију да се на аеродром аутомобилом. Ово доприноси емисије ЦО2 за њихово путовање. То чини узимање međugradski воз није мозгалица за животну средину.

Било је неких недавни догађаји, посебно за људе путује за бизнис који су информисани агената у угљен утицаја њихових летова. такође, осим из околине, врло је тешко доћи до градских центара колима, а, ако сте у возу, имате директан приступ метропола. ово, чешће него не, такође значи да се много брже путовати возом него било који други начин.

Ђенова у Милано Траинс

Рим у Милано Траинс

Болоња у Милано Траинс

Верона у Милано Траинс

 

У закључку, воз је еколошки и еколошки најпријатљивији начин путовања, а такође пружа погодност људима који путују како пословно, тако и из задовољства. Повећање у аутомобилима на путу значи да загушења и загађење су у порасту, а возови су транспорт одговор за заштиту животне средине.

 

Јесте ли у потрази за куповину возних карата без резервације таксе? Иди на ввв.савеатраин.цом да бисте добили приступ најјефтинијих воза стопама.

 

Да ли желите да уградите нашу блогу на сајту, кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-choosing-to-travel-by-train-is-environmentally-friendly%2F%3Flang%3Dsr - (Померите се надоле да бисте видели Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете променити фр да де или је и више језика.