Ордер возну карту САДА

Јефтине Еуростар возне карте и цене путовања

Овде можете пронаћи све информације о Јефтине карте за Еуростар и Еуростар цене путовања и користи.

 

Теме: 1. Еуростар би Траин Хигхлигхтс
2. О Еуростару 3. Најбољи увиди за набавку јефтине карте за Еуростар
4. Колико коштају Еуростар карте 5. Зашто је боље узети воз Еуростар, а не путовати авионом
6. Које су разлике између Стандарда?, Стандардна и пословна премијера на Еуростару 7. Постоји ли претплата на Еуростар
8. Колико пре одласка до доласка 9. Који су редови возова Еуростара
10. Које станице опслужује Еуростар 11. Еуростар ФАК

 

Еуростар би Траин Хигхлигхтс

  • Компанија Еуростар покренута је 14. новембра 1994
  • Један од најбржих возова у Европи је Еуростар, Брзина којом Еуростар стиже је 320км на сат
  • Тунел Еуростар Цханнел је 50.45 км или 31.5 миља. То је еквивалент 169 Ајфелове куле сложене су једна преко друге
  • 2х15 времена путовања између Париза и Лондона на броду Еуростар
  • Када путујете са Еуростаром из Велике Британије у Европу, имаш 1 сат времена уназад
  • Прелазак преко Тунела преко канала траје 35 минута

 

О Еуростару

Еуростар брзи возови услуга је која повезује западну Европу са Лондоном и Кентом у Великој Британији, Везе из Европе су Париз и Лилле у Француској, Брисел, и Антверпен у Белгији, Ротердам и Амстердам у Холандији. такође, можете возом из Лондона до Дизниленда Париза (Железничка станица Марне Ла Валлее Цхесси) као и сезонске дестинације у Француској, попут Марсеја и Моутиерса у француским Алпама. Сви возови Еуростара пролазе кроз канал преко тунела преко канала.

Тхе Еуростар услуга за воз возови путују до 320 км на сат на возним линијама велике брзине. Откако је Еуростар почео са радом у 1994, изграђене су нове линије у Белгији и Великој Британији како би се смањило вријеме путовања између Еуростар одредишта. Пројект двостепеног канала тунелских пруга завршен је 14. новембра 2007, када је лондонски терминал Еуростара пребачен из Ватерлоо Интернатионал у Лондон Ст Панцрас Интернатионал железничка станица.

 

Eurostar train

Иди на Саве А Траин Хомепаге или користите овај виџет за тражење возове карте за Еуростар

Саве А Траин иПхоне Апп

Саве А Траин Андроид Апп

 

Сачувајте Влак

Порекло

дестинација

Дан одласка

Датум повратка (Опционо)

Одрасли (26-59):

Омладина (0-25):

Старији (60+):


 

Најбољи увиди за набавку јефтине карте за Еуростар

Број 1: Резервирајте своје карте Еуростар унапред онолико колико можете

Еуростар возне карте су доступни између 3 месеци до 6 месеци пре поласка воза. Претходно резервишите карте за влак, припазите да набавите најјефтиније карте, а најјефтиније карте Еуростар за влак су веома ограничене. Еуростар возовнице цијене карата повећавају се што се ближи дану путовања, па да би се уштедите новац за куповину возних карата, наручите што је могуће више унапред.

Број 2: Путовање Еуростаром у периодима ван врха

еуростар, цијене карата су јефтиније током изван радног времена, на почетку недеље, а током дана. Средином недеље путовања влаковима (Уторак, Среда и четвртак) често нуди најјефтиније цене. За најбоље цене, не узимајте Еуростар у рано јутро и рано увече у току недеље (због многих пословних путника), такође избегавајте вожњу Еуростаром у петак и недељу увече (повољно за излет на викенд), у току државних празника и током школских празника цене Еуростар скироцкет.

Број 3: Наручите своје карте за Еуростар када сте сигурни у свој распоред путовања

Еуростар услуга возова је и даље велика потражња, само Еуростар железничка компанија управља возовима у тунелу Ламанш, стога, нема конкуренције. Еуростар као једини железнички превозник на линијама између Енглеске и западне Европе поставио је ограничења за возне карте. Могу се заменити само возне карте Бусинесс Премиер типа, друге карте за воз не могу се заменити или вратити, али постоје форуми на интернету на којима можете продати своје карте за воз из друге руке. Тако, Саве А Траин препорука за Еуростар путовања је да резервишете када сте сигурни у свој распоред путовања.

Број 4: Купите карте Еуростар на "Саве А Траин"

Саве А Траин има највећу понуду возних карата у Европи и широм света, и због наше моћи, проналазимо најјефтиније карте Еуростар. Повезани смо са многим железничким оператерима и изворима, а наши технолошки алгоритми вам увек дају најјефтиније карте Еуростар-а, а понекад и комбинације других железничких превозника до других дестинација. Такође можемо наћи алтернативе Еуростару.

 

Железничке карте за Амстердам до Лондон

Карте за Париз до Лондона

Карте за Берлин до Лондона

Железничке карте Брисел - Лондон

 

Колико коштају Еуростар карте?

Цене улазница могу почети од 35 € по промотивном времену, али у последњем тренутку могу достићи 310 €. Еуростар цене зависе од класе коју одаберете. Овде је резиме табела просечних цена по класи за Лондон-Париз / Лондон-Брисел / Путовања Лондон-Амстердам:

Карта у једном правцу Повратно путовање
Стандардно 35 € – 190 € 68 € – 380 €
стандард Премијер 96 € – 290 € 190 € – 490 €
Пословни Премијер 310 € 600 €

 

Лондоном за Брисел возом

Лондон то Парис возом

Из Лилла у Лондон возом

Влаком из Лондона у Амстердам

 

Зашто је боље узети воз Еуростар, а не путовати авионом?

1) Предност путовања Еуростаром је та што идете и стижете директно у центар града у било који од градова из којих путујете, ово је нешто што је веома јединствено за возове, па ако тренирате путовање из Париза, Брисел, Амстердам, Ротердам, Антверпен, Лилле или Лондон ово је главна предност за Еуростар. Када је у питању Еуростар цене, обично варира. Неке промоције омогућавају да набавите Еуростар јефтине карте. Али последњих дана пре поласка, цене су све веће. Ако волите неометано путовање, Еуростар је за тебе!

2) Путовање авионом има безбедносне поступке аеродрома, а то значи да морате бити барем 2 сати пре вашег планираног одласка, са Еуростаром морате бити праведни 1 сат унапред. такође, треба да идете на аеродром из центра града. Дакле, ако рачунате цело време путовања, Еуростар увек побеђује у укупном времену путовања.

3) Понекад су цене возова веће него у авиону по номиналној вредности карте, али упоређивање треба да укључује, колико вас кошта превозити било којим превозним средством до аеродрома, поред тога у неким случајевима добијате и слободно време када путовање Еуростаром, и на крају, са Еуростаром немате накнаде за пртљаг.

4) Авиони су један од разлога већег загађења наше планете, на поређењу, возови су много више еколошки прихватљив, и ако упоредите авион са путовањем влаком, путовање возом је 20 пута мање загађивач угљеника него у авионима.

easyjet vs eurostar

 

Карте за Луксембург за Лондон

Карте за Антверпен и Лондон

Карте за Ротердам до Лондона

Карте за Лион за Лондон

 

Које су разлике између Стандарда?, стандард Премијер, и Бусинесс Премиер на Еуростару?

Еуростар возови имају неколико услуга класе које могу бити изграђене за било који буџет, и било коју врсту путника, било да сте пословни путник или сте у слободно време или обоје 🙂

Стандардне Еуростар карте:

Тхе Еуростар Стандард карта је најјефтинија од свих расположивих цена. Најбоље је резервисати ову карту за воз унапред, због стандардних карата ниска цена – брзо се продају. Путници који имају стандардну карту могу узети 2 кофери + 1 ручни пртљаг бесплатно. Путници у стандардним Еуростар картама такође могу уживати у бесплатном ВиФи-у и избору седишта. Стандардне карте углавном се не могу вратити.

Улазнице за Премиер Стандард Еуростар:

Ова класа карата је скупља од стандардне врсте Еуростар типова, у Премиер Стандард карта нуди додатне услуге. Поред предности Стандардних карата о којима смо горе писали, Улазнице за Премиер Стандард нуде лепша седишта са више простора за ноге, широк избор часописа и новина добија се бесплатно, а вама је сервиран лагани оброк и пиће до вашег сједишта у Еуростару. Карте Премиер Стандард могу се мењати уз накнаду у зависности од вашег одредишта.

Бусинесс Премиер Еуростар Улазнице:

Тхе Еуростар Бусинесс Премиер карта купци могу уживати у свим предностима које смо горе написали, али такође, користиће путници Еуростар Бусинесс Премиер-а 3 уместо торби за пртљаг 2, луксузни топли мени који је дизајнирао познати кувар Раимонд Бланц, Путници Бусинесс Премиер-а могу уживати у салону пре уласка у воз на путу за Лондон или из Лондона, додатно само посебна пријава 10 минута и такси резервација само за њих. Најважније, ова врста Еуростар Бусинесс Премиер возних карата омогућава флексибилна путовања: можете да измените и откажете своје путовање, пре вашег одласка или до 60 дана након одласка, све без додатних трошкова.

 

Постоји ли претплата на Еуростар?

Не, и напротив, Еуростар је подржан само од улазних карата и није подржан ниједном путном листом, али ако пуно путујете Еуростаром, можете се придружити Еуростар Цлубу, ово је програм лојалности који вам нуди прикупљање бодова за путовања влаком како бисте ове тачке искористили за карте или попусте. Зарадјујете 1 бод за сваки £ 1 који сте потрошили и ови бодови вам дају посебне привилегије:

– од 200 бодова: Добијате Еуростар карте по сниженим ценама.

– Ако се 500 бодова: можете добити 1 унапређење услуге возова.

– И ако сте успели да стигнете 1,000 бодова: можете откупити 1,000 указује на повратно путовање Еуростар за Лондон било где у западној Европи.

 

Колико пре одласка до доласка?

Да бисте добили свој Еуростар и били тачни на време, железница препоручује да стигнете бар 1 сат времена пре поласка вашег воза Еуростар. Ми у Саве А Траин пошто смо доста путовали Еуростаровим возовима да је ово довољно времена и ако ред на пасошкој контроли неће бити дуг, такође можете да уживате у продавницама и набавите оне предмете који су вам потребни путовање влаком да буде што једноставније.

 

Лондон до Марсеил Траин

Лондон до Моутиерс Траин

Хаг на Лондон Траинс

Лондон до Боург Саинт Маурице Влакови

 

Који су редови возова Еуростара?

Ово је тешко питање и питање на које Саве А Траин може да одговори у реалном времену, иди на нашу почетну страницу и укуцај своје порекло и одредиште, и можете да пронађете најтачнију Распореди возова Еуростар-а постоје, Постоје возови из 7 ујутро до 9 увече на било коју од рута Еуростара и на најзаузетије руте попут Париза до Лондона или Лондона до Париза, имате возове Еуростар који саобраћају сваки сат и по пола сата, само морате одабрати праву Еуростар карту која је удобна за ваш распоред путовања.

 

Влак из Лондона до Антверпена

Влак из Лондона за Ротердам

Влак из Диснеиланда Марне-ла-Валлее до Лондона

Влак из Лондона за Лилле

 

Које станице опслужује Еуростар?

Названа је паришка железничка станица за Еуростар Париз Гаре Ду Норд, железничка станица налази се у 10. округу Париза, која је +-30 неколико минута хода од катедрале Нотре Даме. Да узмем Еуростар, морате ући у станицу и ићи горе 1 спрат у Гаре ду Норд помоћу ескалатора смјештених на средини станице.

У Паризу из Дизниленда, Еуростар стиже на станицу Марне Ла Валлее Цхесси, која се налази 5 неколико минута хода од хотела Диснеиланд Ресорт и Диснеиланд хотела. Унутар станице постоји леви простор за одлагање пртљага и можете отићи да уживате у парку без бриге о свом драгоценом терету.

У Лондону, Данас возови Еуростар полазе и стижу Међународна станица Светог Панкраса, налази се северно од центра града Лондона. пре него што 2007, Возови Еуростар стизали су на станицу Ватерлоо у Лондону.

Тхе Брисел Миди-Зуид (Брисел Југ) станица се налази усред Брисела, али будите сигурни да разумете да вам је потребно Брисел Миди-Зуид а не централна станица Брисела, Железничка станица Брисел Миди-Зуид 22 возове платформе, а билетарница Еуростар налази се у близини перона 8. Авионска карта Еуростар омогућава вам да слободно путујете између Брусселс Миди Зуида и Брусселс Централ-а.

амстердам Централна (Амстердам Централна станица) налази се у центру града Амстердаму, непосредно поред реке, кад изађете са железничке станице, видите Амстердамску улицу препуну атракција попут Мадаме Туссаудс, а не одатле ни четврти Црвеног светла. Као и на многим великим железничким станицама у Европи, имате складишта пртљага која се отварају рано и затварају касно ако желите само да посетите 1 дан или пре него што се можете пријавити у вашем хотелу.

У Лиллеу, Имаш 2 железничке станице недалеко једна од друге, али се морате сетити Еуростар терминал у Лиллу, је Лилле Еуропе а не Лилле Фландрес, али чак и ако ово олакшате да погрешите, железничке станице су 5 минуту удаљени један од другог.

Централна станица Антверпен је место где се укрцавате на Еуростар у Антверпену, другом по величини граду у Белгији, Ако путујете из Антверпена, препоручујемо да заправо дођете на жељезничку станицу дуже од препоручене 1 сат пре поласка, јер ово железничка станица освојила је награде за одликовање и архитектуре и има 5 подови и тако је лепо пловити по њој.

Када путујете из и у Ротердам, користићеш Централна станица Ротердам или у њеном холандском имену Роттердам Централ, ова железничка станица изграђена је попут малог тржног центра изнутра и изнутра, тако да можете уживати у лепој куповини пре и после Еуростар путовање.

 

Еуростар ФАК

Шта да понесем са собом на Еуростар?

Доводите се на путовање Еуростаром је неопходно, али поврх свега, требало би да будете сигурни да имате путни документ Еуростар са собом, још један муст-хаве је важећи пасош и то увек добро имати путно осигурање.

Која компанија поседује Еуростар?

Компанија која је власник Еуростара, је назван не изненађујуће Еуростар Интернатионал Лимитед, 55% у власништву СНЦФ, 30% ЦДПК Цанада, 10% Федеративни Хермес, а остатак припада белгијским железницама, СНЦБ.

Најчешћа питања о Еуростару о томе где могу ићи са Еуростаром?

Осим Париза, Лондон, Амстердам и Брисел, Ротердам, и Лилле, Еуростар такође користи сезонске линије. Током летњег периода, између јула и септембра, неки возови Еуростар иду директно у Авигнон и Марсеиллес, док су у зимским месецима, између децембра и априла, Еуростарови возови могу ићи директно у скијашке регионе у Алпима, попут Моутиерса или Боург Ст Маурицеа, који су кључни градови од којих треба ићи од скијалишта као што је Ла Планге, Одабир оних, Тигнес и Вал Тхоренс.

Које су процедуре укрцавања за Еуростар?

Када дођете до железничке станице и одређеног подручја, скенирате карту Еуростара, У данашње време људи радије користе КР код, али можете да имате и копију карте за влак и скенирате је, онда морате проћи кроз безбедносну проверу (који су много бржи него на аеродромима), иди на контролу пасоша и пређи границу, а онда пешке до свог воза и на начин на који имаш неколико продавница или салон Еуростар, у следећем видеу можете видети цео процес од доласка на железничку станицу до укрцавања у ваш Еуростар воз.

хттп://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в = Јтк0к4Јв7ф4

Какве услуге на Еуростару?

У возу Еуростар постоји место које је у возовима Еуростар посвећено пићима и лакој храни, Јеловник укључује сендвиче, чоколаде, грицкалице, чоколадице, кафа, врућа чоколада или чај. Тада можете јести и пити у жељезничком вагону ресторана или узети оно што сте купили натраг у своје сједало. Можете да користите слотове за струју поред свог седишта у возовима компаније Еуростар.

Како могу доћи до Лондон Ст. Панцрас Интернатионал ће кренути влаком Еуростар?

Као и све потребе за транспортом у Лондону, коришћењем лондонског подземља да би се стигло до Међународне станице Светог Панкраса је најједноставнији начин. Шест различитих подземних линија стиже до станице Кингс Цросс и одатле можете прошетати пешке до Ст Панцрас Интернатионал у само неколико минута. Лондон Ст Панцрас Интернатионал је такође удаљен само неколико минута од железничке станице Еустон ако долазите са југа Лондона.

Да ли је могуће возити возове Еуростар између Лондона и Амстердама?

Од априла 2018, захваљујући Еуростару, можете отприлике путовати између Лондона и Амстердама 3-4 сати, и нема потребе да мењате возове у Бриселу иако неки Еуростар возе из Лондона до Амстердама, зауставити се у Бриселу, али то зависи од Еуростар улазница које купите.

Најчешћа ФАК о Еуростар-у – Морам ли да унапред резервисам место на Еуростару?

Када купујете карту за Еуростар, седиште ће вам бити аутоматски додељено приликом резервисања. И ако има слободних седишта док сте у возу, вам је дозвољено да се крећете да бисте имали другачији простор.

Постоји ли ВиФи интернет у Еуростару?

Можете уживати Бесплатан ВиФи интернет у свим Еуростар возовима и све класе путовања када купите карте Еуростар унапред.

 

Ако сте стигли овако далеко, знате све што требате знати о својим влаковима Еуростар и спремни сте за куповину карте за Еуростар СавеАТраин.цом

 

За ове железничке оператере имамо возне карте:

DSB Denmark

Дански ДСБ

Thalys railway

Тхалис

eurostar logo

еуростар

sncb belgium

СНЦБ Белгија

intercity trains

Међуградски возови

SJ Sweden Trains

СЈ Шведска

NS International Cross border trains

НС Интернатионал Холандија

OBB Austria logo

ОББ Аустриа

TGV Lyria france to switzerland trains

СНЦФ ТГВ Лириа

France national SNCF Trains

СНЦФ Оуиго

NSB VY Norway

НСБ Ви Норваи

Switzerland Sbb railway

СББ Свитзерланд

CFL Luxembourg local trains

ЦФЛ Луксембург

Thello Italy <> France cross border railway

продубљује

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Деутсцхе Бахн ИЦЕ Германи

European night trains by city night line

Нигхт Возови

Germany Deutschebahn

Деутсцхе Бахн Немачка

Czech Republic official Mav railway operator

Мав Чешки

TGV France Highspeed trains

СНЦФ ТГВ

Trenitalia is Italy's official railway operator

Трениталиа

еураил лого

Еураил

 

Желите ли уградити ову страницу на своју страницу? Кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dsr - (Померите се надоле да бисте видели Ембед Цоде), Или можете једноставно повезати директно на ову страницу.

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml и можете променити / пл у / нл или / фр и више језика.
цопиригхт © 2021 - Сачувајте Влак, Амстердам, Низоземска
Не остављајте без поклон - Гет Купони и новости !