Order A Train Tiket SEKARANG

Tiket Kereta Api Eurostar dan Harga Perjalanan

Di sini anda boleh mendapatkan semua maklumat mengenai Tiket kereta api Eurostar murah dan Harga perjalanan Eurostar dan faedah.

 

topik: 1. Sorotan Kereta Api Eurostar
2. Mengenai Eurostar 3. Wawasan Teratas Untuk Dapatkan Tiket Keretapi Eurostar yang Murah
4. Berapakah kos tiket Eurostar 5. Mengapa lebih baik menaiki kereta api Eurostar, dan tidak melakukan perjalanan dengan kapal terbang
6. Apakah perbezaan antara Standard, Standard Premier dan Premier Business di Eurostar 7. Adakah terdapat langganan Eurostar
8. Berapa lama sebelum keberangkatan tiba 9. Apakah jadual kereta api Eurostar
10. Stesen mana yang dilayan oleh Eurostar 11. Soalan Lazim Eurostar

 

Sorotan Kereta Api Eurostar

  • Syarikat Eurostar dilancarkan pada 14 November 1994
  • Salah satu kereta api terpantas di Eropah adalah Eurostar, Kelajuan yang dicapai Eurostar ialah 320km sejam
  • Terowong Saluran Eurostar adalah 50.45 km panjang atau 31.5 batu. Itu setara dengan 169 Menara Eiffel bertumpuk di atas satu sama lain
  • 2h15 masa perjalanan antara Paris dan London dengan menaiki Eurostar
  • Semasa melancong dengan Eurostar dari UK ke Eropah, awak dapat 1 jam kembali ke masa
  • Persimpangan Terowong Saluran mengambil masa 35 minit

 

Mengenai Eurostar

Kereta api berkelajuan tinggi Eurostar adalah perkhidmatan yang menghubungkan Eropah Barat ke London dan Kent di United Kingdom, Sambungan dari Eropah adalah Paris dan Lille di Perancis, Brussels, dan Antwerp di Belgium, Rotterdam dan Amsterdam di Belanda. juga, anda boleh menaiki kereta api dari London ke Disneyland Paris (Stesen Kereta Api Marne La Vallee Chessy) dan juga destinasi bermusim di Perancis Seperti Marseilles dan Moutiers di Pegunungan Alpen Perancis. Semua kereta api Eurostar melintasi Selat Inggeris melalui Terowong Saluran.

yang Perkhidmatan kereta api Eurostar kereta api bergerak sehingga 320 km sejam di laluan kereta api berkelajuan tinggi. Sejak Eurostar mula beroperasi di 1994, barisan baru telah dibina di Belgium dan UK untuk mengurangkan masa perjalanan antara destinasi Eurostar. Projek Channel Tunnel Rail Link dua peringkat telah siap pada 14 November 2007, ketika terminal London Eurostar dipindahkan dari Waterloo International ke London St Pancras International stesen Keretapi.

 

Eurostar train

Pergi ke Simpan Laman Utama Keretapi atau gunakan widget ini untuk mencari tiket kereta api untuk Eurostar

Simpan Aplikasi iPhone Kereta Api

Simpan Aplikasi Android Train

 

Simpan Kereta Api

Asal

Destinasi

Tarikh berlepas

Tarikh Pengembalian (Pilihan)

Dewasa (26-59):

Belia (0-25):

Kanan (60+):


 

Wawasan Teratas Untuk Dapatkan Tiket Keretapi Eurostar yang Murah

nombor 1: Tempah tiket Eurostar anda terlebih dahulu sebanyak yang anda boleh

Tiket kereta api Eurostar terdapat antara 3 bulan hingga 6 bulan menjelang keberangkatan kereta api. Memesan tiket kereta api terlebih dahulu pastikan anda mendapat tiket termurah dan tiket kereta api Eurostar termurah sangat terhad. Harga tiket kereta api Eurostar naik dengan harga yang semakin hampir apabila anda hampir dengan hari perjalanan, jadi untuk menjimatkan wang untuk pembelian tiket kereta api anda, pesan sebanyak mungkin di muka.

nombor 2: Perjalanan dengan Eurostar dalam masa luar puncak

Eurostar, harga tiket lebih murah semasa waktu sibuk, pada awal minggu, dan pada waktu siang. Pertengahan minggu perjalanan kereta api (Selasa, Rabu dan Khamis) sering menawarkan harga yang paling murah. Untuk harga terbaik, jangan mengambil Eurostar pada awal pagi dan awal petang pada minggu tersebut (kerana banyak pelancong perniagaan), juga elakkan perjalanan Eurostar pada hari Jumaat dan Ahad malam (digemari untuk percutian hujung minggu), semasa cuti umum dan juga semasa cuti sekolah harga kenaikan harga Eurostar.

nombor 3: Pesan tiket anda untuk Eurostar apabila anda sudah pasti jadual perjalanan anda

Perkhidmatan kereta api Eurostar mendapat permintaan tinggi dan ketika ini, hanya syarikat kereta api Eurostar yang mengendalikan kereta api di terowong Saluran Inggeris, Oleh itu, tidak ada persaingan. Eurostar sebagai satu-satunya pengendali kereta api dalam laluan antara England dan Eropah Barat telah menetapkan beberapa sekatan tiket kereta api. Hanya tiket kereta api Business Premier Type boleh ditukar, tiket kereta api yang lain tidak dapat ditukar atau dikembalikan, tetapi terdapat forum di internet di mana anda boleh menjual tiket kereta api anda terpakai. jadi, Simpan cadangan Kereta Api untuk Perjalanan Eurostar adalah menempah apabila anda pasti akan jadual perjalanan anda.

nombor 4: Beli tiket Eurostar anda di Save A Train

Save A Train mempunyai tawaran tiket kereta api terbesar di Eropah dan di seluruh dunia, dan kerana kekuatan kita, kami dapati tiket Eurostar termurah. Kami berhubung dengan banyak pengendali kereta api dan sumber dan algoritma teknologi kami memberikan anda tiket Eurostar termurah dan kadang-kadang dengan kombinasi pengendali keretapi lain ke destinasi lain. Kami juga mungkin mencari alternatif untuk Eurostar.

 

Tiket kereta api Amsterdam To London

Tiket kereta api Paris ke London

Tiket kereta api Berlin ke London

Tiket kereta api Brussels ke London

 

Berapakah kos tiket Eurostar?

Harga tiket boleh bermula pada € 35 pada waktu promosi tetapi boleh mencapai € 310 pada saat-saat terakhir. Harga Eurostar bergantung pada kelas yang anda pilih. Berikut adalah jadual ringkasan harga purata bagi setiap kelas London-Paris / London-Brussels / Perjalanan London-Amsterdam:

Tiket sehala Perjalanan pergi dan balik
standard 35 € – 190 € 68 € – 380 €
standard Premier 96 € – 290 € 190 € – 490 €
Perniagaan Premier 310 € 600 €

 

London ke Brussels dengan kereta api

London ke Paris dengan kereta api

Lille ke London dengan kereta api

London ke Amsterdam dengan kereta api

 

Mengapa lebih baik menaiki kereta api Eurostar, dan tidak melakukan perjalanan dengan Pesawat?

1) Kelebihan perjalanan Eurostar adalah anda pergi dan tiba terus di pusat bandar di mana-mana bandar dari mana anda pergi, ini adalah sesuatu yang sangat unik untuk kereta api, jadi jika anda melatih perjalanan dari Paris, Brussels, Amsterdam, Rotterdam, Antwerp, Lille atau London ini adalah faedah utama bagi Eurostar. Apabila ia datang kepada Harga Eurostar, biasanya berbeza-beza. Beberapa promosi membolehkan anda mendapatkan tiket murah Eurostar. Tetapi pada hari-hari terakhir sebelum bertolak, harganya semakin tinggi. Sekiranya anda suka perjalanan yang lancar, Eurostar adalah untuk anda!

2) Perjalanan dengan kapal terbang mempunyai prosedur keselamatan lapangan terbang, dan itu bermakna anda mesti sekurang-kurangnya 2 beberapa jam sebelum keberangkatan anda yang dijadualkan, dengan Eurostar anda harus adil 1 jam lebih awal. juga, anda mesti berulang-alik ke lapangan terbang dari pusat bandar. Jadi jika anda mengira keseluruhan masa perjalanan, Eurostar selalu menang dalam jumlah masa perjalanan.

3) Kadang-kadang harga kereta api lebih tinggi daripada dengan pesawat dengan nilai muka tiket, tetapi perbandingan harus merangkumi, berapakah kos anda untuk mengambil apa-apa kaedah pengangkutan ke lapangan terbang, selain dalam beberapa kes anda juga mendapat masa lapang ketika melancong dengan Eurostar, dan terakhir dengan Eurostar anda tidak mempunyai bayaran bagasi.

4) Kapal terbang adalah salah satu sebab kepada pencemaran yang lebih tinggi di planet kita, pada tahap perbandingan, kereta api adalah lebih mesra alam, dan jika anda membandingkan kapal terbang dengan perjalanan kereta api, perjalanan kereta api 20% kurang pencemar karbon daripada kapal terbang.

easyjet vs eurostar

 

Tiket Luxembourg To London

Tiket Antwerp ke London

Tiket Rotterdam ke London

Tiket Lyon ke London

 

Apakah perbezaan antara Standard, standard Premier, dan Premier Business di Eurostar?

Kereta api Eurostar mempunyai beberapa perkhidmatan kelas untuk dibina untuk sebarang bajet, dan jenis pelancong, sama ada anda seorang pengembara perniagaan atau percutian atau kedua-duanya sekali 🙂

Tiket Eurostar Standard:

yang Tiket Eurostar Standard adalah yang termurah dari semua tambang yang ada. Sebaiknya tempah tiket kereta api ini terlebih dahulu, kerana harga Standard harga rendah – mereka menjual dengan cepat. Pelancong yang memegang tiket standard boleh mengambil 2 beg pakaian + 1 bagasi di bawa secara percuma. Tiket Penumpang dengan Standard Eurostar juga dapat menikmati WiFi percuma dan pilihan tempat duduk. Tiket standard kebanyakannya tidak dapat dikembalikan.

Tiket Eurostar Standard Premier:

Kelas tiket ini lebih mahal daripada jenis tiket Standard Eurostar, yang Tiket Premier Standard menawarkan perkhidmatan tambahan. Selain kelebihan tiket Standard yang kami tulis di atas, Tiket Premier Standard menawarkan tempat duduk yang lebih baik dengan ruang leg yang lebih banyak, pelbagai pilihan majalah dan surat khabar diberikan secara percuma, dan anda akan disajikan makanan dan minuman ringan ke tempat duduk anda di Eurostar. Tiket Premier Standard boleh diubah dengan bayaran bergantung pada destinasi anda.

Tiket Eurostar Premier Business:

yang Tiket Eurostar Business Premier pembeli dapat menikmati semua kelebihan yang kami tulis di atas tetapi juga, penumpang Eurostar Business Premier akan mendapat manfaat daripada 3 beg sandang dan bukannya 2, menu panas mewah yang direka oleh chef terkenal Raymond Blanc, Penumpang Business Premier boleh menikmati ruang santai sebelum menaiki kereta api dalam perjalanan ke London atau dari London, tambahan daftar masuk khas sahaja 10 minit dan perkhidmatan tempahan teksi hanya untuk mereka. Yang paling penting, tiket Eurostar Business Premier Train jenis ini membolehkan perjalanan yang fleksibel: anda boleh mengubah dan membatalkan perjalanan anda, sebelum bertolak atau sampai 60 beberapa hari selepas pemergian anda, semuanya tanpa bayaran tambahan.

 

Adakah terdapat langganan Eurostar?

Tiada, dan sebaliknya, Eurostar hanya disokong oleh tiket titik ke titik dan tidak disokong oleh sebarang kad perjalanan, tetapi jika anda sering bepergian dengan Eurostar, anda boleh menyertai Eurostar Club, ini adalah program kesetiaan yang menawarkan anda untuk mengumpulkan mata perjalanan kereta api sehingga anda dapat menebus mata ini ke tiket atau diskaun. Anda mendapat 1 mata untuk setiap £ 1 yang anda belanjakan dan mata ini memberi anda hak istimewa:

– daripada 200 mata: Anda mendapat tiket Eurostar dengan harga yang dikurangkan.

– Sekiranya anda mendapat 500 mata: anda boleh dapatkan 1 peningkatan perkhidmatan kereta api.

– Dan jika anda berjaya mencapai 1,000 mata: anda boleh menebus 1,000 menunjukkan perjalanan pergi balik oleh Eurostar ke London dari mana sahaja di Eropah Barat.

 

Berapa lama sebelum keberangkatan tiba?

Untuk mendapatkan Eurostar anda dan tepat pada waktunya, kereta api mengesyorkan agar anda sampai sekurang-kurangnya 1 sejam sebelum kereta api Eurostar anda berlepas. Kami di Save A Train memandangkan kami banyak mengembara dengan kereta api Eurostar bahawa ini adalah masa yang mencukupi dan jika giliran di kawalan pasport tidak akan panjang, anda juga boleh menikmati kedai-kedai dan mendapatkan barang-barang yang anda perlukan untuk perjalanan kereta api menjadi sehalus mungkin.

 

Keretapi London ke Marseilles

Keretapi London ke Moutiers

The Hague untuk Trains London

Kereta api London ke Bourg Saint Maurice

 

Apakah jadual kereta api Eurostar?

Ini adalah soalan yang sukar dan dapat dijawab oleh Save A Train dalam masa nyata, pergi ke laman utama kami dan taipkan asal dan tujuan anda, dan anda boleh mendapatkan yang paling tepat Jadual keretapi Eurostar disana ada, Terdapat kereta api dari 7 pada waktu pagi hingga 9 pada waktu petang ke mana-mana laluan Eurostar dan di laluan yang paling sibuk seperti Paris ke London atau London ke Paris, anda mempunyai kereta api Eurostar yang beroperasi setiap jam setengah jam, anda hanya perlu memilih tiket Eurostar yang sesuai untuk jadual perjalanan anda.

 

Tiket kereta api London ke Antwerp

Tiket kereta api London ke Rotterdam

Tiket kereta api Disneyland Marne-la-Vallee ke London

Tiket kereta api London ke Lille

 

Stesen mana yang dilayan oleh Eurostar?

Stesen kereta api Paris untuk Eurostar diberi nama Paris Gare du Nord, stesen kereta api terletak di daerah ke-10 di Paris, iaitu +-30 beberapa minit berjalan kaki dari Katedral Notre Dame. Untuk mengambil Eurostar, anda mesti memasuki stesen dan naik 1 lantai di dalam Gare du Nord menggunakan eskalator yang terletak di tengah-tengah stesen.

Di Disneyland Paris, Eurostar tiba di stesen Marne La Vallee Chessy, yang terletak 5 beberapa minit berjalan kaki dari Disneyland Resort dan Disneyland Hotels. Terdapat kemudahan simpanan bagasi yang tersisa di dalam stesen dan anda boleh pergi menikmati taman tanpa perlu risau tentang kargo berharga anda.

Di London, Kini kereta api Eurostar berlepas dan tiba di Stesen Antarabangsa St Pancras, terletak di utara pusat bandar London. sebelum 2007, Kereta Eurostar digunakan untuk tiba di Waterloo Station di London.

yang Brussels Midi-Zuid (Brussels Selatan) stesen terletak di tengah-tengah Brussels, tetapi pastikan anda memahami bahawa anda memerlukan Brussels Midi-Zuid dan bukan Stesen Pusat Brussels, Stesen kereta api Brussels Midi-Zuid mempunyai 22 kereta api platform, dan pejabat tiket Eurostar terletak berhampiran platform 8. Tiket kereta api Eurostar membolehkan anda melakukan perjalanan bebas antara Brussels Midi Zuid dan Brussels Central.

Pusat Amsterdam (Stesen Central Amsterdam) terletak di pusat bandar Amsterdam tepat di sebelah sungai, semasa anda meninggalkan stesen kereta api, anda melihat Amsterdam Main Street penuh dengan tarikan seperti Madame Tussauds dan bukan dari sana juga daerah lampu Merah. Seperti di banyak stesen kereta api besar di Eropah, anda mempunyai depoh bagasi yang dibuka awal dan ditutup lewat jika anda ingin melawat 1 sehari atau sebelum anda boleh mendaftar masuk di hotel anda.

Di Lille, kamu ada 2 stesen kereta api tidak jauh antara satu sama lain, tetapi anda mesti ingat Terminal Eurostar di Lille, adalah Lille Eropah dan bukan Lille Flandres, tetapi walaupun anda melakukan ini dengan mudah melakukan kesilapan, stesen kereta api adalah 5 beberapa minit antara satu sama lain.

Stesen Pusat Antwerp adalah tempat anda menaiki Eurostar di Antwerp bandar ke-2 terbesar di Belgium, Sekiranya anda membuat perjalanan dari Antwerp, kami mengesyorkan agar anda benar-benar datang ke stesen kereta api lebih lama daripada yang disyorkan 1 sejam sebelum bertolak kerana ini stesen keretapi telah memenangi anugerah untuk hiasan dan seni bina dan ia 5 lantai dan sangat bagus untuk dilayari di dalamnya.

Semasa dalam perjalanan dari dan ke Rotterdam, anda akan menggunakan Stesen Pusat Rotterdam atau dengan nama Belanda Pusat Rotterdam, stesen keretapi ini dibina seperti pusat membeli-belah kecil dari dalam ke luar, supaya anda dapat menikmati membeli-belah yang bagus sebelum dan selepas anda Perjalanan Eurostar.

 

Soalan Lazim Eurostar

Apa yang perlu saya bawa bersama di Eurostar?

Membawa diri ke perjalanan Eurostar adalah mustahak, tetapi di atasnya anda harus memastikan bahawa anda mempunyai dokumen perjalanan Eurostar anda, lain yang mesti dimiliki adalah pasport yang sah dan selalu ada selamat mempunyai insurans perjalanan.

Syarikat apa yang dimiliki Eurostar?

Syarikat yang memiliki Eurostar, dinamakan tidak hairanlah Eurostar International Limited, 55% dimiliki oleh SNCF, 30% CDPQ Kanada, 10% Hermes Bersekutu dan selebihnya adalah milik kereta api Belgium, SNCB.

Soalan Lazim Eurostar di mana saya boleh pergi dengan Eurostar?

Selain dari Paris, London, Amsterdam dan Brussels, Rotterdam, dan Lille, Eurostar juga mengendalikan talian bermusim. Semasa tempoh musim panas, antara bulan Julai dan September, beberapa kereta api Eurostar pergi terus ke Avignon dan Marseilles, semasa musim sejuk, antara Disember dan April, Kereta api Eurostar boleh pergi terus ke kawasan ski di Pegunungan Alpen seperti Moutiers atau Bourg St Maurice yang merupakan bandar utama untuk pergi ke pusat peranginan ski seperti La Plange, Memilih yang, Tignes dan Val Thorens.

Apakah prosedur menaiki bas untuk Eurostar?

Apabila anda sampai ke stesen kereta api dan kawasan yang ditentukan, anda mengimbas tiket Eurostar anda, Pada masa kini orang lebih suka menggunakan kod QR, tetapi anda juga boleh mempunyai salinan cetak tiket kereta api anda dan mengimbasnya, maka anda perlu melalui pemeriksaan keselamatan (yang jauh lebih pantas daripada di lapangan terbang), pergi ke kawalan pasport dan menyeberangi sempadan dan kemudian anda berjalan ke kereta api dan dengan cara anda mempunyai beberapa kedai atau ruang istirahat Eurostar, dalam video berikut anda dapat melihat keseluruhan proses dari ketika anda tiba di stesen keretapi sehingga anda menaiki kereta api Eurostar anda.

https://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Perkhidmatan apa di Eurostar?

Terdapat tempat di kereta Eurostar yang dikhaskan untuk minuman dan makanan ringan di kereta Eurostar, Menu termasuk sandwic, cip coklat, makanan ringan, batang coklat, kopi, coklat panas atau teh. Anda kemudian boleh makan dan minum di kereta api restoran ini atau mengambil barang yang anda beli kembali ke tempat duduk anda. Anda boleh menggunakan slot kuasa di sebelah tempat duduk anda di kereta Eurostar.

Bagaimana saya boleh ke London St. Pancras International untuk menaiki kereta api Eurostar?

Seperti keperluan pengangkutan di London, menggunakan jalan bawah tanah London untuk sampai ke St Pancras International Station adalah kaedah paling mudah. Enam jalur bawah tanah yang berbeza mencapai Stesen Kings Cross dan dari sana anda boleh berjalan kaki ke St Pancras International hanya dalam beberapa minit. London St Pancras International juga hanya beberapa minit dari stesen kereta api Euston jika anda datang dari London Selatan.

Adakah mungkin untuk menaiki kereta api Eurostar antara London dan Amsterdam?

Sejak April 2018, terima kasih kepada Eurostar, anda boleh melakukan perjalanan antara London dan Amsterdam dalam jarak lebih kurang 3-4 Jam, dan tidak perlu menukar kereta api di Brussels walaupun beberapa kereta api Eurostar dari London ke Amsterdam, berhenti di Brussels, tetapi itu bergantung pada tiket Eurostar yang anda beli.

Soalan Lazim Eurostar Paling Diminta – Adakah saya perlu menempah tempat lebih awal di Eurostar?

Apabila anda membeli tiket kereta api Eurostar, tempat duduk akan diperuntukkan secara automatik kepada anda semasa anda membuat tempahan. Dan jika ada tempat duduk percuma semasa anda menaiki kereta api, anda dibenarkan bergerak untuk mempunyai ruang yang berbeza.

Adakah terdapat WiFi internet di dalam Eurostar?

Anda boleh menikmati Internet WiFi percuma di semua kereta api Eurostar dan semua kelas perjalanan apabila anda membeli tiket Eurostar terlebih dahulu.

 

Sekiranya anda sampai sejauh ini, anda tahu semua yang perlu anda ketahui mengenai kereta api Eurostar anda dan bersedia untuk membeli tiket kereta api Eurostar anda SaveATrain.com

 

Kami mempunyai Tiket Keretapi untuk pengendali keretapi ini:

DSB Denmark

DSB Denmark

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

intercity trains

Kereta Api Antara Bandar

SJ Sweden Trains

SJ Sweden

NS International Cross border trains

NS International Belanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norway

Switzerland Sbb railway

SBB Switzerland

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

menjadi lebih mendalam

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

European night trains by city night line

Kereta api malam

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Jerman

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Czech

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

logo eurail

Eurail

 

Adakah anda mahu memasukkan halaman ini ke laman web anda? Tekan di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed), Atau anda boleh memaut terus ke halaman ini.

Hak Cipta © 2021 - Simpan Kereta Api, Amsterdam, Belanda
Jangan biarkan tanpa hadir seorang - Dapatkan Kupon dan Berita !