Nalog za železniška vozovnica ZDAJ

Poceni vozovnice Eurostar in cene potovanja

Tu najdete vse informacije o Poceni vozovnice Eurostar in Eurostar potovalne cene in koristi.

 

Teme: 1. Poudarki Eurostar z vlakom
2. O Eurostaru 3. Najboljši vpogledi za pridobitev poceni vozovnice Eurostar
4. Koliko stanejo karte Eurostar 5. Zakaj je bolje, da se z vlakom Eurostar, in ne potovati z letalom
6. Kakšne so razlike med Standardom, Standardni premier in poslovni premier na Eurostaru 7. Ali obstaja naročnina na Eurostar
8. Koliko časa pred odhodom na prihod 9. Kakšni so razporedi vlakov Eurostar
10. Katere postaje streže Eurostar 11. Pogosta vprašanja o Eurostaru

 

Poudarki Eurostar z vlakom

  • Podjetje Eurostar je bilo ustanovljeno 14. novembra 1994
  • Eden najhitrejših vlakov v Evropi je Eurostar, Hitrost, ki jo doseže Eurostar, je 320km na uro
  • Tunel Eurostar Channel je 50.45 km dolga oz 31.5 milje. To je enakovredno 169 Eifflove stolpe, zložene drug na drugega
  • 2h15 potovalnega časa med Parizom in Londonom na letalu Eurostar
  • Ko potujete z Eurostarom iz Velike Britanije v Evropo, ti imaš 1 uro nazaj v čas
  • Prečkanje kanala skozi kanalski tunel traja 35 minut

 

O Eurostaru

Hitri vlaki Eurostar so storitev, ki povezuje Zahodno Evropo z Londonom in Kentom v Združenem kraljestvu, Povezave iz Evrope sta Pariz in Lille v Franciji, Bruselj, in Antwerpnu v Belgiji, Rotterdam in Amsterdam na Nizozemskem. tudi, lahko pridete z vlakom iz Londona do Disneylanda Paris (Železniška postaja Marne La Vallee Chessy) in tudi sezonske destinacije v Franciji, kot sta Marseilles in Moutiers v francoskih Alpah. Vsi vlaki Eurostar prečkajo Rokavski kanal skozi kanalski predor.

V Vlak Eurostar vlaki potujejo do 320 km na uro na vlakih za visoke hitrosti. Odkar je Eurostar začel poslovati v 1994, v Belgiji in Veliki Britaniji so zgrajene nove linije, da se skrajša čas potovanja med destinacijami Eurostar. Projekt dvostopenjske železniške povezave za tunelski kanal je bil zaključen 14. novembra 2007, ko so londonski terminal Eurostar prenesli iz Waterloo International v London St Pancras International železniška postaja.

 

Eurostar train

Pojdi do Shrani domačo stran z vlakom ali uporabite ta pripomoček za iskanje vozovnice za vlak Eurostar

Shrani aplikacijo iPhone iPhone

Shrani aplikacijo za Android Android

 

Shrani vlak

Poreklo

destinacija

Datum odhoda

Datum vračila (Neobvezno)

Odrasli (26-59):

Mladina (0-25):

Starejši (60+):


 

Najboljši vpogledi za pridobitev poceni vozovnice Eurostar

Število 1: Vstopnice Eurostar rezervirajte vnaprej, kolikor lahko

Karte za vlak Eurostar so na voljo med 3 mesecev do 6 mesece pred odhodom vlaka. Vnaprej rezervirajte vozovnice za vlak in poskrbite, da boste dobili najcenejše vozovnice in najcenejše vozovnice za vlak Eurostar so zelo omejene. Eurostar vlakovne cene vozovnic povišajo ceno, ko se približate dnevu potovanja, zato, da bi prihranite denar za nakup vozovnice, naročite čim več vnaprej.

Število 2: Potovanje z Eurostarom v obdobjih, ki niso največ

Eurostar, cene vozovnic so cenejše v času izven ur, na začetku tedna, in čez dan. Sredi tedna izleti z vlaki (Torek, Sreda in četrtek) pogosto ponuja najcenejše cene. Za najboljše cene, ne vzemite Eurostarja zgodaj zjutraj in zgodaj zvečer med tednom (zaradi številnih poslovnih popotnikov), tudi v petek in nedeljo zvečer se izogibajte vožnji Eurostar (ugodno za odhod na vikend), med državnih praznikov in tudi med šolskimi počitnicami cene Eurostar skyrocket.

Število 3: Naročite svoje karte za Eurostar, ko se prepričate o svojem urniku potovanja

V Eurostasovih vlakih je trenutno veliko povpraševanja, samo železniško podjetje Eurostar upravlja vlake v predoru Rokavski preliv, zato, ni konkurence. Eurostar, ki je edini vlakovni prevoznik na relacijah med Anglijo in Zahodno Evropo, je določil nekaj omejitev za vozovnice. Zamenjati je mogoče le vozovnice za vlak Business Premier Type, drugih vozovnic za vlak ni mogoče zamenjati ali povrniti, vendar obstajajo forumi na internetu, kjer lahko prodajate svoje vozovnice za vlak iz druge roke. Torej, Shrani priporočilo za vlak za Eurostar potovanje je rezervirati, ko se prepričate o svojem urniku potovanja.

Število 4: Kupite karte Eurostar na Save A Train

Save A Train ima največjo ponudbo vozovnic za vlak v Evropi in po vsem svetu, in zaradi naše moči, najdemo najcenejše karte Eurostar. Povezani smo s številnimi železniškimi prevozniki in viri, naši tehnološki algoritmi pa vam omogočajo vedno najcenejše vozovnice Eurostar in včasih s kombinacijami drugih železniških prevoznikov do drugih destinacij. Morda bomo našli tudi druge možnosti za Eurostar.

 

Vlak iz Amsterdama v London

Vlak iz Pariza v London

Vlak iz Berlina do Londona

Vlak iz Bruslja v London

 

Koliko stanejo karte Eurostar?

Cene vstopnic se lahko začnejo pri 35 € ob promocijskem času, vendar lahko v zadnjem trenutku dosežejo 310 EUR. Eurostar cene odvisno od razreda, ki ga izberete. Tu je povzetek tabele povprečnih cen na razred za London-Pariz / London-Bruselj / Izleti London-Amsterdam:

Enosmerna vozovnica Povratno potovanje
Standardno 35 € – 190 € 68 € – 380 €
Standardna Premier 96 € – 290 € 190 € – 490 €
Poslovni Premier 310 € 600 €

 

London do Bruslja z vlakom

London v Pariz z vlakom

Lille v London z vlakom

London do Amsterdama z vlakom

 

Zakaj je bolje, da se z vlakom Eurostar, in ne potovati z letalom?

1) Prednost Eurostar potovanja je, da greste in prispete neposredno v središče mesta v katerem koli od mest, iz katerih potujete, to je nekaj, kar je za vlake zelo edinstveno, če torej vlak iz Pariza, Bruselj, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Lille ali London je to za Eurostar velika prednost. Ko gre za Eurostar cene, ponavadi se razlikuje. Nekatere promocije vam omogočajo, da dobite poceni karte Eurostar. Toda v zadnjih dneh pred odhodom, cene so vse višje. Če imate radi nemoteno potovanje, Eurostar je za vas!

2) Potovanje z letalom ima varnostne postopke na letališču, in to pomeni, da morate biti vsaj 2 ur pred predvidenim odhodom, z Eurostarom moraš biti pravičen 1 uro vnaprej. tudi, iz centra mesta morate pripeljati na letališče. Če torej štejete ves čas potovanja, Eurostar vedno zmaga v skupnem potovalnem času.

3) Včasih so cene vlakov višje kot z letalom na nominalni vrednosti vozovnice, vendar mora primerjava vključevati, koliko vas stane prevozno sredstvo do letališča, poleg tega v nekaterih primerih dobite tudi prosti čas, ko potovanje Eurostar, in nazadnje, z Eurostarom nimate pristojbin za prtljago.

4) Letala so eden od razlogov za večjo onesnaženost našega planeta, na primerjalni ravni, vlaki so veliko bolj prijazen do okolja, in če primerjate letalo z vlakom potovanja, vožnja z vlakom je 20x manj onesnaževalec z ogljikom kot letala.

easyjet vs eurostar

 

Vstopnice za Luksemburg za London

Vstopnice za Antwerpen in London

Vstopnice za Rotterdam za London

Vstopnice za Lyon za London

 

Kakšne so razlike med Standardom, Standardna Premier, in Business Premier na Eurostaru?

Vlaki Eurostar ponujajo storitve več razredov, ki so izdelani za vsak proračun, in vse vrste popotnikov, ne glede na to, ali ste poslovni potnik ali prostočasna oseba ali oboje 🙂

Standardne Eurostar vstopnice:

V Eurostar Standard vozovnica je najcenejša od vseh razpoložljivih vozovnic. Najbolje je, da to vozovnico rezervirate vnaprej, zaradi standardnih vozovnic nizka cena – hitro prodajo. Potniki, ki imajo standardno vozovnico, lahko vzamejo 2 kovčke + 1 prtljago brezplačno. Potniki na standardnih Eurostar vstopnicah lahko uživajo tudi v brezplačnem WiFi in izbiri sedežev. Standardne vstopnice večinoma niso vračljive.

Vozovnice Premier Standard Eurostar:

Ta razred vozovnic je dražji od vrste standardnih Eurostar vozovnic, the Vozovnica Premier Standard ponuja dodatne storitve. Poleg prednosti standardnih vozovnic, o katerih smo pisali zgoraj, Vstopnice Premier Standard ponujajo lepše sedeže z več prostora za noge, pestra izbira revij in časopisov je brezplačna, servirani so vam malica in pijača na sedež Eurostara. Vstopnice Premier Standard se lahko spreminjajo s plačilom, odvisno od cilja.

Vstopnice za poslovne premier Eurostar:

V Eurostar Business Premier vozovnica kupci lahko uživajo vse prednosti, ki smo jih napisali zgoraj, pa tudi, potniki Eurostar Business Premier bodo imeli koristi 3 prtljažne torbe namesto 2, luksuzni vroči meni, ki ga je zasnoval znani kuhar Raymond Blanc, Potniki Business Premier lahko uživajo v salonu, preden se vkrcajo na vlak na poti v London ali iz Londona, dodatno samo posebno prijavo 10 minut in taksi rezervacija samo zanje. Najpomembneje, ta vrsta Eurostar Business Premier Train vozovnice omogoča prilagodljivo potovanje: lahko svoje potovanje spremenite in prekličete, pred odhodom ali do 60 dni po odhodu, vse brez doplačila.

 

Ali obstaja naročnina na Eurostar?

Ne, in nasprotno, Eurostar je podprt samo z vozovnicami in ne podpira nobene potovalne vozovnice, če pa Eurostar veliko potujete, se lahko pridružite Eurostar Clubu, to je program zvestobe, ki vam omogoča, da zberete točke za potovanje z vlakom, tako da lahko te točke unovčite za vozovnice ali popuste. Zaslužiš 1 točka za vsak £ 1, ki ste ga porabili, in te točke so upravičene do posebnih ugodnosti:

– Od 200 točk: Karte Eurostar dobite po znižanih cenah.

– Če prideš 500 točk: lahko dobiš 1 nadgradnja storitev vlaka.

– In če vam je uspelo priti 1,000 točk: lahko unovčite 1,000 kaže na povratno potovanje mimo Eurostar v London od koder koli v zahodni Evropi.

 

Koliko časa pred odhodom na prihod?

Da dobite svoj Eurostar in ste pravočasno, železnica priporoča, da pridete vsaj 1 uro pred odhodom vašega vlaka Eurostar. Mi v Save A Train, ker smo veliko potovali z Eurostarjevimi vlaki, menimo, da je to dovolj časa in če vrsta na kontroli potnih listov ne bo dolga, lahko tudi uživate v trgovinah in dobite tiste predmete, ki jih potrebujete za vožnja z vlakom čim bolj gladka.

 

London do Marseilles Vlaki

London do Moutiers Vlaki

Haag za London vlakih

London do Bourg Saint Maurice Vlaki

 

Kakšni so razporedi vlakov Eurostar?

To je težko vprašanje in vprašanje, na katerega lahko Save A Train odgovori, v realnem času, pojdite na našo domačo stran in vnesite svoj izvor in cilj, in lahko najdete najbolj natančne Vozni red Eurostar obstajajo, Prihajajo vlaki iz 7 zjutraj do 9 zvečer na katero koli Eurostarjevo pot in na najbolj zasedene poti, kot sta Pariz do Londona ali London do Pariza, imate vlake Eurostar, ki vozijo vsako uro pol ure, preprosto morate izbrati pravo vozovnico Eurostar, ki je primerna za vaš urnik potovanja.

 

Vlak iz Londona do Antwerpna

Vlak iz Londona do Rotterdama

Vlak iz Disneylanda Marne-la-Vallee do Londona

Vlak iz Londona do Lilleja

 

Katere postaje streže Eurostar?

Poimenovana je pariška železniška postaja za Eurostar Paris Gare du Nord, železniška postaja se nahaja v 10. okrožju Pariza, kateri je +-30 minut hoje od katedrale Notre Dame. Vzeti Eurostar, morate vstopiti na postajo in iti gor 1 nadstropje v Gare du Nord z uporabo tekočih stopnic, ki se nahajajo na sredini postaje.

V Parizu Disneyland, Eurostar prispe na postajo Marne La Vallee Chessy, ki se nahaja 5 minut hoje od hotelov Disneyland Resort in Disneyland. Znotraj postaje je levi prostor za shranjevanje prtljage, v park pa lahko greste, ne da bi skrbeli za svoj dragoceni tovor.

V Londonu, Danes vlaki Eurostar odhajajo in prispejo Mednarodna postaja St Pancras, se nahaja severno od centra mesta London. pred 2007, Vlaki Eurostar so nekoč prispeli na postajo Waterloo v Londonu.

V Bruselj Midi-Zuid (Bruselj jug) postaja stoji sredi Bruslja, vendar se prepričajte, da razumete, da potrebujete Bruselj Midi-Zuid in ne centralna postaja v Bruslju, Bruselj Midi-Zuid železniška postaja ima 22 vlakovne ploščadi, in blagajna Eurostar je v bližini perona 8. Vlakovna vozovnica Eurostar vam omogoča prosto potovanje med Brusljem Midi Zuid in Brussels Central.

Amsterdam Central (Central Station Amsterdam) se nahaja v centru mesta Amsterdam tik ob reki, ko zapustite železniško postajo, vidite Amsterdamsko ulico, polno znamenitosti, kot je Madame Tussauds, ne pa tudi okrožja Rdečih luči. Kot na mnogih velikih železniških postajah v Evropi, imate depoje za prtljago, ki se odprejo zgodaj in zaprejo pozno, če želite samo obiskati 1 dan ali preden se lahko prijavite v vašem hotelu.

V Lilleju, imaš 2 železniške postaje nedaleč drug od drugega, vendar se morate spomniti Eurostar terminal v Lillu, je Lille Evropa in ne Lille Flandres, pa četudi to enostavno naredite napako, železniške postaje so 5 minut narazen drug od drugega.

Centralna postaja Antwerpen je mesto, kjer se vkrcate na Eurostar v Antwerpnu, 2. največjem mestu v Belgiji, Če potujete iz Antwerpna, priporočamo, da na železniško postajo dejansko pridete dlje od priporočenega 1 uro pred odhodom, ker to železniška postaja je prejela nagrade za odlikovanje in arhitekturo in jo ima 5 nadstropja in v njem je tako lepo pluti.

Ko potujete iz in v Rotterdam, boste uporabljali Centralna postaja Rotterdam ali v njenem nizozemskem imenu Rotterdam Central, ta železniška postaja je zgrajena kot manjši nakupovalni center od znotraj navzven, da lahko uživate v prijetnem nakupovanju pred in po vašem Eurostar potovanje.

 

Pogosta vprašanja o Eurostaru

Kaj naj prinesem s seboj na Eurostar?

Pripeljati se do potovanja Eurostar je bistvenega pomena, povrhu pa bi morali imeti pri sebi potovalni dokument Eurostar, druga obveznost je veljaven potni list in vedno je dobro imeti potovalno zavarovanje.

Kakšno podjetje ima Eurostar?

Podjetje, ki je lastnik Eurostara, je imenovan ne presenetljivo Eurostar International Limited, 55% v lasti SNCF, 30% CDPQ Kanada, 10% Federativni Hermes, preostanek pa pripada belgijskim železnicam, SNCB.

Pogosta vprašanja o Eurostaru o tem, kam lahko grem z Eurostarom?

Razen Pariza, London, Amsterdam in Bruselj, Rotterdam, in Lille, Eurostar upravlja tudi z sezonskimi linijami. V poletnem obdobju, med julijem in septembrom, nekateri vlaki Eurostar gredo neposredno v Avignon in Marseilles, medtem ko v zimskih mesecih, med decembrom in aprilom, Eurostarovi vlaki lahko gredo neposredno v smučarske regije v Alpah, kot sta Moutiers ali Bourg St Maurice, ki sta ključna mesta, do katerih pridejo do smučišč, kot je La Plange, Izbira teh, Tignes in Val Thorens.

Kakšni so postopki vkrcanja na Eurostar?

Ko pridete do železniške postaje in določenega območja, skenirate vozovnico za Eurostar, Dandanes ljudje raje uporabljajo QR kodo, lahko pa imate tudi s seboj na papirju kopijo železniške vozovnice in to skenirate, potem morate skozi varnostni pregled (ki so veliko hitrejši kot na letališčih), pojdite na potni nadzor in prestopite mejo, nato pa se sprehodite do svojega vlaka in na način, da imate več trgovin ali salon Eurostar, v naslednjem videoposnetku si lahko ogledate celoten postopek od prihoda na železniško postajo do vkrcanja na vlak Eurostar.

https://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Kakšne storitve na Eurostaru?

Na vlakih Eurostar je mesto, ki je na vlakih Eurostar namenjeno pijačam in lahki hrani, V meniju so sendviči, čokoladni čips, prigrizki, čokoladne palice, kava, vroča čokolada ali čaj. Nato lahko v tem restavracijskem avtomobilu jeste in pijete, ali pa kupite nazaj na sedež. Na vlakih Eurostar lahko uporabljate reže za elektriko ob svojem sedežu.

Kako pridem do London St. Pancras International naj se z vlakom Eurostar?

Kot pri vseh prevoznih potrebah v Londonu, Z londonskim podzemljem do mednarodne postaje St Pancras je najpreprostejši način. Šest različnih podzemnih vod seže do postaje Kings Cross in od tam se lahko v nekaj minutah sprehodite peš do St Pancras International. London St Pancras International je tudi nekaj minut od železniške postaje Euston, če prihajate z juga Londona.

Ali je možno z vlaki Eurostar peljati med Londonom in Amsterdamom?

Od aprila 2018, zahvaljujoč Eurostaru, lahko približno potujete med Londonom in Amsterdamom 3-4 ure, vlakov v Bruslju ni treba menjati, čeprav nekateri Eurostar vlačijo iz Londona v Amsterdam, se ustavijo v Bruslju, vendar je to odvisno od Eurostar vstopnic, ki jih kupite.

Najpogostejša vprašanja Eurostar – Ali moram na Eurostaru vnaprej rezervirati sedež?

Ko kupite vozovnico za Eurostar, sedež vam bo samodejno dodeljen, ko rezervirate. In če imate proste sedeže, ko ste na vlaku, lahko se premikate, da bi imeli drug prostor.

Ali je v Eurostaru brezžični internet?

Lahko uživate Brezplačen brezžični internet na vseh vlakih Eurostar in vsi potovalni razredi, ko kupite Eurostar vozovnice vnaprej.

 

Če ste prišli tako daleč, veste vse, kar morate vedeti o svojih vlakih Eurostar in ste pripravljeni kupiti svojo vozovnico za Eurostar SaveATrain.com

 

Za te železniške prevoznike imamo vlakovne vozovnice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Medkrajevni vlaki

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Nizozemska

OBB Austria logo

OBB Avstrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railway

SBB Švica

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

poglablja

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Nemčija

European night trains by city night line

nočni vlaki

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Nemčija

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

logotip eurail

Eurail

 

Ali želite vdelati to stran na svoje spletno mesto? Klikni tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku), Lahko pa preprosto povežete neposredno na to stran.

Avtorske pravice © 2021 - Shrani vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne puščajte brez darilo - Get Kuponi in novice !