Nalog za železniška vozovnica ZDAJ

Poceni vozovnice za Trenitalia in cene potovanja

Tu najdete vse informacije o Poceni vozovnice za Trenitalia in Trenitalia potovalne cene in koristi.

 

Teme: 1. Trenitalia z vlakninami
2. Glede Trenitalije 3. Najboljši vpogledi za pridobitev poceni vozovnice za Trenitalia
4. Koliko stanejo vstopnice za Trenitalia 5. Potovalne poti: Zakaj je bolje jemati zdravilo Trenitalia, in ne potovati z letalom
6. Kakšne so razlike med standardno ekonomijo, Premium, Poslovno in poslovodstvo na Trenitaliji 7. Ali obstaja naročnina na Trenitalia
8. Koliko časa pred odhodom Trenitalije, da pride 9. Kakšni so vozni redi Trenitalia
10. Katere postaje streže Trenitalia 11. Pogosta vprašanja o Trenitalii

 

Trenitalia z vlakninami

  • Podjetje Trenitalia je bilo predstavljeno 1. junija 2000.
  • leta 2005, the Rdeča puščica 1000, Začela je najhitrejša železniška proga Trenitalia. Hitrost, ki jo je Frecciarossa 1000 priti do je 300 km na uro.
  • Glavna mednarodna vlakovna pot je med Ženevo in Milanom in traja 4 ure na krovu Trenitalije.
  • Trenitalia upravlja z vlaki na dolge razdalje in povezavami ter regionalnimi vlaki kjer koli v Italiji.

 

Glede Trenitalije

Hitri vlak Trenitalia je storitev, ki povezuje sever proti jugu in vzhod do zahoda v Italiji in tudi Italijo s Švico, Francija, Avstrija, in Nemčija.

V trenitalia vlaki potujejo s hitrostjo do 3oo km na uro na vlakih za visoke hitrosti.

V samo 3 ur lahko potujete iz Milana v Rim in iz Milana v Bologno v 1 uro.

Trenitalia high-speed train

Pojdi do Shrani domačo stran z vlakom ali uporabite ta pripomoček za iskanje vozovnice za vlak Trenitalia

Shrani aplikacijo iPhone iPhone

Shrani aplikacijo za Android Android

 

Shrani vlak

Poreklo

destinacija

Datum odhoda

Datum vračila (Neobvezno)

Odrasli (26-59):

Mladina (0-25):

Starejši (60+):


 

Najboljši vpogledi za pridobitev poceni vozovnice za Trenitalia

Število 1: Vstopnice za Trenitalia rezervirajte vnaprej, kolikor lahko

Vstopnice za Trenitalia so na voljo med 2 do 4 mesecev pred datumom odhoda. Vnaprejšnja rezervacija vozovnice za Trenitalia vam zagotavlja najcenejše vozovnice, ki so zelo omejene. Karte za vlak so višje, ko se približate dnevu potovanja, zato, da bi prihranite denar za nakup vozovnice, naročite čim več vnaprej.

Število 2: Potovanje s Trenitalijo v izven vrhuncih

Vstopnice za Trenitalia so cenejše v času, ko ni na voljo, na začetku tedna, ter podnevi in ​​sredi tedna izleti z vlaki (Torek, Sreda, in četrtek) pogosto ponujajo najcenejše cene. Za najboljše cene, ne vozite vlakov Trenitalia zgodaj zjutraj in zgodaj zvečer med tednom (zaradi številnih poslovnih popotnikov). Če je mogoče, se izogibajte vlakom Trenitalia ob petkih in nedeljah zvečer (ugodno za odhod na vikend) in med državnih praznikov in tudi med šolskimi počitnicami kajti ob teh priložnostih so cene vozovnic za Trenitalia porasle.

Število 3: Naročite svoje vozovnice za Trenitalia, ko se prepričate o svojem urniku potovanja

Vlak Trenitalia je veliko povpraševanje. Vozovnico Trenitalia Base lahko zamenjate in spremenite brez omejitev, vozovnico Economy Standard pa lahko spremenite samo enkrat pred datumom odhoda vlaka. Drugih vstopnic za Trenitalia ne morete zamenjati ali povrniti, na internetu pa obstajajo forumi, na katerih lahko vozovnico za Trenitalia prodate iz druge roke. Shrani priporočilo za vlak za Trenitalia potovanja je rezervirati, ko se prepričate o svojem urniku potovanja.

Število 4: Karte za Trenitalia kupite na Save A Train

Save A Train ima največjo ponudbo vozovnic za vlak v Evropi in po vsem svetu, najdemo najcenejše karte za Trenitalia. Povezani smo s številnimi železniškimi prevozniki, naši tehnološki algoritmi pa vam omogočajo vedno najcenejšo vozovnico za Trenitalia v Italiji s kombinacijami drugih vlakov na druge destinacije. Morda bomo našli alternative za vlake Trenitalia.

Vstopnice za Bari za Fasano

Vstopnice za Taranto za Fasano

Karte za Milano za Firence

Vstopnice za Benetke in Milano

 

Koliko stanejo vstopnice za Trenitalia?

Cene vozovnic Trenitalia se lahko na primer začnejo pri 21 EUR ob promocijskem času, lahko pa dosežejo 97 EUR v zadnjem trenutku. Cene vozovnic za Trenitalia odvisno od razreda, ki ga izberete, in tukaj je povzetek tabele povprečnih cen na razred za Rim-Neapelj / Rim – Milano / Milano – Izleti z vlaki v Firenco:

Enosmerna vozovnica Povratno potovanje
Standardno 21 € – 70 € 40 € – 130 €
Premium 42 € – 90 € 78 € – 172 €
Poslovni 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Vozovnice Milano za Neapelj

Vstopnice za Firence in Neapelj

Vozovnice Benetke - Neapelj

Vstopnice Pisa za Neapelj

 

Potovalne poti: Zakaj je bolje jemati zdravilo Trenitalia, in ne potovati z letalom?

1) Prednost vlakov Trenitalia se začne z dejstvom, da lahko odidete in prispete neposredno v središče mesta v katerem koli mestu, iz katerega potujete. Vsekakor, to je nekaj, kar je za vlake zelo edinstveno, še posebej, če vozite iz Rima, Milano, Firence, Ženeva, ali Monako, to je velika korist za Trenitalia. Zaradi dejstva, da je potovanje neposredno v središče mesta, se izognete prometnim zastojem in ni nič hujšega kot obtičati v prometu na počitnicah.

Ko gre za vozovnice za vlak Trenitalia Cenitev, cene se pogosto razlikujejo. Nekatere promocije vam omogočajo, da dobite poceni vozovnice za vlak, vendar v zadnjih dneh pred odhodom, cene postajajo višje, zato, če imate radi nemoteno potovanje, Trenitalia je za vas!

2) Potovanje z letalom ima varnostne postopke na letališču. To pomeni, da morate biti vsaj 2 ur pred predvidenim odhodom. S Trenitalijo, morate samo priti 30 minut vnaprej. tudi, iz centra mesta morate pripeljati na letališče. Torej, če štejete ves čas potovanja, Trenitalia vedno zmaga v skupnem potovalnem času in tudi v ceni, če svoj čas izračunate kot denar.

3) Včasih so cene vozovnic za Trenitalia višje kot pri letalu po nominalni vrednosti vozovnice, primerjava pa bi morala vključevati, koliko vas stane prevozno sredstvo do letališča. Poleg tega, V nekaterih primerih, dobiš tudi prosti čas, ko potovanje z vlaki Trenitalia in nazadnje s Trenitalijo, nimate pristojbin za kovčke.

4) Nazadnje, Letala so eden od razlogov za onesnaževanje zraka, na primerjalni ravni, Vlaki Trenitalia so veliko bolj prijazen do okolja, in če primerjate letalo z vlakom, vožnja z vlakom je 20x manj onesnaževalec z ogljikom kot letala.

Vstopnice za Milano za Genovo

Karte za Rim do Genova

Vstopnice za Firence za Genovo

Vstopnice za Benetke in Genovo

 

Kakšne so razlike med standardnim gospodarstvom, Premium, Poslovni, in izvršni direktor na Trenitaliji?

Trenitalia ponuja več storitev vozovnic, ki so narejene za kateri koli proračun in vrsto potnikov, ali ste poslovni potnik, prosti čas, ali oboje.

Glavna razlika med razredi vozovnic za vlake Trenitalia je neprožnost sprememb vozovnic, cene, in storitve. Poleg tega, standardna vozovnica za gospodarski vlak je najcenejši in najbolj prilagodljiv način potovanja v Italiji.

Vstopnice za standardno gospodarstvo Trenitalia:

Trenitalija Standardna vozovnica za gospodarstvo je najcenejša od vseh vozovnic Trenitalia. Najbolje je, da to vozovnico rezervirate vnaprej, ker so osnovne vozovnice nizke – hitro prodajo. Potniki, ki imajo železniško vozovnico Standard, lahko vzamejo kovčke, ki se prilegajo v prtljažni prostor, brezplačno in lahko pred odhodom prekličejo svojo vozovnico in prejmejo delno povračilo (odbitek 20%).

Vstopnice Economy Trenitalia:

Ta razred vozovnic za vlake je dražji od vrste vozovnic Standard Trenitalia, the Economy Trenitalia Premium vozovnica ponuja dodatne storitve. Ta vrsta vozovnic je na voljo v vlakih za visoke hitrosti Trenitalia in omogoča spremembo časa in datuma le enkrat pred datumom odhoda..

Poleg prednosti standardnih vozovnic za standard, Vstopnice Trenitalia Economy Premium ponujajo lepše sedeže z več prostora za noge in ležeče sedeže na dolgih potovanjih. Nad vsem, med tremi jedilniki hrane lahko izbirate, malica in pijača pa vam bodo postreženi na sedežu vlakov Trenitalia.

Vstopnice za poslovne Treintalia:

V Trenitalia Poslovna vozovnica kupci pa lahko uživajo vse prednosti, ki smo jih zapisali zgoraj, potniki podjetja Trenitalia Business Premier imajo številne prtljažne torbe, udobni ergonomski sedeži iz usnja, podaljšana soba za noge, in trije meniji s hrano na izbiro. Poleg tega, imate na stenah za zasebnost in tiho območje v poslovnih prostorih na vlakih Trenitalia.

Vstopnice za Treintalia:

V Trenitalia Executive vozovnica kupci lahko uživajo v vseh zgoraj omenjenih prednostih, poleg širših ergonomskih naslonjenih usnjenih sedežev, da ležejo glave in udobno uživajo v razgledu na Italijo.

 

Ali obstaja naročnina Trenitaliazveze?

Za Italijo je dovolilnica, vendar je priporočljiva kot poceni možnost, če nameravate trenirati potovanja 14 dnevi, naročnina omogoča raziskovanje Italije z vlakom s posebnimi vozovnicami. obstajajo 3 prehodne ravni na voljo: enostavno, Udobje, in Izvršni. Izbirate lahko med številnimi potovanji 3 do 10 in izberite vrsto vlaka od visoke hitrosti Frecce do medkrajevne in EuroCity.

Izkaznica je na voljo v papirni obliki in jo je treba aktivirati znotraj 11 mesecev od dneva nakupa.

 

Koliko časa pred odhodom Trenitalije, da pride?

Da se pripeljete na vlak Trenitalia in pridete pravočasno, železnica priporoča vsaj prihod 30 minut pred odhodom vašega vlaka. Pravzaprav smo pri Save A Train, verjemite, da je dovolj časa, prav tako pa lahko uživate v trgovinah in dobite tiste predmete, ki jih potrebujete vožnja z vlakom čim bolj gladka.

 

Trenitalia tickets

 

Vstopnice za Milano v Rim

Vstopnice za Firence in Rim

Vozovnice Pisa za Rim

Vstopnice za Neapelj - Rim

 

Kakšni so vozni redi Trenitalia?

To je težko vprašanje, toda nanj lahko shranite vlak v celoti in v realnem času. Podrobno pojdite na našo domačo stran, vnesite svoj izvor in cilj v Italiji, in lahko najdete najbolj natančne Trenitalia vozni redi obstajajo. Vlaki Trenitalia vozijo že prej 6 sem, da 11 zvečer zvečer od Milana do Bologne, da razjasnimo, da večina vlakov Trenitalia vozi do poznih večernih ur, vlak odpelje na približno pol ure ali več.

Vozovnice Milano za Benetke

Vstopnice za Padova in Benetke

Vstopnice Bologna za Benetke

Karte Rim - Benetke

 

Katere postaje streže Trenitalia?

Trenitalia pokriva vso Italijo, vendarle, glavne nacionalne postaje so Milano, Rim, Benetke, Neapelj, Torino, Bologna, Ženeva, Firence, in Verona. obstajajo 11 mednarodne postaje: 5 Železniške postaje Trenitalia v Švici in 6 postaje v Franciji in nekaj v Avstriji ter Nemčiji in na Hrvaškem. Tako lahko očitno udobno in hitro potujete po čudoviti Evropi in občudujete italijanske poglede, ne da bi kaj zamudili!

Osrednja železniška postaja v Milanu je najbolj obremenjena Piazza Duca d'Aosta. Železniška postaja je arhitekturno impresivna in obdana z nebotičniki. Medtem ko čakate, da se vkrcate na vlak Trenitalia, se lahko sprehodite in občudujete čudovite skulpture.

Rim Termini je ena največjih železniških postaj v Evropi. Nahaja se nasproti kopel Dioklecijana v starem Rimu. Vhod na terminal je iz Piazza dei Cinquecento. obstajajo 29 ploščadi v terminalu in Trenitalijina pisarna za železniške vozovnice je v avli postaje.

Železniška postaja v Firencah, Santa Maria Novella, je nekaj minut hoje od Duomoja in glavnih znamenitosti starega mesta Firence. Postaja je dobila ime po cerkvi Santa Maria Novella desno čez njen vhod. Torej, zlahka bi ukradli še nekaj lepih trenutkov v starem mestu, preden nadaljujete na svojem naslednja avantura v Italiji.

Neapeljski terminal je vzhodno od starega mesta. Če nameravate nekaj narediti enodnevni izleti iz Neaplja v Pompeje ali Sorrento, potem se boste zagotovo ustavili na neapeljski železniški postaji za svoje potovanje z vlakom.

Če niste prepričani, katero železniško postajo izbrati v mestu, ki ga obiščete, Na večini velikih mest smo na svoji spletni strani pripravili vse postaje, zato bo naš algoritem za vas izbral pravo postajo za odhod in prihod.

 

Pogosta vprašanja o Trenitalii

Kaj naj prinesem s seboj v Trenitalijo?

Prav tako je pomembno, da se pripeljete na izlet po Trenitaliji. Poleg tega morate imeti v telefonu potiskani dokument Trenitalia ali natisnjen, veljaven potni list pa morate imeti in vedno je dobro imeti potovalno zavarovanje.

Kakšno podjetje ima Trenitalia?

Trenitalia je v lasti italijanske vlade in je del skupine FS Italiane.

Trenitalia Pogosta vprašanja o tem, kam lahko grem s Trenitalijo?

Regijski, velemesto, in mednarodni vlaki, Vlaki Trenitalia vas lahko pripeljejo kamor koli v Italijo in v izbrane države, ki mejijo na Italijo. na primer:, z vlaki za visoke hitrosti Trenitalia lahko potujete v Francijo in Švico.

Kakšni so postopki vkrcanja v Trenitalia?

Rezerviranje vozovnic za vlake in vkrcanje v Trenitalia še nikoli ni bilo lažje. Vstopnico za Trenitalia lahko preprosto kupite v zadnjem trenutku prek spleta in do 1 uro pred odhodom vlaka. Za vkrcanje, vse kar potrebujete je potni list in tudi predložitev kode PNR (6-mestno kodo). Razčistiti, koda PNR vam je poslana v e-poštnem sporočilu s potrditvijo rezervacije z e-vozovnico. Železniške vozovnice vam ni treba natisniti vnaprej, ker je na voljo na vašem mobilnem telefonu in je priloženo potrditvenemu e-poštnemu sporočilu, kontrolor vlaka pa vam lahko tudi v najslabšem primeru preveri vašo vozovnico po imenu.

Kakšne storitve na Trenitaliji?

Vlaki Trenitalia imajo na vlaku določeno kavarno, ki je namenjena pijači in lahki hrani. V meniju so sendviči, čokoladni čips, prigrizki, čokoladne palice, kava, vroča čokolada, in čaj, nato pa lahko v tem restavracijskem avtomobilu jeste in pijete ali si vzamete tisto, kar ste kupili nazaj. Če potujete v Business, Premium, ali v prvem razredu lahko izberete brezplačno pijačo dobrodošlice 9 na voljo pijače in sladko, šetraj, ali prigrizek brez glutena. Na vseh vlakih Trenitalia, zraven vašega sedeža so reže za napajanje.

Pogosto zastavljena vprašanja o Trenitaliji – Ali moram v Trenitaliji rezervirati sedež vnaprej?

Ko rezervirate vozovnico za Trenitalia, sedež vam je samodejno dodeljen in posebnega sedeža ne morete rezervirati pri rezervaciji. Če imate proste sedeže, ko ste na vlaku, se lahko gibljete, zamenjati sedeže, in imajo drugačen prostor.

Ali je v Trenitaliji WiFi internet?

Ko vnaprej kupite vstopnice za Trenitalia, lahko uživate Brezplačen brezžični internet na vseh vlakih in razredih tipa Trenitalia frecciarossa.

 

Trenitalia tickets

 

V zaključku, če ste prišli tako daleč, veste vse, kar morate vedeti o vlakih Trenitalia in ste pripravljeni kupiti vozovnico za vlak Trenitalia SaveATrain.com.

 

Za te železniške prevoznike imamo vlakovne vozovnice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Medkrajevni vlaki

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Nizozemska

OBB Austria logo

OBB Avstrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railway

SBB Švica

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

poglablja

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Nemčija

European night trains by city night line

nočni vlaki

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Nemčija

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

logotip eurail

Eurail

 

Ali želite vdelati to stran na svoje spletno mesto? Klikni tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku), Lahko pa preprosto povežete neposredno na to stran.

Avtorske pravice © 2021 - Shrani vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne puščajte brez darilo - Get Kuponi in novice !