Jotta junalippu NYT

Halvat Trenitalia-junaliput ja matkahinnat

Täältä löydät kaiken tiedon Halvat Trenitalia-junaliput ja Trenitalia matkahinnat ja edut.

 

aiheista: 1. Trenitalia by Train Highlights
2. Tietoja Trenitaliasta 3. Tärkeimmät käsitykset halvan Trenitalia-junalipun saamiseksi
4. Kuinka paljon Trenitalia-liput maksavat 5. Matkareitit: Miksi on parempi ottaa Trenitalia, eikä matkusta lentokoneella
6. Mitkä ovat erot normaalitalouden välillä?, palkkio, Trenitalian yritysjohtaja 7. Onko Trenitalia-liittymä?
8. Kuinka kauan ennen Trenitalian lähtöä saapua 9. Mitkä ovat Trenitalia-juna-aikataulut
10. Mitkä asemat palvelee Trenitalia 11. Trenitalian UKK

 

Trenitalia by Train Highlights

  • Trenitalia -yhtiö aloitti toimintansa 1. kesäkuuta 2000.
  • Sisään 2005, sen punainen nuoli 1000, Trenitalian nopein junarata avattiin. Nopeus, joka Frecciarossa 1000 pääsee on 300 km tunnissa.
  • Suurin kansainvälinen junareitti kulkee Geneven ja Milanon välillä 4 tuntia Trenitalialla.
  • Trenitalia tarjoaa kaukoliikenteen junayhteyksiä ja yhteyksiä sekä aluejunia kaikkialle Italiaan.

 

Tietoja Trenitaliasta

Trenitalian suurnopeusjuna on palvelu, joka yhdistää pohjoisesta etelään ja idästä länteen Italiassa ja myös Italian Sveitsin kanssa, Ranska, Itävalta, ja Saksassa.

The trenitalia-junat matkustat jopa 3oo km tunnissa suurnopeusjunilla.

Juuri 3 tuntia voit matkustaa Milanosta Roomaan ja Milanosta Bolognaan vuonna 1 tunnin.

Trenitalia high-speed train

Mene Tallenna juna-kotisivu tai etsi tätä widgettiä junalla lippuja Trenitaliaan

Tallenna juna-iPhone-sovellus

Tallenna juna-Android-sovellus

 

Tallenna juna

alkuperä

määränpää

Lähtöpäivä

Palautuspäivä (Valinnainen)

Aikuinen (26-59):

nuoret (0-25):

Vanhempi (60+):


 

Tärkeimmät käsitykset halvan Trenitalia-junalipun saamiseksi

Määrä 1: Varaa Trenitalia-liput etukäteen niin paljon kuin mahdollista

Trenitalia liput ovat saatavana välillä 2 kohtaan 4 kuukautta ennen lähtöpäivää. Trenitalia-lipun varaaminen etukäteen takaa, että saat halvimmat liput, jotka ovat erittäin rajallisia. Junaliput nousevat hintaan, kun saavut lähelle matkapäivää, niin jotta säästää rahaa junalippujen ostossa, tilaa niin paljon kuin mahdollista etukäteen.

Määrä 2: Trenitalian matkustaminen ruuhka-aikoina

Trenitalia-liput ovat halvempia ruuhka-aikoina, viikon alussa, ja päivä- ja viikon keskellä junamatkoja (tiistai, keskiviikko, ja torstaina) tarjoavat usein halvimmat hinnat. Parhaaseen hintaan, Älä ota Trenitalia-junia varhain aamulla ja varhain illalla viikon aikana (monien liikematkustajien takia). Vältä mahdollisuuksien mukaan ottamasta Trenitalia-junia perjantai- ja sunnuntai-iltaisin (suotuisa viikonloppumatkoille) ja aikana juhlapyhinä ja myös koulujen loma-aikoina koska näissä tilanteissa Trenitalian lippujen hinnat nousevat nopeasti.

Määrä 3: Tilaa liput Trenitalialle, kun olet varma matkasuunnitelmastasi

Trenitalia-junien palveluilla on suuri kysyntä. Trenitalian perusjunalippu voidaan vaihtaa ja muuttaa rajoituksetta, ja Economy Standard -lippua voidaan muuttaa vain kerran ennen junan lähtöpäivää. Et voi vaihtaa tai hyvittää muita Trenitalia-lippuja, mutta Internetissä on foorumeita, joissa voit myydä Trenitalia-lippusi käytettyinä. Tallenna junasuositus kohteelle Trenitalia matka on varata, kun olet varma matka-aikataulustasi.

Määrä 4: Osta Trenitalia lippusi Tallenna juna -tuotteelta

Save A Train tarjoaa suurimmat junaliput Euroopassa ja muualla maailmassa, löydämme halvimmat Trenitalia liput. Olemme yhteydessä moniin rautatieyrityksiin ja tekniikkaalgoritmejamme antavat sinulle aina halvimman Trenitalia-lipun Italiassa yhdistelmällä muiden junaoperaattoreiden kanssa muihin kohteisiin. Saatamme löytää vaihtoehtoja myös Trenitalia-junille.

Bari – Fasano liput

Taranto – Fasano liput

Milan – Firenze lippuja

Venetsia – Milan liput

 

Kuinka paljon Trenitalia-liput maksavat?

Esimerkiksi Trenitalian lippujen hinnat voivat alkaa 21 eurosta kampanja-aikaan, mutta voivat nousta 97 euroon viime hetkellä. Trenitalia lippujen hinnat riippuvat valitsemastasi luokasta ja tässä on yhteenvetotaulukko Rooma-Napoli-luokan keskimääräisistä hinnoista / Rooma – Milano / Milano – Firenzen junamatkat:

Menolippu Meno-paluu matka
standardi 21 € – 70 € 40 € – 130 €
palkkio 42 € – 90 € 78 € – 172 €
liiketoiminta 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Milan – Napoli liput

Liput Firenzestä Napoli-lippuun

Venetsia – Napoli liput

Pisa – Napoli liput

 

Matkareitit: Miksi on parempi ottaa Trenitalia, eikä matkusta lentokoneella?

1) Trenitalia-junien etu alkaa siitä, että voit lähteä ja saapua suoraan keskustaan ​​mihin tahansa kaupunkiin, josta matkustat. Varmasti, tämä on jotain, mikä on ainutlaatuista junille, varsinkin jos junamatkaa Roomasta, Milano, Firenze, Geneve, tai Monacossa, se on tärkeä etu Trenitalialle. Koska matka on suoraan keskustaan, vältät liikenneruuhkia, ja ei ole mitään pahempaa kuin juuttuminen liikenteeseen lomalla.

Trenitalian junaliput hinnoittelu, hinnat vaihtelevat melko usein. Joidenkin tarjousten avulla saat halpoja junalippuja, mutta viimeisinä päivinä ennen lähtöä, hinnat nousevat, joten jos pidät sujuvasta matkasta, Trenitalia on sinua varten!

2) Lentokoneella matkustettaessa on noudatettu lentokentän turvamenettelyjä. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava ainakin 2 tuntia ennen aikataulun mukaista lähtöäsi. Trenitalian kanssa, sinun täytyy saapua vain 30 minuuttia etukäteen. Myös, sinun on työstettävä lentokentälle kaupungin keskustasta. Niin, jos lasket koko matkan ajan, Trenitalia voittaa aina koko matka-ajan ja myös hinnassa, jos lasket aikaasi rahana.

3) Joskus Trenitalia-lippujen hinnat ovat korkeammat kuin lentokoneiden lippujen nimellisarvo, mutta vertailun tulisi sisältää, kuinka paljon kuljetusvälineiden kuljettaminen lentokentälle maksaa. sitä paitsi, joissakin tapauksissa, saat myös vapaa-aikaa, kun matkustaminen Trenitalia-junilla ja viimeiseksi Trenitalian kanssa, sinulla ei ole matkalaukkumaksuja.

4) Lopuksi, Lentokoneet ovat yksi syy ilman pilaantumiseen, vertailutasolla, Trenitalia-junat ovat paljon ympäristöystävällisempi, ja jos vertaat lentokonetta junamatkalle, junamatka on 20x vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin lentokoneissa.

Milan – Genova liput

Rooma – Genova liput

Lippuja Firenzen - Genova

Venetsia – Genova liput

 

Mitkä ovat erot normaalitalouden välillä?, palkkio, liiketoiminta, ja Trenitalian toimitusjohtaja?

Trenitalia tarjoaa useita junalippujen luokkapalveluita, jotka on rakennettu kaikille budjetti- ja matkustajatyypeille, oletko liikematkailija, vapaa-, tai molemmat.

Trenitalian junalippujen tärkein ero on lippujen muutosten joustavuus, hintoja, ja palvelut. Lisäksi, tavallinen Economy-junalippu on halvin ja joustavin tapa matkustaa Italiassa.

Standard Economy Trenitalia -liput:

Trenitalia Tavallinen Economy-junalippu on halvin kaikista Trenitalian hinnoista. On parasta varata tämä junalippu etukäteen, koska perusliput ovat alhaiset – ne myyvät nopeasti. Matkustajat, joilla on normaali junalippu, voivat ottaa matkalaukkuja, jotka mahtuvat matkatavaratilaan, ilmaiseksi ja voivat peruuttaa junalipun ennen lähtöä ja saada osittaisen hyvityksen (vähennysmaksu 20%).

Economy Premium Trenitalia -liput:

Tämä junalippujen luokka on kalliimpaa kuin Standard Trenitalia -lipputyyppi, sen Economy Trenitalia Premium -lippu tarjoaa lisäpalveluita. Tämäntyyppinen junalippu on saatavana Trenitalian suurnopeusjunissa ja sallii kellonajan ja päivämäärän muuttamisen vain kerran ennen lähtöpäivää.

Standard-junalippujen etujen lisäksi, Trenitalia Economy Premium -liput tarjoavat mukavampia istuimia, enemmän jalkatilaa ja makuuistuimia pitkillä matkoilla. Ennen kaikkea, Voit valita kolmesta ruokavalikosta ja kevyen aterian ja juomia tarjotaan istuimellesi Trenitalia-junissa.

Business Treintalia -liput:

The Trenitalia-yrityslippu ostajat voivat kuitenkin nauttia kaikista edellä kirjoittamistamme eduista, Trenitalia Business Premierin matkustajat hyötyvät monista matkalaukkuista, mukavat ergonomiset nahkaistuimet, laajennettu jalkatila, ja kolme ruokalistaa, joista valita. Lisäksi, sinulla on yksityisyyden seinät ja hiljainen alue liike-elämän nimetyillä alueilla Trenitalia-junissa.

Executive Treintalia liput:

The Trenitalia Executive -lippu Ostajat voivat nauttia kaikista edellä mainituista eduista laajemman ergonomisen nahkaistuinten lisäksi päänsä laskemiseksi ja mukavan näkymän avaamiseksi Italiaan.

 

Onko Trenitalia-liittymä?seen?

Italialle on passi, mutta sitä suositellaan vain halpoksi vaihtoehdoksi, jos aiot harjoittaa junamatkaa yli 14 päivää, tilauksen avulla voit tutustua Italiaan junalla erityisillä passilla. On 3 läpäistä tasot käytettävissä: Helppo, Mukavuus, ja Executive sekä voit valita matkojen määrän 3 kohtaan 10 ja valitse junatyyppi nopeasta Freccesta Intercityyn ja EuroCityyn.

Päästötodistus on saatavana paperimuodossa, ja se on aktivoitava sisällä 11 kuukautta ostopäivästä.

 

Kuinka kauan ennen Trenitalian lähtöä saapua?

Saadaksesi Trenitalia-juna ja ole oikeaan aikaan, rautatie suosittelee saapumista ainakin 30 minuuttia ennen junan lähtöä. Todellakin me Save A Train -sivustolla, usko, että on tarpeeksi aikaa, ja voit myös nauttia kaupoista ja hankkia tarvitsemasi tavarat Junamatka on mahdollisimman sujuva.

 

Trenitalia tickets

 

Milan – Rooma liput

Lippuja Firenzestä Roomaan

Pisa – Rooma liput

Napoli – Rooma liput

 

Mitkä ovat Trenitalia-juna-aikataulut?

Tämä on vaikea kysymys, mutta Save A Train pystyy vastaamaan koko ajan ja reaaliajassa. Siirry yksityiskohtaisesti kotisivullemme, kirjoita alkuperä- ja määränpääsi Italiassa, ja voit löytää tarkimman Trenitalia-juna-aikataulut on. Trenitalia-junat ajavat jo 6 aM 11 pm illalla Milanosta Bolognaan, selvittääkseen suurimman osan Trenitalian junista, jotka kulkevat myöhään illalla, juna lähtee noin puolen tunnin välein.

Milan – Venetsia liput

Liput Padova - Venetsia

Bologna – Venetsia liput

Rooma – Venetsia liput

 

Mitkä asemat palvelee Trenitalia?

Trenitalia kattaa koko Italian, kuitenkin, suurimmat kansalliset asemat ovat Milano, Rooma, Venetsia, Napoli, Torino, Bologna, Geneve, Firenze, ja Verona. On 11 kansainväliset asemat: 5 Trenitalian rautatieasemilla Sveitsissä ja 6 asemat Ranskassa ja muutama Itävallassa sekä Saksassa ja Kroatiassa. Joten voit tietysti matkustaa mukavasti ja nopeasti läpi kauniin eurooppalaisen ja ihailla Italian näkymiä menettämättä mitään!

Milanon keskusrautatieasema sijaitsee vilkkaimmalla Duca d'Aostan. Rautatieasema on arkkitehtonisesti vaikuttava, ja sitä ympäröivät pilvenpiirtäjät. Joten kun odotat pääsyä Trenitalian junaan, voit kävellä ympäri ja ihailla ihmeellisiä veistoksia.

Terminin on yksi suurimmista rautatieasemista Euroopassa. Se sijaitsee vastapäätä Diocletianuksen kylpyjä muinaisessa Roomassa. Terminaalin sisäänkäynti on Piazza dei Cinquecento -kadulta. On 29 laiturilla terminaalissa ja Trenitalian junalippujen toimisto on aseman aulassa.

Firenzen rautatieasema, Santa Maria Novella, on lyhyen kävelymatkan päässä Duomosta ja tärkeimmistä nähtävyyksistä Firenzen vanhassakaupungissa. Asema on saanut nimensä Santa Maria Novella -kirkosta suoraan sen sisäänkäynnin yli. Niin, voit helposti varastaa muutama kauniimpi hetki vanhastakaupungista, ennen kuin jatkat seuraava seikkailu Italiassa.

Napolin terminaali on itään vanhastakaupungista. Jos aiot tehdä joitain päiväretkiä Napolista Pompeiin tai Sorrentoon, sitten pysähdyt varmasti Napolin rautatieasemalla junamatkallesi.

Jos et ole varma, mikä rautatieasema valita käymäsi kaupungissa, teimme sivustollemme kaikki asemat useimpiin suuriin kaupunkeihin, joten algoritmimme valitsee sinulle oikean aseman lähtöä ja saapumista varten.

 

Trenitalian UKK

Mitä minun pitäisi tuoda mukaani Trenitaliaan?

Yhtä tärkeää on tuoda itsesi Trenitalian matkalle. Varmista lisäksi, että Trenitalian matkustusasiakirjasi on puhelimessa tai tulostettu ja voimassa oleva passi on pakollinen ja matkavakuutus on aina hyvä.

Mikä yritys omistaa Trenitalian?

Trenitalian omistaa Italian hallitus ja se kuuluu FS Italiane -konserniin.

Trenitalia Usein kysyttyjä kysymyksiä siitä, mihin voin mennä Trenitalian kanssa?

alueellinen, suurkaupunki, ja kansainvälisten junien, Trenitalia-junat voivat viedä sinut mihin tahansa Italiaan ja tiettyihin maihin, joilla on raja Italian kanssa. Esimerkiksi, Trenitalian suurnopeusjunilla voit matkustaa Ranskaan ja Sveitsiin.

Mitkä ovat Trenitalian pysäköintimenettelyt?

Junalippujen varaaminen ja lennolle pääsy Trenitaliaan ei ole koskaan ollut näin helppoa. Voit helposti ostaa Trenitalia-lippuasi viime hetken verkossa ja jopa 1 Tuntia ennen junan lähtöä. Lennolle, tarvitset vain passin ja myös PNR-koodin (6-numeroinen koodi). Selventää, PNR-koodi lähetetään sinulle varausvahvistussähköpostissa e-lipun mukana. Sinun ei tarvitse tulostaa junalippua etukäteen, koska se on saatavana matkapuhelimellasi ja liitetty vahvistusviestiin, ja junaohjaaja voi myös vahvistaa lippusi nimen mukaan pahimmassa tapauksessa.

Mitä palveluita Trenitalialla?

Trenitalia-junissa on oma kahvila-baari, joka on omistettu juomille ja kevyelle ruoalle. Valikko sisältää voileipiä, suklaa hiput, välipalat, suklaapatukat, kahvi, kaakao, ja teetä ja voit sitten syödä ja juoda tässä ravintolarautatievaunussa tai viedä ostamasi takaisin istuimellesi. Jos matkustat liiketoiminnassa, palkkio, tai Ensiluokkainen voit valita ilmaisen tervetuliaisjuoman vaihtoehdosta 9 saatavissa olevat juomat ja makea, suolainen, tai gluteeniton välipala. Kaikissa Trenitalia-junissa, istuimen vieressä on virtapaikkoja.

Useimmin pyydetyt Trenitalia-UKK – Pitääkö minun varata paikka etukäteen Trenitalialle?

Kun varaat Trenitalia-lipun, istuin varataan sinulle automaattisesti, etkä voi varata erityistä paikkaa varausta tehdessäsi. Jos junassa on vapaita paikkoja, sinulla on oikeus liikkua, vaihtaa paikkaa, ja on eri tila.

Onko Trenitalian sisällä langaton internetyhteys?

Kun ostat Trenitalia-liput etukäteen, voit nauttia Ilmainen langaton internetyhteys kaikissa Trenitalia frecciarossa -tyyppisissä junissa ja luokissa.

 

Trenitalia tickets

 

Tiivistettynä, jos saavutit niin pitkälle, tiedät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Trenitalia-junista ja olet valmis ostamaan Trenitalia-junalippusi SaveATrain.com.

 

Meillä on junaliput näille rautatieyrityksille:

DSB Denmark

Tanskan DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Intercity-junat

SJ Sweden Trains

SJ Ruotsi

NS International Cross border trains

NS International Alankomaat

OBB Austria logo

OBB Itävalta

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norja

Switzerland Sbb railway

SBB Sveitsi

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

syvenee

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Saksa

European night trains by city night line

yöjunat

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Saksa

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tšekki

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logo

Eurail

 

Haluatko upottaa tämän sivun sivustoosi? Klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin), Tai voit linkittää suoraan tälle sivulle.

Tekijänoikeus © 2021 - Tallenna juna, Amsterdam, Alankomaat
Älä jätä ilman läsnä - Hanki kuponkeja ja uutiset !