Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 04/06/2021)

Euroopan maissa rakkaus juhlivat juhlapyhinä — varsinkin ne, jotka näkevät paljon turistit. Aiotko yksi näistä maista aikana juhlapyhinä? Jos niin, on olemassa monia tapoja liittyä juhlat!

Sinulla on myös erinomainen tilaisuus oppia vähän enemmän siitä, että maan historia. Kokee paikallinen ylpeys voi johtaa sinua arvostaa, että maa ja sen ihmiset vielä enemmän. Katsotaanpa vilkaista 5 paras pyhäpäivät Euroopassa:

 

Kuningattaren virallinen syntymäpäivä, Yhdistynyt kuningaskunta

King George II oli hallitsija, joka perustettiin perinne juhlistaa hallitsijan syntymäpäivää 1748. Siitä lähtien, Yhdistynyt kuningaskunta on juhlinut syntymäpäivä sen monarkin. kuitenkin, ne ovat muuttuneet päivämäärä muutaman kerran. Nyt he juhlia Queen's Virallinen syntymäpäivä toisena lauantaina kesäkuun. Jos olet Englannissa tuona aikana, saatat nähdä Kuningattaren syntymäpäivä Parade. Seremonia tunnetaan myös Trooping Väri.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

* Kuva Blogi ominaisuus kuva on Queen’s Virallinen Syntymäpäivä Juhlat

 

tasavallan päivä, Italia

Italialaiset juhlivat tasavallan päivä 2. kesäkuuta, joka on perinne alkoi vuonna 1946. Äänestää poistamista monarkia, Italialaiset tasoittivat tietä tasavallalleen. kuitenkin, he muuttivat juhla päivämäärä ensimmäisenä lauantaina kesäkuussa 1977. He olivat huolissaan siitä, että alkuperäinen heijastuvat kielteisesti niiden talouteen. Ne vain palauttaa vanha päivämäärä 2001. On paljon juhlia todistamassa koko Italian Tasavallan Päivä. Kaikkein upein näky on Italian ilmavoimat.

Firenze Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

Firenze Pisa Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

 

kansallispäivä, Ruotsi

Sweden has a place in 5 Best National Holidays in Europe

 

Ruotsalaiset juhlivat kansallispäivä 6. kesäkuuta. Se on iloinen tilaisuus koko maassa. He perustivat lipun päivä juhla 1916, ja nyt se päivä hauskaa ja rentoutumista. On musiikkikonsertteja, festivaalit, ja eri toimintoja voit osallistua. Se on myös päivä, jolloin uusi ruotsalaiset virallisesti saavat kansalaisuuden. Ruotsi varmistaa, että kaikki tuntevat olevansa tervetulleita lippupäivänä!

 

Bastille päivä, Ranska

Bastille Day in France celebrations

 

Kun se tulee Ranskan, päivänsä kansallisesta ylpeydestä on 14. heinäkuuta. Se merkitsee vuosipäivänä storming Bastille. Tämä oli tärkeä tapahtuma Ranskan vallankumouksen 1789. On ollut sotilaallinen paraati juhlia lähes joka vuosi vuodesta 1880. Se on hämmästyttävä näky! kuitenkin, on paljon muita juhlia nähdä samoin. Ranskan kansallispäivä on hyvä aika olla Ranskassa, ja parempi Pariisi.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

kansallispäivä, Sveitsi

Sveitsin kansallispäivä on elokuu 1st. Se juhlii päivää, jolloin kolme perustajakantonia Sveitsi united 1291. Sveitsin ottavat kansallispäivä vakavasti. Yksi tärkeimmät tapahtumat on puhe kansleri tai muut korkea-arvoiset virkamiehet. Mukana on myös paraati Zürichissä. Voit osallistua juhlat muissa kaupungeissa samoin. Esimerkiksi, Sveitsin rakkaus heidän maaseutu loma retriittejä. Hiihtokeskuksissa toinen ensimmäisen luokan paikka olla aikana kansallispäivä.

Kansalliset vapaapäivät Euroopassa ovat hyvä tilaisuus oppia lisää historiasta, kansakunnan olet vierailulla. Se on myös aina päivä täynnä hauskaa toimintaa ja paraateja.

München Zürich Junat

Berliini Zürich Junat

Basel Zürich Junat

Wien Zürich Junat

 

 

Suunnittelu Loma Euroopassa yksi näistä Juhlapyhinä? Varaa Junaliput ja nauti!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi 5 Paras pyhäpäivät Euroopassa päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-national-holidays-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)