Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 05/03/2021)

Hyödynnä kylmän kauden käymällä Best Winter festivaaleilla Euroopassa. Festivaalit mukana kaiken ja lumilautailu musiikkiin, komedia, jääveistoksia, ja häikäisevä karnevaali paraateja. Alla on top 5 ratsia mitä löydät tapahtuu kaikkialla Euroopassa tammikuussa ja helmikuu.

 

Aloitetaan talvifestivaaleilla Euroopassa, ja menoksi Skotlannille

Edinburgh Hogmanay on yksi maailman parhaista Uuden vuoden juhlat, todella villi ja villainen alusvaatteet tilaisuus. Hogmanay on Skotlannin sana Uudenvuodenaatto ja Edinburghin Hogmanay festivaali on tullut yksi suurimmista uudenvuoden juhlat maailmassa. Edinburgh on Hogmanay on 3-päivän festivaali täynnä tapahtumia jotka sisältävät soihtukulkue, elää musiikkikonsertteja, perhetapahtumia, massiivinen Street Party, perinteistä tanssia, ilotulitus, ja jopa puvuissa paraati, joka päättyy kylmä pulahtaa jokeen!

 

Skotlanti Hogmanay on hyvin ainutlaatuinen Winter Festivaalit Euroopassa

 

Lontoo

Lontoon Hyde Park Winter Wonderland palaa Hyde Park 2018 sen kuohuviinejä jäähalli, valtavat joulumarkkinat, ja hauskoja ratsastuksia. Varmista, että otat rahat ja saapua ajoissa, jotta et menetä hämmästyttävä ratsastaa, että voi myydä pois nopeasti! Winter Wonderland on tunnetusti suosittu, ja emme voi luetella parhaamme Winter festivaaleilla Euroopassa mainitsematta sitä!

Amsterdam Lontoo Junat

Lille Lontooseen Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Hyde Park Winter Wonderland on yksi Winter Festivaalit Euroopassa

Luxemburg

Valoa pimeyteen päivää ja yötä Luxemburgin kaupunki on Winterlights Luxemburg. Monia toimintoja ja tapahtumia tarjolla koko perheelle, sen joulumarkkinat pysyy yritys suosikki! Voit odottaa käsintehtyjä tavaroita, vaatteet, lelut, Lisätarvikkeet, Ja tietenkin (suosikki) runsaasti herkullista ruokaa odottamassa maistanut! Perinteisestä “peruna Kichelchen” eksoottisempiin makuja kaukaisiin kohteisiin, siellä on pakko olla jotakin.

Köln Luxemburg Junat

Trier Luxemburgiin Junat

Metz Luxemburg Junat

Paris Luxemburgiin Junat

 

Venetsia

Venetsia aikana Carnival on räjähdys värin ja muodin luovuus. Tämä tekee kauniin kontrastin kylmä valkoinen lumi. Karnevaali (tai "Carnival") on yksi suurimmista juhlallisuuksiin Italian-ja venetsialainen naamarit naamiaiset, sijaa tekee sen kuin Venetsia! Kuten ajatus nähdä kaupungin parhaimmillaan juhla ja värikäs? Sitten laittaa tämä listaa parhaat Winter Festivaalit Euroopassa.

Milanon ja Venetsian Junat

Firenze Venetsia Junat

Bologna Venetsia Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

Il Carnevale Venetsia on yksi Winter Festivaalit Euroopassa

 

Viimeinen valinta Winter Festivaalit Euroopassa: Amsterdam

Etsivät jotain enemmän viljellyt? Sitten varaat lippusi ulkona näyttelyksi Amsterdamin valofestivaali. Tapahtumaa houkuttelee parhaita kansallisia ja kansainvälisiä valoa taiteilijoille esitellä työtään koko Amsterdamin keskustassa ja pitkin kuuluisa kanavat. Tämän vuoden tapahtuma alkaa 29 marraskuu 2018 siihen asti kun 20 tammikuu 2019. Joka vuosi, sadat huomautukset ovat lähettäneet suunnittelijat, arkkitehdit, ja taiteilijoita ympäri maailmaa.

Valo taideinstallaatioita Amsterdamin valofestivaalin vesi näyttely valaista päivittäin 5 pm asti 11 pm. Amsterdamin Light Festival on ulkona ja ilmainen kaikille. Suuri mahdollisuus ottaa vaikuttavia kuvia!

Paras tapa kokea tämän kourallinen Winter Festivaalit Euroopassa on käydä veden Näyttelyn veneellä. Canal-risteilyyritykset tarjoavat erityisiä opastettuja risteilyjä yhdessä taideteoksen kanssa. The Amsterdamin valofestivaalin risteily kestää 75 minuutit.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

Haluatko käydä mitään näistä Winter Festivaalit Euroopassa? Sitten on vain yksi tapa, ja yksi paikka tehdä se. SaveATtrain, Ei palvelumaksuja, ei hässäkkää! Varaa nyt!

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-festivals-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)