Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 15/01/2020)

Katutaide on nykyaikainen taideilmaisuksi joka tekee kaupunkimme kauniimpi. Hyvä katu seinämaalaus voi herättää miettimään noin sosiaalisesti tärkeä aihe tai muistuttaa teoksia klassisen Masters.

Euroopan kaupunkeihin ovat täynnä loistavia paikkoja täynnä katutaide ja graffiti. Voit tehdä pitkiä kävelyretkiä kaduilla täynnä seinämaalauksia ja koskaan kyllästy. Seuraavassa joitakin kiehtovia katutaide ja missä sitä Euroopassa:

 

Katutaide Lontoossa

Lontoo on yksi houkuttelevin kaupungeissa niille, jotka arvostavat katutaide ja taiteilijat itse. Niistä kaduilla voit käydä saada annoksen Fantastic Art, Camden ja Shoreditch erottuvat. kuitenkin, Brick Lane ja Southbank ovat hyvin tunnettuja kohteet, liian. Edelleen, Jos etsit kuuluisin paikka, pää Shoreditch.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Pariisi

Pariisi on täynnä katutaiteen kuumissa, koska ne usein kattavat koko kaduilla. Suuntaa 10. ja 11. arrondissements kautta rue Saint-Maur. Se on täynnä Shepard Fairey musta-valkoinen muotokuvia seinillä rakennusten, mikä tekee siitä erinomaisen kävellä. Tämä 2 km pitkä katu leikkaa rue Oberkampf, mielenkiintoinen paikka siitä katutaide näkökulmasta.

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseille Pariisiin Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

Berliini

Kiehtova Katutaide Berliinissä

 

Berliinin East Side galleria on yksi parhaista paikoista maailmassa pitäville kaupunkitaiteen. Itse kaupunki on rönsyilevän katutaide kohtaus, ehkä paras esimerkki Kreuzbergin ja Mitte. On kaksi piirit viehättäviä sisä- kujat ja ikoni katutaide kappaletta. Suuntaa itäpään Kreuzbergin löydettäisiin paras taidetta.

Bremen Berliini Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Street Art Rooma

Rooma on ollut kivinen tie hyväksyä katutaide, mutta tämä kaunis kaupunki on nyt vihdoin sallii kaupunkitaiteen mainokset ilmaista itseään. On olemassa muutamia alueista katutaide on vähitellen pulppuaa. kuitenkin, paras paikka vierailla saattaa olla San Lorenzo, naapuruston runsaasti elinvoimainen graffiti. Jos olet vierailulla Roomassa etsivät kauniita katutaide, keskittyä Via Enotri, Via Ausoni, Via dei Sardi ja Via dei Sabelli.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Pisa Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

 

Graffiti Frankfurtissa

Frankfurt on kaupunki voisi odottaa löytävänsä luetteloon katutaide harrastaja, koska sillä on enemmän punta maineen liiketoiminta metropoli. kuitenkin, Voidaan väittää, että vaikka kaupungit vastaavat, jotka ovat alttiita joilla on voimakas katutaide ilme, lähinnä kapinaan korkeassa elinkustannukset. Frankfurt on paljon katutaide ympäri juna-asema ja kaupungin keskustaan. Hall of Fame Ratswegkreisel on toinen hyvä paikka vierailla.

Köln Frankfurt Junat

München Frankfurt Junat

Hannover Frankfurt Junat

Hampuri Frankfurt Junat

 

Amsterdam

Amsterdam Central Station katutaide

 

Amsterdamin katutaide kohtaus on melko vahva, ja urbaanin taiteen saavuttaa jopa Museoesineiden. Parhaista paikoista Amsterdam sillä katutaide ovat Spuistraat, Wijdesteeg, ja NDSM, kuten keskusta-alueilla. Voit myös ottaa katutaide kiertueen päässä Amsterdam Central Station. Se, että tämä kiertue on olemassa kertoo tarpeeksi siitä kuinka ylpeä tämä kaupunki on sen katutaide.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Kööpenhamina

Kööpenhamina on suuri kaupunki, jos haluat nähdä joitakin värikkäitä ja luovia katutaide - jopa ihmisten koteihin! Christiania on josta löydät parhaat teokset lahjakkaita kaupunkien taiteilijoiden, joten varmista, että et menetä sitä.

Hampuri Kööpenhamina Junat

Hannover Kööpenhamina Junat

Berliini Kööpenhamina Junat

 

 

Jos olet valmis näkemään paras katutaide Eurooppa voi tarjota; kaikki nämä kaupungit ovat helposti junalla. Varaa liput ajoissa ja valmistautua olemaan kiehtonut!

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffascinating-street-art%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)