Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 05/03/2021)

On niin paljon rakkautta Pariisi. Mistä edes alkaa, oikea? Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on suuri sivustoja, kuten Eiffel-torni ja Louvre. Mutta miksi ei myös löytää piilotetuista helmistä kaupungissa? Aloitetaan kanssa 5 Kuuluisimmista kaduista Pariisissa nähdä!

 

1. Tunnetuimmista kaduista Pariisissa nähdä: Avenue Victor-Hugo

Avenue Victor Hugo on Avenuen 16. kaupunginosassa Pariisin. alkaa Charles de Gaulle (tunnetaan myös Etoile) ja päättyy Tattegrain (tulossa avenue Henri Martin). Se on yksi niistä kahdestatoista keinoja alkaa Etoile, ja toiseksi pisin kahdestatoista, jälkeen Avenue des Champs Elysees.

Nimetty kuuluisan Victor Hugo, joka vietti viimeiset päivänsä Hotel Particulier. Patsas Hugo löytyy risteyskohdassa avenue Henri Martin. Avenue Victor Hugo on kuuluisa uskomattoman kaunista arkkitehtuuria joka on täydellinen rento kävely ja suuri Instagram kuva! Tee se gram!

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

Avenue Victor Hugo Most Famous streets in Paris

 

2. Montaigne-katu

Fani ooppera? Sitten tämä kuuluisa katu Pariisissa on sinulle! Tämä katu on koti teatterin des Champs Elysees. Ooppera on koti kaksi upeaa orkesterien. Jos sinulla on vähän ylimääräistä aikaa, Suosittelemme ehdottomasti vierailua tähän historialliseen esityspaikka. Lisäksi, tämä mahdollisuus noudatetaan sen merkitys muotiteollisuus. Monia tunnettuja tuotemerkkejä löytyy täältä kuten Vuitton, Loewe, Celine, ja enemmän.

Paris Marseilleen Junat

Marseillesta Pariisiin Junat

Kiva Marseilleen Junat

Marseillesta Clermont Ferrand Junat

 

 

3. Tunnetuimmista kaduista Pariisissa nähdä: Rue de Rivoli

Valmis päästä Pariisin sydämessä? Sitten tämä katu on oltava listaa 5 Kuuluisimmista kaduista Pariisissa! Tämä erittäin asutuilla, energinen katu kulkee keskellä Pariisin, yhdensuuntainen Seinen. Nimetty Napoleonin varhain voittoja taistelussa Rivoli, tämä kaunis bulevardi on koti Louvre ja Tuileries. Kuninkaanlinna, vieressä Louvre, on täydellinen paikka nauttia päivän ulkona aurinkoinen puutarhassa. Tämä on täydellinen katu jos haluat vilauksen vanhan aristokraattinen puolella Pariisi. Älä jää paitsi!

Pariisi Rouen Junat

Rouen Pariisiin Junat

Pariisi Calais Junat

Rouen Calais Junat

Rue De Rivoli Most Famous streets in Paris

 

4. katettu kohdat

Ottaen lyhyen poikkeamat massiivinen bulevardeja, jotka hallitsevat suurin osa Pariisin tärkeimpiä kautta messuilla, Käytävät Covered ovat kodikas vaihtoehto. Näihin kuuluivat ostoksia kujilla tekevät loistava pikakuvakkeet kaupungin läpi. Löydät viehättäviä kahviloita, pubit, ja edullinen ostos. Eikä vain se, mutta arkkitehtuuri näissä katettu kujilla on aivan upea, joten älä missaa niitä!

Marseillesta Lyon Junat

Paris Lyon Junat

Lyon Pariisi Junat

Lyonin lentokentältä Avignonin junille

Passages Couverts Paris

 

5. Tunnetuimmista kaduista Pariisissa nähdä: Boulevard De Clichy

montmartre oli jossain vaiheessa pidetty keidas Pariisin taiteellinen väkijoukkoon. valitettavasti, korkeampia hintoja seurauksena matkailun ovat ajaneet useimmat taiteilijat eri kaupunginosissa. Sieltä löydät Boulevard de Clichyn, jolla asuu Moulin Rouge ja Pariisin punaisten lyhtyjen alue. Löydät yöelämää ja hyvää aikaa mAtter mihin aikaan päivästä päätät vierailla. Harkita vierailulla Moulin Rouge katsomassa kabareessa!

La Rochelle Nantes Junat

Toulouse La Rochelle Junat

Bordeaux La Rochelle Junat

Paris La Rochelle Junat

Boulevard de Clichy Paris

 

Laittaa suosikki parin kävely, ja saada Pariisiin nähdä 5 Kuuluisimmista kaduista Pariisissa! Kyydin? Ajattelin et koskaan kysy! Napata välille Tallenna juna, nyt. Voit varata muutamassa sekunnissa ilman ylimääräisiä tai piilotettuja maksuja.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Tunnetuimmista kaduista Pariisissa nähdä” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-streets-paris/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)