Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 12/11/2021)

Sisällä vain muutaman tunnin, voit olla tutkia monenlaisia ​​valoisa ja kuohuvaa uusiin maihin. Mutta, mikä on paras tapa päästä sinne. Kouluttaa vs. Bus Euroopassa matkustaessaan?

 

Nopeampi ja paremman näköinen!

Junat, toisin bussit, matkustaa suoraan läpi maaseutu. Tämä tarkoittaa sitä, että sen sijaan, että staring tylsä ​​valtatie, tai tuntikausia yksinkertaisesti siirtämällä paikasta toiseen, sinulla on mahdollisuus nähdä lisää valitsemasi maan. Kun olet valmis siirtymään seuraavaan määränpäähäsi, sinne päästään aikayksikön. Suuri nopeus Kouluttaa vs. Linja Euroopassa. Se on ei-murskata.

Frankfurt Köln Junat

Dresden Köln Junat

München Köln Junat

 

ei hillot

By ’ei hillot’, emme tarkoita ’ei makea lyöntiä’. Emme tarkoita mitään Liikenneruuhkat. Juuri näin on junaraiteissa – mikään ei estä tietä. Ne ovat suorassa linjassa oikeus määränpäätä.

Dijon Pariisiin Junat

Reims Pariisiin Junat

Lille Pariisiin Junat

Matkat Pariisiin Junat

 

juna vs. bussi, Tämä on linja
Matkustajan istuimelle ovat tiheämpiä kuin juna paikkaa

Mukavasti Train vs. Linja

Kun on kyse matkustamisesta junalla tai bussilla. Mukavuus on kuningas. Kun olet päättää välillä juna vs. Linja Euroopassa, Junat voittaa paitsi matkalla vaan siltä väliltä, liian! Rautatieasemilla, sinä pystyt odota junaa mukavasti ja turvallisuus, runsaalla paikkoja istua alas, syö ja juo tai ostaa tarvikkeita matkalle.

Bussissa, sinä jakaa pienempään tilaan (ja pienempi wc!) kanssa muut matkustajat. Et voi saada ylös ja venyttää jalat tai siirtyä hiljaisempaan vaunun, ja ei ehkä ole mitään ruokaa tai juomaa saatavilla.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

juna vs. bussi, tämä on juna paikkaa
Juna istuimet ovat mukavampia kuin linja istuimet

Junan joustavuus vs. bussi

on Junamatka, Ilmoitukset antavat yksityiskohtaiset ajan tasalla tietoa juna, siitä, kun se lähtee missä se pysähtyy ja joka alustalla se poikkeaa, ja jos haluat vertailla juna vs. linja joustavuuteen, Sitten junassa, onko teillä 90% tarkkuus kun saapuu.

Bussi vie sinut pisteestä A pisteeseen B, mutta jos haluat mennä pidemmälle, voit törmätä kalliista. Arvaamaton aiheutuvat viiveet tieliikenne voi tarkoittaa puuttuu yhteys, maksaa paljon enemmän.

Junassa, sinulla on koko joustavuutta; vain kääntää ylös ja hypätä kumpi junat sopivaksi suunnitelmia.

Sillä ei ole väliä, jos sinulta jää juna - voit vain hypätä seuraavaan!

Oletko vakuuttunut, että Kouluttaa vs. Linja Euroopassa keskustelua vielä?

Milanon ja Venetsian Junat

Padovan Venetsiaan Junat

Bologna Venetsia Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

Jatka, varata junamatka kanssa Tallenna juna. Junassa on paljon enemmän tilaa, joudut tilaa istua takaisin, rentoutua ja nauttia maisemista, kun suunnittelet seuraavaa siirtoa.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-versus-bus%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)