Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 12/11/2021)

Alig néhány órával, akkor lehet felfedezni a sok fényes és csillogó új országok. De, mi a legjobb módja annak, hogy ott. Vonat versus Bus Európa utazás közben?

 

Gyorsabb és jobb kinézetű!

Vonatok, ellentétben buszok, utazni egyenesen az vidéki táj. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy bámulja unalmas autópályán, vagy órákat egyszerűen mozog egyik helyről a másikra, akkor lehetősége van arra, hogy lát több a választott országban. Ha készen áll, hogy továbblépjen a következő úticéljához, kapsz ott nincs idő. Magassebesség Vonat versus Bus Európában. Ez egy nem-agy.

Frankfurt Köln vonatok

Drezda Köln vonatok

München Köln vonatok

 

Nem dzsemek

A „nincs elakadás”, nem jelenti azt, „nem édes ütés”. Mi azt jelenti, nem Forgalmi dugók. Ez a helyzet a vasúti sínekkel – semmi sem akadályozza az utat. Ők egy egyenes vonal jogot, a cél.

Dijon Párizs vonatok

Reims Párizs vonatok

Lille Párizsba vonatok

Utak Párizs vonatok

 

vonat versus busz, ez a busz
Bus ülések sűrűbb, mint a vonat ülések

A kényelmet a Train versus Bus

Ha vonattal vagy busszal utazunk. Comfort király. Ha a döntés közötti Train versus busz Európában, Vonatok nyerni nemcsak útközben, hanem a kettő között, is! Vasútállomásokon, tudsz várni a vonat kényelmes és biztonság, A sok helyen leülni, enni és inni vagy vásárolni ellátás az útra.

A buszon, te osztoznak a kisebb térben (és egy kisebb fürdőszoba!) val vel a többi utas. Ön nem lesz képes felkelni, és nyújtsd a lábad, vagy menjen egy csendesebb kocsi, és ott nem lehet ételt vagy italt sem kapható.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

 

vonat versus busz, ez a vonat ülések
Vonat ülések sokkal kényelmesebb, mint a busz ülések

A vonat és a busz közötti rugalmasság

Rajta Vonat utazás, bejelentések biztosítja részletes up-to-date információt a vonaton, kezdve, amikor elhagyja, ahol megáll és amely platform eltér, és ha azt akarjuk összehasonlítani vonat versus busz rugalmasság, majd a vonaton, tudod, 90% pontosság mikor fog megérkezni.

A busz kap, akkor A-ból B, de ha azt akarjuk, hogy menjen tovább, akkor befut költséges problémák. Kiszámíthatatlan késedelmet a forgalom az utakon jelentheti hiányzik a kapcsolat, olcsóbb ha egy sokkal.

Vonaton, teljes rugalmassággal rendelkezik; csak előkerülnek, és ugrik, amelyik a vonatok, hogy megfeleljen a tervek.

Nem számít, ha hiányzik a vonat -, akkor csak hop a következőt!

Meg vagy győződve a Vonat versus Bus Európában vita még?

Milánó Velence vonatok

Padova Velence vonatok

Bologna Velence vonatok

Róma Velence vonatok

 

Tovább, foglalja le vonat utazás Ments meg egy vonatot. Sokkal több hely van a vonaton, akkor van szabad hátradőlni, pihenni, élvezni a tájat, miközben azt tervezi, hogy a következő lépés.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-versus-bus%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)