Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 12/11/2021)

U roku od samo nekoliko sati, možete biti istraživati ​​mnoštvo svijetlih i sparkly novih zemalja. Ali, što je najbolji način da se tamo. Vlak u odnosu na bus u Europa prilikom putovanja?

 

Brže i bolje izgleda!

Vlakovi, za razliku od autobusa, putovati ravno kroz selo. To znači da umjesto bulji dosadna autoceste, ili potrošnju sati jednostavno se kreće od mjesta do mjesta, imate priliku vidjeti više odabranoj zemlji. Nakon što ste spremni krenuti na sljedeću destinaciju, ćete doći ni u kojem trenutku. Velike brzine Vlak u odnosu na bus u Europi. To je ne-brainer.

Frankfurt na Cologne vlakova

Dresden za Köln vlakova

München u Köln vlakova

 

nema marmelade

Do „ne džemova”, ne znači „ne slatko tuče”. Mislimo nema prometne gužve. To je stvar sa željezničkim prugama – ništa ne blokira put. Oni su ravna crta pravo vaše odredište.

Dijon u Pariz vlakova

Reims u Pariz vlakova

Lille u Pariz vlakova

Izleti u Pariz vlakovi

 

vlak u odnosu na autobus, ovo je autobus
Autobusni sjedala su gušća od željezničke sjedala

Udobnost vlak u odnosu Bus

Što se tiče putovanja vlakom nasuprot autobusa. Udobnost je kralj. Kada se odluči između vlaka u odnosu na bus u Europi, Vlakovi osvojiti ne samo na putu, ali između, isto! Na željezničkim postajama, možeš čekati vlak u udobnosti i sigurnosni, s puno mjesta za sjesti, jesti i piti ili kupiti potrepštine za svoje putovanje.

U busu, vas podijeliti manji prostor (a manji WC!) s ostali putnici. Nećete biti u mogućnosti da biste dobili gore i protegnuti noge ili premjestiti na neko mirnije prijevoz, i tu ne može biti bilo koja hrana ili piće na raspolaganju.

Luksemburg u Bruxelles vlakova

Antwerpen u Bruxelles vlakova

Amsterdam u Bruxelles vlakova

Pariz u Bruxelles vlakova

 

vlak u odnosu na autobus, to je vlak sjedala
Vlak sjedala su udobnija od autobusne sjedala

Fleksibilnost vlaka u odnosu na autobus

Na a vlak putovanje, najava će pružiti Detaljan up-to-date Informacije o vlak, od kad se ostavlja na kojoj se zaustavlja i koja platforma se polazi od, a ako želite usporediti vlak u odnosu na autobus na fleksibilnost, onda na vlak, znate 90% točnost kada će stići.

Autobus će vas doći od točke A do točke B, ali ako želite ići dalje, što će se izvoditi u skupe probleme. Nepredvidljive kašnjenja uzrokovana prometu na cestama može značiti nedostaje vezu, troška vam puno više.

U vlaku, imate potpunu fleksibilnost; samo pojaviti i skočiti na koji god trenira kako bi odgovarala vašim planovima.

Nije bitno ako ste propustili vlak - možete samo sjesti na sljedeći!

Jeste li uvjereni u Vlak u odnosu na bus u Europi rasprava još?

Milan u Veneciju vlakova

Padovi u Veneciju vlakova

Bologna u Veneciju vlakova

Rim u Veneciju vlakova

 

nastaviti, rezervirajte svoj vlak putovanje sa Spremi vlak. S puno više prostora u vlaku, ćete imati prostora da se opustiti, opustite se i uživajte u pejzažima, dok planirate svoj sljedeći korak.

 

Želite li položiti ovaj post bloga na vašim stranicama, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-versus-bus%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)