Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 12/11/2021)

Inden for blot et par timer, du kan udforske et væld af lyse og sparkly nye lande. Men, hvad er den bedste måde at komme dertil. Træne versus Bus i Europa, når de rejser?

 

Hurtigere og bedre ud!

Tog, i modsætning til busser, rejse lige igennem landskabet. Dette betyder, at i stedet for at stirre på en kedelig highway, eller udgifter timer blot at flytte fra sted til sted, du har mulighed for at se mere af dit valgte land. Når du er klar til at gå videre til din næste destination, får du der på ingen tid. Høj hastighed Træne versus Bus i Europa. Det er en no-brainer.

Frankfurt til Köln Tog

Dresden til Köln Tog

München til Cologne Tog

 

ingen syltetøj

Ved nej syltetøj ', Vi mener ikke nej søde beats '. Vi mener ikke Trafikpropper. Det er det der med jernbanespor – intet blokerer vejen. De er en lige linje ret til din destination.

Dijon til Paris Tog

Reims til Paris Tog

Lille til Paris Tog

Ture til Paris Tog

 

tog versus bus, dette er bus
Bus sæder er tættere end toget sæder

Komfort Train versus Bus

Når det kommer til at rejse med tog versus bus. Komfort er konge. Når du beslutter mellem Train versus Bus i Europa, Togene vinder ikke kun undervejs, men i-mellem, også! På togstationer, du kan vente til dit tog i komfort og sikkerhed, med masser af steder at sidde ned, spise og drikke eller købe forsyninger til din rejse.

På en bus, du deler et mindre rum (og et mindre toilet!) med andre passagerer. Du vil ikke være i stand til at stå op og strække benene eller flytte til en roligere vogn, og kan der ikke være nogen mad eller drikke til rådighed.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

tog versus bus, dette er toget sæder
Tog sæder er mere komfortabel end bus sæder

Fleksibiliteten i Train versus Bus

På en Tog tur, meddelelser vil give detaljeret up-to-date oplysninger om dit tog, fra når det forlader til hvor den stopper og hvilken platform det fraviger, og hvis du ønsker at sammenligne tog versus bus på fleksibilitet, derefter på toget, du ved i 90% nøjagtighed når du vil ankomme.

En bus vil få dig fra A til B, men hvis du ønsker at gå længere, du vil løbe ind i dyre problemer. Uforudsigelige forsinkelser på grund af trafikken på vejene kan betyde mangler din forbindelse, koster dig en masse mere.

På et tog, du har total fleksibilitet; bare slå op og hoppe på alt efter hvad træner, der passer til dine planer.

Det betyder ikke noget, hvis du går glip af dit tog - du kan bare hoppe på den næste!

Er du overbevist i Træne versus Bus i Europa debattere endnu?

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

Fortsæt, bestille din togtur med Gem et tog. Med meget mere plads ombord på toget, du vil have plads til at læne sig tilbage, slappe af og nyde landskabet, mens du planlægger dit næste træk.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-versus-bus%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)