Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 10/04/2021)

Rejser til Europa er en drøm gå i opfyldelse for så mange. Og hvis du er heldig nok til at have mulighed for at kryds denne destination fra listen bucket og se alle de bedste steder i Europa, du ønsker at gøre oplevelsen så mindeværdigt som muligt. Så være opmærksom på, hvordan man kan togrejser i Europa med Thalys.

Togrejser er savviest måde at presse en masse sightseeing i Europa. Thalys er højhastighedstoglinjen, der kan bringe dig til alle de større byer med stil og hastighed, uden at det går på kompromis med din sikkerhed.

 

Få at vide den berømte ”Red Train”

Når du togrejser i Europa med Thalys, Togene er kendt som ”The Red Train” til den pulserende røde farve af sin motor, som er højhastighedstoglinjen, der kan forbinde dig til 17 byer på tværs Vesteuropa i komfort. Den Thalys linje består af fransk-belgiske højhastighedstog, tjener Amsterdam via HSL. Med Bruxelles tjener som knudepunkt for den linje, du kan nå de store byer i Europa som Paris, Liege, Amsterdam, Antwerpen, Köln, og Haag.

Disse tog højhastighedstog rejse med hastigheder på 300 km i timen. Toget linje er hemmeligheden til gå fra Bruxelles til Paris på under en time og en halv. Og du kan flytte fra Paris hele vejen til Amsterdam i kun 3 timer og 20 mig! Den Thalys gør mere end 50 rund tog ture hver dag. Der er 27 tog en dag kører Paris - ruten Bruxelles alene.

Frankfurt til Köln Tog

Bruxelles til Köln Tog

Wien til Køln Tog

Hannover til Köln Tog

 

Train Travel in Europe with Thalys trains

 

Valg af det rigtige klasse

De har tre klasser af tjeneste at vælge imellem, når du togrejser i Europa med Thalys - Standard, Komfort, og Premium.

Både komfort og Premium klasser tilbyde ”1. klasse” siddepladser, hvor man kan nyde togrejser i komfort i hyggelige flystole, der giver mere benplads. Fordelen ved at vælge Premium er, at togets personale tjene din måltid og drikkevarer på dit sæde. Du vil også have adgang til de Thalys lounges i Paris og Bruxelles.

Sæderne i komfort og Premium er arrangeret i et 2 + 1 mønster. Og på hver Cabin, du vil finde 1 tabel siddende, gør den perfekt til rejser par. Standard eller ”2. klasse” sæder er i en 2 + 2 mønster på tværs af bilen.

Alle klasser tilbyde trådløst internet ombord, adgang til barbuffeten, og din eksklusive stikkontakt til tilslutte dine enheder.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

 

Købe billetter til togrejser i Europa med Thalys

Det er obligatorisk at foretage tog forbehold, hvis du ønsker at rejse på de Thalys tog. Thalys tog er høje krav, så sørg for at bestille din togbillet så meget som muligt på forhånd.

Du kan reservere din plads på Thalys op til 90 dage i forvejen. Og hvis du Book Train Ticket Tidlig, De kan spare op til 75%!

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Til at tage forbehold til togrejser i Europa med Thalys, Book et tog online. Vi arbejder med Thalys at sikre, at du ikke opkrævet noget reservation gebyrer og få de bedste priser muligt.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med en link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-europe-thalys%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)