Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 18/12/2022)

Du har fået kontakt med historien, kunst, og kultur i Bruxelles, og du er klar til at udforske uden for byens grænser nu. Heldigvis, der er også en masse at udforske inden for en dag tur fra Bruxelles. Så meget,, at vi har besluttet at sætte en liste over 5 Bedste dagsture fra Bruxelles til dig!

 

1. Bedste dagsture fra Bruxelles: Bruges

Ja, det er det samme sted, hvor filmen I Brugge blev skudt! Den er fundet 100 kilometer nordvest for Bruxelles og kun 15 kilometer fra Nordsøen. Brugge er også kendt som den Nordens Venedig. Det er et godt valg på vores 5 Bedste dagsture fra Bruxelles liste. Hvorfor? Et ord: Chokolade.

Sammen med sin berømte middelalderlige arkitektur og kanaler, det er også en belgisk chokolade hot spot med utrolig mange chokolademagere og butikker, en nirvana for elskere af chokolade.

Spist for meget chokolade? Ingen problemer. Brugge har også en stor historie og smukke arkitektur. Beundre Belfry i Brugge, en middelalderlig klokketårn i centrum af byen og en af ​​dens symboler, se den berømte Hospital of St. John, og Sankt Salvator-katedralen.

Bruxelles til Brugge Tog

Antwerpen til Brugge Tog

Halle to Bruges Trains

Gent til Brugge Tog

Bruges is one of the Best day trips from Brussels

 

2. Gent

Gent er på vores 5 Bedste dagsture fra Bruxelles-listen, fordi den er kendt for at være en af ​​Belgiens middelalderlige skatte og dens kulturelle værdi, nemlig; musik, teater, film, og visuals. Det er også super tæt på Bruxelles, beliggende kun 60 kilometer fra Bruxelles, og kan let nås med tog.

En af de bedste ting at gøre i denne charmerende middelalderlige by er at udforske den til fods, få et glimt af den utrolig middelalderlig arkitektur, samt at føle dens pulserende stemning.

Ros Tilbedelse Mystic Lamb af Van Eyck brødre placeret inde i Sankt Bavos Katedral. Besøg Ghent Klokketårn, rådhuset, og komme tættere på byens handelshistorie på Gamle Fish Market.

Bruxelles til Gent Tog

Antwerpen til Gent Tog

Halle til Gent Tog

Bruges til Gent Tog

Beutiful Ghent Belgium

 

3. Bedste dagsture fra Bruxelles: Amsterdam

Der er kun 200 kilometer mellem Bruxelles og Amsterdam, så den smukke hollandske hovedstad er et godt valg for en uforglemmelig dag tur.

Amsterdam er ofte kendt for sin interessant cafeer! (Hvis du ved hvad jeg mener!) Men, lad det ikke narre dig. Amsterdam er en af ​​de Bedst 5 Bedste dagsture fra Bruxelles fordi det også er en oase af historie, kultur, og kunst.

Kom i kontakt med fortiden på Anne Franks Hus, lære om kunst på Rijksmuseum, Van Gogh, og Rembrandt House museer, og nyde den berømte Heineken Experience. Eventyrlystne rejsende kan leje en cykel og udforske gaderne, historiske seværdigheder, og vigtigste pubber i Amsterdam. I mellemtiden, romantikere kan have en unik oplevelse af Amsterdam, mens du nyder en afslappende bådtur.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

4. Luxembourg

Luxembourg midler Lucilinburhc eller lille fæstning. Dette er, når det område omkring slottet eller fæstningen blev opdaget og regeret af Siegfried I i Ardennerne. I dag, Luxembourg er et af de rigeste lande i verden. Det er også kulturelt mangfoldigt og spiller en vigtig rolle i FN og europæisk politik. Disse er kun en håndfuld grunde til, hvorfor det er en af ​​de bedste 5 Bedste dagsture fra Bruxelles.

Det tager kun 2.5 timer fra Bruxelles for at komme dertil. Når først du hop ud af toget, gå til Storhertugdømmets hovedstad og start din tur med at udforske Kirchberg-kvarteret og dets mange vigtige bygninger såsom EF-Domstolen, og Europa-Kommissionen. Marvel på Notre Dame katedralen, et vartegn, der perfekt kombinerer sengotisk arkitektur med renæssancepynt. Fortsæt med at vandre rundt i charmerende gader. Gå ikke glip af at fange et glimt af Palace of Grand Duke og byens befæstninger.

Antwerpen til Luxembourg Tog

Bruxelles til Luxembourg Tog

Metz til Luxembourg Tog

Paris til Luxembourg Tog

Luxembourg is one of the Best day trips from Brussels

 

5. Bedste dagsture fra Bruxelles: Ypres

123 kilometer smukt landskab ligger mellem Belgiens hovedstad og denne interessante sted. Imidlertid, du skal også være parat til at besøge mange dystre steder også. Ypres spillede en vigtig rolle i Første Verdenskrig og så tabet af en generation af soldater under de hårde kampe, der fandt sted her og i de omkringliggende områder.

Ligesom mange belgiske byer, det markedsplads indeholder et imponerende udvalg af arkitektur. Dette er også fordi en masse af de middelalderlige arkitektur rester er blevet restaureret. På en lykkeligere note, hvis du er en foodie, så vil du nyde den traditionelle flamske køkken og selvfølgelig, øl.

Ligegyldigt hvad du gør i byen Ypres. Dine tanker vil ikke være langt fra de ødelæggelser og tab af første verdenskrig 1.

Bruxelles til Antwerpen Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Paris til Antwerpen Tog

Ypres Leper Belgium

 

Klar til at udforske ud over Bruxelles? Ja? Gem et tog kan få dig der, uden skjulte gebyrer og en smidig og problemfri bestilling proces. Let!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Nem dagsture fra Milano Med Tog” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-from-brussels/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)