Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 05/03/2021)

Berømte Teatre i Europa er vævet ind i stoffet af europæisk kultur. Berømte teatre i Europa lover dig ekstraordinære præstationer. Det vil efterlade dig omrøres, flyttet, og stavet! Karakteren af ​​scenekunsten er flygtig og kreativitet blomstrer spektakulært. Disse glimt af genialitet bor på kun i vores erindringer. Berømte teatre i Europa skabe en følelse af eksklusivitet og sjældenhed. Det er et kort øjeblik i fællestid, og du vil ønske at sole sig i lyset af sin glød.

Det er nogle af picks af de mest berømte teatre i Europa vores top, simpelthen must-sees for kultur elsker:

 

1. Teatro alla Scala, Italien

Det virker kun logisk, at vi ville begynde i Italien, en dominerende indflydelse på berømte teatre i Europa. Det Teatro alla Scalla er den verdensberømte hjem af italiensk Opera.

De fleste af de store sangere fra fortiden, løbet af de sidste to hundrede år, har udført her. Mange berømte operaer har haft deres første produktion her som Othello, Nabucco af Verdi, og Madame Butterfly af Giacomo Puccini.

Dette teater er storslået og smuk. Det har et museum, hvor man kan bladre i private områder, der ikke normalt er åbne for offentligheden. Den enorme auditorium er konstrueret af træ og er dækket i dekadent rødt fløjl. Det er oplyst af en bøhmisk krystal lysekrone.

Genova til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Bologna til Milano Tog

Firenze til Milano Tog

Teatro Alla Scala of Italy is on the list of Famous theatres in Europe

 

2. Globe Teatret, London

The Globe Theatre er kendt som Shakespeare Globe. Umættelige fans af The Bard skal besøge denne berømte teater i Europa. William Shakespeares værker viser en dyb forståelse af den menneskelige natur. Hans arbejde betager publikum. Hans beherskelse af det engelske sprog har gjort hans skuespil og digte tidløse stykker af geni.

Hvis du er en elsker af Shakespeare, er det afgjort sted til besøg! Lord Chamberlains Mænd brændte den ned i 1613. Den moderne rekonstruktion, der står i dens sted i dag, er en kort afstand fra sin oprindelige placering.

Kom til denne tre-etagers, udendørs amfiteater at nyde skuespil. Deltage i workshops. Sit-in på foredrag og iscenesat aflæsninger. Der er et velbesøgt teatralske program hele året rundt, og det er et must på listen over berømte teatre i Europa.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

 

3. Paradis latin, Paris

Paradis Latin er en nutidig kommende kabaret det er efterfølgeren til det originale latinske teater. Det latinske Teater blev bestilt oprindeligt af ingen ringere end Napoleon Bonaparte i 1800-tallet.

Mange strukturer brændt ned i løbet af denne tid. Dette omfatter denne ene. Kendt for sin glitz og flair, så hvis du er på udkig efter teater, du vil finde det på en respektabelt parisisk cabaret show. Sammenholdt med udestående kabaret forestillinger, du kan også se ekstraordinære akrobatiske og trapez handlinger.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

Paradis Latin theatre, Paris

 

4. Volkstheater, Wien

Volkstheater i Wien er en smukt syn at beskue. Det åbnede første gang i 1889. Det er en af ​​de største af sin art i hele verden i tysktalende lande og er et must-see.

Bygget som en mere tilgængelig pendant til Burgtheater, det var det valgte spillested på det tidspunkt for den høje samfund, men scenekunst er for alle at nyde. Ved starten af ​​denne herlige teater, var fokus på østrigske forfattere. I dag, du kan være vidne til et omfattende repertoire, der har fået international anerkendelse.

Den Rote Bar er på øverste etage af teatret. Det er en decideret mere formel mødested. Det er her, at du kan lytte til ambient musik, nyde klubbens arrangementer samt læsning og nutidige udstillinger.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

Volkstheater in Vienna is on the list of Famous theatres in Europe

 

5. Nationalteatret, Prag

Det er ingen overraskelse, at National Theatre i Prag har fået øgenavnet, Den gyldne Kapel. Det står stolt i al sin neo-renæssance herlighed. Du vil føle du er en del af adelen dig selv, når du besøger denne berømte teater i Europa.

The National Theatre er rig på historie men den oprindelige bygning nedbrændte i 1881. En hel nation samledes sammen til støtte for scenekunst. De bidrog til det er ombygget og har det nøjagtigt som det var engang.

Nürnberg til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

The national Theatre in Prague

 

I dag, kom og se en spektakulær række balletter, skuespil, og operaer, der inspirerer og glæde, og selvfølgelig, fange en tur med Gem et tog at komme dertil!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Berømte teatre i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)