Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 05/03/2021)

A híres színházak Európában szőtt szövet az európai kultúra. Híres színház Európában ígérem rendkívüli teljesítmények. Ez hagylak keverjük, megmozdult, és igézett! A természet előadóművészetek múlandó és a kreativitás virágzik látványosan. Ezek villog a ragyogó él csak emlékeinkben. Híres színház Európában létre egyfajta exkluzivitás és ritkaság. Ez egy rövid pillanatra a közös foglalkozások, és akkor eldönthetjük, hogy sütkérezik a fényében ragyogását.

Ezek közül néhány a legjobb választás a leghíresebb színház Európában, egyszerűen kihagyhatatlan látja a kultúra szerelmese:

 

1. Scala, Olaszország

Úgy tűnik logikusnak, hogy mi lenne kezdeni Olaszországban, Egy domináns befolyást híres színház Európában. Az Teatro alla Scalla a világhírű hazai Olasz Opera.

A legtöbb nagy énekes a múlt, Az elmúlt kétszáz év, végeztünk itt. Sok híres operák volt az első termelési itt, mint Othello, Verdi Nabucco, és Gamecomo Puccini Madame Butterfly.

Ez a színház nagy és szép. Ez egy múzeum, ahol elolvas magán területeken, amelyek általában nem nyilvánosak. A hatalmas nézőtér épül fából és borítja dekadens vörös bársony. Ez világít egy cseh kristálycsillár.

Genoa Milánó vonatok

Róma Milánó vonatok

Bologna Milan vonatok

Firenze Milánó vonatok

Teatro Alla Scala of Italy is on the list of Famous theatres in Europe

 

2. A Globe Színház, London

A Globe Színház ismert Shakespeare Globe. Kielégíthetetlen rajongói The Bard kell mennie a híres színház Európában. William Shakespeare műveit mutatják mély megértése az emberi természet. Munkája hódítja a közönség. Ő elsajátítását az angol nyelv tette drámái és versei időtálló darab zseni.

Ha egy szerelmes Shakespeare, ez az a egy hely, amit látni kell! Lordkamarás Emberei égett le a 1613. A modern rekonstrukció hogy áll a helyén ma egy rövid távolságra az eredeti helyéről.

Jöjjön el a háromszintes, szabadtéri amfiteátrum élvezni játszik. Részt vesznek a műhelyek. Sit-in előadásokon és színpadra felolvasások. Van egy jól járt színházi programok egész évben, és ez kell a listán híres színház Európában.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

 

3. Paradis latin, Párizs

A Paradis Latin kortárs jön kabaré ez az eredeti Latin Színház utódja. A latin Színház felkérésére eredetileg nem más, mint Napóleon az 1800.

Sok struktúrák leégett ez idő alatt. Ez magában foglalja ezt. Híres glitz és hangulattal, így ha keres színházi élet, meg fogja találni azt a bonafide párizsi kabaré show. Az együtt kiemelkedő kabaré, akkor is látni kivételes akrobatikus és trapéz aktusok.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

Paradis Latin theatre, Paris

 

4. Volkstheater, Bécs

A Volkstheater bécsi egy szép látvány hogy íme. Ez az első nyílt 1889. A német nyelvterületen a világon az egyik legnagyobb a maga nemében, és kihagyhatatlan.

Épült, mint egy könnyebben elérhető megfelelője a Burgtheater, Ez volt a választott helyszínen idején a nagy társadalom, de előadóművészetek mindenki számára, hogy élvezze. Elején a dicső színház, A középpontban az osztrák szerzők. Ma, lehet tanúja egy kiterjedt repertoár, amely megkapta a nemzetközi elismerést.

A Rote Bar a felső emeleten a színház. Ez egy határozottan több hivatalos helyszíne. Itt van, hogy meg lehet hallgatni a környezeti zene, élvezni klub események, valamint az olvasás és kortárs kiállítások.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

Volkstheater in Vienna is on the list of Famous theatres in Europe

 

5. A Nemzeti Színház, Prága

Ez nem meglepő, hogy a Prágai Nemzeti Színház már becenevén, Az Arany-kápolna. Ez áll büszkén valamennyi neoreneszánsz dicsőség. Ön úgy fogja érezni, mint te vagy része a nemesség magát, amikor meglátogatja a híres színház Európában.

A Nemzeti Színház gazdag történelem de az eredeti épület leégett 1881. Egy egész nemzet gyülekeztek össze alátámasztására az előadóművészetek. Ők is hozzájárultak ahhoz, hogy újraépítése, és miután azt pontosan úgy, ahogy egykor volt.

Nürnberg Prága vonatok

Munich Prága vonatok

Berlin Prága vonatok

Bécs Prága vonatok

The national Theatre in Prague

 

Ma, jöjjön és nézze látványos különböző balettek, játszik, és operák, hogy inspirálja és öröm, és természetesen, elkapni egy kört Ments meg egy vonatot eljutni oda!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “5 Híres színház Európában” rá a helyszínen? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)