Rendelési vonatjegy MOST

Utazási társaságok részvényei

Utazási társaságok részvényei – Utazási társaságok – Utazási készletek – Utazási részvénytársaságok

 

Utazási társaságok részvényei

Ez nem egy hétköznapi oldal, mivel az utazási és a vonat-utazási iparban vagyunk, úgy döntöttünk, hogy egy dinamikus oldalt készítünk a világ utazási készleteiről, így befektethet utazási társaságokba is, növelheti saját vagyonát, és ezzel egyidejűleg növelheti boldogság az utazással ezek az utazási részvénytársaságok.

Értékes információkat gyűjtöttünk az alább említett utazási társaságokról, tehát ennek az oldalnak az elolvasásával, többet megtudhat a profiljukról, részvényérték, és a célok, ami végső soron javítja a nyereséges befektetés esélyeit.

 

 

Utazási részvénydiagramok

Mit érnek az utazási részvénytársaságok adatai, ha nem láthatja a történelmi előadásaikat, tehát itt vannak a fenti részvények szimbólumai, most a történelmi táblázatokban társaságonként és szimbólumonként.

finviz dinamikus diagram a BKNG számára finviz dinamikus diagram az EXPE számára finviz dinamikus diagram az ABNB számára finviz dinamikus diagram a MAR számára finviz dinamikus diagram a TRIP számára finviz dinamikus diagram a TCOM-hoz finviz dinamikus diagram az MMYT számára finviz dinamikus diagram a CCL számára finviz dinamikus diagram az RCL számára finviz dinamikus diagram a RYAAY számára

 

Utazási részvények hírek

Az adatok jók, de mi az adat a hozzájuk vezető információk és hírek nélkül, Tehát itt van az utazási részvénytársaságok részei a tőzsdei jelentési rendszerekből, valamint a független sajtóorgánumokból és elemzőkből. Ez a legfrissebb rendelkezésre álló adat:

 

Foglalás Holdings Stock News

Expedia Group részvényhírek

AirBnB Inc részvényhírek

Marriott International Stock News

Tripadvisor részvényhírek

 

Trip.com (Ctrip) Csoporttőzsdei hírek

 

MakeMyTrip News

 

Farsangi körutazás részvényhírek

 

Karibi Tőzsdei Hírek

 

Ryanair Holdings részvényhírek

 

Főbb tőzsdei információk

Bár az utazás nagy iparág, más piaci mutatók is befolyásolják, ezért elkészítettük ezt a rövid tőzsdei információs fejezetet, így láthatja a világ legnagyobb tőzsdei indexeit, valamint egyéb nagyszerű információkat, amelyeket a fentiekben nyújtottunk.

 

 

Személyes véleményünk az utazási készletekről

Kérjük, olvassa el alább az egyes részvényekre vonatkozó nézetünket.

 

BKNG – Tekintve, hogy ez a világ legnagyobb utazási társasága, bullish a Booking Holdingson (BKNG).

EXPE – Sok embert kellett elbocsátania a Covid19 során, és ezért kultúrája törékeny, így természetes a véleményünk az Expedia Group-ról (EXPE).

ABNB – Valójában az értékeléstől függ, Úgy gondoljuk, hogy az Airbnb megfelelő értékelése (ABNB) a Foglalási csoport értékének felének kell lennie (BKNG)

MAR – mert 2021 bullish vagyunk a Marriott International-en (MAR szimbólum) mert az utazási ágazat hatalmas lendületet fog elérni, amint az utazás ismét engedélyezett.

UTAZÁS – A TripAdvisor megpróbálja megfordítani bevételi modelljét, és általában azt gondoljuk, hogy a tartalom a király, a TRIP pedig kiváló a saját tartalmában és a felhasználók által létrehozott tartalomban a platformján, Bika vagyunk.

TCOM – Tekintettel arra a Ctripre (TCOM) a kínai első üzlet, élvezték Kína gyors visszatérését, azonban, A TRIP Group globális utazási vállalkozásokkal is rendelkezik, amelyek élvezni fogják a Travel visszatérését, Bullish ez.

MMYT – Nehéz tanácsokat adnunk a MakeMyTrip-ről, Kína feszültségei miatt, de a pozitív oldalon, India gazdasága jó állapotban van, és nagyon jónak kell lennie Covid19 után.

CCL – A karneváli hajóállomány megpattan, amint az első hajó sértetlenül visszatér a partra, ezek a napok nincsenek messze, addig természetesek vagyunk a CCL-en.

RCL – A Royal Carribian nagyon hasonlít a Carnival Cruise-hoz és általában mindkét társasághoz’ az eredmények hasonlóak, azonban, az RCL fejlõdése alacsonyabb, mint a CCL, de itt is természetesek maradunk a Karib-tengeren.

RYA – A Ryanair az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb költségvetési légitársaság, amint az európai korlátozásokat feloldják, ez az állomány nagyon magas lesz, de még most is, úgy gondoljuk, hogy ez a RYA részvény nagyszerű az Ön portfóliójához, Bullish.

 

Gyakori kérdést kapunk a Save A Train műveletről, A Vonat mentése valóban a vonatjegy honlapján, de külön blogrészünk is van, ami teljesen ingyenes, és ez csak az utazás és a vonat utazás elősegítése a sajátosságokban.

 

Most jobban áttekintheti az utazási társaságok értékelését és részvényinformációit, ennek nem kell visszatartania az utazástól, és amikor megteszed, kérlek válassz Ments meg egy vonatot. mint a vonat utazásának webhelye.

 

 

Szeretné, hogy beágyazza ezt az oldalt rá a helyszínen, kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)

copyright © 2021 - Ments meg egy vonatot, Amszterdam, Hollandia
Ne hagyja nélkül jelen - Get Kupon és hírek !