Bestel een treinkaartje NU

Aandelen van reisorganisaties

Aandelen van reisorganisaties – Reisbedrijven – Reisvoorraden – Reisvoorraden Bedrijven

 

Aandelen van reisorganisaties

Dit is geen gewone pagina aangezien we actief zijn in de reis- en treinreisbranche, we besloten ook om een ​​dynamische pagina te maken over de reisaandelen in de wereld, dus u kunt misschien ook investeren in reisorganisaties en uw eigen vermogen vergroten en tegelijkertijd uw niveau van geluk door te reizen door deze reisaandelenbedrijven.

We hebben waardevolle informatie verzameld over de hieronder genoemde reisorganisaties, dus door deze pagina te lezen, je kunt meer lezen over hun profiel, waarde van de voorraad, en doelen, wat uiteindelijk uw kansen op een winstgevende investering zal vergroten.

 

 

Reisvoorraden grafieken

Wat zijn de gegevens van de reisaandelenbedrijven waard?, als je hun historische uitvoeringen niet kunt zien, dus hier zijn alle bovenstaande symbolen voor aandelen, nu in historische grafieken per bedrijf en per symbool.

finviz dynamische grafiek voor BKNG finviz dynamische grafiek voor EXPE finviz dynamische grafiek voor ABNB finviz dynamische grafiek voor MAR finviz dynamische grafiek voor TRIP finviz dynamische grafiek voor TCOM finviz dynamische grafiek voor MMYT finviz dynamische grafiek voor CCL finviz dynamische grafiek voor RCL finviz dynamische grafiek voor RYAAY

 

Nieuws over reisaandelen

Gegevens zijn goed, maar wat zijn gegevens zonder de informatie en nieuws die ernaar leiden?, dus hier is het deel van reisaandelenbedrijven nieuws van de beursrapportagesystemen en ook van onafhankelijke nieuwsuitzendingen en analisten. Dit zijn de laatste beschikbare gegevens:

 

Boekingsposities Aandelennieuws

Expedia Group Stock Nieuws

AirBnB Inc Stock Nieuws

Marriott International Stock Nieuws

Tripadvisor Stock Nieuws

 

Trip.com (Ctrip) Groep Stock News

 

MakeMyTrip Nieuws

 

Carnival Cruise Stock Nieuws

 

Royal Caribbean aandelennieuws

 

Ryanair Holdings Stock Nieuws

 

Belangrijke beursinformatie

Hoewel reizen een grote bedrijfstak is, wordt het ook beïnvloed door andere marktindicatoren, daarom hebben we dit korte hoofdstuk over aandelenmarktinformatie voorbereid, zodat u de belangrijkste wereldwijde beursindexen kunt zien, evenals andere geweldige informatie die we hierboven hebben verstrekt.

 

 

Onze persoonlijke kijk op de reisvoorraden

Hieronder vindt u onze visie op elk van de aandelen.

 

BKNG – Gezien het het grootste reisbedrijf ter wereld is, we zijn optimistisch over Booking Holdings (BKNG).

EXPE – Ik heb veel mensen moeten ontslaan tijdens Covid19 en dus is de cultuur kwetsbaar, dus onze mening is natuurlijk op Expedia Group (EXPE).

ABNB – Hangt echt af van de taxatie, Wij geloven in de juiste waardering voor Airbnb (ABNB) zou de helft van de waarde van de boekingsgroep moeten zijn (BKNG)

MAR – Voor 2021 we zijn optimistisch over Marriott International (MAR-symbool) want de reisbranche krijgt een enorme boost zodra reizen weer mag.

REIS – TripAdvisor probeert zijn verdienmodel om te buigen, en in het algemeen denken we dat content koning is en TRIP is fantastisch in zijn eigen content en door gebruikers gegenereerde content op zijn platform, we zijn bullish.

TCOM – Gezien die Ctrip (TCOM) is Chinees eerste bedrijf, ze genoten van de snelle terugkeer van China, echter, TRIP Group heeft ook wereldwijde reisorganisaties die zullen genieten van de terugkeer van Travel, Het is bullish.

MMYT – Het is voor ons moeilijk om advies te geven over MakeMyTrip, vanwege de spanningen in China, maar aan de positieve kant, De Indiase economie verkeert in een goede staat en zou na Covid19 zeer goed moeten zijn.

CCL – De Carnival Cruise-voorraad zal stijgen zodra het eerste schip ongedeerd naar de kust terugkeert, deze dagen zijn niet ver, tot die tijd zijn we natuurlijk op CCL.

RCL – Royal Carribian lijkt erg op Carnival Cruise en normaal gesproken zijn beide bedrijven’ resultaten zijn vergelijkbaar, echter, het voordeel van RCL is minder dan CCL, maar ook hier blijven we natuurlijk op Royal Caribbean.

RYA – Ryanair is een van de grootste, zo niet de grootste budgetmaatschappijen, zodra de Europese beperkingen worden opgeheven, deze voorraad zal erg hoog worden, maar zelfs nu, we denken dat dit RYA-aandeel geweldig is voor uw portefeuille, bullish.

 

We krijgen een veelgestelde vraag over de operatie Save A Train, Save A Train is inderdaad een treinkaartjes website, maar we hebben ook een apart bloggedeelte, die helemaal gratis is, en het is alleen bedoeld om reizen en treinreizen specifiek te promoten.

 

U heeft nu een beter zicht op de waardering en voorraadinformatie van reisorganisaties, dit hoeft u niet te ontmoedigen om te reizen, en als je dat doet, Gelieve te kiezen Red een trein. als uw website voor treinreizen.

 

 

Wilt u deze pagina insluiten op uw site, klik dan hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)

Auteursrecht © 2021 - Red een trein, Amsterdam, Nederland
Vertrek niet zonder een cadeau - Get Coupons en nieuws !