Bestel een treinkaartje NU

Goedkope NMBS-treinkaartjes en reisprijzen

Hier vindt u alle informatie over Goedkope NMBS-treinkaartjes en NMBS-reisprijzen en voordelen.

 

Onderwerpen: 1. NMBS met de trein Hoogtepunten
2. Over NMBS 3. Topinzichten voor een voordelig NMBS-treinticket
4. Hoeveel kosten NMBS-tickets 5. Waarom is het beter om NMBS-treinen te nemen?, en niet met het vliegtuig reizen
6. Wat is het verschil tussen de eerste en de tweede klas? 7. Is er een NMBS-abonnement?
8. Hoe lang voor het vertrek van de NMBS om aan te komen 9. Wat is de dienstregeling van de NMBS?
10. Welke stations worden bediend door NMBS 11. NMBS FAQ

 

NMBS met de trein Hoogtepunten

  • De nationale treinmaatschappij, NMBS, serveert 244 miljoen passagiers per jaar.
  • Elke dag, de nationale treinmaatschappij neemt 61 duizend mensen in België en naar hun bestemmingen in heel Europa.
  • De nationale spoorwegmaatschappij is de grootste Belgische aanbieder van mobiliteitsdiensten.

Over NMBS

De Nationale Spoorwegmaatschappij van België, NMBS, werd opgericht in 1926.

NMBS biedt spoorwegdiensten binnen België en in heel Europa. Met het juiste ticket, je kunt het allerbeste bezoeken vakantieplaatsen in Europa. Met verschillende categorieën tickets en kaartabonnementen, NMBS speelt in op ieders behoeften.

Er rijden regelmatig treinen naar Brussel – Gent, Antwerpen – Gebruikt, Brussel – Namen. Met NMBS-treinen reist u ook naar de buurlanden binnen Europa.

Over de hele onderneming, dichtbij 20,000 medewerkers van het spoor- en busnet zorgen ervoor dat reizigers elke dag veilig hun bestemming bereiken.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Ga naar Save A Train Homepagina of gebruik deze widget om te zoeken treinkaartjes voor NMBS

Bewaar een trein iPhone iOS-app

Bewaar een trein Android-app

 

Red een trein

Oorsprong

Bestemming

Vertrekdatum

Retourdatum (Optioneel)

Volwassen (26-59):

Jeugd (0-25):

Senior (60+):


 

Topinzichten voor een voordelig NMBS-treinticket

Aantal 1: Bestel uw NMBS-tickets zoveel mogelijk op voorhand

De prijs van NMBS treinkaartjes stijgt naarmate de reisdag dichterbij komt. U kunt zich wat geld besparen door uw NMBS-treintickets zo ver mogelijk na de vertrekdag te boeken. NMBS-treintickets zijn al beschikbaar 3 naar 6 maanden voor vertrek van de trein. Vroeg boeken zorgt ervoor dat u de voordeligste NMBS-treintickets krijgt. Ze zijn ook beperkt in aantal, dus hoe eerder je bestelt, hoe goedkoper voor u. Om geld te besparen op NMBS-treintickets, koop uw tickets zo snel mogelijk.

Aantal 2: Reis met NMBS tijdens daluren

NMBS-treintickets zijn goedkoper tijdens de daluren, aan het begin van de week, en tijdens de daguren. Je kunt er zeker van zijn goedkopere treinkaartjes binnen de week. Op dinsdag, woensdag, en donderdag, NMBS-treintickets zijn het voordeligst. Vanwege het grote aantal zakenreizigers dat 's ochtends en' s avonds naar het werk pendelt, treinkaartjes kosten tijdens die uren meer. Het is veel goedkoper om op elk moment te reizen tussen de namiddag en voor het woon-werkverkeer. Weekends zijn een andere piekperiode voor treinen, vooral op vrijdag en zaterdag. Ook de prijzen van de NMBS-treintickets stijgen verder feestdagen en schoolvakanties.

Aantal 3: Bestel uw tickets voor NMBS wanneer u zeker bent van uw reisschema

NMBS treinen er is veel vraag naar, en met weinig concurrentie, ze blijven momenteel de eerste keuze voor treinen in België. NMBS kan het zich veroorloven om treinkaartjesbeperkingen in te stellen zoals die welke het omwisselen of terugbetalen van kaartjes verbiedt, tenzij het een zakelijk vervoerbewijs betreft. Ook al zijn er nog steeds forumwebsites waar je je tickets tweedehands aan mensen kunt verkopen, De NMBS staat de verkoop van tweedehands tickets niet toe. Hoe helpt dit u geld te besparen?? Bestel je ticket alleen als je zeker weet dat je schema je ervan weerhoudt om één ticket twee keer te boeken omdat er iets naar voren kwam en je het originele ticket niet kon gebruiken.

Aantal 4: Koop je NMBS-tickets op Save A Train

Save a Train heeft de grootste, het beste, en de goedkoopste aanbiedingen voor treinkaartjes in Europa. Onze relatie met veel spoorwegmaatschappijen, de treinkaartjesbronnen, en onze kennis van de technologische algoritmen geven Save A Train toegang tot de goedkoopste treinkaartjes. We bieden niet alleen goedkope treintickets voor NMBS alleen; we bieden hetzelfde voor andere alternatieven voor NMBS en we zijn trots op de beste klantenservice op de spoorwegmarkt.

Treinprijzen van Brussel naar Antwerpen

Treinprijzen van Amsterdam naar Antwerpen

Treinprijzen van Lille naar Antwerpen

Treinprijzen van Parijs naar Antwerpen

 

SNCB Train in Station

 

Hoeveel kosten NMBS-tickets?

NMBS-tickets beginnen vanaf € 2,5 tot € 20 voor een enkele treinreis. De prijs van een NMBS-treinticket hangt af van welk type ticket je koopt en wanneer je ervoor kiest om te reizen:

Enkele reis Rondvaart
Standaard € 2,50 – € 15.00 € 15 – € 30
Eerste klas € 10.50 – € 20 € 21 – € 46

 

Waarom is het beter om NMBS-treinen te nemen?, en niet met het vliegtuig reizen

1) U komt aan in het stadscentrum. Dit is een voordeel van NMBS-treinen in vergelijking met vliegtuigen. NMBS treinen en alle andere treinreizen overal in de stad naar het centrum van de volgende stad. Het bespaart u tijd en de kosten van een taxi van het vliegveld naar het stadscentrum. Met treinhaltes, het is gemakkelijker om overal in de stad te komen waar je naartoe gaat. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, Brussel, Antwerpen, Gebruikt, of Luik, De haltes in het stadscentrum zijn een groot voordeel van de NMBS-treinen!

2) Als u per vliegtuig reist, moet u minimaal enkele uren voor uw vlucht op de luchthaven zijn. U moet de veiligheidscontroles doorlopen voordat u aan boord van het vliegtuig mag. Met NMBS-treinen, je hoeft alleen maar minder dan op het station te zijn 30 minuten van tevoren. Wanneer u ook rekening houdt met de tijd die u nodig heeft om van het vliegveld naar het centrum van de stad te reizen, je realiseert je dat de NMBS-treinen beter zijn in termen van totale reistijd.

3) Op het oppervlak, de prijs van NMBS-treinkaartjes lijkt duurder te zijn dan goedkope vliegtickets. Echter, wanneer u alle betrokken kosten vergelijkt, NMBS-treintickets hebben een betere prijs. Met andere kosten zoals bagagekosten die u niet in de trein hoeft te betalen, reizen met de NMBS is zeker de beste.

4) Treinen zijn milieuvriendelijker als je treinen en vliegtuigen vergelijkt, treinen zouden er bovenop komen. Vliegtuigen vervuilen de atmosfeer zwaar met het hoge koolstofgehalte dat ze afgeven. Treinen geven veel uit minder koolstofvervuiling dan vliegtuigen.

Brussel naar Brugge Treinen

Antwerpen naar Brugge Treinen

Halle twee Brugge Treinen

Gent naar Brugge Treinen

 

Wat is het verschil tussen de eerste en de tweede klas?

Er zijn verschillende klassen NMBS-tickets voor verschillende budgetten en soorten reizigers. U kunt het standaardticket voor 1e of 2e klas kopen. Bijvoorbeeld, de 2e klas is beter geschikt voor lange reizen en budgetreizigers. Maar als u op zoek bent naar een plek om uw benen te strekken of u bent een zakenreiziger en wilt werken terwijl u reist, dan is 1e klas ideaal voor jou.

 

 

Is er een NMBS-abonnement??

Voor Belgische burgers, er zijn verschillende soorten abonnementen, het onbeperkt abonnement, en het standaardseizoen. Voor internationals raden we aan om lang van tevoren te kopen, dan heb je de goedkoopste optie.

Beide kaarten zijn te koop bij:

– NMBS-loketten.

– NMBS-app.

Standaard NMBS-tickets:

Het standaardticket is het meest flexibele treinticket dat NMBS aanbiedt. Dus, met een standaard treinkaartje kan je overal in België reizen. Houd er rekening mee dat standaardtickets online zijn gekocht, kan niet worden vergoed. Echter, als de plannen zijn gewijzigd, je kan het ticket terugbetalen of omwisselen bij de loketten. In aanvulling op, deze service is beschikbaar, een dag voor uw vertrekdatum, of voor 30 minuten nadat u het kaartje heeft gekocht.

Groot familieticket

Alle gezinsleden kunnen genieten van mooie kortingen op NMBS-tickets. Bijvoorbeeld, Kinderen onder 12 reis gratis, en tot 50% op standaardtickets voor volwassenen en kinderen ouder dan 12. Bovendien, met dit kaartje, je kunt met alle NMBS-treinen reizen.

Deze kaart is geldig in combinatie met een foto-identiteitskaart, waaronder de leeftijd van de houder.

Standaard abonnement

Belgen kunnen het Standaardabonnement kopen, en geniet van onbeperkte reizen op dezelfde route. Met andere woorden, voor de prijs van 10 maanden abonnement, ze kunnen zo vaak als ze willen in beide richtingen reizen.

Weekendticket

Het weekendticket is geldig van vrijdag-zondag, met een 50% korting op elke bestemming in België. Zo, vanaf 7 pm op vrijdag, je kunt overal in België reizen, in de 1e of 2e klas. In aanvulling op, deze speciale voorwaarden strekken zich uit tot de wettelijke feestdag ook.

Treinprijzen van Brussel naar Gent

Treinprijzen van Antwerpen naar Gent

Halle naar Gent Treinprijzen

Treinprijzen Brugge naar Gent

 

Hoe lang voor het vertrek van de NMBS om aan te komen?

Het is moeilijk precies te bepalen, maar Save A Train adviseert dat je ongeveer aankomt 30 minuten voor uw vertrektijd. Met dit tijdsbestek, je hebt ook genoeg tijd om te winkelen voor dingen die je nodig hebt maak je treinreis zo comfortabel mogelijk.

 

Wat is de dienstregeling van de NMBS??

U kunt er in realtime achter komen op onze homepage op Red een trein de dienstregeling van de NMBS-trein, Typ gewoon uw huidige locatie en gewenste bestemming in, en we zouden u de informatie laten zien.

Treinprijzen van Brussel naar Luik

Treinprijzen van Antwerpen naar Dinant

Treinprijzen van Gent naar Dinant

Treinprijzen Luik naar Dinant

 

Welke stations worden bediend door NMBS?

Het Brusselse station van NMBS is Brussel – centraal, dat is gelegen in het hart van België.

Een ander centraal NMBS-station bevindt zich in Antwerpen, NMBS treinen vertrek en aankomst vanaf het Centraal Station van Antwerpen, dicht bij het prachtige Blue Astrid hotel. Antwerpen Centraal is het tweede drukste treinstation in België.

De NMBS-treinen vertrekken in Gent vanaf de Gent Sint Pieters station, dat is de derde grootste stad van België en de grootste van Vlaanderen.

leenheer, leenheer Guillemins is het centraal station van de NMBS. daarom, Het treinstation van Luik verbindt België met de buurlanden, waardoor het een van de drukste treinstations van Wallonië is. Bovendien, als u van plan bent om naar Duitsland te reizen, Frankrijk, Luxemburg, of Nederland vanuit België, reserveer uw NMBS-treintickets best ruim van tevoren.

Gebruikt (Brugge – Dezelfde plaatsnaam in een andere populaire taal) station is een ander druk NMBS-station in Vlaanderen. Bijvoorbeeld, uit Brugge, u kunt uw treinkaartje naar andere bestellen populaire bestemmingen in België: Gent, Antwerpen, en Brussel in minder dan een uur. Het treinstation van Brugge bevindt zich op a 20 minuten loopafstand van de stadscentrum, en het prachtige Marktplein in de Oude Stad.

Het NMBS-treinstation in Leuven is het centraal station in de regio Vlaams-Brabant in België. Dit drukke treinstation verbindt de Vlaamse regio met andere regio's en behoort tot de top 5 drukste treinstations van België. Dus, jij kan reizen per trein naar Brussel, Luchthaven Brussel, Leuven, Antwerpen, en eigenlijk elke stad in België.

Mechelen of Malinas, in de stad Mechelen, is ook een van de centrale NMBS-treinstations in België. U vindt het hier 10 platformen, bedienen van Intercity-treinlijnen, inclusief Brussels Airport vanuit Antwerpen. In aanvulling op, u kunt uw NMBS-tickets naar Amsterdam kopen, en Luxemburg, via Antwerpen en Brussel.

 

NMBS FAQ

Zijn fietsen toegestaan ​​aan boord van de NMBS-treinen?

Fietsen zijn toegestaan ​​in NMBS-treinen. Als je een opvouwbare fiets hebt, dan kun je ermee naar de trein, gratis. Echter, voor de andere soorten fietsen betaal je € 4 toeslag op je treinticket.

Reizen kinderen gratis met de NMBS-treinen?

Ja, maar alleen tot een bepaalde leeftijd. Kinderen die jonger zijn dan de leeftijd van 12 reist gratis onder begeleiding van een volwassen passagier.

Zijn huisdieren toegestaan ​​in NMBS-treinen?

Ja, u kunt uw huisdier meenemen in de trein, voor € 3, - per rit. Echter, het huisdier moet aan de lijn of in een tas zitten, of mand.

Wat zijn de instapprocedures voor NMBS?

Sommige stations hebben elektronische displays die de vorming van de treinen onthullen. Verder, gebruik deze om de zones te controleren waar het nummer van de treinwagon zal zijn wanneer een trein komt.

Meest gevraagde NMBS FAQ – Moet ik op voorhand een zitplaats bestellen op NMBS??

U kan reserveren een ik weetBij Alvast op binnenlands NMBS treinen. U zullen krijg een persoonlijk stoel na het maken van een reservering, maar dit is geen must.

Is er wifi-internet binnen de NMBS?

Nee. Er is geen Gratis Wifi internet op NMBS-treinen. In de NMBS-treinstations kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Als je tot nu toe hebt gelezen, je weet nu alles wat je moet weten over je NMBS-treinen en bent klaar om je NMBS-treinticket te kopen op Red een trein.

 

We hebben treinkaartjes voor deze spoorwegmaatschappijen:

DSB Denmark

Deense DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

NMBS België

intercity trains

Intercity-treinen

SJ Sweden Trains

SJ Zweden

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Oostenrijk

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noorwegen

Switzerland Sbb railwaySBB Zwitserland CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

verdiept

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Duitsland

European night trains by city night line

nachttreinen

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Duitsland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tsjechisch

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTrenitalia eurail-logo

Eurail

 

Wilt u deze pagina insluiten op uw site? Klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll naar beneden naar de embed code te zien), Of u kunt gewoon rechtstreeks naar deze pagina linken.

Auteursrecht © 2021 - Red een trein, Amsterdam, Nederland
Vertrek niet zonder een cadeau - Get Coupons en nieuws !