Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 19/02/2021)

EEN trein rit dwingt ons om te pauzeren, blik uit het raam en waarderen de luxe van het nemen van onze tijd. Reizen is spannend, maar soms kan dit al onze energie, een lange trein reis is een kans om uit te schakelen en te ontspannen. Haal het meeste uit uw reis - hier zijn onze top dingen te doen op lange treinreizen aan elke reiziger garant voor een ontspannen en plezierige rit.

 

Luister naar muziek tijdens het nemen van een lange treinreizen

Doe je koptelefoon en vertragen tijdens het luisteren naar uw favoriete muziek. Er is geen betere manier om het schilderachtige landschap te genieten. Ontspan en kijk naar het prachtige landschap rush als je luistert naar je favoriete artiesten.

Dijon naar Parijs Treinen

Reims naar Parijs Treinen

Lille naar Parijs Treinen

Tours naar Parijs Treinen

 

Een nieuwe taal leren

Waarom niet het ontwikkelen van een nieuwe vaardigheid op uw reis? Als u op reis naar een land dat een andere taal spreekt, een lange treinreis biedt de mogelijkheid om pick-up een paar woorden en zinnen.

Milaan naar Venetië Treinen

Padua naar Venetië Treinen

Bologna naar Venetië Treinen

Rome naar Venetië Treinen

 

Wat te doen op lange treinreizen

Het is goed om de basis van elke taal te weten bij een bezoek aan een vreemd land. gelukkig, er zijn veel apps en podcasts u kunt downloaden dat aanbod cursussen waaronder de populaire Spaanse, Duitse, Italiaans, en Engels.

 

Lezen

Lezen is geweldig om te ontspannen en is altijd een aangename manier om de tijd te doden. Lange werktijden en drukke leven kan minder tijd om te lezen betekenen, dus een lange treinreis is een kans om te springen in je boek of eBook. Als u lui zijn gevoel en wil dat iemand het lezen voor u doen, een audio-boek een goed alternatief.

Bremen naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

Gebruik technologie

met laptops, iPads, en smartphones tot uw beschikking, het is makkelijk tot entertainment aan boord te vinden. Catch up op uw favoriete tv-serie of kijken naar die film die u geweest verlangen om naar te kijken.

Wat te doen op lange treinreizen

Of er is WIFI beschikbaar is of niet, is het een goed idee om alle tonen te downloaden of film u van plan bent om naar te kijken voor uw reis. Catch up op uw geliefde verhalen op het scherm en voor je het weet, zult u op uw bestemming.

Frankfurt naar Praag Treinen

München naar Praag Treinen

Berlijn naar Praag Treinen

Wenen naar Praag Treinen

 

Bezoek de kantine

Het is gemakkelijk moe en traag tijdens een lange treinreis te voelen. Na zittend op een trein urenlang, is het belangrijk om de benen te strekken indien mogelijk. Een korte wandeling naar de kantine zal u helpen om de tijd te gebruiken en te voelen opgeladen. Loop door de rijtuigen naar de kantine, kijk naar de landschap en genieten van een dessert met een drankje naar keuze

Milaan naar Rome Treinen

Florence naar Rome Treinen

Bologna naar Rome Treinen

Napels naar Rome Treinen

 

 

Ontmoet nieuwe mensen op de lange treinreizen

Reizen met de trein kan een sociale ervaring. Nieuwe mensen ontmoeten treinen is gemakkelijker dan andere wijzen van vervoer-. In tegenstelling tot een vliegtuig, heb je de vrijheid om te bewegen en gaan met andere reizigers. Het is fascinerend wat je kunt leren van andere mensen en hun verhalen – praten over het leven, werk, en laat uw netwerk groeien. Vraag de persoon naast je naar het boek dat ze aan het lezen zijn, bied ze een snoepje aan, of begin gewoon een gesprek over de bestemming ze reizen naar. Het is het passeren van gesprekken die je hebt tijdens het reizen in Europa met de trein dat zorgt voor blijvende herinneringen.

Lyon naar Marseille Treinen

Parijs naar Marseille Treinen

Nice naar Marseille Treinen

Bordeaux naar Marseille Treinen

 

Bereid je voor op uw volgende lange treinreizen

De lange treinreizen zijn soms de enige periodes van rust tijdens uw reis. Het kan een fantastische kans voor u om bij te tanken en voor te bereiden voor de gekozen bestemming. Drinken veel water, eet wat eten, en indien mogelijk, slaap. Met behulp van uw lange reis wijselijk zal u helpen om verfrist en energiek voelen - klaar voor uw volgende bestemming.

 

Wat doe je tijdens lange treinreizen? Laat het ons weten door twitteren ons op @SaveATrain! , U kunt onze andere sociale kanalen te vinden op Saveatrain

 

Wilt u onze blog post op uw site insluiten, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthings-long-train-journeys%2F%3Flang%3Dnl - (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)