Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 11/04/2022)

Het reizen per trein Europa is één van de mooiste, toneel-, en culturele reizen in de wereld. Of u nu op zoek bent naar rechtstreekse treinen tussen de grote Europese steden, zoals de nieuwe Londen naar Amsterdam trainen of u op zoek bent romantische treinreizen, Europese reizen per trein heeft het allemaal.

Het aantal mensen interrailen door Europa wordt jaarlijks 400,000 mensen. U kunt een bezoek meer dan 30 landen die interrailing tickets gebruiken. Sinds InterRail begon in 1972, miljoenen mensen hebben gereisd door Europa met deze enkele rail ticket.

Reizen door Europa met een enkel ticket komt met zijn voors en tegens. Er zijn verschillende sites online gewijd aan tips voor reizigers die willen naar Europa te zien met de trein. Deze sites bevatten routeplanner apps en websites / blogs die u tips over het aanbieden hoe de begroting.

 

Reizend Europa alleen

Reizen door Europa zelf heeft een veel voordelen. Als je alleen bent, je hebt volledige controle over uw reis.

Alleen zijn geeft u de mogelijkheid om uw eigen route bepalen, eten wat je wilt eten en wanneer je maar wilt, en voorkomen dat een ruzie met andere mensen over uw reis,

Dergelijke vrijheid kan tot meer leiden zelfontdekking en de mogelijkheid om nieuwe mensen en andere nomaden te ontmoeten, terwijl het opnieuw uitvinden van jezelf. Deze solo ervaring kan leiden tot self-groei.

Dortmund naar Hannover Treinen

Essen naar Hannover Treinen

Bonn naar Hanover Treinen

Luxemburg naar Hannover Treinen

 

Vrouw reist Europa alleen zit met een navigatie-gids

 

het hebben van een vriend met u wanneer u op reis, geeft je iemand aan deel je herinneringen met, Dat is een groot deel van reizen door Europa.

 

Tips

Bij het reizen door Europa alleen al proberen om te verblijven in hostels.

Hostels zijn gevuld met mensen die solo door Europa reist, Zo socialiseren en een ontmoeting met mensen.

Probeer zo vriendelijk te zijn en uitgaande als je kunt als je alleen reist en als je een introvert persoon, u nodig heeft extra inspanning te doen vriendelijk voor andere reizigers te zijn. Het kan een paar dagen duren om te wennen aan het zijn meer open en vriendelijk, maar het zal de moeite waard als je begint om verbindingen met medereizigers te ontwikkelen.

Het is ook aan te raden om maaltijden in het koken herberg, die meer kansen bieden voor interactie met anderen.

Lyon naar Nice Treinen

Parijs naar Nice Treinen

Avignon naar Nice Treinen

Marseille naar Nice Treinen

 

 

Als u meer geïnteresseerd zijn in het ontmoeten van de lokale bevolking dan andere reizigers, dan Couchsurfing zou een goede optie voor je.

Couchsurfen, waaronder zijn eigen bijeenkomsten in bars en pubs zal u verbinding maakt met de lokale cultuur en is ook een kans om expats te ontmoeten.

Er zijn enkele Europese steden waar er veel zijn zakkenrollers en andere soorten criminelen wie is er misschien op zoek om te nemen? voordeel toeristen, Gebruik uw eigen gezond verstand en lees ook reisforums of andere relevante informatie om plaatsen te zien en mensen om te vermijden.

 

Om de beste prijzen te vinden om door Europa te reizen, logt u in op onze website nu. Nemen 3 minuten om een ​​treinkaartje boeking te voltooien.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspain-by-train%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)